BLOGKERESŐ

2024. február 2., péntek

Havi kedvencek - 2024 december-január

Máris átlapoztuk az év első hónapját a naptárban, ami egyet jelent azzal, hogy megérkezett 2024 első havi kedvencek listája azokkal a kozmetikumokkal, amikre az elmúlt hetekben a legtöbb pozitív értékelés érkezett. 

Arcápolás


A Balea Med Ultra Szenzitív Bőrnyugtató Szövetmaszk Érzékeny Bőrre nemcsak kedvező ára miatt kapott szép pontszámokat az elmúlt időszakban, de amiatt is, hogy nagyszerűen hidratál, 5% panthenol tartalmának köszönhetően pedig bőrnyugtató hatása is. A szövetmaszk bőségesen át van itatva hatóanyagokkal, melyek alapján érzékeny bőrűek számára is megfelelő. 
A Revuele 15% Niacinamide Tartalmú Szérum egészen magas koncentrációban tartalmazza fő hatóanyagát, mely alapján a bőrproblémák egész sorára lehet enyhítő hatással a pigmentfoltoktól a mitesszerekig, pattanásokig. Ehhez persze érdemes kitartóan és következetesen használni.
A Revuele Centella Tisztító Gél az ázsiai gázló kivonat mellett hialuronsavat és niacinamide-ot is tartalmaz. Tisztító hatása megfelelő, alapossága a vélemények alapján nem párosul szárító hatással. Kevés is elég belőle, és Foreo arctisztítóval is jól működik.
Az Elyn’s Lab Centella Toner egészen magas, 10%-os koncentrációban tartalmazza a bőrnyugtató hatása miatt kedvelt ázsiai gázló kivonatot, az 5%-nyi természetes hidratáló komponensek, valamint a 2% panthenol pedig csak tovább javítja a toner hatását. Fújós kiszerelését sokan dicsérték, jó érzés a bőrön. Könnyed hidratáló hatásával szépen passzol reggeli és esti rutinokba is.


Testápolás & illat


Úgy tűnik, új kedvenc tűnt fel a láthatáron a pasi dezodorok terepén. Az Old Spice illatai közt eddig is volt, ami komoly női rajongótábort tartott fenn, a Old Spice Oasis Stift Dezodor pedig most hasonló csapatépítésbe kezdett. Kimondottan tartós és izzadásgátlás terén is megbízható dezodor, vaníliás illatára többen írták, hogy csajos, de nem a megszokott módon.
A Bepanthen Derma Bőrmegújító Testápoló a száraz és érzékeny bőr számára nyújthat megfelelő ápolást, barriervédelmet, hidratálást. Az érdes, száraz foltokra, hámlásra is beválhat regeneráló ereje. Sűrű, fehér, illatmentes krém, meglepően jó felszívódással, nem teszi ragacsossá a bőrt. Értékelése 4,67.
Az Essie On A Roll Körömerősítő Olaj golyós kiszerelése miatt praktikus akkor is, ha napközben szeretnénk egy kis plusz ápolással megajándékozni a körömágy bőrét. Szépen puhítja a kiszáradásra hajlamos bőrt, megfelelően felszívódik, hatása azonnali. Értékelése 4,5.
A Dolce & Gabbana Devotion illatáról a citromos piskóta és a cukorba forgatott citrom szeletek is eszetekbe jutott, többnyire pozitív asszociációként. Igazi téli, bekuckózós illat, olyan napokra, amikor jól esik a parfüm lágysága, szerethetősége.


Hajápolás


A Balea Sensitive Szárazsampon 4,86-os értékelésű, mint írtátok 2 nappal is ki lehet vele tolni a hajmosást ha úgy adódik. Illatmentes és egy kis panthenol is került bele. Fújókája szépen porlaszt, így nem kell tőle tartani, hogy fehérek lesznek tőle a hajszálak.
A Revox Just Multi Peptides Szérum Hajra 2023-as Krémmánia Kedvenc is lett a számos pozitív véleménynek köszönhetően. Mint írtátok, 3-4 hét után már látható eredményt hozott, mérsékelte a hajhullást, erősítette a hajszálakat. Volt akinek a száraz, viszkető fejbőrt is visszahidratálta, regenerálta. A pipettával használata kényelmes.
A L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump 8 Second Wonder Water Hajápoló nagyon szépen puhítja, selymesebb tapintásúvá teszi a hajat, enyhíti a szöszösséget a tapasztalataitok alapján. Javítja a haj fényességét, hatása egy használat után is már látványos, de érdemes rendszeresen kiegészíteni vele a hajápolási rutint. 
Az Isana Plex Előkezelő Hajápoló eddig ötcsillagos értékelésen áll nálunk, köszönhetően annak, hogy puhává és fényessé teszi a hajat, ápoltabb megjelenésű lesz. Festett hajat is szépen ápolja, használata kényelmes, és árban is egészen baráti hozzá, hogy vele indítsuk a hajmosást.


Smink


A Catrice Soft Glam Filter Fluid egy folyékony ragyogásfokozó sminktermék, ami enyhe, természetes fedést nyújt és szép bőrfényt kölcsönöz. Többen írtátok, hogy önmagában még túl fényes is, ám mattító púderrel filterszerűen egységesebbé teszi a bőrképet. 
Az Essence Hydra Kiss Ajakolaj szép fényt kölcsönöz az ajkaknak, pici ragadós érzet társaságában. Szájfény helyett is szuper, miközben puhábbá, hidratáltabbá teszi az ajkakat, és ez által optikailag kicsit teltebb hatásúak lesznek. Illata enyhe, értékelése 4,57.
A Catrice Magic Christmas Story Highlighter színe, eldogozhatósága, és finom fénye miatt is pozitív értékeléseket kapott a Krémmániásoktól. Tartósságával sincs gond, talán csak azzal, hogy a karácsonyi kollekció darabja volt, így még most induljatok beszerző körútra, ha kipróbálnátok, mit tud.
A Sheglam Color Bloom Liquid Blush csupa szuper értékelést gyűjtött be az elmúlt hetekben. Azt írtátok róla, hogy szépen pigmentált, vonzó árnyalatokban érhető el, amik jól eloszlathatók a bőrön. A szín megfelelően építgethető, sminkszivaccsal és ecsettel is működik, no és persze ujjbeggyel is.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése