BLOGKERESŐ

2014. február 4., kedd

Havi kedvencek - 2014 január

Eltelt az év első hónapja, és bár a tavaszról még nincs sok hír, a mi éves első havi kedvences posztunk szerencsére nem marad el :)

Arcápolás
Ebben a hónapban a híres L'Oreal micellás vizet taszította le az arcápolók képzeletbeli trónjáról a jóval olcsóbb Garnier Micellás Arctisztító Víz, ami szépen leszedi a sminket, és szinte mindennel megbirkózik, a vízálló szempillaspirál kivételével. Nemrég debütált a magyar piacon a viszonylag egyszerű összetevőlistával rendelkező, csodakrémként emlegetett Egyptian Magic Arckrém, és szinte csak maximális szavazatokat gyűjtött azóta. A vélemények alapján nagyon jól hidratál, és nyugtatja, gyógyítja a bőrt. A Maybelline Baby Lipse sem számít újdonságnak külföldön, de hazánkba ez is csak elmúlt hónapokban jutott el, igaz csak 4 változatban, viszont a cuki csomagolás, és a könnyed, jól hidratáló formulájával nyert - ebben a hónapban ez volt a kedvenc ajakápolótok. A drágább kategóriában egy fényvédő volt a kedvencetek, mégpedig a Paula's Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30, ami nem csak szuper fényvédő, hanem egyben hatásos antioxidáns koktél is. A bőrön nagyon kellemes érzetet hagy, könnyen beszívódik, és nap végére sem fényesedik át.

Test, haj


A legjobb testre való kence díját ebben a hónapban is Balea termék nyerte - az Alma-Fahéj Bőrradírozó Olajos Krémtusfürdő, ami nagyon finom almás-fahéjas süteményes illatú, és apró szemcséinek köszönhetően nagyon kíméletesen radírozza a bőrt. A második kedvenc az Avon új kakaóvajas vonalának kézkréme lett - az Avon Care Hidratáló Kézkrém Kakaóvajjal és E-vitaminnal finom kakaóvaj illatú, könnyen beszívódik és nagyon kedvező az ára. A hónap hajápolója címet a zabtejes Yves Rocher Le Soin Végétal Capillaire Tápláló Hajvégápoló Balzsam érdemelte ki, amivel kapcsolatban viszont sajnos rossz hírt kell közölnünk - az akció a kivonásának az előszele volt, és sokatok bánatára most megszűnik ez a termék. És végezetül - hónap illata a  citrusos Mexx Woman lett.

Smink

A smink kategória győztesei a homok hatású Lovely Snow Dust Körömlakkok lettek, azokon belül is az fehér árnyalat, amit rendre el is kapkodtak a boltokban, ezért egy darabig igen nehéz volt hozzájutni. Az általam is tesztelt Maybelline Color Tattoo Szemhéjfestékek újfent felkerültek a havi kedvences listánkra, köszönhetően az olyan szuperül sikerült új színeknek, mint a Pink Gold vagy épp a Permanent Taupe. Az Essence Gel Tint Zselés Ajaklakk népszerűségét a szortiment-csere apropójából történő leárazása is megdobta, de a minősége sem hagyott kivetnivalót maga után - szép természetesen mutat az ajkakon és nagyon tartós. High endes vonalon pedig az Urban Decay Naked 3 Palette tarolt. Igazán méltó folytatása lett az első két palettának, ezt mi sem mutatja jobban, hogy sokan már december óta vadásztok rá, akiknek pedig sikerült megkaparintania, eddig csak áradozni tudtak róla.

Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

11 megjegyzés:

  1. Az új Stila In the Light palettám,illetve a Too Faced Natural at Night.
    Allergiás lettem a Sleek termékekben levő parabènekre (hámló szemhéj) és nagyon boldog vagyok ezzel a két új gyönyörűséggel.
    A Naked 2-t is januárbam szereztem be,tehát természetesen helyet kap a kedvencek közt.
    Arcápolásban pedig a Neostrata Bionic Eye Cream söpört el mindent,ilyen brutálisan gyors hatású és összetevőjű krém kevés van a piacon.Írok is róla hamarosan.:)

    VálaszTörlés
  2. Medorám... A Neostrata krém engem is érdekel... Hamar azt a beszámolót, épp szemránckrém keresőben vagyok... :D

    VálaszTörlés
  3. Úgy lesz Pöti Dahlia:)

    VálaszTörlés
  4. Én most az új Sleek palettára vágyom, amit kitettetek a KM-re, mert imádom a zöldes árnyalatokat a szememen. :) A fentiek közül a PC színezett fényvédős hidratálója tetszett meg, csak nem akarok felhalmozni. Egyenlőre még van fényvédőm és színezett fényvédőm is, de ha fogyóban lennének, biztosan kipróbálom, nyárra ideálisnak tűnik, és örültem, hogy a vélemények szerint rózsaszínes. (Amúgy ilyenkor nagyon nehéz meggyőzni magamat, hogy neeeeem, nincs rá szükségem - még. :D )
    Az én kedvencem ebben a hónapban a Paula's Choice Super Antioxidant Serum lett, ezt imádom, végül letaszította a C-vitamin trónról a BRTC-t, mert attól kiszáradt a bőröm, ez meg hidratál is. A Beauty Brainsnél már feltettem a kérdést, hogy kell-e utána várni. :)

    VálaszTörlés
  5. A januári leg-leg-leg a Crazy Terracotta púderem a Guerlaintől. Egész arcra lehelet vékonyan, kontúrozáshoz erősebben, nagyon szép a végeredmény, imádom!

    VálaszTörlés
  6. Nekem a legújabb kedvenc a Neha henna, nagyon megszerettem. :)

    VálaszTörlés
  7. Imádom Maybelline Color Tattoo szemhéjfestékek új színeit, mintha nekem találták volna csak ki :) Köszi, hogy megmutattad nekünk, már be is szereztem egyet. Arctisztítás terén nálam az új kedvenc most a NeoStrata Clarifying Facial Cleanser. Olyan tiszta, puha és üde lesz tőle a bőröm, mint eddig soha az eddigi arctisztítóknál. És hozzá éjszakára a Skin Tech Purifying Cream-t használom még. Ez a kettő együtt pár nap alatt sokkal szebbé, tisztábbá varázsolta az arcom. Abszolút kedvencek lettek :)

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy hasznos volt számodra a teszt! :)

    VálaszTörlés
  9. Ugyan már bőven február van, úgyhogy azt mondanám, az idei év eddigi kedvencei részemről: Paula's Choice Earth Sourced arctisztító gél, Maybelline Color Tattoo (valahogy eddig kimaradtak az életemből), a posztban is említett fényvédős PC Resist krém, PC Clear extra strength liquid (az eddig használt BHA lotiont cseréltem le rá az anti-redness ígéret miatt), Finacea krém, Coastal Scents Revealed paletta (mivel a Naked 1-2 számomra nem lenne túlzottan kihasználható, ezért annyi pénzt nem adnék ki értük, ez a paletta pedig elég jól pótolja, arról nem is beszélve, hogy én a csillámos színeket nem szeretem, és ebben nincsenek is), kedvenc lenne a Naked 3 amit viszont tervezek megvenni csak még nem jött össze, valamint vannak az örök kedvenceim: Hydrabio szérum és light krém, EL ANR II szérum, Missha Signature BB, MF 2000 Calories spirál, Maybelline zselés tus, Kallos hajtej. Valamint új felfedezés az Avon Ultimate 7S szemránckrém, aminek már napok alatt láthatóan jó hatása van nálam, csak sajnos viszket tőle a szemem, úgyhogy nem tudom használni, pedig tényleg látványosan szebb szemkörnyékkel ébredtem tőle.

    VálaszTörlés
  10. van már esetleg írás a neostrata szemkrémről? jó lenne tudni róla valamit, mielőtt beruházok egyre :)

    VálaszTörlés