BLOGKERESŐ

2013. március 30., szombat

Negyedévi Kedvencek - 2013 Január-Március

Az az igazság, hogy januárban és februárban is elfelejtettük a havi kedvenceket összeszedni, most viszont eszünkbe jutott, így pótoljuk. :) Mive közben három hónap is eltelt, így jöjjenek most a negyedév kedvencei!

Arcápolás
A Helia-D BB krém még decemberben jelent meg, és három hónap alatt a Krémmánia harmadik legnépszerűbb hidratáló krémjévé kűzdötte fel magát. Bár vannak hibái, és sajnos nem könnyű szép egyenletesen felvinni, akinek ez sikerül, az nagyon elégedett vele. Második kedvenc a Himalaya Herbals Kakaóvajas Ajakápolója lett, ami bár a szokásosnál keményebb állagú, a többség szerint jól hidratál, kellemes az illata és nagyon baráti az ára. Harmadik helyre az Oriflame Teafás, Rozmaringos Arckréme futott be, ami egy könnyed állagú, gyorsan beszívódó, kellemes hidratáló krém a kombinált bőrre. Pattanások elmulasztásával kapcsolatban nem érdemes csodát várni tőle, de nem okoz újabbakat sem. Drágább árkategóriában az Estee Lauder BB krémje lett a kedvenc, ami a vélemények alapján esélyes a legjobb nyugati BB krém címre.




Test- és Hajápolás
A Balea tusfőrdői ár-érték arányban verhetetlennek tűnnek, így jó ideje valamelyik változat folyamatosan a kedvencek között van. Most sem volt ez másként, a füge, csoki illatú rengeteg jó véleményt zsebelt be az elmúlt három hónapban és jelenleg a Krémmánia kedvenc tusfürdője. Az Alverde a vajaknak a nagy szakértője és a testvajaik után az avokádós, shea vajas hajvajuk is nagy sikert aratott Nálatok. Hajpakolásként vagy balzsamként érdemes használni és utána kimosni, a haj selymes és gyönyörűséges lesz tőle. A harmadik helyre szintén egy hajápoló futott be, viszont egy olyan, amit szedni kell, mégpedig a Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex. Szinte mindenkinél segített a hajhullás csökkentésében, a haj megerősítésében, és többen írtátok, hogy a körmeiteknek is nagyon jót tesz. Drágább árkategóriában szokás szerint parfüm lett a kedvenc, a Christina Aguilera EDP, ami egy igazi csajos, virágos, csümölcsös illat.


Sminkek
A sminkek között a negyedévi kedvenc az Essence Stay Matt Ajakkrém lett, ami trendisége és kedvező ára miatt sokatokat elcsábított. Ár-érték arányban jó kis darab, viszonylag tartós, szép szatén-matt a finishe, de aláhidratálni nem árt. A második helyre futott be a Lovely Szemhéjtusa, ami bár éppen most kapott pár csalódott véleményt is, a többség szerint gyorsan szárad, tartós, olcsó és az ecsetével is precízen lehet dolgozni. 42 véleményből eddig szinte mindenki elégedett volt az NYC Gyorsan Száradó Fedőlakkal, amit zseniális, felülmúlhatatlan és más hasonló szuperlatívuszokkal szoktatok jellemezni. Tényleg gyorsan szárít, kihozza a színeket, szép fényes és az ára is barátságos. Drágább árkategóriában a Chanel Stylo Yeux Tartós Szemceruza lett a favorit, ami eddig 8 ötcsillagos véleményt zsebelt be. A tartósságáról eddig mindenki csak áradozva beszélt, bírja az izzadást, sportolást, vízvonalat, akár 24 órán át is.


Nektek mik voltak a kedvenceitek az utóbbi időben?

8 megjegyzés:

  1. Jobbkor nem is jöhetett volna ez a bejegyzés. Már el is futottam a DM-be ezért a kapszuláért. Remélem, nekem is segíteni fog...
    Személyes kedvenceim idén sminkek terén az essence ajakceruzák, MUA Undress és Undress Me Too paletták, MUA highlighter; hajápolásban a Garnier Ultra Doux barackos-mandulás sampon és balzsam; parfümben pedig a Chopard Wish. Mind remek vételnek bizonyult, és egytől egyig a KrémMániának köszönhető a beszerzésük :)

    VálaszTörlés
  2. olyan jól esik ilyeneket olvasni. :)

    VálaszTörlés
  3. ez a legkevesebb :) jó, hogy vagytok :)

    VálaszTörlés
  4. Tudom, hogy nem ide tartozik, de megkerdezhetem miert csökkentek le a pontjaim?:( 3000 felett volt es ma látom, hogy 2260. Ennek mi az oka? Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  5. Újra lett számolva, és csak az elmúlt egy éves dolgokért vannak a pontok. Ezt sajnos real-time nem tudjuk megoldani, ezét van néha ilyen ugrás...

    VálaszTörlés
  6. Stay matt ajakkrêm még kapható vajon??

    VálaszTörlés
  7. Új kedvenceim: Dr.Organic argánolajos hajbalzsam: szuper száraz hajra, puhít, fényt ad, tökéletes. Manna organikus kókuszvaj: a dekoltázsomra használom testápoló helyett, és időnként a hajamra mosás előtt pakolásként. Csodát tesz vele, és az illata isteni. Dior Show-Extase szempillaspirál: szépen ívelni tudom vele a pillákat, nem folyik szét nap közben, nem pereg le, tökéletes mélyfekete színe van. Artdeco Mineral Loose Powder: nagyon szép színt ad az arcnak, alapozó fölé tökéletes, nem irritálja a bőrt, hosszan fent marad.

    VálaszTörlés
  8. Hát persze, én tegnapelőtt Müllerben és Rossmannban is láttam őket sorakozni.

    VálaszTörlés