BLOGKERESŐ

2024. január 15., hétfő

Legendás Kozmetikumok: Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

A Bobbi Brown leghíresebb arcápolója volt az egyik első magasabb árkategóriába tartozó krém, amit próbáltam, máig emlékszem, mennyire más érzés volt felkenni a bőrömre, mint korábban bármit. Most ismét hozzájutottam egy tégelynyihez, ezért gondoltam, veletek is megosztom, hogy mit érdemes tudni erről a bestseller termékről, ami egyébként nem más, mint egy primer és hidratáló egyben.


Az ígéret
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (26 790 Ft / 50 ml) egy primer és hidratáló egyben, a problémamentes sminkfelvitelért. Gazdag, de mégsem olajos textúra. Azonnal hidratálja, puhítja és finomítja a bőrt. A formula a shea vaj hidratáló erejét kombinálja B-, C- és E-vitaminnal, a termék illatáról pedig a grapefruit és muskátli gondoskodnak. Ígéretei szerint mindennapi használata mellett a bőr a lehető legjobb állapotába kerül.

 

Hogyan működik?

A vízbázisú krém alapja a Cyclopentasiloxane nevű szilikonféle, no meg egy csomó más emolliens (egész konkrétan 10 félét tartalmaz belőlük), ezektől olyan könnyen kenhető a krém és persze ezek miatt annyira finom selymes és puha a használata után a bőr. Találhatunk benne még néhány hidratáló hatású összetevőt (hialuronsavat és Butylene Glycolt), antioxidáns hatású hatóanyagokat, regeneráló és nyugtató hatású élesztőkivontatot és a termék nevét adó vitaminokat (Magnesium Ascorbyl Phosphate és Tocopheryl Acetate) is.

Annak ellenére, hogy gazdag, puddingos az állaga, a véleményezőink közül a zsírosabb bőrűek is szerették és a többség összességében nagyon kellemes állagú, könnyen kenhető primernek írta le, ami hidratál, kiválóan ápol és sminkalapként is remek. Bár nem hosszabbítja meg a smink tartósságát, viszont klasszul csúszik rajta az alapozó és szépen is terül. 

A krém nem illatmentes, vajas-citrusos jellegű illata van.


Mit mondtok róla Ti?

A krémet eddig 38 vélemény alapján 4,08-ra áll, és jellemzően ezeket írtjátok róla:

Pozitív:
  • ideális sminkalap, szebben mutat rajta az alapozás
  • szépen simít
  • jól hidratál
  • nem zsírosít
  • egészséges, egységes bőrképet ad
  • kevés kell belőle
Negatív:
  • az illata nem mindenkinek nyerte el a tetszését
  • volt, akinél kis pattanásokat okozott
  • nem mindenkinek tette tartósabbá a sminket

Ti próbáltátok már? Bevált?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése