BLOGKERESŐ

2012. január 25., szerda

Paula's Choice + én + játék

Ha valaki rendszeresen olvassa a blogot, vagy sokat nézegeti a Krémmánián a krémeket, akkor biztos vagyok benne, hogy találkozott már a Paula’s Choice névvel.  A márka évek óta az egyik személyes kedvencem, többször emlegettem már itt a blogon, és írtam már egy külön blogposztot is arról, hogy ki is az a Paula Begoun.

Miért  Paula’s Choice?
A márka azzal lopta be magát a szívembe, hogy  egyrészt a „krémes karrierem” egyik elindítója volt a cosmeticscop.com oldalon lévő rengeteg hasznos infó, másrészt pedig a termékek összetevő listái nagyon klasszak. Mióta a Krémmániába bele kezdtem rengeteg termék INCI-jét ismertem meg, és több mint 6000 kozmetikum átnézése és jóváhagyása után is azt gondolom, hogy az egyik legjobb összetevő listái a Paula’s Choice termékeknek vannk. Miért?
A képen a márka talán legjobb termékcsaládja, a RESIST


  • Nincs bennük semmi felesleges, semmi olyan, ami nem a bőrnek jó, hanem „csak” az élvezeti értéket növeli. Így a krémek illat- és színezékmentesek, érzékeny, problémás bőrre is szuperek
  • Minden termék, de különösen a szérumok és a hidratáló krémek tele vannak a bőr számára hasznos anyagokkal, antioxidánsokkal, sejt-jelző összetevőkkel, természetes hidratáló anyagokkal, peptidekkel, amik mind arra szolgálnak, hogy egészséges és fiatalos maradjon a bőr.
  • A márka mentes a „marketing bullshittől” (erre van jó magyar fordítás?? ), nem találja fel folyton a fiatalság titkát, hanem helyette a "jól bevált",  széles körű szakirodalom által alátámasztottan hatásos összetevőket használja és reális ígéreteket tesz

Persze, ahogy egyetlen márka sem, a Paula’s Choice sem való mindenkinek.  Főleg azoknak ajánlom:
  • Akiknek a hosszú távú hatás az elsődleges, és nem a pillantanyi élvezeti érték. 
  • Akik elsősorba nem az éppen divatos újdonságokat keresik, hanem a szakirodalom által alátámasztottan hatékony összetevőket
  • Akiknek problémás és/vagy érzékeny a bőrük
És miért mondom ezt?
A nagy hírem az az, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a Paula’s Choice magyarországi képviselője legyek, és mivel őszintén hiszek a márkában, személyesen évek óta használom több termékét, így igent mondtam. Ma elindult a Paula’s Choice magyar weboldala és magyar blogja,  a szállítási költség az eddigi  14,95 euró helyett majdnem felére, 8 Euróra csökkent, és az első rendelés szállítási díja  a HUN01ORD akciós kóddal még ennek a felére, vagyis 4 Euróra csökkenthető. Ha 150 Euró felett rendelsz, akkor a szállítás ingyenes,  50 euró felett pedig választhatsz három kis mintát. :)

Játék: Nyerd meg azt a Paula’s Choice terméket, amit legszívesebben kipróbálnál! 
Ha szívesen megismernéd és kipróbálnád a Paula’s Choice termékeket, játsz azért a termékért, amit a legjobban szeretnél. Ehhez nem kell mást tenned, mint:


Sorsolás kettő és fél hét múlva lesz, február 10-n! Sok szerencsét. :)

43 megjegyzés:

  1. Sajnos nem találtam az FB oldalán a játékról szóló bejegyzést. Kérhetnék hozzá egy linket? Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. @Eszti: Beraktam a linket. :)
    @Stílusnapló: Köszi. :)

    VálaszTörlés
  3. Nocsak, ez szuper, hetek óta dohogok, hogy itthon a legjobbnak ígérkező dolgokat nem kapni meg! :) Írok is a megadott e-mail címre.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!
    Örülök, hogy elhoztad nekünk, biztos vagyok benne "jó kézbe" került a márka hazai képviselete :)
    Én már a krémmánia kezdete óta szemezgetek vele, de soha nem sikerült eldöntenem mit is szeretnék kipróbálni elsőnek.

    A gondom, hogy nem bírja a bőröm az AHA tartalmú krémeket.

    Amit szeretnék vásárolni és a segítségedet kérném hozzá, Te ismered a termékeket,kinéztem egy pár terméket és mi a véleményed a választottakról, figyelembe véve a bőrtípusom.Esetleg valamelyik helyt nézzek mást ?

    Bőrtípusom : zsíros, pattanásokra hajlamos, érzékeny, kezdődő ráncosodás.
    -Nappali hidratálókrém fényvédővel/Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants
    -Tonik /RESIST Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex
    -Arctisztító/RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser
    -bőrradír, hámlasztó /Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant

    Véleményed ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, hogy beleszólok, tudom, hogy nem engem kérdeztél :) Az általad említett nappali hidratálót próbáltam, de nekem nem igazán vált be. Sajnos nekem is nagyon zsíros a bőröm még így 30-on túl is és ez a krém nem igazán tudott vele mit kezdeni, mattító hatása nem igazán volt. Persze lehet, hogy neked beválik, de szerintem először mindenképpen rendelj mintát belőle.

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed, elsőnek mintákkal kezdek :)

      Törlés
  5. Nagyon köszi E! :)
    Szóval a négy jelöltről a véleményem:
    - Reggeli fényvédő: őt még személyesen nem használtam, ahogy látom külföldi oldalakon vagy imádja vagy utálja valaki. Szilikonmentes ha jól látom, így talán érdemes lehet megpróbálnod. :)
    - Tonik: őt használom és nagyon szeretem. De nem frissít, mint egy alkoholos tonik, hanem hidratál. Én, mint egy hidratáló folyadékot használom reggelre, és reggel másik hidratálót már nem használok. Viszont a második összetevője egy szilikon, a Cyclopentasiloxane, szóval ezt csak akkor ajánlom, ha ezt a szilikonfélét bírja a bőröd, amiben nem vagyok biztos.....
    - Arctisztító: szintén használtam, és nagyon szerettem. Szilikon sincs benne, szóval bátran ajánlom. A sminket is leszedi, nem szárít, nagyon szupi. :)
    - BHA Lotion: Ha még nem használtál BHA-t, akkor megér egy próbát. A lotion amúgy tök sürű, olyan mint egy hidratáló krém. Én a folyadékot szeretem használni de ez az egyéni preferenciám.

    Amúgy azt tudod, hogy mindenből lehet mintát rendelni? Mivel tudom, hogy nem könnyű eset a bőröd, esetleg kezd mitákkal... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a válasz, jó , és tényleg az a legjobb megoldás ha többféle krémből mintát rendelek.

      Törlés
    2. Apolka, talan nem fuzodik annyira a cikkhez, de errol a kommentol jutott eszmbe a kerdes: pattanasos/zsiros borueknek ajanlatos kerulni mindennemu szilikont, vagy csak nehany fajtaja komedogen? Azt vettem ersze, hogy nagyon sok pattanasos/zsiros borre valo krem is tartalmaz szilikonokat, sot, mattito bazisok is nagyon gyakran szilikon alapuak (javits ki ha tevedek). Esetleg nem tervezel egy cikket a kerulendo (komedogen) osszetevokrol? Az acne. org ajanlasai olvasgattam, de a szilikonokrol nem esik szo: http://www.acne.org/acne-products-guide.html Koszi :)

      Törlés
    3. Én nem tudok róla, hogy ajánlatos lenne kerülni a szilikon féléket, és személy szerint sem kerülöm őket (nyilván van akinek nem bírja a bőre, de normál esetben nem okoz gondot). És igen, jól tudod, hogy a sminkalapok és a könnyű hidratáló krémek nagyrésze is szilikon alapú. :) Amúgy jó a téma ötlet, írok majd róla hamarosan, hogy mik a komedogén összetevők elvileg. :)

      Törlés
  6. Nagyon gratulálok Apolka és örülök a hírnek, mert már régóta szemezek (a Krémmánián írt tanácsodra) a Paula's Choice termékekkel. Szeretnék rendelni, eddig azon igyekeztem, hogy barátnőkkel összeálljunk és együtt rendeljünk, hogy minél jobban megérje, de most ez megoldódni látszik. Márti Folmeg néven lájkoltam a Facebook oldalt. A Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant terméket szeretném megnyerni.
    Nagyon sok sikert kívánok!
    Márti

    VálaszTörlés
  7. Szuper! Gratulálok!:)
    Külföldi címre is lehet rendelni?
    Én most célzottan anti-aging termékeket keresek, heteken belül döntenem kell, hogy mit vegyek. Az utóbbi kb. öt hónapban csak kis kiszelésü krémeket, szérumot, próbákat használok.
    A Goodskin-nel szemezek, de nem hallottam róla semmilyen véleményt. Te ismered?
    Vagy tudnál valamit Paulától ajánlani?
    Andrea.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, lehet, de arra nem vonatkoznak sajnos a fent írtak, csak a magyar szállítási címekre. Ha jól látom Németországba most 6.95 Euró a szállítási díj és van is német webshop. Úgy tudom, hogy hónap végétől lesz német képviselő is, szóval gondolom lesz hasonló akció. :)
      Paulától ha anti-aging, akkor a RESIST családot ajánlom, itt lehet nézegetni: http://www.paulaschoice-eu.com/shop/skin-care/resist
      Nem ismerem a Goodskint. Vagy ez az?http://kremmania.hu/markak/goodskin-labs Ha írsz egy linket megnézem. :)

      Törlés
  8. Gratulálok! Azt hiszem hitelesebb képviselőt nehezen lehetett volna találni! :)
    Én Csorvási Ági néven likeoltam az oldalt, és a Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum-ot néztem ki, azt szeretném megnyerni.

    VálaszTörlés
  9. Köszi a gyors választ! :)
    Ha lesz egy kis nyugodt fél órám, megnézem az oldalt.
    Nálunk a Douglas reklámozza nagyon a Goodskint, az ára sem magas a többi parfümériáshoz képest, max. 40 euro.
    Egy angol nyelvü oldalt linkelek be, mert nem tudom, hogy beszélsz-e németül. Bár ha Zürichben élsz, valszeg igen :)
    http://www.goodskinlabs.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem a honlapot, érdekes, nagyon tudományos imidzsu márka. :) Viszont sajnos tényleg nem ismerem, szóval nem tudok semmit sem mondani róla. De ha kipróbálod, várjuk majd a véleményed! :)

      Törlés
  10. Hiper szuper mély hálám küldöm neked :D:D:D!!!
    Ez a idei év egyik legjobb híre!
    Sok sikert...!!!

    VálaszTörlés
  11. huhh valamit félre olvastam, azt hittem magyar webshop, de látom nem!
    A termékek akkor kintről jönnek? Vagy hogy is van ez?

    VálaszTörlés
  12. Igen, a termékek kintről jönnek továbbra is, viszont a szállítási költség jóval kevesebb lett....

    VálaszTörlés
  13. Ooo gratulálok, imádom a termékeket. A Skin Perfecting 2% BHA Lotiont főleg! :)
    facebook.com/bagaela néven lájkollak, teljes nevet nem irnék ki, de visszakereshetö :)

    VálaszTörlés
  14. Amióta felfedeztem a KM-et, minden pénzemet krémekre, sminkre költöm és ahogy most elnéztem Paula oldalát, fogok rendelni egy pár dolgot. A német oldalon 15% kedvezmény van mindenre, juhéee!! :)
    Ezt szeretném megnyerni:
    RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid
    A. K. Horváth

    VálaszTörlés
  15. hu, nagyon örülök, hogy idetévedtem a facebook által :) eddig még nem hallottam a termékekről, de így első olvasásra nagyon tetszik és szívesen kipróbálnám. nekem az a legfontosabb, hogy természetes legyen és állatokon ne teszteljék. és örömmel látom, hogy semmilyen parabent nem tartalmaz :)
    szívesen kipróbálnám a Paula's Choice CLEAR Normalizing Cleansert :)
    (a fb-n Kovács Kitti Bianka néven like-oltam)

    VálaszTörlés
  16. Én nem ismertem ezt a márkát, de a honlapot átnézve nagyon megtetszett.
    Szívesen kipróbálnám a Moisture Boost Hydrating Treatment Cream- et (normál/száraz bőrre). Várkonyi É.

    VálaszTörlés
  17. RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum (Paula's Choice) bőröregedés elleni szérum


    A márkát nem ismerem, de Farnciaországot igen.
    Üdvi>
    Vadászülési- Móritzné Jankai Marion

    VálaszTörlés
  18. Mert játszani jó...:D
    Baross Orsolya néven követem a Facebookon az oldalt!
    És ő rá fáj a fogam:
    RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator

    VálaszTörlés
  19. Ez nagyon jó hír! Resist termékeket használok, a tonikot és a hidratálót, alapdarabok szerintem! De mindig figyelni kellett, mikor rendeljek, mert a postaköltség nagyon magas volt (majdnem annyi, mint maga a termék). Nagyon jó,hogy itthon is hozzáférhetők ezek a termékek!!! A Resist Barrier Repairt szeretném megnyerni :-) cirmok

    VálaszTörlés
  20. Apolka, száraz, rozaceás bőrre van termékük? A skin recovery system calms redness termékcsaládot nézegettem, de ott van pl. egy exfoliáló, amiben AHA sav van. Erről azt olvastam, hogy nem tesz jót az érzékeny, rozaceás bőrnek. Van javaslatod egy komplex bőrápoló programra a Paula's termékekből?
    Köszi!

    VálaszTörlés
  21. Én a Paula's Choice Big Lashes szempillaspirált próbálnám ki szívesen((:
    A facebookon László Anna néven likoltam:)

    VálaszTörlés
  22. Egy gyors vélemény a rendelt minták alapján.

    OMG, wow, stb. dobtam egy hátast tőlük, nagyon látványos a hatás, 2-3 nap után is !!!
    A RESIST termékekből rendelt mintacsomagot használtam elsőnek.
    Az AHA-t bírja a bőröm, a márka által használt szilikontól (sok fajta létezik) szerencsére egy pattanásom sem lett, ez is oké :)

    Kipróbáltam a 2% BHA gélt, ettől egyből megjelent 2-3 pattanás :(

    A Resit családból fogok vásárolni, és a következő termékeket választottam: Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex, Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid, Super Antioxidant Concentrate Serum, Barrier Repair Moisturizer, a 2 utolsó szemkörnyéken is használható ez nagyon jó.
    Fényvédő krém használata a hámlasztás miatt kötelező ! Sajnos a Resist túl zsíros számomra, ezért ebből a Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants-t választottam.

    Biztosan a blogon is beszámolok róla, csak szeretném előtte legalább 28 napig használni, mivel a bőr teljes, természetes megújulási ciklusa 28 nap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Erzsi a visszajelzést! A RESIST család szerintem is szuper, nagyon örülök, hogy bevált Neked is! :) Várom majd a beszámolód a blogon, vagy akár írhatsz véleményt a Krémmániára is (és nem csak ezekről... ;)).

      Törlés
  23. Szia, én a RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid -ot szeretném. Facebookon a nevem Horváthová Tímea. Köszönöm a lehetőséget és a hasznos információkat a termékekről :))További szép napot.

    VálaszTörlés
  24. Ha még nem késtem le, az én választásom:
    Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA, Németh Krisztina néven kedvenceltem a facebook-on. Szép reggelt :)

    VálaszTörlés
  25. Jelentkeznék a játékra:
    Revesz Andi néven lájkoltam az oldalt, és a RESIST Intenzív Ránctalanító Retinol szérumot szeretném megnyerni.

    Köszi :-)

    VálaszTörlés
  26. Kedves Apolka!
    Nekem lenne egy kérdésem,sajnos angol tudás híján nem igazán értem a következőt:Mindenhol azt olvasom hogyha AHA,vagy BHA -t használok,akkor kötelező a fényvédő.Én szeretnék egy hidratáló krémet rendelni a Resist családból,akkor most hámlasztás után két fajta hidratálót használjak? Egy fényvédőset és egy simát? Vagy van valamennyi fényvédő a hidratálókban is?
    Leirom hogy gondoltam: Este AHA vagy BHA használata,reggel pedig RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants, és RESIST Barrier Repair Moisturizer. Vagy 1 krém is elég reggelre? Én örülnék ha az angol oldal totál le lenne fordítva magyarra,könnyebb lenne:-))) Köszönöm a válaszodat előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Katalin! Igen, este érdemes az AHA vagy BHA hámlasztót használni, reggel pedig egy fényvédős hidratáló krémet. A RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants elég jól hidratál is, így hacsak nem nagyon száraz a bőröd, akkor elég csak az reggelre. Este pedig az AHA vagy BHA után érdemes inkább a RESIST Barrier Repair Moisturizert használni.
      Ha van még bármi kérdésed, akkor szívesen segítek, írhatsz a info@paulaschoice.hu emailre is. :)

      Törlés
  27. Köszönöm a gyors válaszodat:-)És ha még szeretném a RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum,is beiktatni az arcápolásba,akkor azt a fényvédő krém alá/elé előtte kell használnom igaz? Amugy zsíros/kombinált a bőröm,pattira hajlamos vagyok,30 fölött...:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pontosan. Reggel antioxidáns szérum, aztán fényvédő. Este hámlasztás és hidratáló krém. Így tökéletes. :)

      Törlés
  28. Köszönöm,mégegyszer,sokat segítettél!

    VálaszTörlés
  29. Kovács Zsuzsanna2012. november 9. 14:11

    Szeretnék rendelni 2% beta hidroxiy acid lotiont hogyan tudok?

    VálaszTörlés
  30. Kovács Zsuzsanna2012. november 9. 14:16

    Eddig a neostrata termékeit használtam nagyon beváltak de sokszor apró pattanások jönnek ki az arcomon és elég miteszeres is a bőröm. Olvastam hogy erre inkább a BHA savak jók szeretnék ilyet rendelni a Paula Begoun 2% beta hidroxy acid lotionre gondoltam.
    Olvastam, hogy lehet felváltva is használni így jó a ráncokra az AHA a pattanásokra pedig a Bha. Szeretnék tanácsot kérni. Hogyan tudom megrendelni a BHAs krémet?

    VálaszTörlés