BLOGKERESŐ

2013. augusztus 31., szombat

Havi kedvencek - 2013 augusztus

Ismét eltelt egy hónap, vagyis ismét itt a havi kedvencek ideje :)

Arcápolás
Arcápolás kategóriában az Avon egyik újdonsága, a Clearskin Pórustisztító Arcpakolás Fekete Ásványokkal és Szalicilsavval vitte a prímet ebben a hónapban. 10, szinte egytől egyig maximális pontot érdemelt ki azzal, hogy jól kitisztítja és össze is húzza a pórusokat. A Corine De Farme Eau Micellaire lett a második kedvenc, méghozzá egy leárazásnak köszönhetően szereztétek be viszonylag sokan. A vélemények alapján gyengéden, de alaposan hozza le a sminket, és minden más szennyezősét is hatékonyan eltávolít. A nemrégiben kívül-belül megújult Fabulon Tini Tonik is nagy népszerűségre tett szert az oldalon, mert kellemesen hűsíti, frissíti a bőrt, és a pattanások leszáradását is felgyorsítja. A Missha Perfect Cover BB Cream lett a hónap kedvenc BB krémje - nagyon jó a fedése, természetes színűre oxidálódik és tartós.

Test- és haj


A testáplók közöt a Baba Kakaóvaj Testápoló lett a kedvenc. Nagyon finom, kakaós illata van, amit hosszan meg is tart a bőr, és könnyen beszívódik. A Balea tusfürdők szinte már elmaradhatatlan tagjai a havi kedvences listáknak, nem volt ez másképp ebben a hónapban sem - most az édes, koktélos illatú Dusche Hawaii Pineapple került fel a virtuális dobogónkra. A hajápolás kategória top terméke a Kallos Glossy Hajszerkezet-újjáépítő Folyékony Kristályolaj lett, ami amúgy már 50 véleménynél jár, és mindenki isteníti - sokak szerint simán kenterbe ver jóval drágább hajápolókat is. Illatossá, selymessé, puhává teszi a hajat, és még csak nem is zsírosítja vagy nehezíti el a fürtöket. A hónap kedvenc parfümje egy már klasszikusnak számító illat, a Versace Bright Crystal lett.

Smink

Az Avon Mega Effects Szempillaspirál a szokatlan kinézete miatt kapott hideget-meleget, de aki kipróbálta, általában nem csalódott benne. Egy kis gyakorlás után kifejezetten könnyű használni, és a festéke sem kenődik vagy pereg. A szezon durranásai a rúzsceruzák, közöttük is a Catrice Pure Shine Colour Lip Balmot szerettétek a legjobban augusztusban. Csodálatos a színpaletta, az egészen világos natúrtól az élénk színekig át válogathattok a lágy, krémes ceruza árnyalatai között. Az Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Szempillaspirál is régi motoros már az oldalon, de most ismét felkerült a listára, mert sokan megkaptátok ajándékba törzsvásárlói akció keretében, és meg is kedveltétek, mert szép hosszú, ívelt szempillákat varázsol. A hónap kedvenc high endes sminkterméke pedig az általam is imádott Lancôme Juicy Tubes Szájfény lett - tartósak, illatosak, és csodás tükörfénnyel vonják be az ajkakat.

Ti miket szerettetek a legjobban ebben a hónapban?

5 megjegyzés:

  1. Az az ananászos Balea tusfürdő engem is levett a lábamról. Szívem szerint nem is a tenyerembe, hanem egyenesen a számba nyomnám :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a hónap kedvencei a Corine de farme termékek. Egész hónapban leárazva árválkodtak a R polcain. Felvásároltam egy kisebb készletet belőlük :D

    VálaszTörlés
  3. Ez az Avon pakolás egész ígéretes! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ajándékoztak is sokat,és meglepetten néztem,amúgy mennyik voltak,
    azt hiszem,esélyes,hogy én is veszek még párat :))

    VálaszTörlés
  5. A Missha BB nekem is kedvenc, meg a Catrice rúzsceruzája is... Bejött a patikai mosdókenőcs, illetve az olajokkal felturbózott alapkrém (cremor aquosus) is. És bár nem kence, de a hónap igazi főnyereményei számomra a Real Techniques ecsetei lettek...

    VálaszTörlés