BLOGKERESŐ

2014. július 1., kedd

4 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

Azt hiszem negyedik alkalommal már írhatom, hogy a "szokásos" szülinapi ünneplés lesz most is. :) Először is, hogy mennyi minden van már az oldalon:
  • Több, mint 41 000 termék 
  • Több, mint 275 000 vélemény (és több, mint 60 000 megjegyzés)
  • Több, mint 3300 smink és köröm inspiráció
Köszi szépen, hogy itt vagytok és hogy napról napra hasznosabbá teszitek az oldalt! Hogy megírjátok a véleményeteket, hogy amint kijön egy újdonság, jó eséllyel másnapra már fel is van töltve az oldalra. Hogy csodás smink- és köröm inspirációkat töltetek fel vagy hogy olvassátok a blogot.

Hihetetlenül jól esett, hogy amikor kiraktunk pár hónapja egy kis kérdőívet, hogy hogyan használjátok az oldalt, mit hiányoltok rajta, mit javasoltok, akkor két nap alatt, több, mint 500-an válaszoltatok. És rengeteg hasznos javaslatot kaptunk Tőletek. A válaszaitok az oldal újratervezésénél hatalmas segítséget jelentettek. Hogy magamat is sürgessem, most le is írom ide, hogy készül az új Krémmánia, a Krémmánia 2.0. Wishessel szerintünk gyönyörű szép lesz, és őszre nagyon-nagyon szeretném, ha készen lenne. 

A szülinapra visszatérve pedig, idén ezekkel az ajándékokkal készültünk Nektek:




AHAVA Mineral Botanic kényeztető testápoló csomag ananász/őszibarack: a csomagban egy holt-tengeri ásványokat tartalmazó krémtusfürdő és egy testápoló van. Mindegyik egy kis luxust fog csempészni a szerencsés nyertesek hétköznapjaiba szuper kényeztető állagukkal és illatukkal. Ezt a csomagot minden szerencsés nyertesünk meg fogja kapni. :) 

ÉS, ő még nem minden. :) Andris (a férjem) éppen az USA-ban járt, így muszáj volt megkérnem, hogy hozzon nekünk pár itthon nem vagy csak nehezen beszerezhető, klassz dolgot:
  1. NARS Pirosító-Bronzosító Duó Orgasm-Laguna árnyalatban: A NARS két szuper híres terméke egy praktikus duóban. 
  2. NARS szemhéjalapozó: azt beszélik, hogy ő a legeslegjobb szemhéjalapozó a világon. Egy szerencsés nyertes ezt most majd ki is próbálhatja. 
  3. Urban Decay Naked 3 paletta: azt hiszem, őt nem kell külön bemutatni. Ha mégis, akkor az KM-en lévő 27 vélemény megteszi helyettem.
  4. Paula's Choice RESIST C15 Super Booster: Magyarországon és egész Európában is beszerezhetetlen. Pedig hetente kapok emaileket, hogy őt miért nem lehet megvenni. Most egy szerencsés nyertes letesztelheti, hogy mit tud a 15% tiszta C vitamin + E vitamin + ferulic sav híres hármasa. 
A szabályok, pedig hasonlóak, mint az előző években:
  • 1 eséllyel indulsz a játékban, ha még nem vagy krémkedvelő, de a hónap végére az leszel, és írtál legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 2 eséllyel indulsz, ha már most is krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is krémmániás vagy.
  • 8 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
Ami pedig új idén, hogy légyszi ezt a kis egyszerű formot is töltsétek ki. Az előző évekből tanulva, egyrészt szeretném, ha csak a most is aktív krémmániázók között sorsolnék, másrészt az ajándékokat majd úgy szeretném elosztani, hogy a nyertesek a lehető legjobban örüljenek:


A játék egész július hónapban tart, a hónap végén sorsolunk a random.org segítségével és emailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!

Köszi mindenkinek a szuper negyedik évet! :)


UPDATE: Köszi mindenkinek a játékot és köszi, hogy ilyen sokan jelentkeztetek! 774 jelentkezésől 3536 esély lett, szóval a négy szerencsés nyertes igazi Fortuna kegyelt. A screenshoton látjátok a szerencséseket a nyereményeikkel. És természetesen lesz még játék máskor is! :)



81 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Krémmánia!
    Köszikösziköszi mindent, és a játékot is! :)
    Izgalommal várom az új verziót, kívánom, hogy minden gördülékenyen, elképzeléseiteknek megfelelően alakuljon! :)

    VálaszTörlés
  2. Bocsibocsi, de annyira csúnya ott az a szemhélyapozó, nem lehet átírni szemhéJ-ra? :) Amúgy szuper a játék, nagyon köszönjük, hogy vagytok nekünk, szerintem nem csak nekem lett sokkal szebb a bőröm, mióta aktív krémmániás vagyok :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog Szülinapot Nektek:)
    Naaaaaagyon szeretnék nyerni, közel 39 ezer ponttal remélem jók lesznek az esélyeim:)

    VálaszTörlés
  4. Boldogságos és krémességes születésnapot kívánok Nektek! :-)
    Köszönet a nyereményjátékért is! :-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de béna vagyok. :( Köszi, hogy szóltál, javítottam. :)

    VálaszTörlés
  6. kissbarbara19902014. július 1. 10:22

    Boooldooog Szülinapot! :)
    Jajjj jobban várom már az új verziót, mint a karácsonyt :)
    Hihetetlenül szuperek a nyeremények!

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot ! :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog Szülinapot! :) Jujj, de örülök, ez az első játékom itt :)

    VálaszTörlés
  9. Boldog szülinapot! Csodásak a nyeremények. :)

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok!!! :) Fantasztikusak vagytok, és el se hiszem, hogy meg lehet nyerni a C15 Super Boostert!!!! :D

    VálaszTörlés
  11. Nagyon-nagyon boldog KM születésnapot! Szuperek a nyeremények! Köszönjük Nektek az eddigi éveket, és a sok-sok munkát, ami mögötte van! Így tovább, még sok-sok évet!

    VálaszTörlés
  12. Legyen sok örömötök a krémmániában, nekünk van! Köszönjük és HBD nektek, nekünk!

    VálaszTörlés
  13. Krizsán Enikő2014. július 1. 13:04

    Ohh nagyon jó játék! ^^
    Mindegyiknek örülnék, de azért a Naked 3 az úristen! O_O

    VálaszTörlés
  14. Boldog szülinapot :)
    Köszönjük a játékot, és bár még soha semmit nem nyertem, maga a játék is öröm, ha egyszer nyerek a lottón, én is megszponzorálok itt egyet, az tuti :D
    De ha már szülinap: TI mit kívánnátok, és mi a TI véleményetek, jó és esetleg olyan, ami nem annyira jött be? nagyon érdekelne, főleg, az, hogy az elején ilyenre számítottatok?
    Fülhúzááááás!!! :))

    VálaszTörlés
  15. Gabriella Rákóczi2014. július 1. 13:17

    Gratulálok a 4. blogszülinaphoz! :) Remélem még nagyon sokáig folytatjátok, mert szuper amit csináltok!
    A nyeremények pedig csodásak, nem is lehet választani közülük :))

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok! Köszönjük a játékot, és ezeket a csodálatos nyereményeket! Nagyon megkönnyíti a családom és az én életemet is, már nem vásárolgatok össze-vissza, amolyan tudatos vásárló lettem az oldal miatt. Nagyon minimálisra csökkent a nem bevált termékek száma, nincs fölösleges pénzkidobás. Köszönjük a kitartó munkátokat! Babooca

    VálaszTörlés
  17. Isten éltessen sokáig KM!:) Köszönöm az elmúlt évek sok boldogságát, hasznos cikkét, remek blogokat megszégyenítő véleményeket; köszöni a pénztárcám a sok "fém-könnyet" amit hullathatott szépülésemért, illetve a férj nevében a sok szemöldökráncolást ("ez meg minek??") és az ezek utáni elégedett suttyom mosolyokat amit együtt csaltunk az arcára.:)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon boldog születésnapot, még sokszor ennyit! :)) A családban egyedül kezdtem a Krémmániázást, de mára belétek bolondult majd' az összes női rokonom és barátnőm. :) Köszönöm szépen az eddigieket és ezt a csodálatos nyereményjátékot is!

    VálaszTörlés
  19. Nagyon régóta követem az oldalt, egy ideje aktív tag is vagyok. Szeretem olvasni a véleményeket, értékeléseket, nagyon szuper termékekre találtam az oldal segítségével.
    Boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  20. boldog szülnapooot! :):)

    VálaszTörlés
  21. Sok sok boldog születésnapot kívánok, remélem itt lesztek nekünk az idők végezetéig és tovább, mert már nincs nap nélkületek :) A nyereményjáték HIHETETLEN, nem győzök pillázni a sok gyönyörűség láttán. Köööszööönjüük szééépeeen!!!

    VálaszTörlés
  22. Boldog születésnapot, csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  23. Isten Éltessen Benneteket nagyon nagyon sokáig! Ma már el sem tudom képzelni az életem a Krémmánia nélkül! :) Rengeteget segítetek. Köszönöm, hogy vagytok!

    VálaszTörlés
  24. boldog szulinapot, es koszi, hogy vagytok! sok praktikus dologra es infora leltem itt :)

    VálaszTörlés
  25. Boldog szülinapot Krémmánia :) Úgy tűnik, majdnem egyszerre van a szülinapunk :) De jó lenne egy UD 3 meglepinek ;) Mellesleg nagyon szeretem az oldalt, sok-sok hasznos véleménnyel találkoztam már :)

    VálaszTörlés
  26. ahh, mennyi csodás nyeremény *-*

    VálaszTörlés
  27. Sose gondoltam volna, hogy pont egy olyan összeállítás lesz egy játék keretein belül, ami kívánságlistás is :) És ezt a KM-nek köszönhetem, mert ti ismertetettek meg rengeteg mindent velem/velünk, így a kívánsága lista is nektek köszönhető! Boldog születésnapot, legyen még sok sikeres évetek :)

    VálaszTörlés
  28. nagyon hasznos az oldal, rengeteg jó tippet kaptam itt, sokkal tudatosabban vásárolok azóta, köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  29. wohoo, boldog szüliit!! kb a háttérképem az oldal, annyira gyakran használom :DD
    Egy PC-nek nagyon örülnék!

    VálaszTörlés
  30. Köszönöm, hogy 4 évvel ezelőtt létre jött ez az oldal! :)
    Rengeteg pénzt és időt takarítottam meg, ami éppen a drogériában meg tetszett, azt egyből a keresőbe írtam, így láttam hogy érdemes-e a terméket a kosárba dobnom vagy sem. De van amikor itt böngészve találom meg az új "szerelem" kencéket, samponokat, balzsamokat, pakolásokat. A blogok rengeteget segítenek abban, hogy éppen milyen terméket érdemes vennem, legútóbb is a blog alapján vásároltam.
    Boldog születésnapot kivánok nektek! :)
    Remélem még sok-sok éven át lesztek nekem/nekünk! :)

    VálaszTörlés
  31. Boldog szülinapot! Én ezúton ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindazt a sok bőrápolási tudnivalót, amiket a blogon olvashattam, mert sokkal szebb a bőröm, amióta ezek alapján választom meg, amit magamra kenek, és azt is köszönöm Apolkának, hogy létrehoztátok a PC magyarországi webshopját, és így már nekem is elérhetőek olyasmik, amiket nem tudtam korábban beszerezni! Mindegyik nyeremény szuper ajándék, de nekem a PC szérum lenne az álmom! Jajjj, sosem nyertem még sorsolós játékokon, úgyhogy most annyira szorítok magamnak! :D

    VálaszTörlés
  32. Júúúúj! Karácsony van! Boldog szülit KM! És köszi a lehetőséget! :) :-*

    VálaszTörlés
  33. Wow, szupi ajik:) még sok-sok boldog szülinapot KM...

    VálaszTörlés
  34. Ha kinézek valamit az újságból, vagy ha valakitől hallok bármilyen jellegű véleményt egy terméktől először mindig az az első dolgom, hogy megnézzem a kremmania.hu-t! :) Sok rossz döntéstől mentett már meg ez az oldal, úgyhogy imádom! :) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  35. Boldog Szülinapot! Csak így folytassátok :-) és továbbra is minden új krémet itt csekkolok, még a boltban is telón :-)

    VálaszTörlés
  36. Évek óta használom, de még csak most regisztráltam fel. Szuper az oldal, nem is veszek semmit anélkül hogy megnézném az itteni véleményeket. Köszönjük és még sok-sok szülinapot :)

    VálaszTörlés
  37. Nagyon boldog születésnapot kívánok!Szuper az oldal.Fantasztikussak a nyeremények.Csak így tovább!:)

    VálaszTörlés
  38. Gratulálok nektek, fantasztikus az oldal! Már nem telik el úgy nap, hogy ne lépnék be az oldalra. :) Nagyon hasznos, nagyon szeretem, már szinte semmit sem vásárolok anélkül, hogy ne néznék utána az összetevőknek és a véleményeknek, ezzel pedig megmentem magam némi felesleges pénzköltéstől. Nagyon boldog lennék, ha sikerülne megnyernem a NAKED palettát. :))

    VálaszTörlés
  39. Boldog születésnapot! Köszönjük a lehetőséget! Csak így tovább! :D

    VálaszTörlés
  40. Boldog szülinapot csajok! Félidőben csatlakoztam és mondhatni napi szinten időzök a KM-en!:) remélem a véleményeim is hasznosak és nem csak a megjegyzések számát növelem feleslegesen!:-) Szeretek itt és nagyon szeretném megnyerni valamelyik ajándékot,mert most igazán kecsegtető a lista! További sok sikert!

    VálaszTörlés
  41. Boldog születésnapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  42. Boldog Születésnapot! És még ugyan ennyit legalább. :)

    VálaszTörlés
  43. Anikó Gelányi2014. július 1. 16:51

    Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! :)

    VálaszTörlés
  44. Boldog Szülinapot kívánok!
    Mióta rátok leltem, - reményeim szerint - sokkal tudatosabban választok "szépészeti cikkeket" nem csupán magamnak hanem ajándékba is.:-)

    VálaszTörlés
  45. Fufufuuuuu! Gratulalok! Boldog szulcsinapcsit kivanok! :) Ha Apolka nincs, nem ismernem mi az, hogy szep bor es meg mindig a "fudenagyonszupereshatasos" naturkenceknel tartanek. Ha Wishes nincs, nem tudnam mi az, hogy Korea es ebay - igen, egy kicsit elmaradott leny vagyok. Ha elmegyek vasarolni es patikaban vagy dmben kotok ki - általában ott kotok ki - az elso dolgom az, hogy elokapom a telot es lesem a kremmaniat. Meg csak masfel eve vagyok itt, de azota a mindennapjaim resze az oldal. Meg egy ilyen oldal nincs, ez egy igazi kincs, haha :):).

    VálaszTörlés
  46. Jaj. Az van, hogy nem vettem eszre, hogy atpontozas ala kerultem es kremek kremje lettem (juhhuuu erre hajtok mar egy ideje :), viszont mar regisztraltam a jatekra, mint kremmanias. Ilyenkor mi van? Vagy ez nem relevans?

    VálaszTörlés
  47. Az Ahava nevén gondolkoztam napok óta, most megláttam ezt a képet és eszembe jutott, köszi! :D Múltkor kipróbáltam a kezemre a Müllerben és azóta azon gondolkozom, mi is volt a márka neve... :)


    Gratulálok a szülinaphoz! :)

    VálaszTörlés
  48. Én is sokszor mászkáltam már úgy a drogériákban, hogy közben a Krémmániát böngésztem, és nézegettem, hogy mit is kéne venni, mit is láttam itt, amit akartam, erről meg arról mit is írtak... :D

    VálaszTörlés
  49. Szuper az oldal, jó lenne nyerni ;)

    VálaszTörlés
  50. Gratulálok! Ennek kapcsán most végre bepótolom, amit régóta tervezek és értékelem én is a cuccaimat. Szerelmek, csalódások, megbízható de kissé unalmas társak.

    VálaszTörlés
  51. Gratulálok! Boldog Szülinapot az oldalnak!! Régóta olvaslak de nem kommenteltem még sosem, de mostmár fogok :)

    VálaszTörlés
  52. Melinda Jónás2014. július 1. 18:33

    Boldog Szülinapot Krémmánia! Remélem azok nyerik a termékeket, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak őket.

    VálaszTörlés
  53. Boldog szülinapot :) bár nyernék ;)

    VálaszTörlés
  54. Boldog szülinapot Krémmánia!


    Nem ragozom, mennyire imádom az oldalt és hogy mennyit változott az arcápolási rutinom és bőrképem Nektek és a Krémmánia tagok hasznos véleményezéseinek köszönhetően. :)
    Csak így tovább! ;) <3

    VálaszTörlés
  55. Isten Éltesse a Krémmániát! Nem telik el nap,hogy ne jönnék az oldalra szétnézni.Az Ahava csomagnak tudnék örülni.Úgysem volt még ilyen puccos cuccom. :)

    VálaszTörlés
  56. 2 éve követem az oldalt és használom szinte minden nap, nincs pipere vásárlás anélkül, hogy ne csekkolnám előtte a véleményeket! köszi, hogy vagytok és boldog szülinapot!! :)

    VálaszTörlés
  57. Gondoltam írok valami szívhez szólót arról, mennyire sokat segít az oldal nekünk, tudatos és egyre tudatosabb vásárlóknak a mindennapokban, de olyan bénán hangzik minden amit mondanék, hogy inkább csak további sok, boldog és eredményes évet kívánok!

    VálaszTörlés
  58. Natália Kecskés2014. július 1. 23:40

    Aztamidenit, nagyon szuper a nyereményjáték! IS, és persze a KM is, örülök, h Rátok találtam, millió puszi: Natalka

    VálaszTörlés
  59. Én csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy köszönöm nektek, hogy megismerhettem a PC termékeket! Tök komolyan! :) Életemben először már közel egy éve van arcápolási rutinom, előtte ez lehetetlen volt a problémás bőröm miatt. Kb. többet ártottam, mint használtam a különböző termékekkel (kivéve egy-kettőt, de az megfizethetetlen hosszú távon). Sok sikert kívánok továbbra is a KM-hoz!

    VálaszTörlés
  60. Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok, annyira jó, hogy vagytok, millió köszönet Nektek! :)))

    VálaszTörlés
  61. Nem gond, megtaláltam a válaszodat és átjavítottam, hogy Krémek Krémje vagy. :)

    VálaszTörlés
  62. Köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  63. Egy éve talán másfél éve kezdtem el követni Krémmániát, és csak fél évvel utána regisztráltam, azóta jó sok kommentet olvastam és írtam is párat. Mindig nagy segítség mások véleményét olvasni, főleg a katalógusos rendeléseknél, így nem lehet túl nagyot tévedni ha olyan terméket vesz az ember aminek jó az értékelése. Örülök, hogy vagytok és Boldog Születésnapot kívánok, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  64. Gratulálok az oldalhoz, sok hasznos információ van itt! Mindig megnézem egy adott kence értékelését, mielőtt megveszem. Csak azt sajnálom, hogy a termékek döntő többsége 4 csillagon áll, így nehéz közöttük választani, talán egy 10 fokú skálán jobban elkülönülnének a kiemelkedően jó és a silány termékek. De így is nagyon jó az oldal.

    VálaszTörlés
  65. Jaj, imádlak titeket! Nektek köszönhető, hogy a pénztárcám nem sikítozik (annyit) :D. És tényleg mielőtt vásárolnék, én is mindig telefonon böngészek az oldalon, hihetetlen hasznos és jó dolog. Naponta többször is olvasgatom, isten éltessen benneteket sokáig! <3

    VálaszTörlés
  66. Nagyon szeretem az oldalt, amióta felfedeztem. Már nem is vásárolok semmit anélkül, hogy itt rá ne keresnék. Még sok ilyen szülinapot. :D

    VálaszTörlés
  67. Nem a hajápolóknál van kirakva, hanem a naptejeknél (az itteni üzletben ráadásul a legalsó sorban volt).

    VálaszTörlés
  68. Nagyon-nagyon boldog negyedik szülinapot :)) Annyira örülök, hogy létezik ez az oldal, mint majom a ........ :)) A ti ötleteteknek és a rengeteg hozzászólásnak köszönhetően már nincs sok esély, hogy valami gagyi cuccba fektessek, ha csak nem önön hibámból el nem csábulok valami láttán, amiről még nem olvastam itt. De egyre kevesebb az ilyen alkalom. Imádlak titeket napi szinten olvasni. (ha egy napot kihagyok, már hiányzik az oldal) :)) Boldogot mégegyszer és sok sikert a továbbiakban.

    VálaszTörlés
  69. Erika Bokorovics2014. július 2. 23:35

    Boldog születésnapot! Lányok köszönjük a munkátokat! A mostani KM-el is nagyon elégedett vagyok, de hihetetlenül kíváncsi lettem milyen lesz a 2.0.
    Jó, hogy van ez az oldal, hisz milyen jó is mikor bizonytalan az ember lánya egy drágább terméknél... Vagy csak elszeretnénk mondani a jó & rossz tapasztalatainkat másoknak.
    Két lábon járó reklám vagyok, annyi ismerősömnek ajánlottam már a Krémmánia.hu-t. ;)
    Remélem még sok szülinapot megér az oldal.

    VálaszTörlés
  70. Boldog szülinapot! Örülök, hogy rátaláltam a blogodra. Nagyon jó, hogy rá tudok keresni egy-egy termékre mielőtt megvenném. Így kisebb eséllyel veszek olyan dolgot, ami esetleg mégsem válna be.

    VálaszTörlés
  71. Gratulálok!
    Hála nektek VÉGRE szép a bőröm, és a mennyiség helyett a minőségre figyelek új holmik vásárlásakor! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  72. Azta! Hogy repül az idő! :) Sok jó kencét köszönhetek Nektek és a véleményezőknek! Legyen az parfüm vagy alapozó vagy bármi más, tuti itt keresek rá először. Sok boldogot!

    VálaszTörlés
  73. Köszönjük a nyereményjátékot! :)
    Én is olyan vagyok, hogy ha betévedek egy drogériába rögtön kapom elő a telefonom és megnézem mit írnak itt róla :P
    Nagyon hasznos az oldal és rengeteget segít!
    Köszönjük, hogy vagytok :)

    VálaszTörlés
  74. Boldog születésnapot, Krémmánia! Szuper, hogy Magyarországnak is van egy ilyen ütős blogja. :)

    VálaszTörlés
  75. Nálunk a hajápolóknál volt. Ezek szerint össze-vissza teszik :(

    VálaszTörlés
  76. Igen, azóta jártam két másikban is és volt ahol a hajápolóknál volt a samponnal és a tasakos pakolással együtt, de volt ahol a spray a napozóknál volt a másik két cucc a hajápolóknál. Úgyhogy ha valaki nem találja érdemes rákérdezni, vagy több polcon megnézni.

    VálaszTörlés
  77. Natália Kecskés2014. július 8. 14:21

    Most már kicsit olyan vörösesbarna, csokoládés... a kép után festettem :) Casting Creme Gloss vmelyik karamellás, azt hiszem a sötét karamell... tegnap fújkáltam rá ezt a Baleát. Fél órát toporogtam a DMben, de nem találtam. Már épp, amikor ki akartam menni, akkor vettem észre a hajápolóknál! Össze-vissza pakolgatják, tiszta átverés :D de amint kiléptem, már fújtam is, tényleg meglepően sokáig a hajban marad az illata! Remélem színmegőrzésben is hasonlóan szépen teljesít.

    VálaszTörlés
  78. néztem mindkét helyen, a tasakos pakolást megtaláltam, ezt nem, na mindegy

    VálaszTörlés
  79. Kipróbáltam a Redken Diamond Oil Sampont,de sajnos nem tapasztaltam,hogy kevésbé zsírosodna a hajam tőle :/ Majd a White Hairben megkérdezem,hogy mivel szokták a hajam ápolni,mert ahányszor eljövök tőlük,5-6 napig simán bírja a hajam zsírosodás nélkül.

    VálaszTörlés
  80. Nem azt írtam én sem, hogy zsírosodás ellen jó, hanem, hogy nem zsírosít gyorsabban. :) Ha olyan sampont keresel, ami tényleg kitolja a hajmosások közti időt, arra nekem a Tigi Bed Head Urban Antidotes Re-Covery Sampon jobban bevált, és mások is jókat írtak róla ezügyben.
    A White Hairben amúgy Kevin Murphy termékekkel dolgoznak.

    VálaszTörlés