BLOGKERESŐ

2022. február 11., péntek

Hajápoló apróságok, amik óriási segítségek

Hajunk szépségéért nemcsak a samponok és hajmaszkok tehetnek sokat, de azok a kisebb-nagyobb kiegészítők is, amiket a hajmosás, hajformázás során használunk. Ide tartoznak a fésűk, melyek a legkócosabb hajjal is megbirkóznak, a fejbőrmasszírozók, amik viccesek, de mégis imádjuk őket (ti is, láttuk a véleményeket), vagy a spéci hajgumik, amik erősek, mégsem törik meg a hajszálakat. Belőlük mutatunk most be néhány Krémmánia kedvencet és újdonságot, amik számotokra is hasznosak lehetnek.


A Tangle Teezer hajkefék rendre szuper értékeléseket kapnak tőletek a Krémmánián, egyik legújabb változatuk a Tangle Teezer Easy Dry & Go Beszárító Hajkefe, amiről azt írtátok, valóban gyorsabb vele a hajszárítás, gubancbontó képességei pedig szuperek. Még a hosszú, sűrű hajat is egyszerű vele megszárítani, ám azt többen megjegyeztétek, hogy a fogai kemények, ezért a fejbőrnél érdemes óvatosan használni. 

Lee Stafford Core Pink Masszázs Kefe Hajra és Fejbőrre még újdonság a Krémmánia oldalán, célja és funkciója, hogy a sampont könnyebben el tudjuk oszlatni a fejbőrön, de ugyanígy a pre-samponok, fejbőr hámlasztók, kimosást nem igénylő, folyékony fejbőr hidratálók és ápolók eloszlatásában is segítségünkre lehet. Mivel szilikon sörtéi puhák, kíméletes a hajszálakhoz és fejbőrhöz is, masszírozó mozdulataink pedig jóleső érzést adhatnak, serkentheti a vérkeringést.

Az invisibobble hajgumijai évek óta népszerűek, köszönhetően annak, hogy nem hagynak nyomot a hajban, mégis megfelelően tartják a copfot anélkül, hogy a hajszálakra túl erős húzó hatást fejtenének ki (vagyis, a remények szerint nem hullik annyira a haj sem, ha sokat van összekötve). A scrunchie vonal is elérhető náluk, az invisibobble Sprunchie Hajgumi néven találjátok a textillel bevont változatokat, többféle színben és mintával. Azt írtátok, göndör és hullámos hajhoz kifejezetten jók, és a textil esetében is működik, hogy forró vízbe téve visszanyerik a gumik a formájukat.

A Revolution Haircare Microfibre Hair Wrap hajkendőkkel a törölközőket válthatjuk ki, ezek a direkt "turbánkészítéshez" kialakított kendők ugyanis leírásuk alapján nagyon jó nedvszívó hatásúak, így a hajszárítás ideje lerövidülhet. A haj szerkezete nem sérül, miközben beletekerjük, használhatjuk akár hosszabb ideig a hajunkon tartandó maszkok, pakolások, olajak alkalmazása esetén is. Pici gombbal tudjuk rögzíteni betekerés után, így biztosan nem csúszik le a fejünkről, és szét sem jön, amíg nem szeretnénk.

Az Olivia Garden Hajkefe Tisztító bárkinek hasznos kis kütyü lehet, aki próbálta már ujjaival kiszedegetni a hajkefe sörtéire tekeredett hajszálakat. Működésének lényege, hogy sűrű, fémből készült fogai mini gereblyeként dolgoznak, és annak érdekében, hogy minden típusú fésűhöz alkalmas legyen, két végén eltérő szélességben eltérő sűrűségűen helyezkednek el a fogak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése