BLOGKERESŐ

2013. szeptember 28., szombat

Krémmánia kívánságlista + egyéb új dolgok

Összegyűlt egy csokorra való  új feature a Krémmánián, például lett végre kívánságlista is, amit sokan kértetek. :) Szóval íme az új dolgok:

Kívánságlista

Talán a legtöbbet kért funkció volt az oldalon, így nagyon örülök, hogy végre sikerült megcsinálnom. A krém oldalon találtok mostantól egy "Kívánságlistába rak" linket, illetve ha már benne van, akkor pedig egy "Kívánságlistából kivesz" linket. Magát a kívánságlistát pedig a profilotokon tudjátok megnézni.


Dupla feltöltések kivédése

Különösen a népszerű márkák újdonságainál foldult elő, hogy szinte egyszerre többen is feltöltöttétek őket. Néha mire észbe kaptunk, már öt példányban is ott szerepelt a jóváhagyandó krémek között. Hogy ezt elkerüljük, megcsináltam, hogy a feltöltésnél a márka és a kategória kitöltése után kilistázza az oldal Nektek az ugyanilyen márkájú és kategóriájú már feltöltött, de még jóvá nem hagyott termékeket.  


Egy termékhez egy valaki egy véleményt írhat, a régi vélemény könnyű átszerkesztése

Ez szintén egy népszerű és nagyon hasznos kérés volt, örülök, hogy végre megcsináltam. Remélem sikerült olyan értelem szerűre csinálni, hogy magyarázatot sem igényel. . :)


Jelezhetitek nekünk, ha egy vélemény/megjegyzés házirend ellenes

Nagyon sok új vélemény és megjegyzés születik, aminek mindig nagyon örölünk, és igyekszünk korrekten moderálni őket. De ketten nem tudjuk mindig 7/24 őrizni az oldalt, tudjuk, hogy néha nem veszünk észre dolgokat és néha elsiklik a figyelmünk egy-egy házirend ellenes dolog felett. Emiatt szeretnénk megkérni Titeket, hogy ha láttok a vélemények között nem odavaló dolgot (személyeskedő vita van, valaki spamel, reklámoz, véleményt írt valaki, amikor nem is próbálta a terméket stb.), akkor légyszi jelezzétek nekünk a vélemény alatti "Házirend ellenes" kis link megnyomásával. Amit bejelöltök, arra kiemelten fogunk figyelni és moderáljuk ha kell.



Szokás szerint, ha van akár ezekkel akár mással kapcsolatban javaslatotok, kérésetek, akkor várjuk őket. :)

44 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett és tetszik. Egyre népszerűbb az oldal,egyre hasznosabb is, ez köszönhető a rendszeres újításnak,bővítésnek. A kívánságlista eszembe sem jutott,pedig nem egyszer előfordult,hogy sok újdonság vagy népszerű és jó termék felkeltette a kiváncsiságomat,de egy-egy beszerző körút után,fogtam a fejem,hogy megint elfelejtettem valamit! Így már lehet listázni.:-) már el is kezdtem;)

    VálaszTörlés
  2. Húúúú, köszönjük szépen ezt a sok hasznos, új funkciót! Én személy szerint a legjobban a kívánság listának örülök, végre nem kell állandóan fecnikre írkálni, aztán meg keresgetni, hogy hol vannak! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a frissülések, csupa hasznos dolog,köszönjük:)
    Jó, hogy lépést tudtok tartani az oldal növekedésével, ez a siker titka:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók és hasznosak az új fejlesztések, köszönjük! :) Én főleg a kívánságlistának örülök most nagyon. :) <3

    VálaszTörlés
  5. SzuperRRR! :)
    Imádom. Az összeset. De. Van kérdés:
    Mi számít reklámozásnak? Például sokan a Dm/Rossmann/Testo-t és a többit kipontozzák...
    Vannak, akik megírják, ha pl a parfüm amit vettek hosszútávon nem vált be, eladnák x összeget...
    Bár ezeket eddig sem moderáltátok ki, de szerintem ezeket jó lenne tisztázni. :)

    VálaszTörlés
  6. Hát igen, elég megengedőek vagyunk. Szerintem egy DM említés teljesen ok, inkább az ilyen spam jellegű linkelgetéseket nem szeretem és azokat moderálni szoktuk....
    Igen, megkaptam a levelet, köszi, csak tegnap meg ma levél írási stoppot hirdettem magamnak, hogy az új verziót végre be tudjam fejezni, de írok ma vagy holnap. :)

    VálaszTörlés
  7. Nyugodtan!
    Csak tudod, az előző után már nem voltam benne biztos, hogy megérkezett. Nagyon szuper lett, megérte a levél stoppot. :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper dolgok, és olyan megnyugtató, hogy odafigyeltek az igényeinkre :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönjük szépen! :) először csak lestem, mi az a kívánságlista, de már világos, és remek lehetőség.
    Csak iszonyú halkan mondom, már csak egy csere-bere lehetőség kéne, hogy ne a termékeknél offoljunk, nekem is lenne felesleges cuccom, de nincs szívem beirkálni a termékekhez.. persze, csak ha van rá hely és kapacitás :)

    VálaszTörlés
  10. Köszönjük az új funkciókat. :)
    Csak így tovább!
    egy fórum a cserének is tényleg jó ötletnek tűnik még

    VálaszTörlés
  11. nagyon hasznos a kívánságlista funkció, eddig könyvjelzőbe mentettem ami érdekelt de így azért jóval egyszerűbb mint visszakeresgélni :) Most már csak egy krémmánia találkozót kéne összehozni és teljesülne a km rajongók minden vágya :D

    VálaszTörlés
  12. Apolka, minden megújulásod alkalmával azt hiszem, hogy ennél tökéletesebb már nem lehet ez az oldal, aztán újra felülmúlod önmagad. :)
    Nagyon szuper lett a megvalósítás.
    A csereberének örülnék még, ha lehetnék telhetetlen méhecske, mégpedig úgy, hogy egy adott termék alatt lenne egy funkció, amibe kattintva láthatnánk, hogy van-e épp belőle "kínálat"

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szuper lett . Én még annak örülnék , ha a sminkek arcra kategoriàt szét lehetne bontani még külön alapozó , korrektor , pirosító és brozosító kategóriàkra . Nem feltétlen így , de multkor is pírosítót kerestem , és lett egy jó kis korrektorom a helyébe .
    Köszönjük a többi frissítést .

    VálaszTörlés
  14. Csereberén a be nem vált termékek cseréjét értitek, amit más viszont szeretne? Mert az jó lenne. Sőt, ha valakinek személyesen adnám át (postaköltség nélkül) és nem a kukába dobnám, még nem is kellene érte semmi...

    VálaszTörlés
  15. Kedves szerkesztők!Az NYC Skin Matching Alapozó oldalán véletlenül,rányomtam a házirend ellenes feliratra,bambusz09 véleményére.Elnézést kérek érte.

    VálaszTörlés
  16. Igen, köszi, többen is jelezték, hogy véletlen nyomták meg, szóval dolgozom már valami javításon. :)

    VálaszTörlés
  17. Nem veszzük, dehogy, köszi a javaslatot, tényleg hasznos. Beraktam a kis kérés listámba (aminek a hossza sajnos a végtelent közelíti, így ígérni nem tudok, csak azt, hogy felírtam). :)

    VálaszTörlés
  18. Igen, hallom a csere-berés kéréseket... :)

    VálaszTörlés
  19. A cserebere tényleg jó lenne! Én ajánlanék egy chat vagy üzenet funkciót,amivel információt tudnak cserélni a tagok,mert sokszor megjegyzésként folynak a beszélgetések(sajnos párszor erre én is rá voltam szorulva) és a többiek ennek akarva-akaratlanul szemtanú lesznek,valamint sokszor mennek e-mail cím dobálások. Ebből kiindulva egy elérhető felhasználólista is szuper lenne,amivel közvetlenebbül lehetne megkeresni tagokat kérdésekkel,mert én is jártam már úgy,hogy kerestem valakit,de a nevét keresőbe nem lehet beírni,így az emlékeimben kellett visszakeresni,hogy hol is írt kb. véleményt.

    VálaszTörlés
  20. Szuper fejlesztések, de ha egy tippet megengedtek tőlem is: hiányolom, h meg lehessen nézni a profilomon az általam írt, és mások által hasznosnak ítélt véleményeimet listázva. Néha kíváncsi lennék, h mivel értenek egyet a többiek, de hosszadalmas visszabogarászni, főleg, ha már egy régebbi véleményt kedveltek. :)

    VálaszTörlés
  21. Tetszik ez a kívánságlista, jó ötlet! :) Én egy olyan funkciónak örülnék, ha a kifutott termékeknél fel lenne tüntetve, hogy kifutott. Amikor nézegetem a több száz essence terméket, akkor sejtem hogy ezeknek a felét nem lehet már kapni, de nem tudhatom pontosan melyiket lehet és melyiket nem. Én örülnék egy ilyen funkciónak a blogon, hogy ne nézegessek fölöslegesen olyasmit, amit már nem is lehet kapni. :)

    VálaszTörlés
  22. nagyon jóók az új funkciók!! köszönjük szépen :)
    én még olyanra gondoltam, hogy velem sokszor előfordul, hogy megveszek egy terméket, elkezdem használni, várok, hogy legyen tapasztalatom, és aztán elfelejtem véleményezni, ezért nekem legalábbis hasznos lenne egy olyan lista, amire fel tudom venni a véleményezendő termékeket :)

    VálaszTörlés
  23. Ez az ötlet nekem is nagyon tetszik, könnyebb is lenne hasznos véleményt írni, ha látszana, hogy mi tetszett másoknak a régiek közül :)

    VálaszTörlés
  24. A házirendellenes egy szó. Kicsit furcsa lehet, de így helyes.

    VálaszTörlés
  25. Köszönjük! :) Nekem még annyi észrevételem lenne (még mindig), hogy az árkategóriákon lehetne bővíteni esetleg, mert az 5-15 ezer között kicsit nagy a rés :(

    VálaszTörlés
  26. Igen,legyen KM tali!!! :) PaperMamára különösen kíváncsi lennék. :) Na meg persze Rád, Apolka! :)

    VálaszTörlés
  27. A feltöltésekkel kapcsolatos újítás nagyon jó.
    Amik még a későbbiekben jók lehetnének:
    1. Chat/fórum ahol akár az adok-veszek is működhetbne
    2. A profilban nem lehetne egy helyett mondjuk legalább két "bőrproblémát" megjelölni? (Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek több is van egyszerre, és szerintem így még könnyebb lenne megtalálni a minden szinten hasonló problémákkal "küzdőket".)
    3. Wishes már közzétette a saját arcápolási rutinját, de pont azért, mert nem vagyunk egyformák, én pl. kíváncsi lennék arra, hogy másoknak mi vált be, mit használnak reggel és este. (Nem csak egy-egy termékre, hanem a kombinációkra.) Nem tudom, hogy más megosztaná-e a sajátját, de ha a sminkeknek van külön rész, akkor ezeknek is lehetne.

    VálaszTörlés
  28. Nagyon jó frissítések! Én nagyon örülnék ha lenne lehetőség belső üzenet küldésének, ha valakinek írnék valami offot azt ne a témába tegyem, vagy ne ott kezdjek el beszélgetni. Illetve lehetne bőrprobléma szerinti vélemény listázás is. (olyan lenyíló ablakba mint a kategóriák, a vélemények / összetevők részletesen mellett)

    VálaszTörlés
  29. Köszi az ötleteket. A 3-ast amúgy kérte már más is, meg én is régóta szeretném megcsinálni, hogy a profilon fel lehessen egy komlett bőrápolási rutint is tüntetni, csak mindig jön valami sürgősebb, fontosabb... De remélem egyszer ez is felér a végtelen hosszú TODO listám tetejére. :)

    VálaszTörlés
  30. Okés, köszi, ez is jó ötlet, felírva. :)

    VálaszTörlés
  31. Nagyon jók ezek az újítások! Egyre jobb és jobb lesz az oldal, pedig már sokszor hittem, hogy ennél feljebb már nincs és mégis! :) Nekem az említett chat, csere-bere ill. bőrápolási rutin funkciókon kívül az jutott eszembe, hogy szerintem sokan örülnénk neki, ha az INCI-listánál az EWG mellett valahogy a komedogén index is fel lenne tüntetve. Rengeteg munkát lehetne megspórolni vele, és a krémválasztást is nagyban megkönnyítené, ha nem egyesével kéne a google-ben kibogarászni. További jó munkát és kitartást nektek, nagyon szuper a Krémmánia!

    VálaszTörlés
  32. Oh, akkor jelölj be!!! :D Mindenképp! ;) Írd majd üzibe, hogy te vagy Papermama. Pussz :)

    VálaszTörlés
  33. Nem tudom, olvasgattok -e még itt, nem is tudom, hogy hová írjam. A konkrét termékekhez nem akarok odarondítani, de kikívánkozik belőlem.
    Miért van az, hogy ha egy terméket lehúz a közvélemény, akkor hamarosan újoncok jelennek meg, akik felcsillagozzák, és "imádják"? Gyanítom, hogy a cégek is olvasnak itt (miért ne olvasnának, a KM amolyan nagyhatalom lett szerintem :) ), és a marketingesek meg vannak bízva azzal, hogy húzzák fel a gyengécske holmikat vagy ostobácska illatú tucatparfümöket. Tudom, hogy kivédeni ezeket nem lehet. Kérdésem: legalább nem lehetne a vélemények betűszámát minimalizálni az "imádom, ez a legjobb" velős és hasznos vélemények megakadályozására?

    VálaszTörlés
  34. Teljesen jó helyre írtál, kapunk emailt a kommentekről, szóval olvassuk őket. :) Hát, értem a próblémát, amit írsz, de sajnos nagyon nehéz védekezni ellene... :( Alapvetően az a fő reményem, hogy nagyon sok az igazi véleményező, és így úgyis kijön az igazság. De ha írsz emailt gyanús újoncok nevével, akkor egy kicsit azért utána tudok kutakodni a dolgoknak. Volt már példa rá, hogy utólag töröltünk véleményeket, mert kiderült róluk, hogy nem hitelesek.....

    VálaszTörlés
  35. Nagyon jó ez a kívánság lista, végre nem kell cetliznem, hogy miket néztem ki magamnak.
    És akkor most álmodozok..szeretnék egyszép interaktív naptárat, amiben benne van, vagy bele lehet írni közösségileg, hogy mikor, hol, és milyen termékre, mekkora akció van... :D

    VálaszTörlés
  36. Nekem meg pont az jutott eszembe, hogy van aki esetleg azért jár ide, hogy levezesse a mérgét egy parfümön?!... :D
    Olyanokat kacifántosakat olvastam, hogy nem hittem el...

    VálaszTörlés
  37. Hidd el,tutira van olyan is,hogy nem is a termék jellemzéséről szól a vélemény,hanem valami egészen másról. Nem annyira régen regiztem,de már elment a kedvem pár dolog miatt, irreálisan nem valósak az értékelések sokhelyütt,sajnos :(

    VálaszTörlés
  38. fú, ezzel nagyon egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  39. Fejlesztések közül szerintem jó lenne, ha az adott kencénél, inkább sminktermékeknél lenne egy olyan funkció, amivel gombnyomással elérhetőek lennének a termékkel készült feltöltött sminkfotók.

    VálaszTörlés
  40. Ilyen már van. :) Ha van smink, akkor a Vélemények/Összetevők részletesen mellett van egy Smink tab is, itt látsz példát: http://kremmania.hu/kremek/bourjois-blush-pirosito

    VálaszTörlés
  41. Köszönöm szépen, ezt eddig észre sem vettem.


    2013. november 19. 10:40 Disqus írta, :

    VálaszTörlés