BLOGKERESŐ

2013. június 1., szombat

Havi kedvencek - 2013 május

Mától hivatalosan nyár van, vagyis vége a tavasznak, és így a májusnak is. A hónap vége pedig azt jelenti, hogy érkeznek a havi kedvencek. :)

Arcápolás



Ez a hónap a CC krémeké volt, vagyis pontosabban a Max Factor CC krémé. Eddig 39, szinte csak elégedett véleménnyel büszkélkedhet. Azt írjátok róla, hogy szép, természetes, enyhe-közepes fedése van, nem fényesedik ki, és szinte olyan érzés, mintha az arcon se lenne.  Második kedvenc az NYC almás ajakápolja, ami elsősorban nem szuper hidratáló hatásáért, hanem sokkal inkább a cuki csomagolásáért, jó illatáért,  és szép enyhe színéért szerethető. Ha valamikor, akkor nyáron jó választás. A harmadik kedvenc az Avon Planet Spa Rhassoul arcmaszkja, ami jól tisztít, mattít, összehúzza a pórusokat, és baráti az ára is az aktuális katalógusban. A drágább arcápolók között a kedvenc a Clinique Superdefense CC krém lett, amit hamarosan részletesen is megmutatunk Nektek itt a blogon, méghozzá a BB krémmel összevetve.


Test- és hajápolás


A testápolók között májusban a kedvenc az Alverde limitált kiadású, sárgadinnyés illatú testvaja lett. Első helyét főleg annak köszönheti, hogy sokan kipróbáltátok és véleményeztétek, és nem annak, hogy ez egy nagyon jól sikerült Alverde testvaj lenne. A legtöbbetek szerint a kis 50 mls kiszerelés elég is belőle és a márka többi vajához képest alul marad illatban és hidratáló hatásban is. A hajápolók között a legnépszerűbb a Balea Fügés, Gyöngykivanatos balzsamja lett, ami főleg illatával emelkedik ki, de ápoló hatását és péztárcabarát árát is dicséritek. Szintén havi kedvenc lett az Avon Vaníliás kézkrémje, ami gyorsan beszívódik, megfelelően hidratál, és persze finom vanília illata van. A drágább kategóriában a hónap illata a Lancôme Trésor In Love lett, aminek a tartósságáról megoszlanak a tapasztalatok, de abban szinte mindenki eget ért, hogy maga az illat nagyon jó, virágos, gyümölcsös.


Sminkek



Az Avon nem régen megjelent spirálja, az Infinitize lett a hónap kedvence. Érdekes keféje van, amit elsőre nem egyszerű használni, de azt írjátok, hogy egy kis türelemmel nagyon szép eredményt lehet elérni vele, valóban jól hosszít.  A második kedvenc azúttal is egy Lovely lakk lett, méghozzá a Baltic Sand, aminek érdekes homok jelelgű a finise, tartós, könnyű felkenni és még gyorsan is szárad, körömlakk kedvelőknek érdemes vetni rá egy pillantást. A harmadik a Bourjois legendás pirosítója lett, aminek most volt a 150. születésnapja és az ehhez kapcsolódó akció alkalmával sokan kipróbáltátok. A több mint 150, nagy többségében elégedett vélemény magáért beszél, és mi is megmutattuk már Nektek részletesen is a blogon. A drágább kategóriában két lelkes véleményt zsebelt be a hónapban a Clarins Everlasting alapozó, ami erős fedésű, hosszan tartó, de mégsem maszkos, eddig szinte mindenki által kedvelt alapozó.


Nektek mi volt a kedvencetek a hónapban?

13 megjegyzés:

  1. őő nem 2013? :D

    VálaszTörlés
  2. Tök, hülye vagyok, javítom, köszi. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem egyértelműen a Clarins alapozó. Bár a CC krémek is nagyon kecsegtetőek, de sajnos nem vehetek meg mindent ami tetszik... :)

    VálaszTörlés
  4. nm, nem vagy hülye! :)

    VálaszTörlés
  5. persze, nagyon is tervben van :-)

    VálaszTörlés
  6. de jó, már alig várom :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper lenne, én is támogatom az ötletet :))

    VálaszTörlés
  8. Wishes rúzstesztjei kihozták belőlem az állatot! :D

    Ebben a hónapban szinte csak rúzsok, szájfények után koslattam. Kedvenceim: Avon Perfect Kiss Ajakrúzsaim és szájfényem, az új tartós Avon rúzs, Essence ajaklakk, egy Alverde vörös rúzs, és egy Oriflame Giordani Gold rúzs az új verzióból.

    A sárgadinnye-vodkás testvaj nálam nagyon bejött :)
    A Max Factor CC-nél pedig megkeményítettem a szívem, és szerencsére Wishes sem tesztelte, így kimaradtam az őrületéből :)


    Az Avon spirál pedig....már szégyellnék ott update-elni, mert velem lenne tele a monitor, abszolút imádat!
    Ez a hónap bizony bővelkedett a kozmetikai kihágásokban nálam.

    VálaszTörlés
  9. Tök jó lenne! Úgy láttam, már a Bourjois-nak is van, Color Boost néven, igaz, nem tudom, otthon kapható-e már... De jó lenne, ha esetleg ez is belekerülne az összehasonlításba, mert a színei gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
  10. kozmetikai kihágások :D ez egy jó kifejezés.. :D nálam is :$

    VálaszTörlés
  11. :D
    A körömlakkokat már nem is említettem :) Na, ott még vannak hiányosságaim, szerencsére az összefoglaló felhívta a figyelmem erre a Lovely lakkra.

    VálaszTörlés
  12. Hehehe, én már figyeltem azt, a boltban, csak nem tudom hogy mennyire könnyű leszedni, de persze nagyon rabul ejtett a csillogás....a gyengém:)) Már látom is gyűrűs ujjon milyen szépen mutatna:)
    Nekem a hónap kedvence a catrice bb, és correktor, a flormar duo pirosítóm és a flormar gloss shine delux rúzs:) Kicsit száraz szájat szinte rendbe hozza, ilyenem nem nagyon volt még ennyiért (kivéve:YSL rúzs).
    JA és az alverde hibiszkuszos 2 fázisú fujkálós balzsam. Nekem nagyon jól helyettesíti a gliss kurokat (akkora függőjük voltam).

    VálaszTörlés
  13. Ez a Balea fügés balzsam volt a legnagyobb beleszerelmesedés, aztán jött a Chanel Stylo Yeux szemceruza (bár nem hiszem, hogy hosszútávon lecserélném az Essence Long Lastingját erre - nagyon kicsivel tökéletesebb csak, ár-értékarányban pedig, gondolom, nem kell mondani), és igazán rácsodálkoztam még az Aveo kék tégelyes, sheavajas testápolójára is; durván jó hatása van száraz bőrön (jobban bejött, mint a Crabtree&Evelyn), és igazán jólesik a tisztaságillata. Kényszerből vettem, de azt hiszem, mindig tartok majd otthon egyet, akkor is, amikor belehabarodom a következő színes-szagosba. Parfümben a Hypnotic Poisonnel találtunk egymásra, van benne nyár is, tél is, eső is... nagyon illik ehhez az értelmezhetetlen időhöz (s főleg a saját értelmezhetetlen hangulatomhoz) gourmand-os fássága.

    Az NYC almás ajakápolóját nem szerettem, mert bár valóban kellemes a színe, nagyon mű szimatúra sikerült, gagyinak hat a csomagolása, ráadásul hamar és csúnyán kopik. A Bourjois pirosítóra azonban bólintok, valóban tisztességes.

    VálaszTörlés