BLOGKERESŐ

2011. szeptember 4., vasárnap

Lakatlan sziget csomag + Nyertesek

Először is egy kis összegzés a lakatlan sziget játékról, avagy mit vinnétek a lakatlan szigetre:



Arcápolás téren hidratáló krémet és lemosót szinte mindenki vinne, ahányan válszoltak szinte annyi félét. Sokan vinnének még szemkörnyékápolót, arcradírt és ajakápolót is. Lemosóból többen is a Bioderma Sensiobio H2O-t raknák a csomagba. Meglepően sokan vinnék magukkal a Skinfood Aloe BB krémet és a Zamian gold csokis maszkot. Többen is 2in1 vagy 3in1 termékeket pakolnának be, amik nagyon praktikusnak tűnnek, ha csak kevés mindent választhatunk. Az emberek kb. fele gondolt a fényvédelemre is és ők fényvédős hidratáló krémet dobnának a neszeszerbe.


Testápolás téren tusfürdőt és testápolót vinne szinte mindenki. Sokan gondoltak még kézkrémre és fényvédőkrémre is. A kézkrémek közül többen is a L'Occitane shea vajas krémjét vinnék, míg testápolóból egy nagy KrémMánia kedvencet, az Alverde testvaját többen is bepakolnák. Volt olyan is, aki szerint viszont, mindegy, hogy mit visz, mert úgyis éhet halna, mert nem tud halat fogni és gőze sincs, hogy melyik növény mérgező. :)

Smink kategóriában mind a 85 válaszoló vinne szempillaspirált, többen említették az Avon Supershockot. Gyakori volt még az alapozó és a fekete szemceruza is. De volt aki Coastal Scents 88-as palettát cipelne magával, többen pedig beérnék egy 12-es Sleek palettával. Számomra meglepő volt, hogy sokak három választottjában szerepelt egy szemhéjtus és még meglepőbben ketten is vinnének szempillagöndörítőt.

A hajápolóknál elég egyértelműen mindenki sampont és balzsamot vagy hajpakolást vinne. A hajpakolások között sokan a Serical Lattét választanák. Volt aki ügyesen egy 2 in1 sampon és balzsamot vinne és így még  az Avon hajvégápolója is beférne.

Végül pedig a parfümökből szinte ahányan válaszoltak annyi félét vinnének. Talán csak a Nina Ricci Nina parfümje az, ami vagy 5 lány bőröndjében is ott lapulna.

Köszi szépen mindenkinek a játékot és a válaszokat! A sok szöveg után pedig akkor az 5 szerencsés nyertes (sorrendben 1. naptól az 5-ig):







Vagyis a nyertesek Maggie, mikoto.nina, csillag1219, tamaskonora és morning_glory. Gratulálok nekik és légyszi írjatok egy mailt a postacímetekkel, ahova mehet a csomag!

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen:)) Írtam e-mailt:)

    VálaszTörlés
  2. Írtam emailt! :) nagyon boldog vagyok(mikoto.nina)Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon köszönöm! Bearanyoztátok az egész hónapomat :)))))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Én is küldtem az e-mailt! ^^

    VálaszTörlés