BLOGKERESŐ

2013. június 6., csütörtök

Megnyitott a Krémmánia Webshop!

Régóta érlelődő gondolat, sok havi lelkes készülődés és munka eredménye, hogy ma megnyitott a Krémmánia webshopja. Kattintsatok a "SHOP" fülre és nézzetek körül. :) Amint látjátok nincsen benne rengeteg minden, ez nem is cél, de ami van, az annál nagyobb lelkesedéssel lett megálmodva, kitalálva, és csak Nektek készítve.


Az elképzelésünk az, hogy gondosan válogatott, lehetőleg valamilyen téren egyedi és máshol nem kapható dolgokat áruljunk; olyanokat, amik egy krémmániás lány mindennapjait szebbé és vidámabbá tehetik. Az első termékeink egymáshoz tökéletesen passzoló ékszer + smink párok, ahol az ékszereket Soie és panyizsuzsi készítette kifejezetten az általunk kiválasztott lakkokhoz és rúzsokhoz.


A webshop ötlete nem új, hanem régóta érlelődött. Nem titok, hogy bár a Krémmánia hobbiként indult, ma már nem (csak) az. Emiatt egy ideje sokat gondolkodom, hogy hogyan is lehetne biztosítani az oldal hosszútávú működéséhez szükséges anyagi hátteret. A helyzet az, hogy egyenlőre ez egy nyitott kérdés, és a webshop ilyen szempontból is fontos nekünk. Ettől persze az oldal többi részén nem lesz semmiféle változás, továbbra is ugyanolyan lelkesedéssel és szeretettel fogjuk csinálni, ahogy eddig.

Szóval nézzetek körül, reméljük, hogy Nektek is tetszik az új shop rész! Ha van bármi javaslatotk vele kapcsolatban, van olyan termék, amit szívesen látnátok benne, akkor pedig, mint mindig, várjuk a visszajelzéseteket!

47 megjegyzés:

  1. ÚÚÚÚristen! Apolka, ez a vég kezdete lesz itt számomra! :DDD
    Tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Az első gondolatom nekem is a közelgő anyagi csőd (nagyon is életszerű) képe volt :) Gyönyörűek a fotók, és nagyszerű az ötlet :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon igényes lett. Egyszerű, de nagyszerű, semmi kifogásolnivalót nem találtam rajta. :) Nagyon jól összerakott. Wishes eszményi a képeken. Talán még sosem írtam le ezt a szót, de valóban eszményi: egy példakép, amilyen egy nő szívesen lenne. Gyönyörű, kifinomult, stílusos, egyéni, igényes, szóval csodás, na. :D Ketten együtt nagyon jó csapat vagytok. :) Apolka, a designt is Te találtad ki? Az is nagyon tetszik, nekem bejön ez a minimál irány, szép, letisztult.

    Mondjuk a célcsoport nem én vagyok, mert nem szeretem az ékszereket igazán, meg még fémallergiám is van. :) De biztos rengeteg vásárlótok lesz. Külön plusz pont, hogy sikerült pozicionálni magatokat, és egy olyan terméket (smink+hozzáillő egyedi ékszer) találnotok, ami még egyáltalán nincs a piacon ebben a formában. Bár nem lepődnék meg, ha nemsokára ilyen is lenne, minden jót lemásolnak előbb-utóbb. :D Sok sikert, én nagyon szurkolok Nektek!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper ötlet, hogy kiegészítők mellé ajánlotok sminktermékeket. És wishes elképesztően gyönyörű a fotókon! ;)

    VálaszTörlés
  5. Wááááááá! Emlékszem mennyit gondoltam már erre. :))) Fülig ér a szám, a párom meg csak ennyit mondott: "Na, már csak ez hiányzott...." haha, PONTOSAN! :D

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is szuper ötlet, bár én is azok táborát erősítem, akik nem rajonganak az ékszerekért (ráadásul a fülem ki sincs lyukasztva, így helyből kiesik pár szett). Valaki már írta, de egyetértek vele, hogy nagyon szuper lenne, ha itthon nem beszerezhető kozmetikumok lennének a következők, én pl nem szívesen rendelnék e-bay-ről, de tőletek simán, akkor is, ha így egy kicsit drágább lenne. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem hiányzik az összetevős rész... :S

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett! Paula termékeket olyan jó lenne végre Magyarországról is rendelni :) Na jó, nem dekorkozmetikum, de szerintem hatalmas sikere lenne! Sok sikert a webshophoz!

    VálaszTörlés
  9. én shu uemura szempillagöndörítőre vágynék biztos forrásból. e-bayről meg strawberrynet-ről nem merek rendelni... ahhoz túl drága, hogy hamis legyen. szóval ha ezt lehetne kapni elfogadható áron és tuti rendelnék :)

    VálaszTörlés
  10. Wishes káprázatosan szép a képeken! A szettek olcsóbbak, mintha külön- külön venném meg a termékeket?

    VálaszTörlés
  11. Na megnézném én azt a mindenkit, aki szívesen lenne én :D De nagyon drága vagy, köszönöm szépen :) Illetve köszönjük... :)

    VálaszTörlés
  12. Úgy összességében nagyjából ugyanannyi, csak itt egyedi az ékszer, máshol nem kapható.

    VálaszTörlés
  13. Amúgy a strawberrytől ne félj, teljesen megbízhatóak, én is sokszor rendelek onnan, és eddig még semmi baj nem volt :) Ebay meg.. hát... tudjuk, ott résen kell lenni.
    De az ötletet köszönjük, mindenképp megfontoljuk! :)

    VálaszTörlés
  14. Szuper ötlet, köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  15. Imádom Soiet, örülök, hogy most még több emberhez eljut a híre, mert fantasztikusan tehetséges lány...Nagyon örülök, hogy neked is tetszik :)
    Ezen az ebayes dolgon gondolkodóba estem, mert én is nagy ebay függő vagyok, ezt szerintem párszor már megbeszéltük. :D Majd összedugjuk a buksinkat Apolkával, hogy mit tehetünk :)

    VálaszTörlés
  16. Ez szerintem is tuti ötlet. :) Épp most néztem ki sing-sing girlt e-bayen, a km-es csajok ajánlották a Missha Signature BB kapcsán. (Meg talán 21.000 ember nem téved?) De ha kicsit lenne drágább, mint e-bayen, akkor én is inkább tőletek vennék, mert ti megbízhatóak vagytok. De bbkrem-hu-ról nem fogok venni, nekem durva, hogy több mint 100% -ot rátesznek, sőt...

    VálaszTörlés
  17. Ja igen, azt én is néztem, hogy szép kis haszonkulcs van a termékeken, szóval eddig egyszer ha rendeltem ott...

    VálaszTörlés
  18. Egy ötlet: mivel a shop új, én szívem szerint annak a menüpontnak adnék valami más színt, ami kiemelné. A blogot akár zöldre is lehet tenni, mint a többit, mert azt már tudják a látogatók.

    VálaszTörlés
  19. Nos igen, először én is onnan rendeltem ezeket a koreai cuccokat, arcpirító összegekért, plusz a pk sem lett olcsóbb a mennyiségtől, de legalább kaptam egy csomó szipi-szupi pontot. :D
    Aztán 1-2 hónap múlva összegyűltek a vágyak (és a pénz is), és gondoltam "most jól elköltöm azt a sok pontot is muhaha" aha, persze, pont egy héttel késtem le a határidőt, amíg beválthattam volna....Tyú de elmorcosodtam akkor...
    Azóta vissza se néztem, max azért, hátha van valami újdonság amit ebayen töredék árért, free shippinggel megvehetek. Vicc.

    VálaszTörlés
  20. :) Rendben. És sok-sok sikert a shophoz!

    VálaszTörlés
  21. Nekem is nagyon tetszik az ötlet! Mondjuk ami a koreai cuccokat illeti, én elvagyok az ebay-el (na meg sing-sing-girlel:)), viszont a Paula's C. itthoni forgalmazását én is nagyon tudnám támogatni!:) Én már rendeltem tőlük, és tervezem is, hogy még fogok, de sokallom kicsit a szállítási költséget úgyhogy általában várok az akciókra, dehát ennél lényegesen egyszerűbb és jobb lenne ha itthon is el lehetne őket vhonnan érni:) Szerintem is nagy lenne erre a kereslet.
    Egyébként nagyon tetszik a shop, nagyon szépek az ékszerek és jók az összeállítások! Ügyik vagytok:)

    VálaszTörlés
  22. Kicsit hülyén írtam, mert ugye az rózsaszín, amin állsz, de a lényeg, hogy a shop mindig legyen valami más szín, amit egyből észre lehet venni a főoldalra érkezve is. :)

    VálaszTörlés
  23. Igen, az összetevők-fül! Az nekem is!

    VálaszTörlés
  24. ó igen, tudtam, hogy valami eltűnt.. pedig az összetevők fül hasznos volt :O
    most úgy lehet elérni azt a részét az oldalnak, ha valamelyik terméknél rákattintasz egy összetevőre...

    VálaszTörlés
  25. Nagyon szépek a szettek, a fülbevalósak tetszenek a legjobban. :) Viszont megkérdezhetem, hogy azok nikkelmentesek-e? Szerintem hasznos lenne, ha szerepelne a leírásban, hogy fémallergiások hordhatják-e őket. :)

    VálaszTörlés
  26. Igen, azok :-) Majd bele is irjuk a leirasukba, jo, hogy mondod...

    VálaszTörlés
  27. kicsit le vagyok maradva az olvasgatással... szuper lett a webshop, sok sikert kívánok hozzá, Csajok! :)

    VálaszTörlés
  28. Igen,én is arra gondoltam.


    Bocsi..nem ünneprontó akartam lenni. :S
    Én annyira nem vagyok oda az ékszerekért,bevallom,mert akkor szinte semmit nem tudok csinálni,h beleakad ide-oda..annyi meg van is már éppen,ami nekem elég,h ha megyek vhova,akkor legyen és teszek fel párat,h csecse legyek..de ez én vagyok. :)


    Sztem érdemes lenne vissza tenni az összetevők fület is.
    Engem a shop nem zavar,amúgy, nyilván ha kell,akkor kell.
    Csak miért zárja ki egyik a másikat? :O

    VálaszTörlés
  29. Mert nem lenne hely mindennek. De ne kérdezd miért, a technikai részt teljesen apolka csinálta :)

    VálaszTörlés
  30. Igen, gondoltam, hogy lesz akinek akinek hiányzik majd, de helyhiány miatt került le a fül. :( De ettől még megvan, csak a fül nincsen meg... Itt van: http://kremmania.hu/osszetevok. Ahogy ági írja bármelyik krém alatti összetevőre rákattintva abba a részbe juttok. Megnéztem, hogy melyik fület mennyi nézegetik az emberek, és hát őt nézték a legkevesebben, ezért rá esett a választás....

    VálaszTörlés
  31. ó, gratula a shophoz, és ha még faludi gabival is kooperálnátok, az összes ékszeres kedvencem itt lenne (aztán jöhetnének a táskások, pl. laoni, lengyelzsuzsi, pistolpete ...) :-)

    VálaszTörlés
  32. Ja,így már más. :)
    köszi a linket!
    Nemtom,én rengeteget néztem,főleg,amikor töltöttem is fel vmit...hogy ne hozzak létre még egyet,ha már megvan,csak pár betű a különbség..

    VálaszTörlés
  33. Nekem és a legtöbb ismerősömnek már gél lakkja van, így a körömlakkos szettek kiesnek. Ötlet: csinálhatnátok olyat, hogy választani lehessen pl szemhéjpúdert v szemceruzát a lakk helyett...

    VálaszTörlés
  34. Sziasztok! Az ékszereket önmagunkban nem lehet megvásárolni?

    VálaszTörlés
  35. Egyenlőre nem, de elgondolkodhatunk rajta, hogy ez változzon.... :)

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a "Catrice dupla rúzs + Soie bojtos fülbevaló szett,,050 - Princess Peach, 080 - Corallicious Pink verziója a mostani Catrice szortimentfrissítés ellenére is kapható lesz még? UGYEEE? *-* Kérlekkérlek mondjátok hogy igen :) Köszi

    VálaszTörlés
  37. Amíg ki nem fogyunk belőle, addig mindenképpen. :)

    VálaszTörlés
  38. Ez igazán jó hír :) :)

    VálaszTörlés
  39. Jó napot ! Lehet itt vásárólni?
    Üdv. Erika

    VálaszTörlés