BLOGKERESŐ

2012. július 3., kedd

Havi kedvencek - 2012 június

Vége a júniusnak, vagyis jöjjenek a havi kedvenceitek:

Arcápolás
A hónap kedvenc arcápoló terméke az Essence Pure Skin színezett hidratálója lett, aminek egyetlen hiányossága, hogy nincsen benne fényvédő. Viszont természetes a fedése, sokáig matt marad a bőr tőle és többek szerint is kimagasló az ár-érték aránya. Kilenc elégedett véleményt zsebelt be júniusban a Balea nemrég megjelent természetes hidratálója, a Balea Nature Nappali Krém, ami 95%-ban természetes összetevőket tartalmaz, jól hidratál, kellemes illata van és persze az ára is baráti. Bár elvileg minden bőrtípusra ajánlott, többen is írjátok, hogy a zsíros bőrre sok. A hónap ajakápolója a Neutrogéna szőlőzsír lett, ami hidratál, ápol és véd, ahogy azt egy ajakápolónak kell. A drágább árkategóriában a hónap kedvence a Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Hámlasztó lett, ami még a hónap elején bezsebelt három öt csillagos véleményt is. Problémás bőrűeknek figyelemre méltó termék, érdemes elolvasni a véleményeket róla. 



Test- és hajápolás
A kedvenc testápoló termék az Impulse Incognito Parfümdeo lett, ami a hónap elején került fel az oldalra, és mindenkiből előhozott valami nosztalgikus emléket. A második legnépszerűbb a Balea limitált kiadású, citromos bőrradíros tusfürdője, ami kereken tíz öt csillagos értékelést kapott a hónapban. Finom illata van, jól radíroz és persze olcsó is. A legnépszerűbb hajápoló termék a szintén Balea szőkítő spré lett, ami sajnos kifutó termék, de talán még el lehet csípni az utolsó darabokat belőle. Kedvező az ára, határozottan világosít a hajszínen és szárítani sem szárít nagyon. A drágább árkategóriában szokás szeirnt egy parfüm lett a kedvenc, méghozzá az Exclamation EDT, ami az Impulse deokhoz hasonlóan  nosztalgiát ébresztett többekben is.  


Smink
Sminkek között a hónap terméke a Max Factor Creme Puff púder lett, ami egy klasszikus darab természetes hatással és matt finish-sel. A második legnépszerűbb hat elégedett véleménnyel a Lovely Crystal Strength Körömlakk, ami szép színekben kapható, elég tartós, gyorsan szárad és az ára is kedvező. Hét lelkes véleménnyel júniusi kedvenc lett az Avon SuperFull Szempillaspirál, ami nem kenődik, nem pereg és szép pillákat csinál. A drágább termékek között szintén egy púder lett a legnépszerűbb, méghozzá a Clinique Superbalanced Púder, amit eddig szinte mindenki agyondícsért, érdemes elolvasni a véleményeket róla. 



Neked mi volt a hónapban a kedvenced?

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van itt 1-2 kedvencem :9 Szivesen kipróbálnék egy Paula's Choice terméket is :)

    VálaszTörlés
  2. A Clinique Superbalanced púderről már sokat hallottam és parfümériában is láttam, biztos nagyon jó!

    http://lifelikevision.blogspot.hu/ 

    VálaszTörlés