BLOGKERESŐ

2014. március 28., péntek

Havi kedvencek - 2014 március

Eltelt az első tavaszi hónap, és egyúttal elérkezett a március havi kedvencek ideje is. Ebben a hónapban ezeket szerettétek a legjobban:

Arcápolás
A kategóriagyőztes ebben a hónapban a Labello Vitamin Shake Cranberry & Raspberry Ajakápoló SPF10 lett, amit elsősorban a finom gyümölcsös illata, és az enyhe, rózsás színe miatt szerettek, de sokan írjátok, hogy jól is hidratál.
A hónap kedvenc arcápolója a La Roche-Posay Hydreane Legere lett - márciusban csak maximális pontszámú értékelések érkeztek rá. Könnyen beszívódik és üdévé teszi a bőrt, szuper komfortérzetet ad. A Freeman Agyagos Arcpakolás Avokádóval és Zabkásával azért került a listára, mert nem csak olcsó, de hatékony is - felszívja a bőrről a felesleges faggyút, kisebbé teszi a pórusokat és a gyulladásokat is szépen lehúzza, egyszóval szép, egységes bőrképet ad, mindez még kellemes illattal is társul. A drágább arcápolók között a kedvenc a ráncmegelőző hatású Paula's Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum lett - többen is csodaszernek tituláltátok, olyan szép bőrt csinál hosszabb távú használat után.

Test- és hajápolás

A testápolók között márciusban a kedvenc most nem Alverde, hanem Balea lett, mégpedig a Balea Melon Tango Dusche, ami amúgy már a nyári limitált kiadás tagja. A finom, édes görögdinnye illatával a legtöbb véleményezőnél nagyon betalált, bár volt, aki már-már kissé émelyítőnek találta. Az aroma gyenge tartóssága miatt is sajnálkoztatok páran, de ez sem adott elég okot arra, hogy ne kapjon tucatnyi maximum pontos értékelést, ami a listánkra juttatta. Az amúgy kissé soviniszta felhangú reklámokról híres (bocsi) Axe elkezdett nyitni a nőkre, az ennek egyik eredményeként született Axe Anarchy Women Deo Spray a hónap kedvenc deoja lett, mert sokatok fantáziáját piszkálta, hogy pink is meg axe is, így többen is megvettétek, és végső soron meg is szerettétek a kellemes friss-gyümölcsös illata miatt. Március kedvence lett még az Yves Rocher 2in1 Bioárnikás Kéz-és Körömápoló, ami egyébként nem most először havi dobogós. Most is sok jó vélemény érkezett rá, mert gyorsan felszívódik, és remekül puhítja, hidratálja a kezeket. Egyedül az illatát szoktátok negatívumként emlegetni, azt sem mindenki. A hónap kedvenc illata pedig az édeskés Giorgio Armani Si lett.

Smink

A L'Oreal Colour Caresse Wet Shine Stain több hónapja tartó sikere még mindig töretlen, nem csoda hát, hogy ebben a hónapban a KM kedvenc sminktermékévé lépett elő. A színek nagyon szépen harmonizálnak az ajak természetes színével, és a szájfényes állaguk ellenére tartósak is. Az idei tavaszi szezonban több cég is kijött megvilágító hatású, duci highlighter ceruzával, ezek közül pedig az Essence Big Bright Eyes Jumbo Szemceruza kapta a legtöbb pozitív hangvételű értékelést. Puha, pigmentélt, és multifunkcionális is - a legtöbben nem csak a szemzugba, hanem szemöldökcsontra és vízvonalra is használjátok, ahol egyébként meglepően tartós. Márciuskedvenc-smink lett még a Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Alapozó is, amit az erős fedése és a hosszan tartó matt hatása miatt szerettetek meg, de akadnak azért hátrányai is, ezért vásárlás előtt érdemes elolvasni a hozzá írt véleményeket. És nagy örömömre a hónap TOP high endes sminkterméke az Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick lett, amiről itt olvashatjátok el a tesztemet, ha eddig még nem tettétek volna meg :)


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

9 megjegyzés:

  1. Talán ebben a hónapban a faith in nature kenderes samponja, az Avon gyömbéres-narancsos testápolója, a dm babylove jóéjt babfürdetője és az essence longlasting szemceruzái.:) csak ennyi!
    Freemaneket nem szeretem, mert nagyon rosszak az összetevőik.
    A Baleákat általában elkerülöm, számomra már teljesen mindegy mennyi jó vélemény van róla...:)
    Jelenleg rúzsvadászaton vagyok, asszem megfelel majd egy astor is, legalábbis minőségre szuper volt, CSAK OLYAN NEHÉZ SZÉP SZÍNT TALÁLNI!

    VálaszTörlés
  2. Nálam a Body shop kókuszos testvaj rehabilitálódott (módosítani is kell a véleményem mert hihetetlenül megszerettem:) tusfürdőből szintén Body Shop terméket hasznàltam a legtöbbet,a mandulás verziót.
    Arcápolási rutinomban srmmilyen változás nem történt, viszont ahogy sütni kezdett a nap, pigmentfoltjaim és az állandó hàmlasztás miatt elkezdtem egy új magas spektrumú fényvédőt használni, ez a La Roche-Posay 50+-os olajmentes fluidja.Zseniális cucc, majd írok róla.
    Nagy kedvencem még a Body Shop kétfázisú szemfestéklemosója, Paula féle beautypedia ajánlás alapján találtam rá, reális árú, überszuper termék.

    Smink fronton a MAC BB krém,Urban Decay Flushed pirosító paletta és néhány új árnyalatom az Orly lakkok közül (Elation generation,Miss Conduct,Passion Fruit) volt a kedvencem.
    Illatok közül a Chanel Chance volt a sláger és az új Versace Bright Crystal Absolu.

    Illatok terén most már excel táblában rögzítek (nem röhögni!!!:) hogy tudjam mit kívánt legtöbbször a nózim,ez segít a következő áldozat megtalálásában:)

    VálaszTörlés
  3. Jaaaj, mi is a havi kedvencem? :D Szerintem nem is próbáltam új cuccot ebben a hónapban. Ilyen önmegtartóztató lennék mostanság? :O :D A bőrápolási rutinomon minimálisakat változtatgatok, mert örülök, hogy nagyjából jó, de most beiktattam a Skinorent is a repertoárba, kíváncsi leszek, mit tud.
    Ma vettem egy Cao Nature (új magyar márka) és egy Urtekram natúr tusfürdőt, a Cao Nature lehetne új kedvenc, mert szép az inci-je, és tök olcsó. Jaj, volt egy rózsaillatú Urtekram is, ami annyira tetszett, de a pasim kiakadt tőle. Nem tudja, mi a jó. :D
    De azt megerősíthetem, hogy a PC retinolos szérum abszolút csodaszer kategória, a super antioxidanttal együtt, ezeket már használom pár hónapja. Valamint nagyon-nagyon kevés kell belőlük, így most már abszolút úgy érzem, hogy megérik az árukat. :)

    VálaszTörlés
  4. Két terméket is birtoklok a listáról: a Stay Matte alapozónak tényleg iszonyú jó a fedése és jól mattít, és még az sem tudja elvenni tőle a kedvem, hogy a legvilágosabb (100 Ivory) árnyalat is sötét kicsit a bőrömhöz. Harmadszor vettem újra. A Balea dinnyés tusfürdője véletlen akadt a kezembe, tetszett a csomagolása, na és persze mikor megláttam, hogy dinnye illatú, azonnal meg kellett szimatolnom. Isteni! Bár ha zuhanyzás közben mélyebbet szippant belőle az ember, kicsit talán geil, vagy inkább van valami fura "mellékillata", de az ára maximálisan kárpótol érte (279 Ft volt talán).

    VálaszTörlés
  5. Kedvenc arcápolóm a Missha First Treatment Essence lett az éjszakai szérummal együtt. Kedvenc szemrevalóim a Too Faced paletták, arcra a Naked Flushed paletta, szájra az új Lauder rúzsok lettek. Parfümben Chanel 19 Poudre lett a befutó.. :D És még mindig csodaszer az Egyptian Magic balzsam, valamint az argánolaj. Körömfronton most a Catrice lakkokkal nagy a barátság. A géles fedőlakkja szuper.

    VálaszTörlés
  6. Tusfürdőben a Dove Purely Pampering pisztáciást használom most, nem vált leg-leg-leg-gé, de azért el fog fogyni.
    Arcápolásban, sminkben nagy változás nincs. A tavaszi idővel azonban világosodtak, élénkebbek lettek a színek a számon és én, aki nem voltam egy nagy szájfényes, beleszerettem a Chanel Lévres Scintillantes 166 árnyalatába, önmagában vagy más rúzsok fölé, szinte minden nap használom.
    Parfümben legnagyobb felfedezés a L'Artisan Mure et Musc Extreme, sajnos csak mintám volt belőle, szülinapi kívánságlistás lett, még egy bő hónapot várnom kell rá.
    A hónap legnagyobb sztárja nálam egyértelműen a Diptyque Eau Rose kézkréme, gyönyörű rózsaillattal, mérsékelt hidratáló hatással, télre kevés lenne, de tavasszal nyáron azért működik. Imádom, anyukám is teljesen odavolt érte, ideális anyák napi ajándék lehet még belőle. Ehhez kapcsolódik a hónap egyik csalódása is, azt hittem, az Alverde rózsás kézvajával valami hasonlót kapok töredék áron, de nem: sajnos az Alverde illata egy katasztrófa.

    VálaszTörlés
  7. Cicabio, tangle hajkefe, nekem is az oil repair 3 balzsam, jimmy choo women, és ismét előkerült ilcsi aha és az eseményelőttije...

    VálaszTörlés
  8. Továbbra is hű vagyok Paulához és Bobbihoz, több kedvencem is közülük kerül ki.
    Paula retinol szérum és krém, Collistar ACE szérum, Bobbi Lumious alapozó ( természetesebb, mint a BB krém), Bobbi brightening púder, Bobbi Desert Rosé pirosító,
    Bobbi Bellini és Twiglight lip and eye palette
    Shiseido kézkrém ( végre megtaláltam az igazit), Rembrandt fogkrém és CB12 szájvíz.
    Ja , Bobbi Pink Sequin szájfényét is imádom!
    Parfümökkel kapcsolatban szintén az elmúlt hónapok felismerése, hogy állhat száz parfüm a polcomon, de abból csak kettő vagyok én, nem hiába van a megjelenésük óta mindig jelen nálam: Chloé bye Chloé és Chanel Chance .
    A.

    VálaszTörlés
  9. A listán lévő dolgok közül egyedül a L'Oreal szájfényt birtoklom, de azt 3 árnyalatban is, én szeretem őket, az EL rúzs beszerzésre vár a Glamour napok keretében 1-2 árnyalatban. :-)
    Nagy kedvencek továbbra is Paula hámlasztói (Clear 2% liquid és a 10 % AHA), és az Earth S. arctisztító. Új kedvenccé vált az Anaconda 24 %-os AHA széruma, a Catrice Ultimate rúzsok Maroon és Berry Bradshaw árnyalatai, a Sleek Storm és Garden of Eden valamint a CS Revealed paletták, a Dr. Scheller jojobás szérum és úgy tűnik nagyon be fog válni az O.S.T. 20 %-os C-vitamin széruma (kb. 2 hetes használat után mondom most ezt). Ja és majd' elfelejtettem az Alverde bogyósgyümis álom testvaját, azt is megszerettem. És kedvencgyanús az Alverde VR kollekciójából a Deep Rose hab(?)pirosító (még csak egyszer használtam).
    Illatok terén (az örök kedvenc Trussardi Inside és Sarah Horowitz Perfect Veil mellett) elég sokszor nyúltam a Jour d'Hermés felé, de nem egyszer fújtam magamra a TBS Satsuma testpermetet is (ami rajtam meglepőn sokáig érződik), és Diptyque Oyedo is illatozott rajtam néhány alkalommal. Hiába, elkapott a tavaszi-nyári hangulat. :-)

    VálaszTörlés