BLOGKERESŐ

2011. november 29., kedd

Havi kedvencek - 2011 november

Hónap vége van, ami azt jelenti, hogy itt az ideje a havi kedvencek számbavételének. :)

Arcápolás
A hónap kedvenc arcápoló terméke egy a hideg, téli időben különösen hasznos darab, az Alverde Intenzív Ápoló Pakolása lett, ami avokádó- és argánolajjal ápolja a száraz bőrt. Érdemes éjszakára bőségesen használni belőle, és másnap reggel a vélemények szerint puha, selymes bőrrel fogunk felébredni. A múlt hónaphoz hasonlóan most is bekerült a kedvencek közé egy BB krém is, de ezúttal egy "igazi" kóreai, mégpedig a Missha M Signature BB kréme, ami négy max csillagos véleményt is begyűjtött. A Signature BB krém egyszerre szépít és fed, és ráadásul mindkettőt jól csinálja (viszont, ha már szó van róla, akkor elmondom, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem "bio" kozmetikum).  A hónapban a személyes kedvencem a Paula's Choice RESIST Antioxidáns szérum volt a szuper összetevői és a védő, ápoló hatása miatt.



Test- és hajápolás
A testápolók között mi más is lehetne a hónap kedvence, mint az Krémmánia favorit Alverde testvajnak az új, vaníliás-mandarinos verziója. Többek szerint is jobb illata van, mint a makadámdiós testvérének, könnyen beszívódik, jól hidratál, kedvező az ára és még az összetevők is természetesek. Szintén kedenc lett e hónapban az Avon szilvás, vaníliás testápolója, ami főként a fantasztikus illatának köszönheti a lelkes véleményeket. A hajápolás szekcióban az előző hónaphoz hasonlóan most is egy Gliss Kur termék lett a kedvenc, mégpedig az Oil Nutritive Express Hajregeneráló Balzsam, ami puhává és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, sőt állítólag még a töredezésen is segít.


Smink
Az e hónap közepétől kapható Essence Vampire's Love kollekcióból az ajakszínező és a körömlakk is rengeteg jó véleményt kapott, szóval amíg még lehet érdemes belőlük zsákmányolni egyet (legalább :)). Bár az ajakszínező szárít egy kicsit, cserébe viszont tartós, csókálló és gyönyőrű színű. A körömlakkok közül a két nyertes szín a  true love és a gold old buffy, amik a gyönyörű színük mellett gyorsan száradnak, szépen fednek és még tartósak is. Szintén havi kedvenc lett a Sleek pirosítója, ami szépséges színekben kapható, jól pigmentált és az ára is kevező. Wishes e havi személyes kedvence a régen Dodo, most pedig 3W Clinic néven futó púder volt, és hogy miért, arról részletesen olvashatsz ebben a termékversenyes posztban.

Neked mi volt a kedvenced a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése