BLOGKERESŐ

2014. október 3., péntek

Havi kedvencek - 2014 szeptember

Nagyon repül az idő, egész furcsa, hogy máris a második őszi hónapot tapossuk, node mindegy is, lényeg, hogy itt az újabb adag kedvenc! :)

Arcápolás


A kedvenc arcápoló cím győztese ebben a hónapban a L'Oreal Revitalift Magic Blur Ránctalanító Nappali Arckrém lett.

Bár a tubusos tesója nem igazán aratott sikert KMes körökben, ezt a krémet viszont sokan megszerettétek, mert könnyen beszívódik, puhává, egyenletssé teszi az arcot és matt bőrt hagy maga után,  ideális sminkalapnak. Az első őszi hideg szelek az ajkaitokat is próbára tették, ezért egy ajakápoló is a kedvencek közé került, mégpedig az Alverde Körömvirág Ajakápoló, ami még a cserepes ajkakat is helyreteszi. A Sudocrem Antiszeptikus Védőkrém igaz kis multifunkcionális csoda, ő is sok pozitív értékelést kapott ebben a hónapban, ami nem csoda, hiszen jól bevált nálatok többek közt ekcémára, hegekre és szörtüszőbántalmakra. A hónap kedvence a magasabb árkategóriában a Paula's Choice Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum lett, ami gyönyörű egységes bőrképet csinál és tele van mindenféle csodás összetevővel.


Test- és hajápolás


A szőkék körében nagy sikert aratott a Schauma Silver Reflex Hamvas Csillogás Sampon, amivel a festés miatt sárguló illetve az őszülő tincsek is azonnal hamvassá varázsolhatóak. A Balea Őszibarack & Nektarin Folyékony Szappan isteni illatával sokaknál betalált, nem szárít, szuperül habzik, és majdnem 50 vélemény után is 4,89 csillaga van. Az Alvere Aloe Vera és Mangómagvaj Testvaj a márka 25 éves jubileumának alkalmából kiadott 3 darabos mini testvajszett része, és ez volt a kedvencetek közülük, állítólag finom barackos illata van. A hónap kedvenc illata pedig a Bvlgari Petits et Mamans EDT lett, amivel kapcsolatban érdekesség, hogy igazából egy gyerekeknek szánt illatról van szó.

Smink


Ebben a hónapban három személyes kedvencem is havikedvenc lett, szóval örülök, hogy Nektek is beváltak, és viszontlátom őket ezen a listán :) Az egyik a Clarins-dupe Catrice Beautifying Lip Smoother, ami bár nem ápol olyan intenzíven, viszont nagyon szép világos, natúr ajkakat lehet vele varázsolni és nagyon kellemes viselni. A másik a NYX HD Photogenic Folyékony Korrektor, amit lehet kapni nagyon világos színben is, tartós, nem ül bele a ráncokba és jól fed. Október és személyes kedvenc lett még az Essence Lash Princess Szempillaspirál is, ami nagyon szép hosszú, látványos pillákat varázsol, ráadásul mostanában ajándék szemhéjtussal egybecsomagolva lehet megvásárolni.
A magasabb árkategóriában a Chanel Rouge Hydrabase Ajakrúzs lett október kedvence, ami bár tartósságban nem annyira jeleskedik, a cserébe a gyönyörű színei eddig mindenkit kárpótolnak...


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? 

42 megjegyzés:

  1. Arckrémből nálam egyértelműen nyert a Balea tubusos sorozata, kezdtem a cserkóvirágossal, most azt felváltva használom a mandulaolajossal (ide még ha jól láttam nem töltötték fel), ez utóbbi akciósan 600 Ft volt, rögtön vettem még egyet kipróbálás után. Használata nálam bőrradír vagy arctisztítás után egy egységes, puha és matt arcot eredményez, ráadásul 15-ös fényvédője van, és azt írják, remek sminkalap - kipróbáltam, valóban az, bár az alapozóval még küzdök:)) kijött ebből egy kókuszos is, majd ha lesz rá pénz, azt is beszerzem.
    Ajakápolóm van egy raklap, kissé túltáraztam magam, de a Balea marcipán még mindig verhetetlen nálam, ha meg picit igényesebb napom van, rúzs csakis a Max Factor tartósa, amit Wishes ajánlott - képtelenség megunni, bár nekem sikerül leinnom a nap folyamán, de egy egészen természetes árnyalatnál ez nem feltűnő, teljes az imádás, megéri az árát.
    A szokásos szemcerka-spirál agybajomban a győztes az Essence géles cerkája, bár hegyezhetetlen, de 20 év alatt a legtartósabb, amivel találkoztam. Spirállal bajban vagyok, az Avon Big-je nagyon tetszene, de szinte lehetetlen levakarni, és kissé tapaszt, póklábas, viszont ügyes napjaimon szinte műpilla-hatású; mostanában inkább az Alverde kétvégűt használom (fekete-sötétkék), a fekete rész spirálja csodás.
    Testápolóból még mindig örök szerelem az Oriflame piros flakonos, mandulás(olajos), már kivonták, de van rejtett tartalékom; mellette a Dove pisztise nagyon bevált, bár nekem túl édes, és természetesen a Balea olajos-pisztise, az a cucc egy álom - nekem:))
    Ahogy írtam, keresem a tökéletes alapozót, mert megzizzentem, de sajnos feladom, nekem nem természetes magamon a púderes hatás, amit az alapozók keltenek. Egy Max F és egy Giordani Gold lett az áldozatom, ez utóbbi végül is egészen jó, de hiába örültem a rose árnyalatnak, rajtam inkább picit sötét, mint rózsás, de még tesztelgetem.
    Illatban: drága parfümre nem telik, viszont rákaptam az Ázsia Centeres koppintásokra:)) új felfedezettem lett a LiLi nevezetű 1500Ft-os illat, valamelyik Armani másolata, de sokan dicsérték rajtam, illetve bár édes, de csuklómon baromi tartós maradt a DG Dolce másolata (amelyiknek az üvege is hozza az eredetit), ezt még biztosan beszerzem.
    Még egy szerelmem lett: még tavaly Ausztriában egy DM-ben vettem egy két árnyalatú, bogyós-lila matt pirosítót a Catrice-től, itthon nem láttam ilyet, Une, deux, trois-Meet berry, ezt simán feldobom a krémezett arcra is, annyira természetes.
    Bocsi a hosszért, remélem, valakinek hasznos lesz:))

    VálaszTörlés
  2. Kaptam még a hónap elején egy Yves Rocher csomagot barátnőtől, vaníliás testápolót, szintén vanis radírozós tusfürdővel, és egy magnóliás tusit (az szerintem új darab, de isteni, mindenkinek ajánlom!), ezekkel kentem magam felváltva, szeretem mind :) a kedvenc ajakravalóm a Labello Repair&Protect lett, nem is a hidratálása miatt, inkább a színe tetszik nagyon (egyébként nem hidratál rosszul, csak kicsit kevés a hidegben).
    Sminkben új alapozót próbáltam: az Oriflame Everlasting-et, meg is vagyok vele elégedve nagyjából. Valamint az Essence új krémes highlightere ami még minden nap használatban van, nagyon megszerettem. A kedvenc spirálom a Miss Sporty Lash Millionaire, már két hónapja, ideje is lenne lecserélni a cikkben szereplő Essence-esre, kíváncsi vagyok arra nagyon :)
    A hónap illata nálam Armani... Code... Mit is mondhatnék...?!? Nagy imádat van, bár lehetne tartósabb... Hamar elillan, vagy megszokom, nem tudom, de annyira addiktív, h állandóan fújkálom, h folyton érezhessem :D

    VálaszTörlés
  3. Borzasztó hűtlen tudok lenni és borzasztó hamar megunok dolgokat. Ritkán fordul elő, hogy egymás után többször megveszek kencéket. Az Alverde ajakbalzsam egyik kivétel, évek óta MINDIG ott sunnyog a táskámban még akkor is, ha tévelygek néha erre-arra. Parfüm terén Cartier "lopott csókjával" vigasztalódom, ha már ékszerre (egyelőre) nem futja tőlük. :-) Sminkben rákattantam a Chanel krémes és ceruzás szemfestékeire, mert találtam egy hihetetlenül kedvező beszerzési forrást, ahol olcsóbban adják őket, mint a középkategóriás, drogériás sminkeket. Be kell valljam, mégis tud valamit az az EL Envy rúzs, mert nem vagyok hajlandó kipakolni a kistáskámból (bocsánat, hogy ezt a szót használom, de rángást kapok a nesszeszer szótól). Körömlakkban Zoya számomra a hónap felfedezettje, kiváló minőségű lakk, és imádom a teafaolajos Balea lábkrémemet is. Majd elfelejtettem megemlíteni a Tangle Teezer hajbizgentyűket, melyből jelenleg már 3-féle is megtalálható a fürdőszobában, nagy örömünkre. :-))) (A Naked 3 paletta 1 hónapja ott nyugszik a szekrényben, és még mindig nem vettem rá magam, hogy belemásszak....)

    VálaszTörlés
  4. A szeptember nálam alapvetően az illatokról szólt, de azért megemlékezek más kedvencekről is. A szokásosnál többet sminkeltem a hónapban, mindig szemhangsúlyos sminkeket, amihez már nélkülözhetetlen számomra az EcoTools kétvégű szemfestőecset-duója, festékek közül kizárólag a Naked 3 és a CS Revealed paletták színeit használtam, a számra pedig a Catrice Beautyfying Lip Smoother karamell árnyalata került legtöbbször (a másik kettő is megvan, imádom mindet, de talán leginkább ez az én színem). A Balea nektarin-őszibarack szappan éppen nálunk is használatban van, szeretjük. Tusfürdők közül a vaníliás és a pisztáciás Balea creme-öl dusche voltak a kedvencek, őket váltogattam. Hajra most a Matrix Biolage Volumathérapie sampon + Tigi Colour Goddess balzsam párosítás a nyerő nálam.
    Parfümök terén pedig rengeteg új felfedezettem van...mainstream vonalon rácsodálkoztam Mugler Alien-jeire, ismertem őket már régebben is de sose fogtak meg, most viszont több változata elvarázsolt, és beleszerettem a Chanel No. 5 Eau Premiére-be. Niche vonalról elég sok minden került az őszi illatgardróbomba, még ha csak minta vagy pár milliliter mennyiségben is (ha összeadom őket így is bőven kitart az újonnan beszerzett készlet tavaszig). Amik a leginkább megfogtak: Amouage Journey, L'Artisan Amour Nocturne, JHG Mad Madame és Anyway, LM Parfums Sensual Orchid és Ultimate Seduction, Carner Barcelona Tardes. És amit még megemlítenék az az igazán egyik kategóriába sem sorolható Ava Luxe márka Vanille Jolie parfümolaja, vaníliás-pralinés-pézsmás melengető finomság. (Ez egy Serena Ava Franco nevű hölgy márkája, aki saját maga készíti a parfümöket rendelésre, nincsenek viszonteladói, kizárólag a honlapjáról rendelhetőek az illatok, 15 ml edp, 5 ml parfümolaj és 5 ml parfum extrait változatban, 25-30 dolláros áron. Ajánlom őt mindenki figyelmébe, ha lesz időm felviszem majd a márkát a KM-re, addig is Fragranticán olvashattok róla és az illatairól.)
    Ugyan nem kozmetikum, de azért még megemlíteném a Remington forgókefés hajszárítómat, ami óriási segítség számomra az egyre inkább hullámosodó hajam egyenesre szárításához.

    VálaszTörlés
  5. A hónap nyertesei elsősorban nálam MAC termékek, méghozzá:

    -Eyebrow pencil Lingering árnyalatban ( Lisa Eldridge egyik kedvence és valóban zseniális termék)
    -Cremesheen Lipstick/Pure Zen (álomszép rózsaszínes nude)
    -Lustre Lipstick/ Shy Shine (ugyanolyan színe van mint az ajkaimnak)
    -Strobe Cream( zseniális primer, tömve antioxidánsokka)
    -217-es ecset ( már kettőnél tartok)

    Az arcápolási rutinomban helyett kapott a Body Shop Aloe lemosója, ami nagyon nem jó illatú, de gyengéd és kíméletes az arcbőrhöz. Évszakváltáskor hajlamos vagyok kipattogni, illetve ha túltolom a kávéfogyasztásom: ezen Paula Extra Strength 2%-os BHA folyadékja segít.
    A 10-es AHA folyadèkot is nagyon szeretem tőle.

    Mivel végre van Nuxe idehaza, 30%-os patikai akcióban vettem a csillámmentes szárazolajat, évekig nem használtam és most ezt is nagyon szeretem.
    A szérum sztárom továbbra is a Clinique Smart.
    Tegnap érkezett a Too Faced Chocolate palettája, amit percekig csak simogattam és nézegettem, ő biztosan az októberi hónap szerelme lesz nálam!

    Illat ügyben annyi benyomás ért és ér minden egyes héten mióta a niche illatokban èlek, hogy felsorolni is kevés lenne.
    Montale Intense Caféja lett a legnagyobb szerelmem, és az LM Parfums Ultimate Seduction ami sajnos annyira drága, hogy el kell kezdenem spórolni rá.
    Mainstream illatokból pokolian hiányzik a Cavalli Nero Assoluto-m amit tavasszal eladtam, de kénytelen leszek újravenni.
    Tom Ford Black Orchid-ja az nekem pelenkában, napi téli viseletre nagyon jó választás.

    Vau beagle pedig üzeni hogy imádja a Pacifica kókuszos tisztítókendőjét :)

    VálaszTörlés
  6. Az utóbbi egy hónapom sajnos nem a szépségápolásról szólt, mivel egyik betegségből estem át a másikba. Gyakorlatilag egyáltalán nem sminkeltem, így a hónap kedvenceihez leginkább orrcseppeket, zsebkendőt és különböző megfázás elleni szereket tudnék felsorolni.. De hogy mégse patikai beszámoló legyen, azért hoztam egy két kedvencet.. :) Jól vizsgázott a DM saját márkás négyrétegű zsepije. Bár nem kozmetikum, de az orromon megmaradt a bőr, szóval jár neki a kedvenc minősítés. Szintén nem kozmetikum, de muszáj megemlítenem az ezüst kolloid oldatot és nyilvános köszönetet mondanom érte Springsteen-nek, mivel a négyéves csemetém gyakorlatilag emiatt úszta meg a komolyabb megbetegedést. Bár otthon voltunk egy hétig, de semmi antibiotikumot nem kapott és már teljesen jól van. Ebből is látszik, hogy az anyja meg teljesen idióta, mert én meg nem szedtem és most 39 fokos lázzal fetrengek. Elsőre nem hittem a cuccban, de engem teljesen meggyőzött! De vissza a kencékhez... A Yamuna zsíros masszírozó krém teljesen elvarázsolt, sokági lehet vele dögönyözni, az illata is remek, az enyém narancs-fahéjas. Nagyon megszerettem az Alveola Waxing csokis koronggyantáját, érzékeny területen csodás használni, mert nem keményedik betonná, hanem rugalmas marad, mégis leszed mindent.. Szintén Alveola termék a titános patronos gyanta, bár kicsit több fogy belőle egy egy alkalommal mint a sima sárgából, de az eredmény számomra sokkal szebb és kevésbé fájdalmas. És végül jöjjön a Refectocil tartós szempillafestéke karöltve a patikai bórvízzel. 3 hete lett befestve a szemöldököm (igaz, nem 5 percet volt fent, hanem 15-öt), majd le lett fixálva bórvízzel és még mindig tökéletes.. Szép októbert mindenkinek! <3

    VálaszTörlés
  7. Az Alverde körömvirágos ajakbalzsamja a tavalyi telem kedvence volt, most biztosan újraveszem. A PC termékek nálam még mindig nagy kedvencek. :-) Ami újdonság volt ebben a hónapban, az a Kell a púder cuccok!, a szemfestékek engem is levettek a lábamról. Én örülök a hidegnek, ilyenkor a bőröm már nem olyan zsíros, és sokkal kevesebb pattim jön ki.
    Mostanában kezdtem el új termékeket használgatni, Belico, Kell a púder!, Clinique, ance.org-os csodák, és jön a Glamour napok, szóval a következő hónapban lehet egy oldalas kommentet írok majd Neked, vagy a végén még csinálok havi kedvencet én is, az még úgy se volt soha. :-D

    VálaszTörlés
  8. :-))) Ennél jobb hírt nem is mondhattál volna Pötikém, nagyon örülök, hogy segíthettem - közvetve. Pusziii

    VálaszTörlés
  9. Drága Springsten, ez közvetlen segítség volt! Köszönöm szépen! Orvosnál se voltam a gyerekkel.. :D

    VálaszTörlés
  10. Szia Springsten! Kérhetek tőled tippet erre a remek beszerzési helyre? :)

    VálaszTörlés
  11. Arcra nekem már évek óta - évszaktól függetlenül - nagy kedvencem a Rival de Loop termékcsalád a Rossmanntól, azon belül is az arclemosó gél. Próbáltam már megcsalni ezzel-azzal, márkásabb, drágább és persze DM-es cuccokkal is, de az én kicsit egyenetlen-kicsit zsírosodó-kicsit vízhiányos fejemnek ő vált be a legjobban. Mikor a párom megkérdezte, mivel tisztítsa az arcát, lelkesen ajánlottam neki :D Ő a bőrradírt is megvette, én meg kipróbáltam, és le is fogom cserélni a mostani Clearodermemet. Bár szeretem, kevésbé hatásos. Vettem tőlük szemkörnyék-ápolót is, egyelőre tetszetős :) Nyáron inkább tonizálni, mint hidratálni kell az arcbőrömet, de sajnos, ilyenkor ősszel, bárhogy küzdök is, kevesebbet tudok inni... Ezért muszáj kenegetni magam, és a legjobban a Helia-D Aqua boom arcgélje vált be. (Amit amúgy, először tavaly, itteni vélemények alapján vettem meg) :) Nagyon gyorsan beszívja a bőröm, valamennyi UV-védelmet is biztosít, és nekem a legjobb sminkalap. Pattanásokra pedig maradt az előző évszakokban is bevált, megújult Fabulon Tini Tonik (Helia-D gyártás, hiába...), nem szárít, nagyon jól frissít és fertőtlenít (Macskakarmolásokra is ezt használom, mikor SOS kell valami.)
    Test- és hajápolásban most még nem annyira álltam át az őszre, még nem tudom, mit kívánok... Az édes illatok iránti kedvem már megjött, méghozzá a Ziaja kókuszos tusfürdője formájában, ami még tavasszal vettem, de nyáron inkább frissebb illatú tusikat használtam, most viszont eljött az ő ideje :) Nekem tetszik a krémes, nem annyira habzó állaga, illetve, szeretem a tartós illatát. Nem olcsó, de a mérete miatt szerintem megéri így is. Parfümök közül őszi-téli kedvencem a Bvlgari Omnia Crystalline, csak sajnos nem tudom megvenni újra és újra... A bőrömön viszont hasonló illatú a Playbox VIP-illata, lassan be is szerzem majd. Testápolásra pedig - ciki vagy sem - a tavaly télről maradt, Alverde karácsonyi limitált szériás testvajának almás-fahéjas példányát használom, valamiért ez most nekem inkább őszies, mint ünnepi. A hajammal bajban vagyok, jó ideje vöröses már a loboncom, hol rezes, hol szőkésebb, de sajnos minden színt ledob 2-3 hét alatt. Vettem egy Syoss színvédő kondicionálót, de egyelőre nem nyűgözött le, bár nem is használtam túl szorgalmasan. Az őszt szerintem a nagybetűs Sampon felkutatására szánom majd, eddig Balea volt festett hajra, mert túl sokat azért nem szeretnék rászánni, és az elején rendben is volt, de sajnos időről időre megszokja a hajam, és olyan, mintha meg sem mosnám... Hajfestékek közül visszatérek a nyári árnyalatomhoz, Wellaton-Sivatagi rózsa, mert olcsó, de viszonylag tartós, másfél tubus teljesen be is fed, és majdnem olyan a fejemen, mint a dobozon. (Egy méregdrága Loreal-lal befürödtem, rézszőke helyett világos mahagóni lettem tőle. Az sem állt rosszul, de más volt a cél.)
    Sminkek terén, azt hiszem, szerelmes vagyok: Lovely nude make up kit! 600 forintért vettem, kísérletként... Erre kb. dobhatok ki mindent, a napi szemsminkemet száz százalékban vele alakítom, natúrtól a füstösön át a csillogó stílusig... Új szerelem szintén az Essence mattító púderje, nekem egészen tartós is (a Miss Sportyval vagy a S-he-vel szemben...). S-he szemöldökceruzáimat viszont nagyon szeretem, így ősszel kicsit sötétebbre váltottam, karakteres, de roppant természetes a hatása.

    VálaszTörlés
  12. Ó, istenem... akinek hullámos, simítja, akinek egyenes göndöríti ! :-) A klasszikus eset. Nem cserélnél hajat velem, Kata ? :-))

    VálaszTörlés
  13. Yep, oszt meg velük a Mennyek kapujának kulcsát, kedves! :))

    VálaszTörlés
  14. Én pedig csak ma kezdtem el ismerkedni a két Krémmánia hírös feketével; In Black-kel és Black Orchiddal. A nyáron fedeztem fel magamnak Cavalli jóságait - bár olyan kifinomult az orrom, hogy 3 illat között nem tudtam különbséget tenni ( A sima EDP, az Acqua, és Just ), de pozitívan állok a dolgokhoz, bármelyiket leakciózzák, 3 legyet ütök egy csapásra! Legközelebb őfeketeségét is kipróbálom!
    Mennyi sok illatélmény vár még rám... :)

    Charliekutya üdvözetét küldi Vaunak, jelenleg a kisajátított antiallergén nagypárnámnak örül ( a közepén, croissant pózban, horkolva ), és lefekvés előtt majdnem lenyalta rólam a teljes In Blacket - egy kupac cukormáz rajtam, nem hibáztatom. Mellesleg ha én elkezdtem volna Pacifica kendőkkel polírozni, szerintem a jövendőbeli ükunokáimat is elátkozta volna. Nem túl kókuszbarát... Csak a cukros illatok... :D

    VálaszTörlés
  15. Neked & a csemetédnek pedig makk egészségeset, Pöti! :)
    Tavaly írtam egy (ma már csak taknyos posztnak emlegetek) őszi öm.. önkarbantartós posztot, ha még aktuális (bár inkább ne legyen az). :)
    http://blog.kremmania.hu/2013/10/vendegposzt-az-orr-apolasa-maskepp.html

    VálaszTörlés
  16. Köszi Svivko! A cikk is nagyon jó, már tavaly is jó hasznát vettük.. puszi :-)

    VálaszTörlés
  17. A hónap kedvence nálam abszolút a Benefit Hoola lett - annak ellenére, hogy nem szeptemberben vásároltam, de annyi dícséretet kaptam, amikor a Hoolát viseltem szeptemberben, hogy győztessé nyilvánítom :)
    Új belépő volt nálam a hónapban a Clinique Blushing Blush 102 innocent peach árnyalatban. Kifejezetten barackos árnyalatot kerestem, tökéletes választás!
    Ezenkívül elkezdtem az Ilcsi AHA+Esemény előtti 6-os kúráját, amiből 3 alkalmon vagyok túl, az eredmény pedig a legmerészebb várakozásaimat is felülmúlja már most. Úgy tudnám leírni, mintha levetettem volna az elmúlt kb. 15 évet az arcomról. Fantasztikus!


    Voltak viszont kevésbé jó választásaim is sajnos, mindkettő Avene termék. Az ajakápolójuk teljes egészében a kék Labello, annál talán még nehezebb és olyan vastag, fehér, gusztustalan réteget hagy az ajkaimon, hogy inkább nem is használom.
    Az Avene skin recovery szintén nagyon rossz választás volt a kevert, vízhiányos bőrömre, borzasztóan nehéz, szinte fulladt alatta a bőröm, éjszakára is alig bírom elviselni magamon, ráadásul nem is hidratál eléggé. :(

    VálaszTörlés
  18. A beszerzési forrást én is szeretettel várom a privát elérhetőségemen ;))

    VálaszTörlés
  19. Én újra megvettem a Tigi Urban Antidotes Re-Covery sampont, a Colour Goddess balzsival egy álom a hajam velük <3
    Örülök, hogy bejöttek a Catrice ajaktuningolók, én lassan a felét ellőttem már a sajátomnak, lassan ideje lesz majd újat venni, lehet beszerezem az összeset...

    VálaszTörlés
  20. Fúfú, Glamor napok, ne is mondd :D Mondjuk én most a ruhafrontra fekszem rá, meg kellene egy szép őszi cipő is... :)

    VálaszTörlés
  21. Á de jó h mondod a s-he szemöldökceruzát, már jó régen volt olyanom, pedig szerettem :)

    VálaszTörlés
  22. Csak nem az a híres ajakápolójuk? :( Pedig azt annyian dicsérik, de ezek szerint akkor nem árt a fenntartás? :(

    VálaszTörlés
  23. Pont egy barátnőmre is próbáltam rátukmálni a Maxfactit, ő is "csókállót" keresett, amivel nem kell foglalkozni, bár szerintem már ott elvérzett a projekt, amikor mondtam neki, hogy 2-3 óránként azért át kell futni rajta a kis ápoló stifttel. Jaj pedig tényleg olyan kis jó, és láttad milyen szépek az új színek?

    VálaszTörlés
  24. Van új Yves tusi? :) Na majd csekkolom, szeretem a márka fürdőcuccait ^^

    VálaszTörlés
  25. Neked is szép októbert és kevesebb megfázást a családnak! ;)

    VálaszTörlés
  26. Na most már muszáj megszagolnom azt a kávés parfümödet, holnap felhívlak időpontot egyeztetni! :D

    VálaszTörlés
  27. Köszi Wishes! Puszi <3

    VálaszTörlés
  28. Nem tudom, emlékszel-e, én egy barátnőmnek kértem tőled tanácsot, de én is meglestem az állványt, és azonnal beszereztem magamnak is, azóta odavagyok érte :))) te vagy az én emberem :D bevallom, a stiftet nemigen használom, nekem jobban állnak a mattosabb-barnás színek. Láttam az újakat, gyönyörűek, de sajnos én a pirosakkal nem vagyok barátságban, nincs hófehér fogam /sem genetikailag, meg a kávé és a fránya cigi, na meg a kóla...:(((/, viszont, mindig figyelem őket, hátha jönnek barnásabb új árnyalatok. A rúzsaim elajándékoztam, csak ő van, ennek a kétvégű verziója és az ajakápolók:)) neked biztosan baromi jól állnának, olyan szépek a fogaid is, a szád is..:))

    VálaszTörlés
  29. Szívesen, de nem járnál jól. Vékonyszálú, gyorsan zsírosodó, de a hosszán töredezésre hajlamos a hajam. A hullámok meg frissen száradva jól néznek ki benne, de egy alvás után simán kócosnak és ápolatlannak tűnik. Úgyhogy ha tehetem inkább kiszárítom egyenesre. A végei így is kunkorodnak, de az OK.

    VálaszTörlés
  30. Nekem ez a Tigi sampon először bejövősnek tűnt, de bő fél flakon után mintha szárazabb lett volna a hossza, egyszer-egyszer használom hogy azért elfogyjon, de már nem kedvenc. Viszont ez a Matrix nagyon tuti, nem szárít, kevés kell belőle, és nyáron napi akcióban kétezerért vettem fél litert epernetről. A Colour Goddes balzsam továbbra is kedvenc, most fog elfogyni, gondolkodom rajta hogy a 750 ml kiszerelést veszem majd. Én lecsaptam mindhárom Catrice-ra, de egyelőre a karamell színű fogy a legjobban.

    VálaszTörlés
  31. Viberen tessék írni:) Puszi

    VálaszTörlés
  32. Vau is üdvözli Charlie kutyát!:)
    A fekete Cavalliról pedig mindenképp írj majd:)

    VálaszTörlés
  33. csak sűrűn kell farigcsálni, de akkor is megéri :)

    VálaszTörlés
  34. De, az! Legalábbis ha a stiftes formátumúra gondolsz. Itt, Krémmánián is a négy értékelőből ketten írták a fehér réteget, én leszek a harmadik hamarosan. Önmagában nem is tudom viselni, mert egyszerűen betegnek nézek ki tőle. Majd éjszakánként elfogy szépen.

    VálaszTörlés
  35. Szeptemberben sokat kellett utaznom, így nem sok új terméket próbáltam. Nagy kedvencem a Balea citromos borotvahabja (fantasztikus az illata) és az Essence hosszan tartó rúzsából a már kivont 08-as árnyalat.

    VálaszTörlés
  36. Tényleg fantasztikus annak a borigélnek az illata, azt hiszem lassan újra is veszem:)

    VálaszTörlés
  37. Fú, ne ijesztgess, literes kiszerelést vettem Tigikéből, remélem nem unja el a hajam :D

    VálaszTörlés
  38. Akkor siess, mert szerintem már kivonták. Már csak a kiárusítás állványon láttam a legtöbb helyen.

    VálaszTörlés
  39. Oh basszus :( Köszi, hogy írod!

    VálaszTörlés
  40. Szetintem ha egy tubuson túl vagy akkor már kiderült volna ha mégsem olyan jó. :-)

    VálaszTörlés
  41. Mostanában felváltva használom a vegan termékeket a nekem bevált nem vegan termékekkel. Nemrégiben szert tettem egy nagyon jó kis mosomamis kencére a babassu-vajra. Kávés-kókuszos illata van (testápoló helyett használom) és rögtön felkenés után fel is szívódik. Nincs zsíros-olajos érzés utána. A második nagy kedvencem a L'Oreal Revitalift Magic Blur krém. Maga a csoda! Reggel, amikor gyűröttarc szindrómában szenvedek, gyorsan dobok egy kis hideg vizet az arcomra, megtörölöm, és bekrémezem ezzel a krémmel. Olyan, mintha most léptem volna ki a kozmetikustól.

    A körömlakkokkal kapcsolatban: eddig Oriflame-t és Avont használtam, de kolléganőm felhívta a figyelmemet az Essence körömlakkokra. Be is szereztem belőle kettőt. Eddig el vagyok ragadtatva tőlük. Most már csak egy jó sampon kellene, és akkor meg is lennék elégedve. Tusoláshoz a Dove sheavajas szappan a kedvencem. Olcsó, és sok mindent tud. A parfümöt illetően, nálam a hangulat és az időjárás dönti el, hogy melyiket használjam. Ezeket szeretem: Oriflame: Mirage, Amber Elixir, Tenderness

    Avon: Bond Girl, Today, Chrsitian Lacroix: Nuit,

    Priscilla Presley: Moments

    VálaszTörlés