BLOGKERESŐ

2013. március 14., csütörtök

Az 5 legjobb olcsó BB krém

Bár már szinte minden márka kínálatában találhattok BB krémeket, igazán jót még így is nehéz találni, főleg ha az is szempont, hogy nem akartok rá sokat költeni. Összeszedtük a Krémmánia 5 legjobb olcsó - 2000 Ft körüli - BB krémét, és hogy ezek milyen bőrtípusra vagy épp bőrszínre váltak be leginkább.


Catrice BB Krém, SPF30 - száraz bőrre
Krémes állagú, még száraz bőrön is könnyen kenhető, és ragyogóvá, természetes hatásúvá teszi a bőrt. A fedése közepes, nagyon szépen kiegyenlíti az arcbőr tónusbeli különbségeit. Ha hibát kell keresni rajta, az csak annyi, hogy azokat a pontokat, amik nem teljesen szárazak, fénylővé teheti, de ez púderezéssel megoldható. 
Extra világos bőrre is van belőle árnyalat!
ár: 1 859 Ft




Helia-D BB Krém - zsíros bőrre
Vannak bizonyos hiányosságai, de akárhogy is nézzük, mégiscsak ez lenne a Krémmánia legnépszerűbb BB-je, ami azért már mutat valamit... Az aláhidratálást nem szereti, mert akkor bekukacosodik, de a zsíros bőrt például klasszul lemattítja jó pár órára, és a fűzfakéreg tartalma révén picit vissza is fogja a zsírtermelést. Érdemes részletekben felvinni, az elnagyzolt mozdulatokat nem nagyon szereti a sűrű, gyorsan száradó textúrája. 
Extra világos bőrre is van belőle árnyalat!
ár: 1 590 Ft



Eveline BB Krém - normál, kombinált bőrre
Jelenleg ez az egyik legolcsóbb BB krém a piacon, ami eddig főleg a normál, vagy a kombinált bőrűeknek vált be. Kellemes, selymes érzetet hagy az arcon, és sokan még pórusfinomító hatásról is beszámoltak. Inkább való egyenletes felületű bőrre, mint problémásra, mivel nem igazán fed, inkább csak színez, vagyis jórészt csak a tónusbeli egyenetlenségeket korrigálja. Hátránya, hogy bizonyos fényviszonyokban természetellenesnek, sárgásnak tűnhet.
ár: 1 249 Ft 



AA Make Up BB Beauty Balance Cream - érzékeny bőrre
Nincs benne alkohol, sőt, egyenesen anti-allergén. Nem okoz mitesszereket, pattanásokat, és nem szárítja a bőrt. A fedése enyhébb, de a kisebb pattanásokat azért eltakarja. A finisére szokott csak panasz érkezni, mert kissé fényes, és a világos árnyalat is inkább normál bőrre való, mint fehérebbre. 
ár: 1 990 Ft




Sleek Be Beautiful BB Cream - száraz bőrre
Ez egy sűrű állagú, kiváló fedést biztosító BB, de mégsincs maszk hatása, és nem ül be a ráncokba sem. Bőrrel érintkezve nagyon lágy, könnyen kezelhető lesz, vagyis az eloszlatással nem szokott fennakadás lenni.  Mivel nagyon gazdag az állaga, inkább száraz bőrre ajánlott, sajnos a zsírosabb bőr könnyen kifényesedik tőle.
Extra világos bőrre is van belőle árnyalat!
ár: 2 600 Ft


Nektek melyik olcsó BB krém vált be eddig?

22 megjegyzés:

  1. Hmm egyiket sem próbáltam még :o A Helia-D nagyon szimpatikus, de itt még soha nem láttam ezt a márkát. A Catrice ezek szerint jó? Ennek lehet adok egy esélyt. Még az AA-tól is tetszene ez a termék, rákeresek, mert a krémeket szeretem ettől a márkától általában :) Köszönöm a tippet, hasznos volt! :)

    VálaszTörlés
  2. A Helia-D echte magyar, azért nincs kint :) A Catrice jó, bár neked zsírosabb a bőröd nem? Csak mert ő szerintem inkább olyan szárazkákra való, mint én.

    Amúgy köszi, és nincs mit :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor kereshettem... :D
    Nekem "elmebeteg" bőröm van, nem tudja eldönteni, hogy 14 éves vagyok vagy 27... T-zona zsíros, máshol "normál" acne-val :DDDDD

    VálaszTörlés
  4. De jó kis szösszenet! A Cartrice-t még nem próbáltam, az eléggé felkeltette most a figyelmemet. A Helia-D-től tiszta patti lettem, az AA-ból meg a világos is olyan sötét, hogy sztem csak csokilányoknak. :) Egyenlőre még mindig a Missha Signature a legjobb, árérték arányban is megéri szerintem, sajnos, mert nem bánnám, ha találnék 2000-ért. :D

    VálaszTörlés
  5. Képzeld Ildi, nekem most a BRTC Jasmine Waterja vált be nagyon, úgy beleolvad a bőrömbe, hogy valami gyönyörűség, és szépen is fed.. Persze nem 2000 Ft, de sztm jobb, mint a Missha Signature, ha esetleg váltani szeretnél... :)

    <3

    VálaszTörlés
  6. Most olvasom a Cartice BB-nél, hogy nemsokára írsz tesztet, azt azért még megvárom. :) Picit elbizonytalanít, hogy a Jasmine Waternél a leírás szerint száraz bőrre való, és ránctalanító, mindig parázok, hogy pattis leszek. :D Szerintem maradni fogok amúgy a Misshánál. Végülis örülhetnék,hogy valami bevált, még ha kicsit csillog is tőle a fejem. :) Nem értem ezt a kényszert, hogy folyton vegyek valami újat. :D :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Helia D a kedvenc, és bár nem vagyok erősen pigmentált, de sajnos nyárra már túl világos lesz még a normál árnyalata is.
    Közvetlenül előtte azonban vettem egy Rival De Loop BB-t , ami hasonló hatást mutatott számomra, mint a Helia termék.

    Így nekem most van két jól bevált BB-m. :)


    A Catrice krém pedig még a jövő titka :D

    VálaszTörlés
  8. Adrienn Spaitsné Polgár2013. március 14. 15:47

    Helia D-vel nagyjából meg vagyok elégedve, engem nem mattít, ez az egy problémám van vele. Púderral sem sokáig.

    VálaszTörlés
  9. Jó neked, én szinte mindig érzem.. :D

    VálaszTörlés
  10. Egervölgyi Júlia2013. március 14. 16:17

    Nekem nagyon bejön a Niveáé.Termékmintát próbáltam először,valamelyik újságban volt,de megvettem teljes méretben is.Eddig az Estee Lauder BB-jét használtam,valamint egy koreait,de sokkal jobban passzol az árnyalat és nagyon szépen hidratálja a száraz bőröm.Meglepve olvastam,mennyi negatív kritikát kapott,annyira bevált nekem.Ráadásul ötöd annyiba került,mint az előző BB-im.

    VálaszTörlés
  11. Nekem MUA BB-m is van. Nagyon szépen fed, de pár óra után zsírosodik :S

    VálaszTörlés
  12. Nem értem, mi ez a kényszer bennem, csak érzem. :D Szóval mindig veszek valami újat én is. :D :D :D :D A KM óta drasztikusan megnőtt a kozmetikumokra költött összeg, bár átcsoportosítottam, és alig veszek ruhákat. :)

    VálaszTörlés
  13. A Rival De Loop BB-jének a világos árnyalata mennyire világos? Van annyira világos, mint a helia-d világos bb-je? Nekem az nagyon passzolt színben, csak a pattik ugye...

    VálaszTörlés
  14. Amikor vettem, egyetlen árnyalatban volt csak a polcon. Nyomát sem láttam, hogy több árnyalatban akarnák árulni. Ez az árnyalat pedig egyértelműen sötétebb, sárgásabb, mint a Helia Normal-ja, egy hangyabokányit.
    A világos árnyalatról sajnos így nem tudok nyilatkozni. Ezek szerint van neki?

    VálaszTörlés
  15. Én értem is, meg érzem is :DDD
    A KM óta nem vásárolok, hanem vadászok, becserkészek, zsákmányolok :DDD

    VálaszTörlés
  16. A Hélia D egyszerűen remek. Tökéletes :)

    VálaszTörlés
  17. Nekem nem vált be a Helia-d, pedig nagy reményekkel vágtam bele a használatba. Sajnos túl korrektor szerűnek és nehezen eloszlathatónak találtam, pedig jó lett volna, ha ennyi pénzért és ilyen könnyen elérhető termékre tudtam volna lecserélni a Missha perfect covert vagy Signaturet.

    VálaszTörlés
  18. Azt hittem van, de közben olvastam, a vélemények között, hogy nincs...

    VálaszTörlés
  19. Hű, ez egy nagyon hasznos bejegyzés volt! Jelenleg én is a szorgos Helia-D fogyasztók közé tartozom, de kíváncsi lennék más hasonló termékekre is, persze, elfogadható áron. Nos, most legalább látom, hogy az én bőrömre (inkább zsíros) ilyen nem kapható... Legalább nem fogok feleslegesen vásárolni.:D

    VálaszTörlés
  20. ha gondolod, szívesen postázok Helia-d-t, innen annyira a posta sem vészes, ráadásul ahogy figyelgettem csendestársként a blogod, hasonló a bőrtípusunk, és nekem szerette - meg egyáltalán, támogassunk egy magyar márkát, na ;)

    VálaszTörlés
  21. Jaj, kedves vagy, köszönöm szépen! :) Annak is örülök, hogy olvasod a blogomat :) Már szóltam a húgomnak, hogy szerezzen be nekem egy ilyet, ha nem talál, akkor szavadon foglak! :DDD

    VálaszTörlés