BLOGKERESŐ

2012. december 21., péntek

3 hónapos teszt: Clinique Even Better Eyes szemkrém

Lehet, hogy ez ügyben kicsit naiv vagyok, de én általában hiszek abban, hogy amit ígér egy termék, azt sok esetben meg is tartja, még ha szabad szemmel nem is lehet nyomon követni a változást. Fényképekkel viszont szerencsére már annál inkább! Ha szkeptikusak voltatok azzal kapcsolatban, hogy a Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector szemkörnyékápoló betartja-e az ígért 30%-al kevesebb karikát, akkor érdemes továbbolvasnotok!



Teszt, előtte-utána képek.

"30%-kal csökkenti a karikákat három hónap alatt. C vitaminnal és faeper gyökér kivonatával halványít, koffeinnel és zöld teával nyugtat, a savó fehérjével pedig serkenti a bőr kollagén termelését."
A 15 éves kutatás eredményeképp született Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector csalóka neve ellenére nem korrektor, hanem egy enyhén színezett szemkörnyékápoló,  mely 10 ml-es kiszerelésben kapható 13 200 Ft-ért. Minden bőrtípushoz és bőrszínhez passzol, és napi kétszeri használata a javasolt.

A termék állaga vizes-zselés, ez a formula pedig nagyon kedvez a könnyű felszívódásnak, szóval egy gyorsabb reggeli smink előtt is nyugodtan felkenhetitek. Bár színezett, önmagában egyáltalán nem fed, teljesen láthatatlanul beszívja a bőr, csak kellemes, selymes érzetet hagy maga után.

A tesztet nem én csináltam végig, hanem anyukámat kértem meg rá, mert úgy gondoltam, hogy mivel a kora miatt nála már erőteljesebben jelentkeznek sötét karikák is, így rajta jobban nyomon lehet követni az esetleges változást, mint mondjuk rajtam.
Az ő arcápolási rutinjában amúgy már a tesztet megelőzően benne volt a külön szemkörnyékápoló termék, aminek a teszt idejéig leállt a használatával, és kizárólag ezt kente a szeme alá három hónapon át, reggelente.

A Clinique hatása 1,5-2 hónap után kezdett szembetűnő lenni, de akkor még nehéz lett volna megmondani, hogy pontosan mi is változott, a 3 hónap után készült képeken viszont már nagyon is konkrétak az eredmények:
  • a sötét karikákat (bekarikázott rész) szinte teljesen elhalványította
  • a ráncok simábbak lettek, még a mélyebbek is
Előtte.... és 3 hónap után


Ennek a terméknek tényleg csak annyi a titka, hogy türelmesnek kell lenni vele, de megéri :)

Ti ki szoktátok várni a kozmetikumokon feltüntetett időt, vagy feladjátok, ha nem hat valami pár használat után?

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

17 megjegyzés:

  1. Igazából eddig nem keltette fel különösképpen az érdeklődésemet ez a termék mert sok negatív kritikát olvastam róla...
    Sajnos az én szemem állandóan borzasztóan karikás, konkrétan sötétkék. És eddig semmi sem segített igazán, pedig jó lenne valami ami nem csak a felszínen fed mint egy korrektor hanem valami ami "belülről" hat.

    Én nem bánnám, ha ezért pár hónapig várnom kellene, ha a hatása garantált lenne :) Anyukád szeme tényleg kipihentebbnek tűnik (remélhetőleg a krém hatására.) :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, pont múltkor mondta, h öcsém mostanában nem kímélte az idegeit, szóval ő mindenképp ennek a szemkrémnek tudja be, hogy nem karikás a szeme :D

    VálaszTörlés
  3. Lehet az anyukámon kéne nekem is tesztelni a krémeket, és akkor jobban látszana a hatás. ;) Azért arra kíváncsi lennék, hogy Neked jobb lett-e volna tőle bármivel is. Mindenesetre elég meggyőzőek a fotók, és szuper, hogy Ti írjátok meg, mert így tudom, hogy nem a photoshoptól lett szép a bőre. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem még nem nagyon vannak sötét karikáim. Vagy legalábbis szeretem ezt hinni :)))
    Örülök, hogy tetszik a teszt! :)

    VálaszTörlés
  5. Húúhaaa! Ez izgalmas! Én pandamaci szemkarikákkal rendelkezem 30 éve már. Soha, semmi nem volt képes halványítani sem ezt az adottságot, pedig túl vagyok már jó néhány szemkrémen, borogatáson, stb. Soha nem adom fel, és mindig próbálkozom, türelemmel. A fotók igencsak felkeltették az érdeklődésemet a termék iránt. Biztosan ki fogom próbálni.

    VálaszTörlés
  6. Igen, panaszkodtál már rá párszor, emlékszem :( Hát, akkor próbáld ki, hátha ez majd segít :)

    VálaszTörlés
  7. Pont tegnap kerdeztem anyukamat, hogy hasznalja e es lat valami valtozast?! :) ugyan csak novemberben vettem nem tudtam nem olvastam a harom honapot!!azt mondja lehet fiatalabbaknak, vagy kevesbe karikas szemu embereknek jobban bejon, de ezek szerint tovabbra is kitartoan kell hasznalnia!!!csak akkor nem tudom mi lesz a karacsonyi ajandekkal ami ysl forever youth szem szerum :D

    VálaszTörlés
  8. A 10ml-es kiszerelés meddig elég?

    VálaszTörlés
  9. Szerintem fél évig biztosan, talán tovább is.

    VálaszTörlés
  10. Hát, szerintem azért annak is fog ürülni, max kicsit később kezdi el használni :):)

    VálaszTörlés
  11. Ezt imádnám, ha nem lenne színezett. :(

    VálaszTörlés
  12. Na,ide értem:)


    Háát,nemtom...az a helyzet,h nekem kislány koromban is már olyan lila karikás volt a szemem alja,h azt hitték,vmi bajom van..és nem nagyon dicsekednék vele,de jobban,mint wishes anyukájának akár az előtte képen. :S és ebből kifolyólag szerintem nem vsz. h veszek,meg 10 ml-ért én sokallom is,ha őszinte akarok lenni.

    Doki szerint túl átlátszó a bőröm a szemem alatt...persze,ezzel nem vagyok kisegítve. :D
    Divat a lila,de szem alatt nem játszik...
    Amúgy,nekem nincsenek megduzzadva a szemeim,de az a lila szín magáért beszél, azért használok korrektort,h ne nézzek ki úgy,mint akit konkrétan vernek..
    3 féle korrektort használok szem alá: alvrede ecsetes,alverde camouflage és miss sporty kék stift, és úgy elég jól fed és természetes is lesz.
    Azért látom,nem csak én vagyok így ezzel,karikás a szeme...nem vagyok vele egyedül.

    VálaszTörlés
  13. Közben látom, hogy megtaláltad az Even Better korrektort.. na az pl. tuti elfedné a lila karikákat!

    VálaszTörlés
  14. Jó,végülis,azt se 2 fillér,de én már úgy vagyok vele,h eltüntetni úgyse fogja semmi,ami genetikai (max mutálódnom kell,hehe xD ), így a smink-korrektorra szavazok. :) Igen,már ha bejelentkeztem,megnéztem azt is írtam oda is..nagyon szimpi a cucc..nem fogadkozom,de arra igényt tartok majd. ;)
    köszönet a jó cikkekért. ^.^

    VálaszTörlés
  15. Nagyon örülök, hogy tetszenek, igazán nincs mit :)

    VálaszTörlés
  16. Persze hogy nincsenek. :) Te egy kis gyönyörűség vagy. ;)

    VálaszTörlés