BLOGKERESŐ

2013. december 5., csütörtök

Szerkesztői wishlist karácsonyra

Karácsony közeledtével nekünk is egyre csak gyarapodik a wishlistünk, ezért úgy gondoltuk apolkával, hogy idén nem mit vegyél listát írunk, helyette megosztjuk veletek, hogy mire vágyik 2 vérbeli Krémmániás :)
(Előre szólunk, hogy a lista most nem csak kozmetikumokat tartalmaz!)

wishes

  1. Urban Decay Naked Basics Palette: Tudom, tudom, mostanában a széria zsírúj, 3. számú palettájáért szokás odalenni, de én titkon mégis rá vágyom. Remekül kihasználható színek, hétköznapra imádnám! (Krémmánián)
  2. Zara kristály nyaklánc: Odáig vagyok a szép ékszerekért, és ez egy olyan gyönyörű darab, hogy még az Aliexpresses/ebayes másolatával is beérném :)
  3. Remington KF40E Protect & Shine Hajcsavaró Készlet: Mióta sikerült megnövesztenem a hajamat, folyton csak piszkálom, fésülgetem, csavargatom. Utóbbira egy melegítős hajcsavarószettet tartanék per pill a legmegfelelőbbnek. Ezt. (Na jó, bevallom, a listámnak ezt a pontját konkrétan már meg is előlegeztem magamnak) (Krémmánián)
  4. Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base: Nemrég egy rendelés mellé kaptam belőle mintát, és annyira szuper, hogy azonnal megkapta tőlem a musthave jelzőt. A csomagolása pedig gyönyörű, tuti soha nem tenném el a szemem elől. (Krémmánián)
  5. MAC Divine Night Mineralize Skinfinish: Még sosem volt a MAC-től Skinfinishem, a Perfectly Poised árnyalat csodálatos lenne kezdésnek! (Krémmánián)
  6. Clinique Black Honey szett: Általában kiráz a hideg az összerakott karácsonyi csomagoktól, nagyon személytelenek tarom őket, de a Clinique szettjei valahogy mégis minden évben megdobogtatják a szívem. Idén a híres "minndenkinekjólállárnyalat", a Black Honey árnyalataiból álló szett vett le a lábamról.
  7. Estee Lauder Intuition: Nem vagyok egy nagy parfümszédelgő, hosszú éveken át volt ez az állandó illatom, és egy kis kitérő után most épp nagyon vágyom vissza rá. :) (Krémmánián)
  8. Lime Crime rúzs: A Babette szín egyszerűen zseniális, a legtökéletesebb barack-nude szín a világon, non stop ezt viselném, amint megkaparintanám. (Krémmánián)

Apolka

  1. Chanel Rouge Coco Shine Rúzs:  FleurDeForce a kevés youtube guru egyike, akit követek, és az esküvűjén a Coco Shine-t Boy színben viselte. Amikor láttam a videót róla, másnap megnéztem a boltban, és azóta a wishlistemen van. (Krémmánián)
  2. Guerlain Météorites Kompakt Púder: Hihetetlen finom púder, ami teljesen láthatatlan a bőrön, mégis valahogy jobban néz ki az ember lánya vele, mint nélküle. Sajnos félig tele állapotban leejtettem és ripityára tört. Emiatt olyan lelkiismeret-furdalásom volt, hogy azóta se engedtem meg magamnak, hogy vegyek egy másikat. Pedig nagyon hiányolom.  (Krémmánián)
  3. NARS Smudge Proof Eyeshadow Base: Ha valamiről azt mondják, hogy a legjobb, akkor a maximalista fejemben azonnal kigyullad a KELL lámpa. Ő állítólag a legjobb szemjájalapozó, szóval kell....  (Krémmánián)
  4. Paula's Choice Resist C15 Super Booster: nagy szívfájdalmam, hogy ő nincsen Európában, pedig ha lenne, akkor azonnal rendelnék. Sajnos egy ismerősöm se ment mostanában az USA-ba, de ha netán a Jézuska arra jár, akkor nagyon boldog lennék, ha hozna ilyet.
  5. John Frieda Sheer Blonde Hydration Conditioner: Itt Svájcban is van John Frieda, de hiába keresem ezt a terméket, ő nincsen. Pedig úgy szeretnék ilyet. (Krémmánián)
  6. UGG Earmuff:  a sapkáról mindig úgy érzem, hogy lenyomja a hajam, de utálom, ha fázik a fülem. Tavaly jöttem rá, hogy a megoldás az earmuff. Az UGG earmuffja pedig gyönyörű. 
  7. Pizsi: Mióta babám van és etetni kell éjszaka, azóta szeretnék egy klasszikus, elöl gombos pizsit. Például ez a H&M-s jó is lenne, de itt a zürichi boltban nem találtam. :( 
  8. Thomas Sabo medál: a babával heti több alkalommal is besétálok a belvárosba, és rendszeresen elmegyünk a Thomas Sabo bolt előtt. A kirakatban van ez a medál és mindig integet rám, hogy vegyem meg. Hősiesen ellenállok, de ajándéknak imádnám. 
  9. Vrábel Krisztina: Végtelen Spagetti: Ugyan még kicsi Emma, de tetszik "a főzzünk a gyerekkel" koncepció. Szerintem hiánypótló ez a szakácskönyv és szeretem a Dolce Vita blogot is, szóval örülnék neki. :)
  10. Joseph Joseph konyhai szett: Tetszik, hogy ilyen színes, és tetszik, hogy helytakarékos. A mostani műanyag keverőtáljaim régiek és csúnyák, azonnal a kukába dobnám őket, ha egy ilyen várna a fa alatt.  

Nektek mik szerepelnek a wishlisteteken?

34 megjegyzés:

  1. Apolka 10-es tál-szettjét nemrég mutatta a párom, hogy ez KELL. Nálunk én vagyok a konyhatündér, de ő a sütifelelős, így többet használ keverőtálat, mint én. :) Persze én is el tudnám képzelni, hogy egy ilyen helytakarékos gyönyörűségre cseréljem a csúnya konyhai tálakat. :)
    Wishes kívánságlistájából nekem a legjobban az Naked paletta tetszik, azt tutira imádnám. :)
    Nagyon megihlettetek, érzem, hogy össze kell raknom azonnal a saját wishlistemet. :D

    VálaszTörlés
  2. Ha nem haragszotok én a Vaucival egy test és lélek vagyok :),így a közös listánk:

    1.,Misaki szitakötő medálos tenyésztett gyöngy nyaklánc
    2.,Angel parfüm mert a meglévő elfogyott
    3.,Michael Kors táska
    4.,Kerámiabevonatos serpenyő
    5.,Motoros borsőrlő-automata daráló beépítve a kütyübe,nem kell tekergetni
    6.,Bobby Brown limitált karácsonyi paletta
    7.,French Connection koktélruha szilveszterre
    8.,Philip Plein szürke velúr rejtett platformos magassarkú
    9.,Dior Rose ajakápoló
    10.,Egy új hám mert a sokadikat szakítom el (Vau)
    11.,Marhalábszár-csont levesben főzve (Vau)
    12.,Új párna a házamba,ami télen nem is használok (Vau)

    Ps:Apolka én birtoklom a medált a listádról X0002-001-12-es 70 cm-es lánccal vedd mert azzal mutat valami észvesztően szépen!! ;)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem mondtam is neki, hogy neked is megvan ez a medál, de ha azt nem is, az biztos, hogy említettem, hogy nekem is kell :D Én viszont nem mertem ráírni a listámra, mert nem tudom, elég jó voltam-e idén, hogy ilyet kérhessek a jézuskától :))

    VálaszTörlés
  4. Köszi a tippet, megnézem a láncot is hozzá. :)

    VálaszTörlés
  5. Igen, az a készlet az annyira kell és olyan régóta nézegetem, hogy ha nem hoz a Jézuska, akkor kénytelen leszek venni magamnak. Költözünk hamarosan, az új konyhába a régi táljaim nem jöhetnek.... :)

    VálaszTörlés
  6. a tálszettet minden alkalomra felírtam idén, de eddig még nem kaptam, talán a Jézuska ügyesebb lesz:)

    VálaszTörlés
  7. Tegnapelőtt kísértem el anyukámat karácsonyi ajándékokat venni, a fiúknak meglepi ajándékok lesznek, majd feltette a nagy kérdést, hogy én mit szeretnék??? Azt válaszoltam semmit,mert mindenem megvan. Erre kiröhögött és mégegyszer megkérdezte mit szeretnék karácsonyra. A válasz ugyanaz volt :) Belegondolva tényleg durva, hogy semmi után nem vágyódom...Apránként mindig mindent beszereztem amire csorgott a nyálam. Kíváncsi leszek mit fogok kapni tőle,mert nagyon töri a fejét és "feltűnés nélkül" faggat :) De ha lennének csodák,akkor azt kérném a Jézuskától, hogy hozza vissza az Oriflame Embrace Her EdT-t és abból egy egész kamionnyit :))

    VálaszTörlés
  8. A ti listáitokról a hajcsavarószett és a fülmelegítő tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  9. Nem tudom ér-e olyat kívánni amit nem lehet megvenni. De nekem a top listán most két ilyen dolog van. Munkát szeretnék végre találni és nagyon szeretném, ha a jövő hét pénteki szemműtétje a cicámnak végre végleg meggyógyítaná. Csodálatosabb ajándékot el sem tudnék képzelni.

    VálaszTörlés
  10. Haha, pacsi Vau-nak, ha az én Charliem kívánhatna tuti élethosszig tartó repetázást, és "hadd egyek addig, amíg el nem dőlök" típusú lehetőségekre gondolna először. Ja, és desszertnek rágócsontra, mer' az a kedvence. :D

    VálaszTörlés
  11. Egy MAC-sminkelés 60/90 perces, mindegy. A levásárolható összegből (ami 100%, én nem tudtam, csak szólok) pedig: Blot púder, egy rúzsa, ami a tökéletes svivko-lila lenne - még nem találtam meg :(, Prep + Prime lip primer, @wishes által felírt Skinfinish az nekem is nagy WOWKELL szépség. :)
    @apolka , ha Mo-n kapható, most érdemes a Müllerbe küldeni az otthoniakat, mert minden JF kb egy ezressel olcsóbb. És így Karácsonyra jól feltankolhatnak neked. :)

    VálaszTörlés
  12. Remélem összejön mind a kettő! :)

    VálaszTörlés
  13. Ha már tárgyakról van szó, akkor kellene pár ruha, de nem plázások, hanem olyanok amik jók is rám. Egy maxfactor rúzs elixír, a burnt caramel árnyalata, az essence libazöld szemhéjpúdere, egy lovely szempillaspirál, egy bourjois fekete szemceruza, egy catrice pirosító, egy pár lakk, amit én csal pl netről tudnék rendelni, marc jacobs dots nevű parfümje. Még egy jó íróasztali lámpa, és egy szép ruhás szekrény, egy hasznos szabó könyv.Más most nem kell:)

    VálaszTörlés
  14. Hú, karácsonyi wishlist... :)


    Amióta csak tudni lehet róla, én is Naked3 lázban égek. Mivel karácsonyra azonban lehetetlen megszerezni, így áttettem jövőre.... De azért maradtak vágyak...


    Paletta imádatom van, így a limitált NARS Crime of Passion lesz idén a fa alatt (türelmetlen leányzó lévén már megnézhettem, belemászhattam és imádom...).
    Imádom a Bourjous Cream pirosítóit, remélem ezek is megérkeznek... (éljen az ASOS, ha már itthon nem kapni ezeket a szépségeket...)
    Egy kis üveg Angelnek én se tudnék ellenállni.
    Farmer, pulcsi és csizma idén is jöhet. És kivételesen valami jó kis kötött sapka, mert a tavalyit elkutyultam és rohadtul fázik reggelente a fejem.. :)


    Kellemes karácsonyi ráhangolódást mindenkinek... :)

    VálaszTörlés
  15. Nekem is van egy-két kívánságom, bár igazából nekem sem kell semmi.:)

    Az első amit a listáról kiszúrtam az a Black Honey szett, az nagyon tetszik nekem is, szeretném nagyon!

    Ezen kívül:

    -LadyCup szett(nem szokványos karácsonyi ajándék, az biztos)

    -Ökoanyu könyv(nem vagyok még anyu, de nem gond...nemsokára külön háztartásba költözöm, így érdekelnek a praktikák)

    -Bach virágterápiás illat a Myropoliumból, vagy egy Florascent.:)

    -L'Erbolario illat, az új kollekcióból(Hársfás vagy Hortenziás)

    -Guerlain Météorites púdergyöngyök, púderecsettel.:)

    -Juliette Has a Gun Anyway, de bármelyik jó lesz


    Egészséget, békét és szeretetet kívánok Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  16. Wishes, én annyira nem ajánlom azt a hajcsavaró szettet, nagyon macerás, és nem túl tartós. Egy kúpvassal jobban járnál szerintem, azzal nagyon sokféle hullámot lehet kreálni, és sokáig úgy marad. :)

    VálaszTörlés
  17. A melegíthető hajcsavarókkal én is így jártam, kénytelen voltam
    megelőlegezni magamnak. :D Én a jumbo verziót választottam, mert már
    derékig ér a hajam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon szép
    tincseket lehet vele varázsolni, könnyen és gyorsan, nem utolsó sorban
    pedig kíméletes a hajjal. :)

    VálaszTörlés
  18. Remélem teljesülnek a kívánságaid!

    VálaszTörlés
  19. Hát igazából már megvettem :( Amúgy igazad van, tényleg nem olyan tartósak a hullámok ezzel, mint hajsütővel :(

    VálaszTörlés
  20. Ha tudnám, hogy ez valóban tud 60%-os javulást, ilyet szeretnék:
    http://kremmania.hu/kremek/paul-mitchell-super-strong-hajszerkezet-erosito-hajapolo-spray

    sajnos kevés a tapasztalat-hsz, pedig találtam akciós csomagot, megvenném, de nem tudom, mennyire hihető..

    A másik, ami mozgat, hogy mi a frászt kéne használnom a gyorsan zsírosodó szemhéjamra, hogy a szép, többárnyas satíros szemfesték olyan is maradjon, és ne mosódjon össze a szín, és a szemhéj se legyen püffedt 1-2 óra elteltével.. bármit használtam, nem vált be, így ennek a megoldását kérem a fa alá :))
    Amúgy sok dolog tetszik, sok mindent szeretnék megvenni, elkészíteni, befejezni az életben, de ez az év nem úgy alakult.. talán jövőre :)

    VálaszTörlés
  21. Svivko a rágócsont nálunk is nagy favorit!:)

    VálaszTörlés
  22. Szívesen,én pl.magamnak vettem meg,mert nem tudtam már kivárni,hogy végre a férjemnek eszébe jusson ajándékozni ilyet!:)A Frieda spray meg tényleg nagyon jó azt is csak ajánlani tudom a listádról:)

    VálaszTörlés
  23. A listásdról az a rúzs te jó ég Évim,mindíg beviszel a vásárlás erdejébe:)

    VálaszTörlés
  24. Az én listám, ami már itt is lapul mellettem, hamarabb megérkezett az Amazonról:


    1. Shiseido Perfect Hydrating BB krém
    2. Shiseido Benefiance WrinkleResist 24 szemkrém
    3. Shiseido Skincare Night Moisture Recharge Enriched éjszakai krém
    4. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks szempillaspirál
    5. OZ Naturals: C-, E vitaminos és hyaluronsavas szérum
    6. Wishes tippje után a Sleek GLO highlighter Gold Digga színben
    7. Koreai kabuki ecset, illetve egy pirosító ecset


    És vagyok annyira erős, hogy nem nyitom ki őket Karácsonyig :D

    VálaszTörlés
  25. Most a listáról kiszúrtam az Etude House Sweet Recipe Base-t, el is határoztam, hogy rendelek majd. Viszont ebay-en inkább tubusos formában láttam. Csak a csomagolás különbözik vajon, vagy más eltérés is lehet?

    VálaszTörlés
  26. Azt olvastam, hogy nincs különbség, csak a praktikum miatt lett ez a fajta kiszerelése. Most rendeltem tubusost majd megìrom, h tényleg ugyanolyan-e

    VálaszTörlés
  27. Wishes Drága, jövő hét végén a COSMO kuponnal magadávé teheted a Clinique szettet !!! 2000,- Ft az engedmény, érvényes szettekre is (megkérdeztem a központban) és nincs értékhatárhoz kötve a vásárlás ! :-) Én tegnap vettem meg Estee Lauderék rúzs-szájfény-szájkontúrceruza összeállítását, egy szívet melengető aranypöttyös kistatyókában, mindössze 5.900,- Ft-ért. Ezen a hét végén, azaz még holnap is EL-k akcióznak, jövő hét végén pedig a Clinique. Az én karácsonyi (és egyben szülinapi) wishlistem most szinte üres, ugyanis év közben teljesült egy 15 éves vágyam-álmom, és én ezzel most elvagyok egy ideig ! :-)))) Azonban kívánom Neked és Apolkának, hogy minden, de minden ott legyen a fa alatt nektek, mert megérdemlitek ! :-) Puszi

    VálaszTörlés
  28. Nagyon aranyos vagy :) Az a helyzet, hogy a 2., 3. és 4. pontokat már megelőlegeztem magamnak, és az önajándékozásra szánt budget ezzel kifújt, szóval reménykedem, a Jézuska is látja, hogy kuponakció van Cliniqueéknél :)))
    Ha nem titok, akkor írd meg kérlek privátban milyen álmod-vágyad teljesült, furdal a kíváncsiság! :3

    VálaszTörlés
  29. Egyenlőre még nem tudok nyilatkozni, majd ha megjött a rendelésem :))

    VálaszTörlés
  30. Őszintén csodállak, komolyan! Én tuti nem bírnám ki :)

    VálaszTörlés
  31. Reméljük minden rendben lesz a cicusoddal!

    VálaszTörlés
  32. Ó, én nagyon erős vagyok, simán kibírom. Néha megnézegetem őket, hogy jól vannak-e még, beszélgetek velük egy kicsit, bátorítom őket a gyümölcsöző együttműködésre :D

    VálaszTörlés
  33. Oh, rendben, az nagyon jó lenne :-) A megrendelést úgyis januárban terveztem :-)

    VálaszTörlés
  34. Ma jött meg, és szerintem teljesen ugyanaz! Az INCIje is egyezik, szóval gyanús :) Amúgy tervezek belőle tesztet írni, igyekszem jan elején legkésőbb kitenni!

    VálaszTörlés