BLOGKERESŐ

2012. július 1., vasárnap

2 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

Pontosan ma van két éve,  hogy regisztráltam a teljesen üres oldalra. Azóta az üres Krémmánia egy olyan távoli emlékkép lett, amiről már alig akarom elhinni, hogy valaha is volt. Az oldal hatalmasat fejlődött ebben a két évben és rengeteg minden felkerült rá:
  • 14.000 krém
  • 63.000 vélemény
  • 450 smink és köröminspiráció
  • havi 120.000 egyéni látogató
  • havi 2.200.000 oldalletöltés
Ezek olyan nagy számok, amikről álmodni se mertem volna két évvel ezelőtt, de még egy évvel ezelőtt se. Nagyon köszönjük Nektek, hogy itt vagytok, hogy használjátok az oldalt, és hogy azzá teszitek, ami! Hogy feltöltitek a krémjeiteket, megírjátok a véleményeteket, hogy lefotózzátok és feltöltitek a sminkjeiteket, hogy olvassátok a blogot vagy hogy nyomtok egy Like-t Facebookon. Szerettem volna név szerint is megköszönni a legaktívabb felhasználóknak, hogy itt vannak nap mint nap, fantasztikus véleményeket írnak, krémeket, sminkeket töltenek fel, de képtelen vagyok meghúzni a határt, és kiválasztani néhány nevet....

A születésnap megünneplésére egy egész hónapon át tartó írj véleményt és nyerj játék lesz, ami mostantól a hónap (szinte) végéig, július 30-ig fog tartani. Először is nézzük a nyereményeket:


Paula's Choice Szérum és Hámlasztó
A Paula's Choice szérumok és hámlasztók mindig is nagy kedvenceim voltak, évek óta használom őket, és ami a legjobb bennük, hogy egy jól megválasztott szérummal és hámlasztóval mindenki jelentősen feljavaíthatja a bőrápolási rutinját. A szerencsés nyertessel együtt fogjuk kiválasztani a  Paula's Choice négy szérumja és tíz hámlasztó terméke közül a számára legideálisabbat!

Urban Decay Naked 2 Paletta
Az Urban Decay Naked paletta a világ legtöbbet eladott szemhéjpúder palettája, a Naked 2 pedig a nemrégiben érkezett újabb változata a legendás első verziónak. A színek természetesek, mindenkinek jól állnak, a szemhéjpúder minősége pedig kifogástalan.

Tom Ford Rúzs
A sminkmániásoknak szerintem nem kell bemutatni a Tom Ford rúzst, ami a világ talán legjobbjaként van számon tartva. A rúzs minden téren tökéletes, tartós, hidratál és gyönyörű színekben kapható. A szerencsés nyertes az egyik legkedveltebb árnyalatnak, a Spanish Pinknek lesz a boldog tulajdonosa. 

Butter London Körömlakk
A kultikus butter LONDON körömlakkok olyan designerek kedvencei, mint Alexander Wang, Victoria Beckham vagy Calvin Klein, ráadásul 3 free lakkok, azaz nem tartalmaznak formaldehydet, toluenet vagy DBPt. A megnyerhető Macbeth és Trout Pout színek gyönyörűek, ide kattintva lehet őket megcsodálni.

És akkor a játékszabályok, amik a tavalyiakhoz hasonlóak (a Krémmánia pontrendszeréről itt olvashatsz): 
  • 1 eséllyel indulsz a játékban, ha még nem vagy krémkedvelő, de a hónap végére az leszel, és írtál legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 2 eséllyel indulsz, ha már most is krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4 eséllyel indulsz, ha most krémkedvelő vagy, de a játék végére krémmániás leszel, és írtál legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 6 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is krémmániás vagy.
  • 8 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
Köszi mindenkinek ezt a szuper második évet és irány a 100.000 vélemény! :)

170 megjegyzés:

  1. boldog szülinapot, nagy gratula! :)

    VálaszTörlés
  2.  Hú, ez tavaly is így volt, emlékszem. És arra is, hogy akkor még csak 40 pontom volt. :DDD

    Boldog "blog" szülinapot!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog szülinapot nektek! :) Jó, hogy vagytok <3

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot a blognak! Nekem ez a blog nagyon hasznos ( és szerintem másnak is) :D Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Boldog Születésnapot! Gratulálook!

    VálaszTörlés
  6. Köszi. :) És igen, tavaly is így volt, hagyomány kedvelő vagyok úgy tűnik.... :)

    VálaszTörlés
  7. Orsolya Majoros2012. július 1. 10:15

    Nagyon boldog szülinapot! Rengeted tippet kaptam itt, köszönöm!!!!

    VálaszTörlés
  8. boldog szülinapot és csak így tovább!

    VálaszTörlés
  9. Mi köszönjük :))

    VálaszTörlés
  10. Boldog blog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok! Számos vásárlásomhoz segítséget nyújtott a blog és remélem, hogy még ezután is fog.

    VálaszTörlés
  12. Boldog szülinapot! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra, sokat segít!

    VálaszTörlés
  13. Boldog szuletesnapot!nagyon jo blog,en mar nem is veszek semmit ugy,h ne neznem meg a referenciakat elotte itt;)

    VálaszTörlés
  14. Boldog Blog Szülinapot. :) Még biztos nagyon sok lesz. :)

    Régebben mindig csak a reklámokból tájékozódtam, és csodálkoztam hogy nem igazán válnak be a termékek.  De mióta vásárlás előtt mindig felnézek ide is, hogy mik az összetevők, másoknak mi az véleményük róla azóta ritkában nyúlok mellé.

    És persze rendszeresen olvasom a blog bejegyzéseket is.
    Sokat tanultam és még biztosan van mit tanulnom.
    De mindezt a figyelmet úgy gondolom hogy a bőröm majd idővel biztosan meghálálja.

    VálaszTörlés
  15. Boldog szülinapot!
    Nagyon hasznos ez az oldal, imádom!

    VálaszTörlés
  16. Boldog szülinapot és még nagyon sok sikert a jövőben ! Nagyon hamar a kedvencemmé váltatok. Mióta olvaslak Benneteket, nem nagyon volt "mellényúlásom", hiszen minden, nekem szimpatikus termékről elolvasom itt a  véleményeket, mielőtt megvenném. Rengeteget spóroltatok nekem :-)

    VálaszTörlés
  17. Borbála Tóbiás2012. július 1. 11:45

    Boldog szülinapot Krémmánia!
    Én nagyon örültem, mikor megtaláltam az oldalt, mert korábban sokkal bonyolultabb volt véleményeket olvasnom olyan termékekről, amiket meg szerettem volna venni, de nem mertem tapasztalat hiányában. Itt minden együtt van, úgyhogy vásárlások előtt mindig felnézek egy kis infóért. Kösz a segítséget nektek is és a termékek véleményezőinek is :)

    VálaszTörlés
  18. Boldog szülinapot! Imádom az oldalt:)

    VálaszTörlés
  19. Boldog (blog) szülinapot! 
    Nagyon nagy segítség ez az oldal. Jó érzés nem vakon vásárolni, hanem tudatosan átnézve a pro és kontrákat, véleményeket. Így egyre ritkábban van az, hogy mellényúlok... (Ha meg igen, akkor is meg tudom osztani, hogy mások pénztárcája ne bánja meg a dolgot.)
    Szóval köszönöm az oldalt, és csak így tovább!

    VálaszTörlés
  20. Juhé, szívből gratulálok nektek! :)
    Én csak bő 1 éve találtam rátok, akkor még minden barátnőmnek, ismerősömnek nekem "kellett" mesélni az oldalról, erre pénteken bementem a Sugár patikába, ahol van egy nagyon kedves, 35 körüli patikus nőci, mindig tőle kérek segítséget, most is így volt, mert nem leltem a bevásárlótérré átalakított polcrendszerek között a nálatok frissen kipécézett Avené termál permetet. Megmutatta, keresett még nekem számtalan mintát is mindenféle kencéjükből, mert én nem ismerem a márkát és ő azt mondta, nagyon jó, szóval percekig tartó csevejbe elegyedtünk a hölggyel és a Krémmániát is megemlítettem neki, ő azonnal bólogatott, h ismeri és milyen jó dolog. Hát szabályosan repesett a szívem, h szintén használja az oldalt. :)

    VálaszTörlés
  21. Boldog szülinapot:) 
    Én még nem olyan rég találtam rá a krémmániára, de azóta magával ragadott a hév. Ha vásárlás elött állok itt keresek mindig véleményeket, töltök fel én is termékeket, sminkeket, véleményezek termékeket:) Csak így tovább:)

    VálaszTörlés
  22. Köszi mindenkinek a jókivánságokat. :)

    VálaszTörlés
  23. jeee :D köszönjük a játékot, boldog születésnapot :) majdnem egyszerre van az enyémmel 

    VálaszTörlés
  24. Boldog születésnapot! :)

    VálaszTörlés
  25. Apolka, Boldog Szülinapot a Krémmániának!
    Én egy éve még azt sem tudtam, hogy létezik az oldal, nagy megtiszteltetés számomra, hogy azóta krémek krémje vált belőlem. :-)
    Hihetetlenül élvezetes, hasznos, és szórakoztató oldalt alkottál, mi tartozunk köszönettel.

    VálaszTörlés
  26. Hatalmas gratula és még hatalmasabb köszönet!! Annyira szeretem, hogy utána lehet nézni, hogy miben mik vannak, milyen összetevők, stb, és mostanában egyre többször itt nézelődök, mielőtt megvennék valamit, és külön jó érzés, hogy egy helyen össze van szedve ezek mellett sok ember véleménye, így még könnyebb választani, ha esetleg magamtól nem tudnék. :]

    VálaszTörlés
  27. a krémmániániának köszönhetem, hogy nagyon gyorsan kiderítettem a szalicilsav allergiámat (a semmiből jött), és hát mondanom sem kell, mennyivel könnyebb így tájékozódni, mint egy polc előtt.. :) szuper koncepció, szuper kivitelezés, hajrá. 

    VálaszTörlés
  28. Boldog Szülinapot! :) Mindegy milyen terméket keresek,itt megtalálom. ;)

    VálaszTörlés
  29. Teljesen véletlenül akadtam rá erre az oldalra anno, de már teljesen függő lettem... :) Tényleg minden nap megnézem, hogy  milyen újdonságok kerültek fel. :) És komolyan már SEMMILYEN kozmetikumot sem veszek anélkül, hogy megnézném az itteni véleményeket. Emellett régebben az összetevői sem érdekeltek a termékeknek, de itt sokat tanultam róluk és már nekem is fontos szempont, hogy káros anyagoktól minél inkább mentes kozmetikumokat vegyek. Egy szó mint száz nagyon megszerettem ezt az oldalt. Boldog Szülinapot, remélem még sok lesz!

    VálaszTörlés
  30. Boldog szülinapot!

    Én még csak 2 hónapja használom a krémmániát és hihetetlenül nagy segítség a választásban, fantasztikus oldal, köszi, hogy megálmodtad és csinálod!

    Épp pár napja gondokodtam rá, hogy ideje nem csak szerezni tőled az infókat, hanem regisztrálni és hozzátenni az oldalhoz a saját tapasztalataimat is. :)

    VálaszTörlés
  31. Tünde Trancsik2012. július 1. 16:29

    Hú boldog szülinapot és csak így tovább, imádom az oldalt! :)

    VálaszTörlés
  32. Vadpulyka Pulykaváry2012. július 1. 16:34

    Én is csatlakoznék a többiekhez, a Krémmánia rengeteget segített nekem, gratulálok, csak így tovább. :3

    VálaszTörlés
  33. Gratulálok a fantasztikus oldalhoz és az elért sikerekhez, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  34. Gratulálok Apolka! Köszönöm a rengeteg segítséget és örömet, amit az oldal nyújt számomra.

    VálaszTörlés
  35. Csak pár hónapja találtam rátok,azóta függő lettem  :) Boldog Szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  36. nagyon szeretem az oldalt..mindig lecsekkolom itt ha vmit készülök megvenni :) nagyon hasznos h van egy ilyen oldal is MO.-on.

    VálaszTörlés
  37. Boldog születésnapot Krémmánia! Külön öröm, hogy ugyanazon a napon ünnepeljük a szülinapunkat! Már nem veszek úgy kencét, hogy ne olvasnám el a krémmánián a véleményeket!

    VálaszTörlés
  38. Boldog születésnapot Krémmánia! Külön öröm, hogy ugyanazon a napon ünnepeljük a születésnapunkat!  Már nem veszek úgy kencét, hogy ne nézném meg a Krémmánián a véleményeket!

    VálaszTörlés
  39. Erzsébet Kovács2012. július 1. 18:25

     Gratulálok!
    Az egyik leghasznosabb, leggazdagabb weblapI a smink és szépségápolási cuccok rajongóinak:)
    Az én blogom is ma ünnepli az 1. szülinapját :)

    VálaszTörlés
  40. A leghasznosabb sminkes-szépségápolásos oldal vagytok, rengeteg dolgot le tudok "csekkolni", mielőtt pénzt áldoznék rá... sok-sok felesleges költekezéstől kíméltetek meg, és rengeteg tényleg jó dologra tettem szert. Köszönöm!
    Boldog szülinapot krémmánia - én is ma ünneplem :)

    VálaszTörlés
  41. Csak gratulálni tudok ,szeretek itt lenni veletek hasznos és kellemes időtöltés :-)

    VálaszTörlés
  42. Hogy telik az idő...már itt vagyok a kezdetek óta és már 2év...úristen:))) Gratulálok! Nagyon gyakran használom az oldalt, szinte mindig lecsekkolom mielőtt megvennék valamit, és véleményt is szeretek írni:) Szóval még egyszer hatalmas grat!:) -melange-

    VálaszTörlés
  43. isten éltessen!

    VálaszTörlés
  44. Boldog szülinapot, nagyon szeretem ezt az oldalt, teljesen függő lettem. Anno mindig a ciao német  oldalait böngésztem vélemények után, örülök, hogy magyarul is lehetőségem van termékekről kritikákat olvasni és írni. Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül a tusfürdők, hajápolók és sminkek iránti nagy vonzalmamban hisz itt 1 hatalmas közösség.Köszi Apolka!

    VálaszTörlés
  45. Boldog szülinapot! Nagyon jó az oldal, sokszor visszatérek, mert sok hasznos info van fent! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  46. Két év nagy idő!!! Őszintén kívánok még 100X ennyit nektek és minden Krémmániásnak:) Egyediek vagytok és nagyon sok segítséget adtok a hozzám hasonló kozmetikum "őrült" nőszemélyeknek:)
    Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  47. Gratulálok,igazán remek,hogy egy ilyen oldal is segíti a nőket..:)Én magam is sokszor nézegetem a portált,és hasznos tippeket találok..remélem,hogy még ez nagyon sokáig lesz így!!További sok sok örömteli pillanatot kívánok!:)Móni

    VálaszTörlés
  48. Boldog szülapot kívánok!!!!!!!! Két év nagy idő és még kívánok 100X ennyit! Egyediek vagytok és nagyon sok segítséget kap tőletek minden kozmetikum mániás nőszemély:) Még 1X, nagyon Boldog szülinapot és további sikereket nektek!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  49. Nagyon gratulálok a születésnaphoz és nem győzöm megköszönni a Krémmániát, mert sokkal tudatosabb piperecikk fogyasztó lettem. Sőt, édesanyámnak is sokat tudok segíteni a bőrápolással kapcsolatban. Úgy már nem veszek arckrémet, lemosót, hámlasztót..stb. hogy ne csekkoltam volna le a Krémmánián (és ő sem). Imádom, nagyon jó kikapcsolódást is nyújt.Csak így tovább!!
    Martili

    VálaszTörlés
  50. Tündéri Lonka2012. július 2. 16:32

    Nagyon klassz oldal, ritkán járok fel, de akkor hosszú órákon át olvasgatok. Gratulálok a blogszületésnaphoz! A nyeremények csodálatosak.

    VálaszTörlés
  51. Hű, nagyon klasszak az ajándékok, tényleg a krémek krémjei :-) Isten éltessen Titeket sokáig!

    VálaszTörlés
  52. Köszönjük!!! Nagyon Boldog Szülinapot!!! :) Nagyon szeretem az oldalt, jó olvasni a tapasztalatokrol mielőtt megveszek valamit.

    VálaszTörlés
  53. Én is boldog szülinapot kívánok, és köszönet Nektek! Mielőtt rátaláltam erre az oldalra, már krémmániás ( a barátnőim szerint kence mániás) voltam, de hogy napi-két napi szinten belépek hozzátok nézelődni,informálódni, véleményezni még inkább megszállottja lettem a krémeknek, viszont! a sok lánynak/fiúnak köszönhetően már tudatosabb vásárló lettem... nagyon örülök, hogy márciusban felfedeztem magamnak a krémmániát, és azt fontos megemlítenem, abban is sokat segített, hogy átvészeljem a foci eb-t...:)
    Isten éltessen!

    VálaszTörlés
  54. Boldog születésnapot!:) Április óta vagyok rendszeres felhasználója az oldalnak, előtte is gyakran körbenéztem itt, de amióta regisztráltam rákaptam az értékelés ízére, a népszerű és különleges parfümök szaglászására a parfümériában, a minőségi bőrápolásra, a régi kedvencek felfedezésére. Bizonyos összetevők háttérbe szorultak, mások előnybe kerültek. Talán több pénz költök szépségápolási termékekre mint eddig, de amiket veszek, legalább azóta általában bevált, hasznos dolgok. Bár őszintén, mindig is imádtam vásárolni!:D Lett egy pár szép parfümöm általatok, sikerült olyan arcápolási rutint kialakítanom, hogy most már nincsenek pattanásaim!:) Szóval köszönöm szépen! Szeretem az oldalt!

    VálaszTörlés
  55.  Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  56. Imádom ezt az oldalt, köszönöm, hogy vagytok! :) <3

    VálaszTörlés
  57. Boldog Születésnapot!
    Imádom ezt az oldalt. Mielőtt vennék valami újabb kenceficét, mindig szétnézek az oldalon, hogy mik róla a vélemények. Így szerencsére megkíméltem magam egy-két felesleges kence megvásárlásától. Köszönöm Nektek!

    VálaszTörlés
  58. Nagyon Boldog szülinapot .Imádom ezt az oldal,sok hasznos dolog van,és az itteni vélemények és összetevők alapján vásárolok,és szinte mindig be is válik.Majd nem minden nap itt vagyok,ki sem birnám ha nem néznék fel ide.Boldog vagyok én is.

    VálaszTörlés
  59. gratulálok az ötlethez, hogy létrejött ez az oldal....nem rég vagyok tag, de...megdöbbentöen sok szemetet kentem eddig magamra. minden formában...napi szinten jövök és kutakodok, és terjesztem az oldalt

    VálaszTörlés
  60. Boldog szülinapot!

    Nagyon szeretem az oldalt. Mielőtt megvennék egy-egy terméket, mindig
    megnézem a krémmánián, így megkímélem magam a felesleges költekezéstől.

    VálaszTörlés
  61. Isten éltessen sokáig és legyen boldog szülinapod! :)
    Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra, nekem nagyon nagy segítség! Egy helyen utána tudok nézni az összetevőknek, és véleményeket is olvashatok! Így sokkal könnyebben megtalálom a nekem legjobban megfelelő krémet! Sok márkával, praktikával megismerkedtem az oldal által, amit nagyon köszönök! :) Ezen kívül remek szórakozás is! Nőcis, szép, hasznos, minden ami jó! :)
    Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  62. Happy Birthday Krémmánia! Én még nem olyan régen vagyok az oldal tagja (kb. 4 hónapja), nem is értem, hogy miért nem találtam rá hamarabb. :) Nagyon szeretem az oldalt, sok segítséget nyújt mielőtt valami új terméket vásárolnék, előtte mindig rákeresek az oldalon, és megnézem a többi felhasználó véleményét, és igen nagyon befolyásolja a döntésemet a vásárlásról. Pár terméket már én is töltöttem fel, és jó érzés megosztani másokkal az én tapasztalataimat, véleményemet egy adott termékről. Még sokszor ennyit Krémmánia, gratula a szerkesztőknek!

    VálaszTörlés
  63. Szuper!!! Gratula az évfordulóhoz! Nagyon szeretem az oldalt. ^^

    VálaszTörlés
  64. Boldog születésnapot! annyira hasznos az oldal! Ha szeretnék valamit előtte itt ellenőrzöm le :) Köszönöm hogy vagytok!!!!

    VálaszTörlés
  65. Nagyon boldog blogszülinapot! Engem már jó ideje függővé tettetek, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, csak így tovább <3.

    VálaszTörlés
  66. Boldog születésnapot! :-) Én kb. másfél éve vagyok Krémmánia mániás. Nagyon szeretem az oldalt itt is és a facebookon is, ezt azt hiszem ki is fejtettem egyszer a facen. Sőt! Én nyertem is nálatok, méghozzá a Gerovital Plan csomagot, amit azóta is használok és véleményeztem is itt az oldalon. Tetszik, hogy ennyi krémnek utána lehet nézni, a mínőségnek, az árnak, az ember legalább tisztában van vele, hogy mire számíthat. Szóval csak így tovább! :-) És még sok-sok szülinapot! 

    VálaszTörlés
  67. Boldogat :) imádlak benneteket! egy csomó felesleges dologtól kíméltetek meg, és köszönöm nektek hogy létrehoztátok ezt sz oldalt! :)

    VálaszTörlés
  68. Boldog szulinapot, Kremmania! :) Nagyon orulok, hogy megtalaltalak titeket. Nektek koszonhetem, hogy mostmar tudom, milyen kremeket erdemes vasarolni es milyeneket nem. Megkimeltetek egy csomo felesleges penzkidobastol. :)

    VálaszTörlés
  69. Hihetetlen, hogy egy elfoglalt, fiatal nő ennyi időt és energiát szán egy másoknak segítő oldal létrehozásában, mint Apolka. Én neki gratulálok és meghajlok előtte. Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  70. Boldog születésnapot!!!

    Hát nekem is rengeteg döntést megkönnyítettetetk, szinte már semmit sem veszek meg anélkül, hogy itt le ne csekkoltam volna, hatalmas segítség!! Köszönet mindenért és így tovább!!

    VálaszTörlés
  71. Boldog szülit! :)) Imádok itt keresgélni, és olvasni a véleményeket, nagyon nagy segítség, köszönöm! Némi javaslat: nem lehetne finomítani kicsit az árkategóriákon?

    VálaszTörlés
  72. Nagyon szeretem az oldalt! Szinte minden terméknek utánanézek itt, mielőtt megvenném, és sok dolgot pedig az itteni vélemények alapján próbáltam ki. Ismerősöknek is szoktam ajánlani az oldalt :). A blog részt is kedvelem, nagyon jók a posztok! Csak így tovább!!!!

    VálaszTörlés
  73. Áldom a napot, amikor ráakadtam erre az oldalra, azóta nem
    veszek semmit a vakvilágba. Ha tudatosan szeretnék vásárolni valamilyen
    terméket, előbb átkutatom a krémmániát, ha pedig a drogériában akad meg valami
    jónak tűnő terméken a szemem előveszem az okos telefonom és megnézem a
    véleményeket. Krémmánia nélkül sok pénzt dobnék ki az ablakon.


    Ez egy nagyszerű oldal, ami nekem valamiért valószínűleg
    soha nem jutott volna eszembe, így köszönöm, hogy létrehoztad és boldog
    szülinapot :)

    VálaszTörlés
  74. Az itt lévő kevéske férfilátogató közül én is sok sikert kívánok és örülök,hogy egyszer idevetődtem véletlen és most már napi szinten itt lóghatok =) Hajrá lányok! :-)

    VálaszTörlés
  75. Nagyon hasznos oldal, sztem sokaknak segit... szamomra mar mindennapossa valt a kremmania olvasasa :) miota olvasgattok a velemenyek kozt, tanacsok es az INCI lista koszt, sok mindent megtanultam, es megvalogatom a kozmetikuaimat, fontos lett szamomra...
    Jaj es ezek a meses nyeremenyek :x no comment

    VálaszTörlés
  76. Boldog születésnapot Kremmania!!:) én még új vagyok itt kevesebb mint fél éve találtam rá az oldalra de nagyon hasznos infokat tartalmaz!! És az is jó hogy az ujdonsagokrol is hamar vannak vélemények!!;)

    VálaszTörlés
  77. nagyooon-nagyon boldog születésnapot:)

    VálaszTörlés
  78. Boldog születésnapot Krémmánia! :D

    VálaszTörlés
  79. Jupppii:)
    Boldog szülinapot!:)

    VálaszTörlés
  80. Nagyon jó ez a blog!!!!

    VálaszTörlés
  81. Boldog születésnapot Krémmánia!
    Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Tényleg óriási segítséget kapok itt a választásban, ami ugye nem könnyű egy ilyen túltelített piacon. Teljesen függő lettem, és a függőségemet kezdem ráragasztani a körülöttem levő emberekre is! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

    VálaszTörlés
  82. Boldog szülinapot, Krémmánia! Még nem régóta használom az oldalt, de már nagy kedvenc lett, csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  83. Boldog szülinapot Krémmánia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra. Rászoktam arra, hogy mielőtt megvennék egy terméket, megnézem itt a leírásokat róla! Nagyon hasznosnak találom az oldalt! Már csak azt nem értem, én miért csak most találtam rá... :)

    VálaszTörlés
  84. Evelin Enikő Moró2012. július 4. 16:44

    Boldog szülinapot! Emlékszem úgy találtam rá az oldalra, hogy összetevők után keresgéltem a neten, és a találatok között ott volt a krémmánia. Végigböngésztem az oldalt, és annyira megtetszett, hogy én is regisztráltam, mert hasznos tag szerettem volna lenni. Mielőtt vásárolok, mindig rákeresek az adott termékre. Továbbá sok újdonságot fedeztem fel a vélemények olvasgatása közben. A blogba is nagyon hasznos, tartalmas bejegyzéseket írtok! 

    VálaszTörlés
  85. Boldog HappyBirthday-t Krémmánia! Egy ,,krémmániás".

    VálaszTörlés
  86. Boldog szülinapot ! Örülök, hogy idetaláltam, nagyon hasznos számomra ez az oldal !
    Köszönöm !

    VálaszTörlés
  87. Gratulálok, az eddigi leghasznosabb és legszórakoztatóbb oldal amit valaha nézegettem:) imádom, hogy olvashatom a sok hasznos véleményt, és én is elmondhatom.
    Nagyon nagyon szeretem ezt az oldalt! KÖSZIII:D

    VálaszTörlés
  88. Boldog szülinapot!:) 

    Hatalmas köszönet Apolkának, aki elindította az oldalt, és szintén hatalmas köszönet a többi Krémmániásnak, akik feltöltötték és véleményezték a kencéket, mert ennek tulajdonítom, hogy most már elfogadható állapotban van a bőröm. El sem tudjátok képzelni, mekkora öröm volt átállítani a profilomban a Bőrprobléma: Acne-t "csak" Tág pórusokra. :) 

    VálaszTörlés
  89. Kedves Krémmánia,boldog születésnapot kívánok!Sok mindent írhatnék ide,de talán a két legfontosabb:ez év elején fedeztem fel a Krémmániát.Hosszan tartó betegség és depressziós időszakom volt ez időben,sajnos a saját bajaimon kívül semmi nem érdekelt igazán.Ekkor találtam Rátok és végre megtaláltam bennetek azt,ami lekötött,amiből sokat tanultam,és végre kikapcsolódtam.Rengeteg hasznos véleményt és tanácsot kaptam Tőletek.Többek között itt találtam rá arra ,hogy hozhatom helyre kamaszkorú lányom borzasztóan pattanásos arcbőrét.
    Köszönök mindent nektek,további sikeres munkát kívánok!

    VálaszTörlés
  90. Már nem is emlékszem, hogy találtam az oldalra, de azóta állandó vendég vagyok. Ha valamit ki szeretnék próbálni, az első dolgom, hogy feljövök az oldalra és megnézem, milyenek a vélemények az adott termékről. Nektek köszönhetően, nem egy termékről sikerült lemondanom, amiről azt hittem ér valamit, aztán itt olvasgatva a véleményeket, rá kellett jönnöm, hogy kidobott pénz lenne, ha megvenném. Ez hatalmas nagy segítség!!! Nem is tudjátok elképzelni mennyi nő és férfi élete könnyebbült meg ezzel a lehetőséggel, hogy itt kutakodhat a termékek után, akár összetevők szerint is. Csúcsszupik vagytok!! Csak így tovább!!

    VálaszTörlés
  91. Boldog szülinapot Krémmánia! Sok hasznos tippet találtam már ezen az oldalon:)

    VálaszTörlés
  92. Nagyon Boldog Szülinapot!
    Nem olyan rég vagyok rendszeres látogatótok, de elmondhatom, hogy amióta rátok leltem, azóta a Ti véleményeitek/tapasztalataitok alapján vásárolok :)

    VálaszTörlés
  93. Boldog szülinapot Krémmánia! :) Imádom az oldalt, mert sokat segít a pénztárcámnak is és a Krémmániának köszönhetem, hogy ma már próbálok javarészt natúr- és biokozmetikumokat használni, jobban odafigyelek magamra. Kb. fél éve vagyok tag, azóta kb. mindent lecsekkolok itt vásárlás előtt, de azelőtt is gyakran felnéztem ide. Köszönöm nektek! Puszi

    VálaszTörlés
  94. Boldog szülinapot KrémMánia! Örülök a jó dolgaitoknak. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  95. Boldog szülinapot!!! :) Imádom az oldalatokat! :) 

    VálaszTörlés
  96. Otília Szi-Péter2012. július 5. 21:06

    Gratulálok a szülinaphoz, remélem még sokszor ünnepelhetjük az oldal fennállásának évfordulóját. Az biztos, hogy hiánypótló oldalt hoztál létre, méghozzá nagyon profi és igényes módon. Számomra nem csak hasznos információkat, hanem szórakozást és kikapcsolódást is nyújt a Krémmánia, hiszen rengeteg gyönyörű sminkötletet is megismerhetek. Köszönjük, hogy vagytok, és további sikeres működést kívánok a jövőben is. :)

    VálaszTörlés
  97. Gratulálok a szülinaphoz, remélem még sokszor ünnepelhetjük az oldal fennállásának évfordulóját. Az biztos, hogy hiánypótló oldalt hoztál létre, méghozzá nagyon profi és igényes módon. Számomra nem csak hasznos információkat, hanem szórakozást és kikapcsolódást is nyújt a Krémmánia, hiszen rengeteg gyönyörű sminkötletet is megismerhetek. Köszönjük, hogy vagytok, és további sikeres működést kívánok a jövőben is. :) 

    VálaszTörlés
  98. Gabriella_remik2012. július 6. 5:31

    Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  99. Nekem nagyon kéne ez a kozmetikai termék.Szerintem szuper

    VálaszTörlés
  100. Nagyon boldog születésnapot :)
    Amióta megtaláltam az oldalt, rengeteg olvasok, és tanulok. Sok-sok hasznos tippet olvastam itt, és nem utolsó sorban ellenőrizni tudom, hogy mit kenek magamra :) Köszönöm, hogy vagytok :)

    VálaszTörlés
  101. Nagyon örültem anno tavaly amikor csatlakoztam hiszen egy olyan oldalon találtam magam ahol szinte minden termékről kaptam valamiféle elfogulatlan képet. Nagyon sokszor segítettetek át egy-egy "vajon melyiket vegyem meg" kérdésemben.

    Köszönöm nektek!!
    (:

    VálaszTörlés
  102. Margita Márton2012. július 8. 11:26

    Boldog Születésnapot Krémmánia!
    Nemrég leltem rá a honlapotokra, nagyon hasznos információkat találok nap mint nap!
    Mielőtt valamit beszereznék mindenképp lecsekkolom nálatok, hogy melyik termék éri meg az árát:)

    VálaszTörlés
  103. Redlipstickandstyle2012. július 9. 21:28

    Először is nagyon boldog szülinapot, Krémmánia! :)
    Az oldal szuper, rengeteg hasznos infót és cikket olvastam,és most már a vásárlások előtt mindig lecsekkolom,hogy érdemes-e megvenni az adott terméket vagy sem. Ezzel nem csak  a pénztárcámat,de a bőrömet is megkímélem,hiszen nem veszek meg mindent találomra :) Köszönöm!

    VálaszTörlés
  104. Nagyon szeretem ezt az oldalt. Van, hogy csak olvasgatok, nézelődöm, de mindig sok-sok infóval gazdagodom!!!

    VálaszTörlés
  105. a leghasznosabb weblap kedvenc kencéim tekintetében! imádom!

    VálaszTörlés
  106. Szintén Boldog Születésnapot kivánok:) èn valamikor március közepén találtam rá az oldalra..Azóta ez lett a mániam:)) Nagyon sok jó dolgot lehet ittolvasni, kedvencem a "profi börápolás step by step"..elötte fogalmam sem volt ezekröl a dolgokról...:)

    nagyon köszönjük nektek!

    VálaszTörlés
  107. Gratulálok a 2. blogszülinaphoz, hiánypótlóak vagytok! :)

    VálaszTörlés
  108. Nagyon boldog szülinapot nektek!

    Vezérfonalam és pénztárcám őrangyalai lettetek!

    Milyen kár, hogy a nyeremény reményében elöntötték az oldalt az egymondatos, se füle, se farka hozzászólások. Valahogy keretek közé kellene szorítani ezt.

    VálaszTörlés
  109. Gyönyörű szépek azok a körömlakkok! :)

    VálaszTörlés
  110. Boldog szülinapot!Nagyon jó ez az oldal! Sokszor használom és nagy segítség!

    VálaszTörlés
  111. Boldog szülinapot, jó, hogy vagytok!

    VálaszTörlés
  112. Az én arcbőröm nagyon érzékeny és mivel a termékeiteket még eddig nem használtam,számomra a hámlasztó krémek egyike biztosan megfelekő lenne............!:)) Boldog szülinapot KrémMánia!!!

    VálaszTörlés
  113. Boldog Szülinapot Krémmánia! :)

    VálaszTörlés
  114. Nagyon jó termék

    VálaszTörlés
  115. Nagyon Boldog szülinapot és jó egészséget.

    VálaszTörlés
  116. Boldog szülinapot! Amióta ide járok, azóta nem veszek meg úgy krémet, hogy ne nézném meg előbb a véleményeket róla. Volt már olyan hogy a kosárból pakoltam vissza dolgokat, hazajöttem, megnéztem a véleményeket és visszamentem a drogériába. Amióta itt olvasgatok sokkal tudatosabban választok krémet vagy sminkcuccot, sőt innen kaptam kedvet hozzá hogy újból sminkeljem magam rendszeresen. Köszi és gratulálok!

    VálaszTörlés
  117. Imádom ezt az oldalt, bár még csak most regisztráltam. Sok csalódástól óvtam meg magam, és ezáltal sok pénzt spóroltam. Rengeteg inspirációt kaptam a buli sminkjeimhez is. Köszönöm Krémmánia! <3

    VálaszTörlés
  118. Boldog Blog-szülinapot és nagy-nagy köszönetet Neked,Apolka,aki (tudtodon kívül)hozzájárultál sok új magyar kozmetikum minőségi fejlesztéséhez (és örömet szereztél a fejlesztőnek azzal,hogy őszinte véleményeket olvashatott kitalálmányai fogadtatásáról.Még olyanokat is,mennyire jól bevált egyik kézkrémje szemfestéklemosónak...)

    VálaszTörlés
  119. További hasonlóan hasznos működést kívánok :) Meg persze boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  120. NAGYON JÓ EZ AZ OLDAL..

    VálaszTörlés
  121. Boldog vagyok, hogy márciusban megtaláltam az oldalt egy véletlen kattintás miatt. Rengeteg dolgot csak azért nem vettem meg, mert már láttam itt, hogy nem éri meg és az ellenkezője is sűrűn előfordult. Már nem is tudom elképzelni, hogy úgy vegyek meg valamit, hogy itt ne nézzek utána. Köszönöm Krémmánia azt a hatalmas segítséget, hogy nem kell fölösleges köröket futnom és hogy megtanulhattam mi árthat. :) Még legalább 10x ennyi boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  122. Ez egyszerűen szuper! A játék is, az oldal is! :)

    VálaszTörlés
  123. Ha vásárolni megyek első lépés mindig Ti vagytok! :)

    Boldog Szülinapot Nektek!

    VálaszTörlés
  124. Boldog szülinapot. Idáig csak olvasó voltam, de nagyon tetszenek az ajik...hátha szerencsém lesz, tehát csak olvasás helyett kommentelek is :)

    VálaszTörlés
  125. Boldog blogszületésnapot!!! Nagyon sok terméket a blog miatt vettem vagy éppen nem vettem meg. Ha pedig valamit úgy ötletszerűen veszek meg utána az első dolgom, hogy a segítségetekkel kielemzem.

    VálaszTörlés
  126. Egy kis vélemény olvasgatás után ma már teljesen céltudatosan mentem alapozót vásárolni. :)

    VálaszTörlés
  127. Mint testkozmetikus, nagyon sok izgalmas dolgot láttam az oldalakon! Remek lenne kipróbálni, de azt gondolom bámilyen smink elkészítéséhez megfelelőek!

    VálaszTörlés
  128. Isten éltessen Titeket nagyon-nagyon sokáig!!! Hasonlóan sok előttem szólóhoz, nekem is életet mentettetek, és még teszitek a jövőben is! :) Köszönök mindent!!!!

    VálaszTörlés
  129. Először is Boldog Születésnapot Kívánok Krémmánia! Ez az oldal nagyon sokat segített nekem abban, hogy tudatos vásárlóvá váljak. Amint látok egy új terméket a piacon mielőtt megvenném feljövök ide megnézem a véleményeket és az összetevőit. Az összetevők feltüntetése az egyik legjobb az oldalon. Így az ember tudja mit is vesz meg pontosan! Rengeteg ismerősömnek is megmutattam már az oldalt és mind imádják :) Köszönöm, hogy létre hoztátok az oldalt és azt a rengetek segítséget amit itt kapok! Minden jót!!

    VálaszTörlés
  130. Nagyon nagy ötlet volt ezt az oldalt létrehozni. Szerintem aki valaha is idetéved, az tuti rendszeres látogató lesz. Ha jól belegondolok, a Krémmánia előtt csak a sötétben tapogatóztam, ami a kozmetikumokat illeti. Halvány fogalmam sem volt összetevőkről és azok hatásáról. Mióta olvasom az itteni véleményeket és tanácsokat, tudatosan figyelem az összetevőlistákat, és rájöttem milyen összetevők tesznek jót a bőrömnek és miket kell nagy ívben kerülnöm. Ma már nem érdekel ki gyártja az adott terméket és milyen hangzatos reklámokkal próbálja eladni, átnézem az összetevőket és az alapján döntök. Meg persze megnézem, hogy a többieknek hogy vált be :)

    VálaszTörlés
  131. Boldog Szülinapot Kremmania! :) rég óta olvasótok vagyok, néhány hónappal ezelött pedig eljutottam odaáig, hogy ha kinézek magamnak egy szépségápolási terméket, nem veszem meg rögtön, hanem előtte megnézem itt. Régen belefutottam nagy csalódásokba, de általatok egybe sem! Köszönöm!!! :)

    VálaszTörlés
  132. Boldog születési hónapot! :D Remélem ez az oldal egyre csak híresebb lesz, már én sem vásárolok a nélkül, hogy le ne csekkolnám a terméket!

    VálaszTörlés
  133. Annamária Ternácz2012. július 22. 19:19

    Boldog 2. szülcsinapcsit !! Amióta felfedeztem az oldalt, vásárlás előtt mindig megnézem a véleményeket a kiszemelt termékemről, és azok alapján döntök, nagyon nagy segítség ez nekem, és szerintem a többieknek is, csak így tovább!!! :D  

    VálaszTörlés
  134. Alexandra Kovács2012. július 23. 19:03

    Boldog szülinapot! Imádom az oldalt! Nagyon sokat segít abban, hogy a vélemények alapján eldönthessem mit érdemes megvennem. Azért ez egy nagyon jó dolog, mivel nem sorakoznak a használhatatlan termékek a polcon vagy éppen kerülnek a drágán megvett holmik a kukába. Csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy írjon véleményt.

    VálaszTörlés
  135. Már várom a sorsolást!:))

    VálaszTörlés
  136. Boldog szülinapot! Valahol valamikor láttam, hallottam, olvastam :-) Apolka általad, az oldalról. 3gyerkőc mellett kevés az időm, de pár hete regisztráltam az oldalra. Mi tagadás szenvedélyesen látogatom,töltögetek, adok-kapok tanácsot. Büszke vagyok arra, hogy újoncból hamar a következő szintre jutottam :-) További sok sikert!

    VálaszTörlés
  137. Boldog Születésnapot Krémmánia!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  138. Boldog Születésnapot Krémmánia nem rég találtam erre az oldalra és nagyon tetszik legalább így most már tudom mit érdemes megvenni és mit nem.Most már egyre többször nézem ezt az oldalt már Facebookon is lájkoltam az oldalt ha van valami frissítés tájékozódjam róla.Nagyon jól jönnek a vélemények mert még nem nagyon ismerek minden márkákat és jó elolvasni róluk a véleményeket.

    VálaszTörlés
  139. Boldog Szülinapot Krémmánia!Nem rég találtam ezt az oldalt és nagyon megtetszett.Legalább már tudom mit érdemes megvennem és mit nem.Sajnos még nem minden márkát ismerek de ennek az oldalnak köszönhetően kezdem megismerni a különböző márkát és persze a véleményeket.
    Lájkoltam Facebookon is az oldalt ,hogy ha frissítés van tájékozódjak róla. Feliratkoztam a  Krémmániásokhoz:)
     

    VálaszTörlés
  140. Boldog Születésnapot Krémmánia! Nem rég találtam ezt az oldalt és nagyon tetszik.Legalább most már tudom mit érdemes megvennem és mit nem.Sajnos még nem minden márkát ismerek jól de ennek az oldalnak köszönhetően kezdem megismerni azok a márkákat amiket még nem ismerek és persze a leírt véleményt. Lájkoltam a Facebookos oldalt is, hogy tudjam milyen frissítések vannak.Feliratkoztam :)

    VálaszTörlés
  141. Ilona táczi-szabó2012. július 25. 12:21

    Boldog Születés napot ! Krémmánia! :) Nagyon Örülök, hogy megtaláltalak titeket.Én  is használok néhány féle krémet évek ota , de eddig még nem igazán találtam rá az igazira, de most már tudom, milyen krémeket érdemes vásárolni és milyeneket nem. köszönöm a tájékozodást, további sikereket .

    VálaszTörlés
  142. Boldog születésnapot!:) Szeretnék gratulálni az oldal ötletszerzőjének és megvalósítójának!:) Nagyon sok hasznos dolgot olvastam itt krémmánián, és szinte naponta tájékozódok a termékekről.  Tudatosabbá tettétek a vásárlást. Köszönöm Nektek!:)

    VálaszTörlés
  143. Boldog szülinapot! :) Ez igazán szép eredmény! Én eddig csak tanulmányoztam az oldalt, most jutottam el arra, hogy regisztrálok is! Nagyon klassz kis oldal, és eddig szinte minden terméket megtaláltam, amit kerestem!

    VálaszTörlés
  144. Szuper ez az oldal, imádom... <3 Először is, úgy érzem, végre nem haszontalan a nagy kísérletező kedvem, segíthetek abban, hogy széles körben megóvhatjuk egymást a csalódásoktól, és felhívhatjuk a figyelmet isteni termékekre. Annyira nagy már ez a marketing-dzsungel, és persze, mindenki szeretne a pénztárcája adta lehetőségből is ápolt, fiatal, szép lenni. Ebben nagyon sokat segít a Krémmánia, hatalmas hiánypótló! Csak így tovább, és mindenkinek a legjobb krémeket!!

    VálaszTörlés
  145. Boldog szülinapot :) Pár hete találtam rátok, azóta mindent itt csekkolok.. szemétbe került már néhány cucc a fürdőszobánkból, nektek köszönhetően ;) Köszi, hogy vagytok!

    VálaszTörlés
  146. Boldog szülinapot :)

    VálaszTörlés
  147. Gratulálok! Nagyon szeretem az oldalt,bár nem régen találtam rá-de aktívan visszajárok-,jó,hogy hozzáférhetek mások véleményéhez,tapasztalataihoz a kozmetikumokkal kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  148. Gratulálok ehhez a két évhez! Nagyon hasznos oldalt hoztatok létre!:)

    VálaszTörlés
  149. Fantasztikusak vagytok, gratulálok és köszönjük a folyamatos játékokat:)

    VálaszTörlés
  150. Szerintem kell egy ilyen oldal is,mint a Kremmania:) boldog szulinapot:)

    VálaszTörlés
  151. Boldog születésnapot, és nagyon köszönjük a lehetőséget! Álomajándékok! :)

    VálaszTörlés
  152. Szijja!

    Boldog második blog szülinapot! :)))
    Én amióta megtaláltam ezt az oldalt, nagyon megszerettem.
    Bátran támaszkodom rá egy-egy termékkel kapcsolatban, ha épp nem tudom eldönteni, hogy megvegyem e vagy sem. :)
    A te oldalad alapján, eddig még egy termékben sem csalódtam, amiről pozitív dolgokat írtál!

    Köszönöm a hasznos tippeket! :9
    És még sok-sok sikeres Blogszülinapot kívánok! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  153. Boldog születésnapot. Nagyon örültem hogy megtaláltam az oldalt azóta igyekszem gondosabban megválogatni  a termékeket amiket veszek az összetevők alapján és a vélemények segítségével :) 

    VálaszTörlés
  154. Szuper ez az oldal, szerintem a leghasznosabbak között van :-)

    VálaszTörlés
  155. Boldog Szülinapot!! Nagyon sok jó tanácsot olvastam nap mint nap tőled.. sok sikert a jövőben .:)

    VálaszTörlés
  156. Boldog szülinapot kívánok Nektek! Én még nem régóta vagyok a tagotok, de régebben is volt, hogy a Ti oldalatok alapján választottam magamnak szépségápolási termékeket.
    Szuper oldal, gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  157. Boldog Szülinapot:)

    VálaszTörlés
  158. Szeligne Zoka Krisztina2012. július 30. 14:23

    Nagyon szupi ez az oldal! Minden nagyon jól részletesen van leírva, sok jó dologról lehet itt elsőként értesülni! Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt! Minden nőnek, lánynak olvasnia kellene titeket! További sok sikert!

    VálaszTörlés
  159. Szuper, hogy vagytok, vagyunk! Már sok rossz választástól kíméltetek meg, és sok jóhoz segítettetek hozzá.
    Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  160. Boldog szülinapot!

    Gratulálok az oldalatokhoz, egyszerűen fantasztikus, nagyon sok hasznos írással.

    VálaszTörlés
  161. Kis fáziskéséssel: Boldog szülinapot! :D

    VálaszTörlés