BLOGKERESŐ

2012. szeptember 29., szombat

Havi kedvencek - 2012 szeptember

Hipp-hopp, el is telt az első őszi hónap, melyben a következő termékek lettek a kedvenceitek:

Arcápolók
Nem ez az első alkalom, hogy a szeptemberben csak maximális pontszámokat begyűjtő Unguentum hydrophilicum nonionicum mosdókenőcs a hónap kedvenc arcápolói közé kerül - egyre népszerűbb köreitekben egy kis vízzel felhígítva arc- és sminklemosásra. A második kedvenc, a Balea Creme Peeling arcradír a finom, homokszerű szemcséivel és rendkívül baráti árával lopta be magát a szívetekbe. Az előző hónaphoz hasonlóan most is egy Alverde termék lett a hónap kedvenc ajakápolója, mégpedig a Körömvirágos, ami jelenleg a Krémmánia 4. legnépszerűbb ajakápolója. A drágább árkategóriájú termékek közül a Clinique Age Defense BB Cream lett a kedvencetek, mert tökéletes bőrképet eredményez, és a legvilágosabb árnyalata nagyon szépen passzol a hófehér bőrhöz.


Test- és hajápolók
A hónap kedvenc hajápolója az Avon Advance Techniques Hajápoló Marokkói Argánolajjal lett, mert nagyon olcsó és tényleg hatásos: puhává, könnyen kezelhetővé teszi még az extra száraz hajat is. A Balea mindig nagyon jó kis tusfürdőket csinál, ez a legutóbbi, macaron által ihletett limitált kollekció esetében sem volt máshogy. A tusfürdők bár 2 illatban kaphatóak, a Füge- és Csokoládé illatú lett a Krémmánián a kedvenc, ami alig 1 hét alatt már 12, javában elégedett véleményt gyűjtött.
A hajápoló olajak népszerűségét mutatja, hogy ebben a kategóriában a hónap harmadik kedvenc terméke L'Oreal Elseve Selymes Olaj lett, ami szép csillogóvá teszi a tincseket, és szerintetek még a hajtöredezés ellen is hat. Az őszi parfümdömping rengeteg új parfümöt hozott, melyek közül a szépséges Julia Roberts arcával fémjelzett Lancôme La Vie Est Belle EDP lett a legfelkapottabb a Krémmánián értékelt illatok közül. Medora szerint az illat a Flowerbomb picit finomított avagy Miss Dior Cherie kevésbé émelyítő kiadásban, de másokat is emlékeztettet más illatokra, de ettől függetlenül mindannyian szerettétek.


Sminkek
Az új Essence Colour & Go körömlakkok 44 teljesen új árnyalattal váltották le a korábbi változatot. Nem csak a színeik, hanem a méretük, az ecsetük és az állaguk is más lett, de a "zselés hatás" sajnos nem tette tartósabbá a lakkokat, csupán a finisük lett fényesebb. A Maybellinenél is körömlakk revolúció volt: a Colorama körömlakkok a hullámzó minőségű Mini Coloramakat váltották le. A vélemények alapján kiderült, hogy bár szépen pigmentáltak és szuperek a színek, de a tartóssága ezeknek a lakknak is csupán átlagos.
Az Avon árkategóriáján belül mindig is jó volt a rúzsok terén, így a legújabb Színmegújító, Briliáns Fényű ajakrúzzsal se fogtak mellé, amit az is mutat, hogy eddig maximálisnál nem is kapott kevesebb pontot. A rúzs tele van briliánsan csillogó, minden szögben más fényben tündöklő csillámokkal, és a viszonylag feltűnő végeredmény ellenére a visszafogott színű Apricot Glamour nevű nude árnyalatot sokan még hétköznap is bátran viselitek. Drágább árkategóriában a hónap kedvenc sminkterméke az Estée Lauder Double Wear alapozója lett, ami nagyon erősen fed, de a  rácokat is szépen felölti, így az idősebb korosztály igényeit is teljes körűen kielégíti.
  •  

Nektek mi volt a kedvencetek szeptemberben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése