BLOGKERESŐ

2024. május 2., csütörtök

Havi kedvencek - 2024 április

Nagy lépésekkel haladunk a nyár felé, előrerohanni azonban felesleges. Már csak azért sem, mert szuper kozmetikumok emelkedtek ki az áprilisi kínálatból. Érdemes megállni és megszemlélni őket, hátha köztük lesz az új kedvencetek is.

Arcápolás


A Balea Beauty Expert Plump & Glow Serum egy idei újdonság, mely a vízhiányos és száraz bőr számára nyújthat extra hidratálást. Értékelése 4,4, azt írtátok róla, hogy gyorsan felszívódik és valóban láthatóan hidratáltabbá teszi a bőrt, és ennek köszönhetően nyújt egy plusz feltöltő hatást.
A Pem Delian So Simple Centella Arc- és Sminklemosó Olaj ötcsillagos értékeléssel zárta a hónapot. A véleményekből kiderül, nagyon szépen oldja a szennyeződéseket, sminket a bőrről, kellemes állagú, és maradéktalanul lemosható. Úgy tapasztaltátok, a bőrt is puhábbá teszi, és ami fontos, nem csípi a szemet. 
A Revuele Centella Regenerating Face Serum elsősorban bőrnyugtató és intenzív hidratáló hatásának köszönhetően áll parádés, 4,83-as értékelésen. Nagyon jól felszívódik, segít a PMS tüneteket enyhíteni, a gyulladt bőrállapotot mérsékelni, a száraz bőrt hidratálni, regenerálni. Ilatmentes, szép INCI-vel rendelkező termék, ráadásul jó áron elérhető. 
A Skin1004 Madagascar Centella Asiatica 100 Ampoule szintén az ázsiai gázló kivonat tartalmának köszönheti gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatását. Minimalista összetételű, illatmentes készítmény, ami jól jöhet pattanások kezeléséhez, de akár napégés esetén is bevethető a bőr nyugtatására. Értékelése 4,39.

Testápolás & illat



A Dove Go Fresh Peach & White Blossom Deo Spray egy tavaszi újdonság, amiről az első vélemények egyöntetűen pozitívak. Ötcsillagos értékelésű, köszönhetően annak, hogy illata telitalálat, ráadásul meleg időben is kellemes, nem tolakodó, és napközben sem változik fanyarrá, az izzadtságszagot szépen semlegesíti. 
A Balea Creme-Öl Kézkrém Mandulaolajjal és Maruladió Illattal esetén kiemeltétek jó hidratáló és ápoló képességét (még kimondottan száraz bőrállapot esetén is), és azt, hogy megfelelően felszívódik, nem marad utána kényelmetlenül ragacsos érzet. Az illatát kellemesnek tartottátok. Értékelése 4,71.
A Tesori d'Oriente Rice & Tsubaki Oils Tusoló Olaj 4,75-ös értékelésű, azt írtátok róla, hogy csodálatos az illata, ráadásul tartós is. Kellemes vele fürdeni, szépen felhabzik zuhanyzás közben, ragacsosság pedig nem marad utána.
Április hónap kedvenc parfümje a Dior Miss Dior Parfum (2024) lett. Az illat idén megújult változata egy igazán kifinomult, nőies parfüm, ami extrán tartós. Illatjegyei közt citrusos és virágos jegyeket találunk, amik fokozatosan bontakoznak ki, érdemes időt adni nekik. Más mint az eredeti illat, de nem teljesen más, inkább egy új oldalát mutatja, amit érdemes megismerni, kipróbálni, miként működik a bűrünkön.

Hajápolás



A Schwarzkopf Gliss Kur Hajpakolás Nourish 4in1, Töredezett, Száraz, Sérült Hajra 4,46-os értékeléssel zárta áprilist, köszönhetően az olyan véleményeknek, miszerint nem nehezíti el a hajat, a zsírosodásra hajlamosat sem. Ellenben ápolja, puhítja, fényessé és rugalmasabbá teszi - nagyon meggyőzőek a vélemények.
A Balea Plex Care Hajolaj ötcsillagos módon ápolja a hajat. Szépen simítja, csökkenti a sprődséget, szálkásodást anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. A haj fényesebb, tapintásra is selymesebb lesz általa. Adagolója kényelmes használatot biztosít, illata kellemes, és árban is szuper.
A Syoss Intense Plex Hajszérum egy nem kiöblítendő termék, ami a vélemények szerint kifélsülhetőbbé teszi a hajat. Hidratálja, simábbá teszi a hajszálakat, nem nehezíti el azokat. A javaslatok alapján száraz és nedves hajon is érdemes kipróbálni a terméket. 
A Difeel Rozmaring és Menta Hajápoló Olaj a haj növekedését igyekszik serkenti. A hajtöveknél kell használni, nedves hajon, érdemes puha mozdulatokkal jól bemasszírozni a fejbőrbe. Többen is írtátok, hogy egyértelműen segített, számos új babahaj kezdett nőni a használatának köszönhetően. 

Smink



Többen is felfedezték maguknak a Bourjois Healthy Mix BB Cream arcápolót az elmúlt hónapban, és mindannyian elégedettek voltak vele. Mint írták, nagyon szép, természetes fedést nyújt, egységesíti a bőrt, az árnyalatai megfelelőek és kényelmes érzés a bőrön. Fényvédőt azért ne felejtsétek le róla, UV-szűrőt nem tartalmaz.
A BioBalance Magic Touch Alapozó, Primer és Korrektor 3in1-ben, mint neve is elárulja, egyszerre három területen igyekszik jeleskedni - a visszajelzések alapján egész ügyesen. Mint írtátok, színe szépen illeszkedni a bőr tónusához, könnyed állagú és szépen eldolgozható a bőrön. Kevés is elég belőle, hogy megkapjuk a természetes hatású fedést.
A RIVAL loves me Rouge Powder Pirosító sokatokat meggyőzött róla, hogy jó áron is lehet minőségi kozmetikumot venni. Mind a színeivel, mind azok pigmentáltságával elégedettek voltatok. Tartós, nem mászik el, azonban érdemes építgetve felvinni, mert az eldolgozása picit nehezebb, az eredmény azonban kárpótol.
A Catrice The Jungle Book Duo-Króm Hatású Szemceruza egy limitált kollekció részeként jelent meg. Színváltozatai elnyerték a Krémmániások tetszését, mint írták, nagyon szépen érvényesülnek az árnyalatok. Sminkalapot érdemes használni hozzá, hogy biztosan fixen maradjon nap végéig.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése