BLOGKERESŐ

2012. augusztus 10., péntek

Sminkikonok: Bobbi Brown Shimmer Brick

Bobbi Brownnak van pár ikonikus terméke, de azt hiszem, hogy a Shimmer Brick a legkülönlegesebb és legikonikusabb. Nem kis rajongótábora van, és a világon minden 7,5 percben eladnak egyet belőle. Teszt, és képek a tovább után. :)

Shimmer brickek az állandó színekben: nektar, bronz, pink, beige, rose
A Shimmer Brickek alapvetően highlighter termékek, amik több színből állnak össze. A színek külön-külön vagy egyben is használhatóak. Az állandó kínálatban öt színt találunk, de a limitált kollekciókban is rendszeresen kijön egy-két újabb kompakt. A kiszerelése 10.3 g, az ára pedig 12 900 Ft.

Rose Gold Shimmer Brick használatlanul és 3 hónappal később
Nekem a Rose Gold szín van meg, ami egy tavaszi limitált szín volt, de a poszt lényege nem a szín, hanem inkább maga a shimmer brick. Mióta megvettem, azóta a folyékony highlightereimet gyakorlatilag nem használtam, mert a őt annyira egyszerű használni. Ecsettel kb 10 másodperc alatt felrakható az arccsontra, és nagyon szép diszkrét a fénye. Túladagolni nem könnyű, egy húzással nagyon szolid lesz az eredmény, és aztán lehet építeni. Ahogy a fenti képen is látható, a BB pirosítóhoz hasonlóan ez sem nem igazán fogy. Mióta csináltam a képeket eltelt még egy hónap, de még mindig semmi. Az van ráírva, hogy 24 hónapig jó, és szerintem előbb fog megromlani, mint elfogyni.

Ez elsődlegesen egy highlighter termék, így főleg az arccsontomra használom, de a shimmer brickek egyik különlegessége, hogy többféleképpen is használhatóak. A klasszikus highlighter funkción kívül lehet matt pirosító fölé is rakni vékonyan, hogy egy pici fénye legyen az arcnak, és szintén lehet akár szemhéjpúdernek is használni. Kicsit meg kell dolgozni a színekért a szemsminkhez, de némi türelemmel teljesen jól működik ott is. Bár szájra nem való, én oda is kipróbáltam és egy fényes ajakápolóba tök jól bele tapad, így egy szál shimmer brick-kel akár egy teljes sminket is ki lehet hozni. A lenti képen csak alapozó van rajtam, egy vékony tusvonal, szempillaspirál és ezt leszámítva csak a Rose Gold shimmer brick.

Rose Gold look
Kinek ajánlom? Szerintem a Shimmer Brick egy nagyon jó kis highlighter, szóval annak aki használ ilyesmit, érdemes megvennie. :)

Ti próbáltátok már? 

9 megjegyzés:

  1. Nagyon kis szép, diszkrét! Imádom a highlightereket, folyékony-por-krém, nekem mindegy, jöhet mind! Legközelebb meg kell néznem.. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi. :) Highlighter rajongóknak mindenképp érdemes megnézni. :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszik, már viszonylag régóta fontolgatom a beszerzését, ez most plusz egy pont volt ehhez :)

    VálaszTörlés
  4. Remélem, neked is tetszeni fog. :)

    VálaszTörlés
  5. Hú, én is nagyon imádom, abszolút must have nekem! Tavaly szeptemberben vettem, naponta használom, és alig látszik meg rajta a fogyás. Szerintem vagy öt évre elegendő...
    Gyönyörű, egészséges színt ad az arcnak. Ahogy BB mutatta, én arccsontra, homlokra, orrcsontra és állra is teszek belőle egy keveset, így még jobb az összhatás.
    Aki tudja, próbálja ki, megéri az áràt!
    Andrea

    VálaszTörlés
  6. Bocsánat, hogy nem a témába vág, de nekem az lenne a kérdésem, hogy ha megfeleltem minden követelménynek, miért nem kapom meg a Krémek Krémje "címet"?:) PaperMama a felhasználónevem. Üdv:)

    VálaszTörlés
  7. Mert nem autómatikus, de már megkaptad. :)

    VálaszTörlés