BLOGKERESŐ

2014. május 5., hétfő

Havi kedvencek - 2014 április

A harmadik tavaszi hónapba léptünk (hamarosan nyár!!), ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt a hó végi kedvencek ideje :)

Arcápolás

A hónap kedvenc arcápolási terméke a Garnier Olajmentes BB Krém lett, annak ellenére, hogy az összetevőlistája nem teljesen makulátlan (denaturált alkohol áll a 3. helyen, etc...), viszont szépen beleolvad a bőrbe és természetes hatású marad, sokatoknak már hosszú ideje ez az állandó BB kréme.
A micellás lemosók még mindig nagyon hódítanak, ebben a hónapban a pénztárcabarát Paese Micellar Solution Make Up Remover dobogós is lett. A véleményekben azt írjátok, hogy hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, és a bőr sem lesz tőle ragacsos érzetű. A DM sajátmárkás Balea Med Ultra Sensitive Intenzív Krémjére is sok elismerő vélemény érkezett ebben a hónapban - olcsó, nagyon szép az összetevőlistája, és a kombinált bőrt megfelelően hidratálja. A magasabb árkategóriában újfent  egy Paula's Choice termék vitte el a prímet, ezúttal a Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant kapta meg a csodaszer jelzőt többetektől is - puhává, simává és szép egyenletessé teszi a bőrt.

Test- és hajápolás


Már megszokhattuk, hogy minden hónapban vagy Balea, vagy Alverde tusfürdő a kategóriakedvenc, ezúttal pedig mindkét márka terméke bekerült a havi kedvencek közé - a Balea a napozás utáni tusfürdőként aposztrofált After Sun Tusfürdőt virította, aminek állítólag naptej illata van, és nem szárítja a bőrt, a natúr Alverde pedig a Stadtgeflüster Tusfürdőt, ami citromos-vaníliás illatú, pont mint egy citromos túrótorta. A Babylove Mildes Shampoo bár babakozmetikum, a felnőttek kedvenceként került fel az ehavi listára. Az eddig vélemények alapján nem csak az ára kedvező, de kiadós, jól tisztít és az illata is finom. A hónap kedvenc parfümje pedig az édes illatú Katy Perry Killer Queen EDP lett.

Smink


Áprilisban debütált az UD Naked 2-hasonmás Lovely Nude Make Up Kit, amire azonnal felfigyeltetek, és máris április hónap kedvencei közé juttattátok a szavazataitokkal. Picit porzik, és alap nélkül nem annyira tartós, de az 1000 forint alatti ára miatt még ezekkel a hibáival együtt is nagyon jó vétel. A matt finisű Bourjois Rouge Edition Velvet is egy újdonság, amit szintén sikerült hamar megkedvelnetek - gyönyörű élénk, mély színei vannak, és tartós is az ajkakon, bár egy minimálisan sajnos szárít, ezért érdemes aláhidratálni. Az Avon Gel Finish Körömlakk is rengeteg elismerő véleményt zsebelt be, mert szépen terül, egyenletesen fed és szép fénye van. Az Yves Rocher Youthful Glow Alapozó világos színeivel, könnyed eldolgozhatóságával, természetes fedésével vált ehavi kedvenccé, egyedül a gyengébb tartósságára érkezett panasz.


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

13 megjegyzés:

  1. Ebben a hónapban sok kedvencem volt. Az egyik egy alapozó, a Clinique Repairwearje, amit a KM zsibvásáron szereztem Medorától. Imádom a színét és különlegesen krémes a textúrája. A másik a NARS Eyeliner stylo-ja, ez a legjobb filces tus, amit valaha használtam. Envy függőként most a Dynamic árnyalat a kedvencem. Egy spirál is befutott, mégpedig a Calvin Klein spirálja.. ez egy epernetes ajándék, de a hónap meglepetése számomra. Persze nem Doll Eyes, de szépen teszi a dolgát. A Missha First Treatmentje még mindig kedvenc, fantasztikusan hidratál. Illatban a Bvlgari Jasmin Noirját használtam legszívesebben. Helló május..<3

    VálaszTörlés
  2. Ritkán vannak havi kedvenceim,most viszont több is,bár nem mind havi. Az YR fenti alapozóját minden használattal jobban szeretem,szerintem nagyon jól sikerült. A Bourjois rùzsa szintén telitalàlat,ritka jò, két színt is megvettem és mindkettő gyönyörű és tartós.Talàltam egy nagyon jò sampont is végre, ami volument ad,nem szàrít,nem zsírosít és jó két hónapja abszolút kedvenc, a Guhl Langzeit Volumen samponja. Szemhéjalapozóra véletlenül bukkantam és szintén nagyon tetszik,a Manhattan alapja,ami árához képest szerintem nagyon jó. Ehhez megvan egy szuper palettám is,ki merem jelenteni,hogy az idei év kedvence számomra,a PC The Nude palettája. Totálisan az én színeim és totálisan matt és totálisan tökéletes,mind hétköznapra,mind mindig...;-)

    VálaszTörlés
  3. Clinique Even Better fényvédő, MAC Studio Sculpt alapozó, és az Armani Lip Maestro 500-as applikátoros ajakkrém, ami én ajkaimon hamvas barack színt fesz fel oxidációs okokból.Ez a világ legjobb és legszebb matt rúzsa.
    Wish, holnap hozom magammal, hogy szemügyre vehesd.:)

    Illatok terén hűtlen céda voltam és pont olyan szeszélyes mint az áprilisi időjárás: mindíg mást szerettem. A hó végi statisztikám szerint a legtöbbet Serge Lutens A la Nuit-jét fújtam.

    Tudom hogy nem kozmetikum de a kutyabarátok figyelmébe ajánlom az április hónap abszolút sztárját:Foresto nyakörv.
    Véd kullancs és bolha ellen,kiváltható vele a spoton és nem utolsó sorban Vau Úrfi igen csinos benne:)

    VálaszTörlés
  4. Ebben a hónapban elég jól sikerült meghúznom a financiális gatyamadzagot, szóval most szívesen mondanám, hogy ne hozz nekem ilyeneket mutizóba, de... azért mégiscsak hozz... :)))

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Paese micellása az, és nem gondoltam volna, hogy jobb lesz, mint a bioderma, de jobb, és még olcsóbb is. Legalábbis a szemsminkemmel könnyebben megbirkózik. Remélem, hogy az új kedvencem még a Skinoren, legalábbis remélem, hogy beválik, most mintha már segítene, de ez egy nagyon lassan ható cucc, szerintem majd a 2. tubusnál tudom tényleg megállapítani.
    A PC 8% AHA-t is most kezdtem használni, engem meglepett, hogy ugyanolyan puha, ha nem puhább lesz tőle az arcom, mint a 24%-os Anaconda AHA-tól, annak ellenére, hogy elvileg harmadannyira erős. Szuper cucc, és engem nem is csíp. Viszont nagyon erősnek tartom ahhoz, hogy naponta egyszer vagy kétszer használd, heti egyszer-kétszer is bőven elég. Így pedig hónapokig elég egy kis deluxe minta, tehát a PC hámlasztókat tök jó árban vannak. (Összehasonlításul PC-ből 2.200/30ml, magyar Anaconda 2200/15 ml)
    Sminkből nálam szintén PC lett a befutó, a matt nude paletta. Nagyon jól kihasználható, igazából minden sminkemhez használom, mert találtam benne tökéletes highlighter színt, tökéletes szemöldökszínt és tökéletes satírozószínt. :) Sokat hezitáltam rajta az ára miatt, de már örülök, hogy beruháztam rá, mert minden áldott nap előveszem és örömmel használom. :) Annyira szupi!!! :D
    Hirtelen felindulásból megvettem a túrótortás Alverdét is, hát nem nagyon használom. :D Kissé extrém mégiscsak nekem. Viszont a magyar Cao Nature tufürdője lett nálam nagy kedvenc, nagyon kellemes az illata, nem szárít, nem bántja az érzékeny bőröm, és nagyon olcsó is volt.
    Neked mi volt az ehavi kedvenced? Fogadjunk, hogy a MAC rúzs benne van! :D

    VálaszTörlés
  6. Naná, hogy az :))) Néha még itthonra is felkenem, annyira beleestem :D

    VálaszTörlés
  7. Medo, egyertértek, mi Forestozunk, mióta megjelent, a doki ajánlotta, mikor Charlie még ki csíra volt.
    Valami istencsászárság! :D Azelőtt 4 szambázó kullancsot pirítottam el öngyújtóval, már nem is mászik fel Károlykára. Múltkor a nyaralónkon láttam a hátán egyet, s mire elrohantam gyújtóért, már leugrott róla.... :(
    (Pedig hogy szerettem őket irtani... brühü...)

    Főleg most must have, hogy nem is volt tél, hogy ezek a dögök kipusztujanak... Klassz lesz a nyár trillió szúnyoggal...
    :)

    VálaszTörlés
  8. Ebben a hónapban újak közül a Decoderm sminklemosó okozott szájtátást.
    Illetve régi cucck közül felfedeztem olyanokat, amik nélkül "nem tudnék élni."
    Az egyik a Manhattan Soft Mat púdere, melynek elképesztő szép photoshop finishe van, bármit elhamvasít az arcomon, a megfelelő RT buffing brushsal. Aztán a Missha szemöldök ecset, világ egyik csodája! Illetve az Etude Cotton Fit BB-je 3-as árnyalatban, a koreai BB-k minden jóságát magában hordozza, az én árnyalatomban. :) Hát nem szupi?!
    Jaaaaaaa! Illatok közül pedig a Himalayan Blue viszi a pálmát, amit Zsibshopon Nessytől sikerült átvennem, Isten áldja a nevét ennek a lánynak! Ez az illat maga a tökély!

    VálaszTörlés
  9. Ebben a hónapban több dolog lett a kedvencem:
    Sminkből:
    --az abszolute top-ban két MAC púder,a Medora-tól "örökölt"Studio Careblend/Pressed,Light Plus árnyalata,illetve a Bronzing Povder Matte Bronze árnyalatban,plusz a RealTechniques ecsetkéim,amelyekkel felviszem ezeket a csodálatosságokat.
    --kedvenc lett még egy Rimmel mono,a 130-as Tribute,ami egy selymes-szaténos barnás-rózsaszínes szépség.
    Kencékből(a teljesség igénye nélkül):
    --nálam is beválni látszik a PC8%AHA,bár nem vagyok túl bátor ezen a téren,így óvatosan kenegetem..
    --most,hogy megint "hideg"van,előszedtem a TBS csokimánia tusimat(jól esik ebben a vacak időben,na)
    --a Shea testvajat is ( :) töretlen szerelmem)
    Illatok terén a hónapom az újdonságok tesztelgetése(DG Dolce,hááát...)a vitage illatokban való "fetrengés"(egykis Poison,egykis Rush,megezmegaz.)-majd kábultan szédelgés,de az igazi kedvenc a hónapban Thierry Mugler Alien EDP-je volt.

    VálaszTörlés
  10. Áprilisban két illat: CK - Euphoria (nosztalgiaként vettem újra és most tetszik, nem mint anno) és Givenchy Les Perfumes Mytiques Extravagance D'Amarige (ugyancsak nosztalgiaként a rég letűnt Extravagance-érzés miatt) kerített hatalmába, ezeket fújtam, utóbbi tartóssága és a benne lévő galbanum nem hagy nyugodni még most sem. Sminkből az Artdeco rúzsok lettek a kedvenceim, ez az első alkalom, hogy ehhez a márkához nyúlok, de nem bánom, a Hydra Lipjük egy színezett ajakápoló tulajdonképpen, csodás krémességgel és illattal.

    VálaszTörlés
  11. Puszi and pacsi "Károlykának":)Vérmes egy "anyuka" vagy hogy öngyújtóval pörkölsz oda a dögöknek:)

    VálaszTörlés
  12. Anyatigrisnek kell lenni, én azt vallom. Ha kutya, ha gyerek... ;)

    VálaszTörlés
  13. aah a Garnier BB tényleg szuper, főleg az első Garnier első BB-jéhez képest! :)
    http://bit.ly/1j7ctaT

    VálaszTörlés