BLOGKERESŐ

2012. szeptember 1., szombat

Havi kedvencek - 2012 augusztus

Vége az augusztusnak (és a nyárnak brühühü :( ), vagyis itt vannak ismét a havi kedvencek:

Arcápolók
A hónap kedvenc arcápolója az 5% benzoil peroxidot tartalmazó Akneroxid lett, aminek bár megvannak a maga hátrányai, valódi csodaszer tud lenni a pattanásos bőr számára. Nagyon hasznos és tanulságos vélemények születtek hozzá, érdemes őket elolvasni. A második helyre futott be a zsíros bőrre kiváló Avon Planet Spa Iszappakolás, ami mélyen tisztít és zsírtalanít, és az Avon egy legjobb arcra való termékének tartjátok. A harmadik legnépszerűbb az Alverde új ajakápolója, a vaníliás mandarinos lett, amin a testvaj után nem is csodálkozunk. Olcsó, fincsi illatú, jól ápol, természetes, mi kellhet még? A drágább termékek között szintén egy ajakápoló vitte el a havi kedvenc címet, mégpedig a Clarins ajakápolója, ami hihetetlenül jól hidratál és szép fénye van.



Test- és hajápolók
A Balea a nyári limitált tusfürdőit nagyon eltalálta, az összeses azonnal kedvenc lett Nálatok. Augusztusban a legkedvencebb a málnás változat volt, aminek az illata és az ára is verhetetlen. A második kedvenc a Garnier új samponja, az Ultra Doux Revitalizáló Sampon lett, ami 12 elégedett véleményt gyűjtött be a hónapban. Hatékonyan tisztít, jó illata van, szilikon- és parabénmentes és baráti az ára is. A harmadik legnépszerűbb szintén egy hajápoló lett, mégpedig a Balea barna hajra való balzsamja, ami nem csak hidratálja a hajat, de valóban segít a barna színt felélénkíteni. A drágább kategóriában szokás szerint parfüm lett a kedvenc, ezúttal a Dolce & Gabbana Light Blue, ami egy jól sikerült virágos gyümölcsös illat.


Sminkek
16 elégedett véleménnyel a kedvenc augusztusi smink az Avon Nailwear Pro+ Körömlakk lett, ami egyrészt nagyon szép színekben kapható, másrészt tartós és elég jó minőségű is. A második helyet szerezte meg az Essence I ♥  Stage Szemhéjalapozó, ami segít megnövelni a szemsmink tartósságát (bár a vélemények alapján azért határozottan kevésbé, mint a drágábbak) és a fölé kent szemhéjpúdernek is élékebbek lesznek a színei. Szintén havi kedvenc lett a Müller saját márkás CV Cadea Vera 2in1 Púder és Make-up, ami narancsdzsem lényegre törő véleményét idézve mattít, tartós, jól fed, olcsó. A drágább kategóriában a Clinique Even Better Korrektora lett a kedvenc, amit be is mutatott wishes itt a blogon és kapott három maximálisan elégedett véleményt is az oldalon.

Neked mi volt a kedvenced augusztusban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése