BLOGKERESŐ

2012. július 30., hétfő

Havi kedvencek + Nyertesek

Ismét hónap vége van, így jöjjenek szokás szerint a kedvencek:

Arcápolás
Június elején jelent meg a Garnier BB krém olajmentes válotzata, ami az eddigi vélemények szerint határozottan jobban sikerült, mint az eredeti verzió. Ebben a hónapban 16 pozitív (és néhány negatív) véleményt is begyűjtött, amivel a kedvenc arcápoló termék lett. A testvérével ellentétben nem csillog, természetes a fedése és baráti az ára. Második legnépszerűbb arcápoló termék júliusban a Bioderma Sensibio Light Krém lett, ami szuper választás, ha valaki az érzékeny bőrére egy jó hidratáló krémet keres.  Szintén havi kedvenc lett a Balea Young Soft + Care Arctisztító Tonik, ami jól felfrissíti a bőrt (a benne lévő nem kevés alkohol miatt, szóval szerintem érdemes óvatosnak lenni vele), kellemes illata és baráti ára van. A drágább termékek között a Sweetsation Therapy Very*Berry Oxigén Maszk és Arcradír lett a legnépszerűbb, ami júliusban hét pozitív véleményt is bezsebelt. Jó illata van, finoman radíroz és sima és hidratált lesz a bőr a használata után. 

Test- és hajápolás
A testápolók között a havi kedvenc a Balea Grapefruitos Krémtusfürdője lett, ami igazi nyári tusfürdő friss illattal, nem szárít és baráti ára van. A második legnépszerűbb a Neogranormon Kenőcs, ami az egyik legjobb hámosító kenőcs a piacon. Pattanás utáni hegekre, náthás időben orra, szőrtelenítés utánra is bevált sokatoknak. Harmadik helyre szintén egy tusfürdő futott be, méghozzá a Palmolive Naturals Moisturization Tusfürdő, aminek finom illata van, krémes állaga és nem szárítja a bőrt. A drágább termékek között szokás szerint parfüm lett a kedvenc, ami viszont nem szokásos az az, hogy ezúttal egy férfi illat. Az Azzaro Chrome egy nyárra ideális, laza, könnyed parfüm.

Sminkek
A sminkek között a havi kedvenc az NYC Expert Last Körömlakk lett, ami bár nem a világ legjobb lakkja, de olcsó, tartós, és több jó minőségű szín is van belőle. A második az Avon Supershock Gel Eyeliner, amivel könnyű dolgozni, a legtöbbeteknek tartós is, és lehet használni a vízvonalon is. A harmadik legnépszerűbb szintén egy lakk lett, méghozzá az Essence limitált kiadású Ready For Boarding Körömlakk, ami klassz színekben kapható, például pisztáciaszínben. A drágább termékek között a legendás Naked Paletta lett a kedvenc, amit mindenképpen érdemes beszerezni, ha Sephora közelében jártok.

A szokásos havi kedvencek után, pedig jöjjenek a szülinapi nyereményjáték nyertesei. Először is köszönjük szépen a rengeteg hasznos véleményt, amit írtatok, egész pontosan 11 000-t. A sorsolásban 2066-n vettetek részt 7414 eséllyel, szóval a négy nyertes Fortuna kivételes kegyeltjének érezheti magát. :) Ők pedig nem mások mint, tádádádádááááááá.....

1. A Paula's Choice hámlasztót és szérumot nyerte:
Harmony29

2. A Naked 2 palettát nyerte:
radioaktiva

3. A Tom Ford rúzst nyerte:
Kmanci

4. A Butter London lakkokat nyerte:
Ayla



A nyerteseknek gratulálunk, és természetesen lesz majd még játék máskor is. :)


8 megjegyzés:

  1. grat a nyerteseknek!

    VálaszTörlés
  2. Ez most egy nem kifejezetten ide tartozó kérdés, illetve részben:
    miért van az, hogy tegnap még 1000 fölött voltak a pontjaim (ha jól emlékszem 1100 körül), ma pedig csupán 900? Csak az esélyek miatt érdekes ugye.

    VálaszTörlés
  3. A játék elején lévő pontoknál számíthatott, hogy 1000 alatt vagy felett van, nem a játék végén, szóval ez a változás nem befolyásolta az esélyeidet. 

    A játék előtt és most a végén is újra lettek számolva a pontok, így a mostani pont a pontos. Menet közben nincs figyelembe véve pl az, hogy csak az elmúlt egy évi tevékenységért jár pont, így emaitt változhat az újraszámolásnál (illetve technikai okokból a menet közbeni számolásnál könnyebben lesz hiba, ami csak egy újraszámolásnál javul meg....). 

    VálaszTörlés
  4. A kedvenceknél az AVON Supershock Gel Eyeliner képe helyett a Neogranormon képe látható!

    VálaszTörlés
  5. Adrienn Spaitsne2012. július 31. 14:35

    Gratulálok a nyerteseknek! :)

    A Baleás tusfürdőket én is szeretem, BB krémet meg szerintem az életben nem fogok többet venni,  egyszerűen nem fed.

    VálaszTörlés
  6. Tom Ford rúzsnak én is örültem volna :))))
    Gratula nektek

    VálaszTörlés
  7. gratulálok én is! :)

    VálaszTörlés