BLOGKERESŐ

2022. február 15., kedd

A legjobb szépségvitaminok

Ezúttal összeszedtük Nektek a Krémmánia kedvenc szépségvitaminjait, vagyis a mostani posztunkban különféle szuper haj-, bőr- és körömerősítő termékekről olvashattok, melyek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeknek szedésével belülről segíthetjük, hogy a bőrünk, a hajunk és a körmünk megfelelő állapotát elérjük.


A felhasználók abszolút kedvence 868 véleménnyel és 3,95 csillaggal a DM sajátmárkás Mivolis Haar Vital Komplex Étrend-kiegészítő Kapszula (1149 Ft / 60 db, 1db/nap), mely az esetek nagy részében hamar segít a hajhulláson, és rengeteg babahajat eredményez, hajnövesztésben valamint a hajdúsításban is sokat segít, emellett az ára nagyon gazdaságos. Nem csak a hajra, hanem a körmökre is jó hatással van, szépen megerősíti őket.

A Krémmánia ezüstérmes szépségvitaminja a 4,08 csillagos Forcapil Kapszula (4690 Ft / 60 db, 2db/nap), ami egy haj- és körömerősítő készítmény kénes aminosavakkal (cisztinnel és metioninnal), vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Volt akinek a szülés utáni hajhullását állította meg, de úgy általánosságban elmondható róla a vélemények alapján, hogy látványosan nő tőle a haj és ez is rengeteg babahajat eredményez.

Biovanne Szépségvitamin Plus (5499 Ft / 90db, 2db/nap) már egy kicsit megosztóbb darab - bár a 4. legnépszerűbb szépségvitamin az oldalon, "csak" 3,55 csillaga van az 5ből 172 vélemény alapján. Bár sokaknak bevált, többen is voltak, akik nem igazán tapasztaltak változást magukon tőle. Akinek bevált, az azt írta róla, hogy főleg a bőre állapotán vett észre minőségi változást a szedése során, illetve volt akinek a körmén erősített, volt pedig aki erősebb hajról és sok új babahajról számolt be.

A 4,19 csillagos Merz Spezial Bőr Haj Köröm Drazséból (6299 Ft / 60 db, 1db/nap) elég napi 1 tabletta, ha valaki feledékenyebb, jobb ha ilyet választ. Rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz, a vélemények szerint pedig nagyon hatásosan végzi a „feladatát”, és szinte csak elégedett véleményeket kapott, ráadásul a legtöbb szépségvitaminnal ellentétben pattanásokat sem okoz az arra hajlamosaknál.

Végül pedig a 4,26 csillagos Bano Calcium-Kovaföld Kapszulája (2449 Ft / 60 db, 3db/nap) kimondottan jó értékelésekkel büszkélkedhet, remek ár-érték arányú szépségvitamin.  A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, és sok nyomelemet is. Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket. Mondhatni, egy természetesebb módja a haj-, és bőrszépítésnek.


Végül némi jó tanács: A szépségvitaminokat kúraszerűen érdemes szedni, hatásuk általában három hónapos használat után jelentkezik. 


Ti szedtek valamilyen szépségvitamint?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése