BLOGKERESŐ

2011. augusztus 7., vasárnap

Mit ne vegyünk???

Néha azt is jó tudni, hogy mire nem érdemes pénzt költeni. Minden márkának vannak jól és rosszabbul sikerült termékei. Általában az előbbiekről szoktunk olvasni, hallani, de itt és most kivételesen ez utóbbiak fognak következni. Jöjjön tehát a KrémMánia 7 legnépszerűtlenebb terméke, amik leginkább a pénzkidobás kategóriájába esnek szerintetek:

1. Számomra meglepő módon a legnépszerűtlenebb termék az oldalon a híres-neves klasszikus Labello. 32-n írtatok róla eddig véleményt, és csupán egy-ketten tartottátok jónak, a többség szerint ez bizony semmit sem ér. 5 pontból mindössze 2.13 pontot szerzett.



2. 11 vélemény alapján az 5-ből 1, azaz egy pontot sikerült szereznie a Garnier Mineral Érzékeny bőrre való dezodor stiftnek. Az egyöntetű vélemények szerint abszolút semmit nem használ és még morzsolódik is.....


3. A népszerűtlenségi verseny harmadik helyét az Alverde szemhéjalapozója szerezte meg. 15-n véleményeztétek a terméket eddig, ami mindössze 1.87 pontot szerzett az 5-ből. Nem teszi tartósabbá a szemsminket, és nem teszi intenzívebbé a színeket sem. Igazából semmire sem jó.....




4. Ismét egy dezodor következik, ez pedig az FLP Aloe Vera Dezodora. Bár a dezodor alumíniummentes, sokaknak csalódást okozott a nem a legbarátságosabb összetevőlista. Ja, és persze nem ér semmit az izzadás ellen, sőt többek kifejezetten büdösek lettek tőle. De legalább drága. 11 vélemény alapján 1.45 pont.....




5. Az ötödik helyre az Avon mézes mandulás arckrémje futott be, aminek bár a neve jól hangzik más pozitívum úgy tűnik, hogy nem mondható el róla. Zsíros érzetű krém, ami nem szívódik be jól. Kellemetlen használni. 9 vélemény alapján 1.22 pont.



6. A hatodik helyen  a Syoss Hővédő spréje tanyázik. A spré szaga nem épp kellemes alkoholos, a hatása pedig a tiszta vízhez hasonlítható. Jó esetben, mert van akinek a haja sprőd lett tőle. Olcsónak olcsó, úgy tűnik, hogy ez minden pozitívuma. Ja meg a klassz szórófej. 9 vélemény alapján 1.44 pont.




7. Végül, de nem utolsó sorban pedig ismét egy hajápoló termék, ez pedig a Head & Shoulders korpásodás elleni samponja. 9-ből mindössze egy valakinek vált be, a többieknek ugyanúgy korpás maradt a haja tőle, mint előtte volt. Sőt, olyan is van akinek előtte nem volt az, de ettől sampontól az lett. 1.56 pont 5-ből.

Neked mi volt a legnagyobb csalódásod krém ügyben?

15 megjegyzés:

  1. A Head & Scoulders-en meglepődtem :O De a többin nem.

    VálaszTörlés
  2. Az FLP-s dezodor védelmébe: Jó!!.. csak türelmesnek kell lenni, hogy kipárologjon a sok méreganyag (amitől büdösnek érezheti magát vki), ezután fejti ki a hatását! :))))és drága? Sztem 2.000 Ft- ért nem annyira, főleg, hogy kb. fél évig kitart!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kinek mi,de szerintem sok érte 2000 ft. Akkor inkább veszek egy alverdéset 700ftért. De hát kinek mi:-)

      Törlés
  3. A Garnier 48 órás dezodortól 4 óra elteltével büdösebb lettem, mint nélküle lettem volna !

    VálaszTörlés
  4. Továbbá dezodorban,
    -a Lady speed stick úgy tönkretette a bőröm, hogy több, mint fél év után jött csak rendbe a sok felmaródás, ami mindössze 2-3 használat után kialakult.
    -Hasonlóan az exem, a Nivea for men golyós dezodorok révén hámlott majdnem egy éven át.
    -Hatástalan vagy inkább büdösítő a gyógyszertárbsan kapható nívós La RochePosay deo stick.

    VálaszTörlés
  5. Sokkal közülük egyet értek. Amelyiket próbáltam, az biztos, hogy kategóriájában gyenge volt ezek közül.

    VálaszTörlés
  6. Golyós dezodorok illetve stiftek helyett, használjatok bolus cretát,mert sajnos a hintőporok is tartalmaznak kémiai szereket, parabeneket.info:facebook/kreatív kozmetikusok

    VálaszTörlés
  7. sorra okoznak csalódást a dezodorok, talán még a "Fa" az, ami a legtöbbet nyújtotta...próbáltam BIO-t, aluminiumosat/menteset, stb...sajnos nagyon izzadós vagyok, és a "Fa" talán az egyetlen, ami elviselhetővé teszi ezt a problémámat!

    VálaszTörlés
  8. A Baba golyós deo nem okoz allergiát nálam, bár nem túl intenzív a hatása... a Garniertől egy használat után makacs, viszkető kiütéseim lettek. A férjem az Adidas golyós deotól tapasztalta ugyanezt. Az FLP-től is vörös lett a bőröm. Most terhesen a stria elleni krémek kavalkádjában tapasztalom ki éppen, melyik arany áron futó krém hatásos és melyik nem...

    VálaszTörlés
  9. Deoknál tényleg csalódáshalmazok, nálam a LUSH Coconut hintőpora vált be, az viszont nagyon.
    Előttem író kedves Névtelen, a kismamacsíkok elleni krémekről figyelmedbe ajánlom ezt: Termékteszt: A csíkmentes kismamákért

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Meghívlak egy játékra ,téma gyerekkorom kedvencei -ételek.
    Tegnap rengeteg beauty bloggernél láttam ételfotókat,hirtelen nem tudtam mi történt de én is kaptam meghívót amit tovább küldünk :)

    VálaszTörlés
  11. Már vártam 1 ilyen postot és én sem vagyok cseppet sem meglepve.

    VálaszTörlés
  12. A syoss hajvédő/hajkisimító spray a kedvencem a syoss-tól. Nagyon szuper kis cucc, persze csak ha tudod használni.Sajnos sokan esnek abba a hibába hogy nem megfelelően használják és így nem is csodálom hogy nem a megfelelő hatást érik el vele.
    A lényeg hogy ne csak ráfújkáld a hajadra hanem oszlasd is el a kezeddel de egyszerre csak egy-két tincsen (amit éppen ki akarsz vasalni).Ennél nem kell megvárni amíg megszárad sőt az a lényeg hogy a spray-től még nedves hajadat vasald ki.
    Miután végeztél az egész hajaddal nem fogsz hinni a szemednek mert a haj nagyon puha, selymes és elsősorban egyenes lesz ami a haj kimosásáig benne is marad(én 3naponta mosok hajat addig bírja).
    Én csak ajánlani tudom;)

    VálaszTörlés
  13. Nekem a nívea és a Dove golyós deo jött be :)

    VálaszTörlés
  14. Labello szárít, az Aloés deo meg tényleg büdösít. Ja, hogy két hét múlva fejti ki a hatását? És akkor addig ne menjek sehová? Nem értem a méreganyagos dolgot, kiszívja a mérget, vagy mi?

    VálaszTörlés