BLOGKERESŐ

2012. március 2., péntek

Havi kedvencek - 2012 február

Vége a februárnak is, ami egyrészt azt jelenti, hogy itt a tavasz (juhéééé... :)), másrészt pedig itt az ideje a havi kedvencek összegyűjtésének. 

Arcápolás
Február az agyagmaszkok hónapja volt a krémmánián, mert az arcápolók között kettő kaolint és bentonitot is tartalmazó maszk is bekerült a havi kedvencek közé. Az egyik az Avon Planet Spa Dead Sea Minerals Iszappakolás, ami 13 lelkes véleményt is kapott a hónapban, a másik pedig a Freeman Agyagos Arcpakolás, ami 8 elégedett értékelést szerzett. A két maszk meglehetősen hasonló, mindegyik elsősorban a zsíros, kombinált, pattanásos bőrre ajánlott, amit az agyag tisztít, frissít és megnyugtat.  Az ajakápolók között a havi kedvenc a Blistex Málna és Limonádé Ajakápoló, aminek elősorban az ízét és az illatát szereti mindenki, de persze jól is hidratál. A drágább árkategóriában ebben a hónapban három ötcsillagos véleményt szerzett az Estee Lauder híres neves szérumja, az Advanced Night Repair, ami reggelre csodálatosan sima és bársonyos bőrt varázsol.


Test- és Hajápolás
Testápoló kategóriában a Nivea hónapja volt a krémmánián, mert a kéktégelyes Nivea krém és a Nivea Barackos tusfürdő is rengeteg jó értékelést gyűtött. A Nivea krémet azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, bár van akinek nem válik be, a többségnek ez mégiscsak egy megbízható és hatásos darab a kiszáradt bőrre. A Barackos tusfürdőnek isteni illata van és krémes állaga, és már nem csak a hónap kedvenc tusfürdője, hanem a Krémmánia legnépszerűbb tusfürdője is. Mindenképp érdemes kipróbálni! A hajápolók között a Balea szárazsamponja, a Trend It Up lett a kedvenc, aminek a segítségével 1-2 nappal ki lehet tolni a hajmosást. Szerettem volna kikeresni egy drágább kategóriás kedvencet is, de úgy tűnik, hogy a legkevésbé test- és hajápoló dolgokra költünk (amúgy személy szerint én is...), és nincs elég vélemény ebben a kategóriában, hogy kedvencet avathassak. Amire úgy tűnik, hogy szeretünk költeni az a parfüm, amiből a havi kedvenc a Hugo Boss Deep Red, egy jól sikerült virágos-gyümölcsös illat.


Smink
Sminkek terén az alapozók és a szempillaspirálok hónapja volt a február. A száraz-normál bőrűek kedvence a Bourjois Healthy Mix Serum, ami közepes fedésű, klassz illatú alapozó. A kombinált-zsíros bőrűek kedvence pedig a Catrice Infinite Matt up to 18h alapozó, ami egyben a Krémmánia legnépszerűbb alapozója is jelenleg, 20 csak öt csillagos véleménnyel, amiből 9-t ebben a hónapban szerzett. A szempillaspirálok között  a Max Factor False Lash Effect spirálja a kedvenc, ami drámai pillákat csinál, nem maszatol és nem csomósodik.  A drágább termékek között szintén egy szempillaspirál a hónap választottja, mégpedig a szintén drámai pillákat ígérő, és az ígéretét be is tartó Lancôme Hypnose Drama Szempillaspirál, ami 6 elégedett véleményt kapott a hónapban.

Neked mi volt a kedvenced januárban?

2 megjegyzés:

  1. Take the day off cleansing balm a Clinique-töl. Köszi , hogy felhívtad rá a figyelmem! :)
    Andrea.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastam a KM-es véleményed, úúúgy örülök, hogy bevált Neked is! :)

      Törlés