BLOGKERESŐ

2014. december 11., csütörtök

Szerkesztői wishlist karácsonyra

Vészesen közeleg a karácsony, két szusszanás közt pedig gyakran elábrándozunk azon, hogy mit látnánk szívesen a fa alatt (mert nagyon jók voltunk idén, tényleg!), most pedig veletek is megosztjuk, hogy  idén mire vágyunk mi! :)
(Előre szólunk, hogy a lista most nem csak kozmetikumokat tartalmaz!)

wishes
.

.
  1. Yankee Gold & Pearl Crackle elektromos viaszmelegítő: Oda és vissza vagyok a Yankee gyertyák illatáért, a füstszagért viszont már kevésbé, ezért mióta tudok az elektromos tartsmelegítő létezéséről, úgy érzem, nem élet az élet nélküle... Boldog lennék, ha a Jézuska idén megszabadítana ettől a kíntól ;)
  2. MAC 217 Blending Brush: Viszonylag kevés egyedszámú, viszont gondosan összeválogatott ecsetkészletet tudhatok a magaménak, amit már régóta tovább szeretnék tökéletesíteni ezzel a csodás darabbal. (Krémmánián)
  3. Sleek Precious Metals Highlighting Palette: Egy akkora highligtermániásnak, mint én álom ez a 4 ágyas angyalnyál-paletta..... (Krémmánián)
  4. DHC Deep Cleansing Oil: Pár hónapja nagy olajos-lemosó lázban égek, és sok keresgetésnek meg is lett az eredménye, igaz, még csak elméletben. Ja, és Lisa Eldrige is imádja, ő pedig nem tévedhet...:) (Krémmánián)
  5. Zara "Kate Middleton" nyaklánc: Mióta Katalin hercegnő megvillantotta ezt a csodás nyakéket, én is nagyon vágyom egyre. Alapból szeretem a Zara statement darabjait, a tavalyi wishlistemen szereplő nyakéket is rengeteget hordtam, de jó lenne helyette/mellette már egy új...  ez! :)
  6. Tamaris fekete magassarkú csizma: Mióta megvan a falatnyi autókám, a cipőre szánt keretem elsősorban vezetéskompatibilis darabokra megy el, nagy bánatomra. A Jézuska megsimogathatná a lelkem egy szép nőies, magassarkú bőrcsizmával...
  7. Clarins Eclat Minute Instant Light Lip Perfector: Tudom, tudom, ott a Catrice Beautifying Lip Smoother, amit szeretek és használok is, de csak nem hagy nyugodni a gondolat, hogy kell az eredeti is... (Krémmánián)
  8. Lip Plup kezelés: A megelőzésben és az önelfogadásban hiszek, így a szépészeti beavatkozások nagy része így viszonylag távol áll tőlem, viszont a LipPulp ajakregeneráló- és dúsító kezelés nagyon megmozgatta a fantáziám, főleg, hogy nem használnak injekciót hozzá, és nem csinál drasztikus változást sem, csak kisimítja és puhává teszi az ajkakat. Szívesen kipróbálnám! (Krémmánián)

apolka
.
.
  1. Chanel Levres Scintillantes Szájfény: Évek óta nézegetem már, boltban ki is próbáltam jópárszor, és abszolút imádnivaló. Most már ideje lenne birtokolni egyet. :) (Krémmánián)
  2. Charlotte Tilbury Filmstar Bronz and Glow: Bár általában Charlotte Tilbury sminkjeit egy picit soknak érzem, azért nagyon szeretnék egyszer kipróbálni valamit tőle. Imádom a lelkesedését, árad belőle az energia. Állítólag a Filmstar Bronz and Glow a kollekciója egyik legjobban sikerült darabja, és nincs is másik kontúrozó palettám. (Krémmánián)
  3. L'Occitane Mandulás Tusolóolaj: A kedvenc tusfürdőm évek óta, egyszerűen fantasztikus az illata és az állagát is imádom. Ezer éve nem volt már hozzá szerencsém, szóval megint vágyakozni kezdtem utána. (Krémmánián)
  4. Paula's Choice Clinical 1% Retinol Treatment: Emma miatt nem volt még lehetőségem kipróbálni, pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálam is működne-e. Pattanások és ráncok terén is próbára tudnám tenni. (Krémmánián)
  5. panyizsuzsi Intuíció lánc: Nagyon szeretem panyizsuzsit, az ékszereit és a munkásságát is, és nagyon tetszik az intuíció nyaklánc. Nem is tudom melyik szín lenne a jobb, mindegyik szépséges.
  6. Mautner Zsófi: Főzőiskola Közép- és Felsőfok: Általánosságban is nagyon szeretem Mautner Zsófi receptjeit, jópár van, ami törzs recept tőle. Az alapfok már megvan, és rengeteget tanultam belőle. A közép- és a felsőfok is szuper lenne, már csak azért is, hogy teljes legyen a sorozat.
  7. Eames hintaszék: Még nincs egy éve, hogy hazaköltöztünk, és a lakásunk berendezése, háááát, mondjuk, hogy lassan halad. Rengeteg minden kell még, többek között tervben van egy olvasó sarok is. Szerintem egyik pihenőszéknek ez a modern hintaszék jól festene nálunk, monjuk sárgában, ami pont illene a szintén sárga hűtőnkhöz.
  8. Bogyó és Babóca sorozat: Emma teljesen rákattant Bogyó és Babócára, de még csak kettő rész van meg a sorozatból. Ezeket átlag napi kétszer olvasom el neki, azt hiszem, már kezdjük kicsit unni (najó, főleg én....). Klassz lenne, ha a Jézuska hozna még pár másik részt is a csigafiú és a katicalány kalandjaiból.

Nektek mik szerepelnek a wishlisteteken? :)

64 megjegyzés:

  1. A Sleek highlighter palettáját már én is nézegettem, legalább tízszer a kosaramban volt, de mindig meggondoltam magam. Nekem a Sleek termékeivel az a bajom, hogy "élőben" semmi sem olyan szép mint a képeken ezért általában csalódok bennük...

    Nekem a Chanel Taboo körömlakk már évek óta kívánságlistás, de mindig sajnálok ennyi pénzt kiadni egy körömlakkért (ajándékként is inkább más kérek...)
    Idei újdonságként pedig színre lépett a Givenchy Prune Folie karácsonyi ajakrúzs, illetve már régen áhítozok valamilyen Burberry makeupra is... :)

    VálaszTörlés
  2. A Chanel Taboo-nak szerintem nagyon jó alternatívája a Kiko 497 Pearly Indian Violet, ráadásul Angliában nem is olyan nehézkes hozzájutni, mint itthon. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, majd utána nézek :)

    VálaszTörlés
  4. Hàt jó akkor csatlakozom a sajátommal ha szabad:)

    1., Esteé Lauder Envy rúzs Vengeful Red árnyalatban
    2.,Buffalo London kiràlykék velúr magassarkú
    3.,alvós kezeslábas ( Tesci F&F colelképesztően viccesek vannak:)
    4.,LM Parfums Ultimate Seduction parfüm
    5.,Fekete köves Pandora gyűrű ( màr tavaly óta szemezek vele a meglévő fülbevalómhoz)
    6.,Coccinelle crossbody bag
    7., Mexx kosztümnadràg
    8., Edények ( a meglévőkhöz a hiányzó méretek)
    9.,MAC Matchmaster alapozó+ korrektor
    10.,Anastasia Beverly Hills Contour Kit

    +1: egészség, szerelem és egy kisbaba mert 3 év próbálkozás után most már nagyon megérdemelnénk.

    VálaszTörlés
  5. Tesco F&F Collection ezt akartam volna írni:)

    VálaszTörlés
  6. a clarins lip perfector, hát hónapokig nézegettem, aztán egy különösen szar nap után leültem a gép elé, és megrendeltem, bár nagyon drága, de megérdemlem alapon :)
    na azóta van még egy:) imádom, nem tudom a dupe milyen, de ez maga a tökély, már csak azért is, mert hidratál, nem is kicsit, tegnap éreztem, hogy húzódik a szám, nagyon száraz, de nem volt nálam semmi, csak ez, és jobb, mint egy ajakápoló, legalábbis nekem:)

    VálaszTörlés
  7. Nem rossz a dupe sem, de Clarins azért tényleg sokkal jobb... :)

    VálaszTörlés
  8. Wishlist, na igen :-) , tudnék írni nagyon hosszút, de akkor legyen egy 10-es. :-)

    1. PC Skin Transforming Multi-correction Treatment (ő már úton is van), hátha ő lesz a megoldás a rozaceás foltjaimra, utolsó reményem. Amúgy persze elfogadnék egy teljes bőrápolási rutint PC termékekből. :-)

    2. Nuxe szárazolaj naaaaagy kiszerelésben, plusz egy csillámos kisebben vagy miniben.

    3. Compközépig érő elefántcsont színű, meleg szövetkabát két soros gombolással, övvel (évek óta wishlisten, de sose láttam olyat ami maradéktalanul megfelelt volna az elképzeléseimnek).

    4. Anastasia Dipbrow.

    5. Sok-sok könyv...Máraik...Müller Péter Tolnay Kláriról szóló új könyve...izgalmas krimik...új Polgári Törvénykönyv magyarázatokkal (tudom, utóbbi kissé perverz Karácsonyra :-) )

    6. Nikon D3200 (na ez a tutira nem teljesülő kívánság...de majd összespórolom magamnak ha tavasszal visszamegyek a babázásból a munkába, jövő Karácsonyra meglesz...de azért rajta kell legyen most is a listán, hátha nyer a lottón a Jézuskánk, de akkor már plusz obikat is kérek hozzá, meg állványt, meg táskát..meg rengeteg szabadidőt hogy tudjak sokat fotózgatni)

    7. Szárítógép. Sose gondoltam volna hogy valaha erre fogok vágyni, de két gyerek mellett amikor kint 15 fok alatti a hőmérséklet akkor katasztrófa a ruhaszárítás, mert két naponta mosok, száradó ruhák mindig a lakásban...utálom.)

    8. Egy nagy méretű, strapabíró de elegáns bőr táska, ami kézben is hordható de van levehető vállpántja is. Kb. úgy vagyok vele mint a szövetkabáttal, van egy elképzelésem de nem találok pont olyat. :-(

    9. E-könyvolvasó...mert bár imádom a hagyományos könyveket, de azért nagyon praktikus lenne.

    10. Mona di Orio Les Nombres D'Or Vanille parfüm

    + 1 (sok) a nem anyagi természetű dolgok, és nem is csak Karácsonyra, hanem már a következő évre: egészség, szeretet, békesség, boldogság, a nagyfiam így közel egy év után már ne pityeregjen minden reggel mert oviba kell mennie, a kicsi zökkenőmentesen szokjon be a bölcsibe, én meg kapjak valami igazán agydolgoztazó, komoly munkakört (mert amiből eljöttem babázni az megszűnt, de várnak vissza más feladatra).

    Wishes, a listádról nagyon-nagyon tetszik a csizma, én is elfogadnám...a Sleek paletta is gyönyörű, de félek nem tudnám kihasználni.

    Apolka, súgd meg a Jézuskának, hogy a Bogyó és Babóca könyveket pár napja akciósan láttam Tescoban, 1790,-/db, hátha még most is annyi. Hozzánk is fog hozni belőle. :-)

    Szívből kívánom mindenkinek, hogy minél több dolog valósuljon meg a listájáról, és bár biztos lesz még poszt Karácsonyig, de a téma kapcsán megragadom az alkalmat, hogy mindenkinek boldog, békés, szeretetben telő Karácsonyt kívánjak. :-)

    VálaszTörlés
  9. A +1-het tiszta szívből szorítok Nektek drága! Megnéznélek már pocival-babával... :)
    A listád pedig szuper, bármelyik tételt elfogadnám róla *.*

    VálaszTörlés
  10. Envy Vengeful Red nagyon wow, imádom, és áldom az intuíciómat hogy utolsó pillanatban a Red Ego-t lecseréltem rá a kosaramban.
    F&F alvócuccokat meg fogom nézni, nagyon fázós vagyok, szeretem az ilyen melengetős alvóalkalmatosságokat, egyébként a decemberi Éva magazinban 20%-os F&F kupon van erre a hétvégére.
    Coccinelle...ó...hát tőlük én is sok mindent elfogadnék.
    A +1-hez pedig én is nagyon szorítok... :-)

    VálaszTörlés
  11. Nálam a NYX Taupe "pirosítója", illetve a Sleek kontúrpalettája és egy kúpvas van a listán, ezeknek nagyon tudnék örülni. :D Na meg persze a MAC ecsetkéje is jöhetne. :P

    VálaszTörlés
  12. Pótoljuk ugye a héten elmaradt ebédet Drága Wish?? :(
    Engesztelésül akár a lakhelyedre is kizarándokolok hozzád.... a hetem még káosz, de jövő hét már nyugis! :)
    A te listád sem kutya, mondtam már hogy a magassarkú Tamarisod nekem boka verzióban van?:)
    Jól fel is veszem ha talizunk, hogy meg tudd szemlélni a sarok és platform magasságot.:)

    VálaszTörlés
  13. wishes elmondanád kérlek milyen ecsetek vannak a készletedben? Arra is kiváncsi lennék használsz-e bronzosítót vagy kontúrt a nagyon világos bőrödön és ha igen mit?
    Lemosónak én jojobaolaj mellett döntöttem és nagyon elégedett vagyok vele.

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm Kata!:)
    NUXE ügyben súgok hogy a csillámos lesz szilveszterre pl a Mammut gyógyszertárban, jövő héten keresheted is már, lesz 30 ml-es is.:)
    Én is veszek, mert imádom mindegyik verzióját.

    VálaszTörlés
  15. Szárítógép ohhhh yeah.:)
    Nemrég kaptam a férjemtől én is, és azóta függő vagyok.2 éve nyúzom érte, és most hogy hamarosan új lakásba költözünk itt is volt az ideje.
    A türülközők frissen kivéve olyanok mint a baba segge.Semmihez sem fogható érzés, hogy az egész lakásban nem lóg mindenütt a vizes ruha.
    Plusz a kutya nálunk idónként megtámadta a szárítót és lehúzgálta a harisnyáimat, sejtheted.....elég jól él belőlem a Calzedonia:)

    VálaszTörlés
  16. Persze, hogy pótoljuk :) Sajnos még iszonyatosan állok a karácsonyi ajik beszerzésével, szóval nem kell kijönnöd ide a világ végére, megyek amúgyis a citybe... :/

    VálaszTörlés
  17. Nálunk még nincs kutyus, talán tavasszal lesz, de a 1,5 éves fiam kedvenc foglalatossága mindent lecibálni a szárítóról...ha meg nem cibál akkor a csipeszeket szedegeti le...és szét...szóval a szárítógép hamarosan elkerülhetetlen beszerzés lesz, mert ha már nem is fogja leszedni a ruhákat, a mosnivaló egyre több mert nőnek a ruháik..és tényleg nagyon utálom hogy ősztől tavaszig tele a lakás a száradó ruhákkal.

    VálaszTörlés
  18. :-)
    Köszönöm a tippet! Remélem a többi Nuxe-t forgalmazó patikában is lesz, mert a Mammut per pillanat elérhetetlen számomra, gyereket nem fogok összepakolni és olajért elbumlizni Karácsony előtti forgalomban odáig. Ennyire azért nem vagyok elvetemült. :-) Nagyot lehet rendelek feelunique-ról, most mindenre 15% mínusz van (kód: COUNTDOWN), csak nem tudom ideérne-e még Karácsonyig, meg lehet még így is drágább mint itthon.

    VálaszTörlés
  19. Kedves wishes! Kérlek ne vedd rossz néven, de muszáj megkérdeznem, hogy neked mégis minek kellene Lip Lup kezelés, mikor alapvetően nagyon szép formájú és vastagságú szád van? Ismerek pár lányt, akik használják, és nem lehet nem észrevenni a beavatkozást, szerintem nagyon nevetségesen néznek ki.

    VálaszTörlés
  20. Az én karácsonyi kívánságlistámon inkább olyan dolgok szerepelnek, amiket majd jövőre szeretnék beszerezni, mert ha ezt a család orra alá dugnám, szerintem a falat kaparnák... :)
    1. Első körben szeretnék nyugalmat
    2. Egy kicsi szabadidőt, amit magamra fordíthatok
    3. testmasszázst, mert otthon senki se hajlandó rá... :(
    4. Gigi cuccokat, többek között Solar Energy masszázskrémet és az Aloe vagy Lotus sorozat arctisztítóit
    5. A tökéletes tusecsetet is szeretném megtalálni, ami legalább annyit tud, mint a Real Tequniches Fine liner
    6. PC C vitamimos szérumot is nagyon szeretnék
    7. Szeretném végre magaménak tudni a tökéletes sampont/balzsamot/hajpakolást, mert kezdek megőrülni a kezelhetetlen hajam miatt
    8. Szeretnék még pár kozmetikai könyvet, tankönyvet és persze sikeres vizsgákat
    9. Egészséget, szeretetet minden mennyiségben.
    10. utolsó, de legfontosabb kívánságom pedig az, hogy a pici lányom két éve húzódó problémája (krónikus székrekedés) végre megoldódjon és ne csak erről az egyről szóljon a kis élete.. Ha csak egy kívánságom lehet, akkor ezt szeretném nagyon.

    VálaszTörlés
  21. Drágám! a +1-hez én is szívből szorítok Nektek!! <3

    VálaszTörlés
  22. Tényleg ennyire látványos?:( Én azt olvastam róla, hogy csak kisimítja az ajak ráncait és hidratálttá teszi a bőrt, ami sajnos rámfér... Egyáltalán nem a full-lip hatás miatt érdekel, sőt, az egyenesen ellenérv... :(

    VálaszTörlés
  23. Az idén valahogy úgy ér a karácsony, hogy sikerül féken tartanom az anyagi természetű vágyaimat, így nem is igazán vágyom sok ilyen dologra:
    1. UD Naked 3 paletta - ez úgy tudom, meg is jön a párom jóvoltából
    2. egy igazán jó arckrém a kombinált bőrömre (PC hydralight-ja és egy natúr cucc közt vacillálok), de nem szeretnék szilikonosat sem, alkoholosat sem, nagyon növényit se, szóval elég nehéz
    3. Dior Addict rúzs - csak rémesen nehéz a színválasztás, ez azt hiszem januárra marad.
    4. csillámos testolaj - a Sephoraban néztem ki egyet, de még nincs kipróbálva
    És persze, én is szeretnék babát, mert egyre jobban hiányzik ez a dimenzió az életemből. És további boldog szerelmes éveket, jó egészségben, amit Nektek is szívből kívánok!

    VálaszTörlés
  24. Nem tudom sajnos, de valószínűleg ez is meghatározó.

    VálaszTörlés
  25. Ó, 1, 2, 3, 6, 9 nekem is kívánságom... :-)
    Kívánom, hogy a kislányod problémája oldódjon meg mihamarabb! Alternatív megoldásokkal is próbálkoztatok? Pl. kineziológus állítólag nagyon sok gyerekproblémán (is) tud segíteni (feltéve ha lelki eredetre vezethető vissza az egész, és nem szervi oka van), de egy homeopátiás orvos is lehet, hogy tud segíteni.

    VálaszTörlés
  26. Drága vagy, köszönöm! Már mindennel próbálkoztunk. Gyerekorvos, gasztro-s, sebészet, ultrahang, kineziológus, manometriás ambulancia (ez az egy segít egyelőre, mert ott célzott gyógyszert kap) homeopátiás bogyók, torna, tamarind lekvár, aszalt szilva, szilvalé, guttalax, kúpok, beöntés, lenmagolaj, étolaj, paraffin. Két éve gyakorlatilag csak baracklét iszik a gyerek, a Cappy fő támogatói mi vagyunk. Egy valami működik, ami nem gyógyszer, de azt sajnos nem eszi meg, ez pedig az utifűmaghéj. Heti egyszer emiatt befigyel a tejbegríz, mert abba csodálatosan el tudom tüntetni ezt a cuccot... :) Szervi oka szerencsére nincsen, csak ő tartja vissza nagyon nagyon... :(

    VálaszTörlés
  27. A listámon a legtöbb az rózsaszín futócucc (azoktól megkíméllek titeket) és egy fényképezőgép.
    Ami ide tartozik és az a MoYou körömnyomda-lemezek közül a Festive 2-es és 6-os. Már lassan 2 hete keresem, de mindenhol elfogyott. Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne még beszerezni? Az Árkádban a Westendben, a Nailland weboldalán és a MoYou angol oldalán néztem. Vagy tudtok még más márkától hasonló lemezeket (hópihés és kötött mintás)?

    VálaszTörlés
  28. Ó tényleg a NYX Taupe... Fel is veszem a KMes wishlistemre, köszi h eszembejutattad! :)

    VálaszTörlés
  29. Huh, lehet egyszer összedobok majd egy külön ecsetes posztot :) Amúgy főleg Bobbi Brown és Real Techniques ecseteim vannak, de akad Coastal Scents, EcoTools és pár ebayről rendelt darab is.


    Kontúrozni/bronzosítani nem hogy szoktam, egyenesen muszáj is, ha nem akarok hulla sápadtnak tűnni :( Nagyon szeretem az Estee Lauder bronzosító 1-es árnyalatát, a MAC Mineralize Skinfinishek közül a Perfect Toppingot, illetve a Tonymoly Crystal Blusher Sugar Brown nevű árnyalata is nagyon szép még a bőrömön. :)

    VálaszTörlés
  30. Hát, mi most nem hívtuk meg az anyagias Jézuskát, csak nyugalmat és jobb időket szeretnénk. Kívánom a kisgyerekeseknek, múljanak el a gondjaik Pöti és Kata791!
    Minden csajszinak, aki babára vágyik stresszmentesebb életet kívánok, hogy jöjjön a bébi!
    De ha ezeket hozzám vágná valaki nem dobnám vissza:
    -Meteorites púdergyöngyök, vagy a Kanebo highlightere, inkább előbbi
    -E Lauder Even Effect Skintone Corrector (mentom ezt itt lehet-e már kapni)
    -PC kencék mindenfélék, de főleg egy jó téli hidratáló fényvédővel egy kiszáradt vegyes bőrnek.
    -és valami kompakt púder, ami megközelíti a Guerlain Parure (nem gold) púderét.
    Nem kencefice: arckezelés és hajvágás, mert már nagyon megérdemlem :)

    VálaszTörlés
  31. Ó, köszönöm a javaslatot, már gondoltam rá, csak a thai masszázsról nekem az a (lehet hibás, és előítéletes) kép él a fejemben hogy az nagyon fáj, mert ráncigálnak össze-vissza. :-) De ha nem ilyen akkor lehet ezzel fogom kezdeni az új évet, mert úgyis úgy tűnik lesz egy szabad hétvégém januárban - férj külföldön, gyerekek anyukámnál. Ez plusz egy kozmetikus-látogatás igazi feltöltődés lenne. :-)

    VálaszTörlés
  32. Igen-igen, legyen majd ecsetes poszt, én már a múltkor mondtam. :-)

    VálaszTörlés
  33. Igen, legyen ecsetes poszt légyszi... :-) Én is nagy ecsetes vagyok, kíváncsi vagyok a tieidre!!! :D Az ebayesekre főleg, nekem van onnan két szettem szemre, imádom őket, főleg a drágábbikat, nagyon jó őket használni.. :-)

    VálaszTörlés
  34. Köszönöm, csütörtökön iszunk rá! :)

    VálaszTörlés
  35. Ha már ecsetek, lányok IHerben sassoljátok meg a Bdellium típusúakat!
    Ha felkerülnek majd írok róluk, őszintén mondom vannak olyan jók mint a drága MAC és Sigma darabok!

    VálaszTörlés
  36. Nekem a mindennnapi reggeli zabkása oldotta meg ezt a problémám.
    Ugyan én nagyobb adagokat eszem, de ha kipróbálnátok itt egy kis adag: Reggel 2 dl vizet jó meginni előtte éhgyomorra; 2 dl sovány tejben (0.1%-os) lassan megfőzök 30 g zabpelyhet csipet sóval. Tálkába téve 1 kiskanál baracklekvárral eszem. Mországon csak olyan zabpelyhet láttam ami elég nagy, itt jobban összetörve is kapható, de mákdarálóba (vagy hasonlóba) téve pár nyomással könnyen kisebbre lehet törni de ne porrá.
    Olyasmi lesz mint egy nem édes tejbegríz, kissé darabosabb és ami a lényeg nagyon sok rosttal, ami jó a beleknek és legjobb a székrekedésnek.
    Hat hónap szenvedés után csináltam egy 5 napos zabkása kúrát, amikor naponta többször ezt ettem, nagyobb adagokban, előtte sok folyadékkal. Azóta mindennap eszem reggelire vagy ebédre és azóta is jól vagyok de ha elhagyom pár napra, rögtön látszik.
    Hátha ezt szereti és segít.

    VálaszTörlés
  37. Köszönöm a tanácsot. Sajnos ilyesmit nem eszik. Nekünk a már említett útifűmag segített, de sajnos a tejbegrízen kívül mindenben kiérzi. De ki fogom próbálni!! :-)

    VálaszTörlés
  38. Kedves Pöti,
    keresztfiamnál hasonló problémával küzdöttünk, és sok-sok átsírt időszak után (a baba és a mama részéről egyaránt) megtaláltuk a megoldást. A nagy.agnes.hun@gmail.com-ra ha írsz nekem, szívesen elküldöm a részletes infókat, nem szeretném szétoffolni ezt a bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  39. Egy ecsetes posztnak nagyon örülnék én is. :) Jó ötlet az Estee Lauder bronzosító köszönöm, közben a Diorskin Nude Tan Light sorozatból az Aurora árnyalattal szemezem, illetve a Guerlain Terracotta Light és a Guerlain Terracotta 4 Seasons legvilágosabb árnyalataival.

    VálaszTörlés
  40. Én is köszönöm! Apróságnak tűnik ez a probléma (és persze az is mert sokkal nagyobb gondjaik vannak embereknek), de minden reggel a szívem szakad meg hogy pityereg :-(...pedig tök jó óvónénijei és csoporttársai vannak, és utólag mindig mindja hogy jól érezte magát az oviban...de a reggelek, hajjajj...

    VálaszTörlés
  41. Hamis tejbegrízt nem próbáltál? Búzadara helyett zabkorpából? Szerintem nincs sok különbség, és a zabkorpa is nagyon jól serkenti a bélmozgást.

    VálaszTörlés
  42. Azt még nem próbáltam, csak az útifűmagot. De egy próbát mindenképpen megér.. :-) köszönöm!

    VálaszTörlés
  43. Én már nézegettem a Bdelliumokat két hete, tényleg jónak tűnnek, csak egyelőre EcoTools a nagy szerelmem, most szerzem be tőlük az utolsó darabokat amikre szükségem van a teljes készlethez. De most hogy említetted a Bdellium-ot lehet, hogy új púderecsetet tőlük veszek.

    VálaszTörlés
  44. Szerintem próbáld ki, és utána próbálj még sok vizet itatni a kislányoddal, mert a zabkorpa sokszorosára duzzad. Amúgy én is szoktam enni, bő 10 éve fogyókúra kapcsán javasolta valaki mert jóval kevésbé hízlal mint a búzadarás, és tényleg majdnem ugyanolyan. Csak a mennyiséget kell kikísérletezni mert több tejet vesz fel mint a búzadara.

    VálaszTörlés
  45. Az én (szigorúan KM-kompatibilis) vágylistám, aminek valószínűleg a 99%-a vágy is marad örökre:


    - Dior Captain (Cruise Collection) körömlakk


    - Felhőtlen nézelődés és szaglászás valamelyik niche parfümériában, és megvenni egy (nem vagyok mohó, elég egy) parfümöt azok közül, amik már ezer éve facsarják a kicsi szívemet, akármennyibe is kerül


    - Még egy Shiseido alapozóecset, hogy legyen váltótársa a mostaninak, amíg szárad


    - Egy üveg Chanel No5 edp az éjjeliszekrényemre, hogy esténként egy cseppet magamra tegyek, és úgy aludjak el (hálóingem van, szóval nem ahelyett kell :) )


    - Egy EL P.C. Envy rúzs, nem tudom, melyik, igazából csak a fíling miatt, hogy ilyenem is van :D


    - De leginkább azt szeretném, hogy ne vágyjak a fentiekre, mert nem engedhetem meg magamnak, tehát a legnagyobb vágyam, hogy legyek hálás azért a nem kevés pacsmagért, amim van. :)

    VálaszTörlés
  46. Nekem végre olyan kozmetikumra lenne szukségem ami végleg eltuntetné a pattanásaimat, amit kiprobáltam az a tonikok krémek vitaminok , hámlasztok kulonbozo márkáktol de egyik se jott be csak ideig oráig, valaki valami végleges megoldást tudna nekem ajánlani?akkor megvenném magamnak karácsonyra

    VálaszTörlés
  47. Beteg vagyok. A szó igazi és átvitt értelmében is. Köhögök, mint a kehes szamár, levert vagyok és olyan, mintha vatta lenne a fejemben két napja. A másik fajta defektet pedig attól érzem, hogy mióta Wish és Apolka kirakták ide kívánságlistájukat és olvasgatom a kommenteket, azóta töröm a buksimat, hogy a sajátomat összeállítsam, de nem megy !!! :-))) Ilyen még sosem volt, és nem azért, mert nem vágynék semmire, azonban idén szeretném, ha tényleg valami olyasmit kapnék, amit
    1.) nem kérek konkrétan, nem célozgatok rá és nem mutogatom meg előre a kirakatban.
    2.) nem én veszem meg saját magamnak vagy a férjem nekem úgy, hogy ott állok mellette az üzletben ! :-)
    3.) olyasmi lenne, amire egyáltalán nem számítok, szóval meglepit szeretnék.
    Azért volt egy-két dolog, amiért majd megvesztem, de azokat múlt hét végén beszereztem magamnak, elvégre szülinapom is lesz... szóval ez már hagyomány, mert megérdemlem vagy mi a szösz.
    Az egyik egy Police pilóta napszemüveg volt (tudom, épelméjű ember nem vesz ilyenkor napszemüveget, kivéve engem). Először olyan színes-kék-tükröset szerettem volna, de aztán hipp-hopp egy konzervatívabb, ezüst-szürke lencsés mellett döntöttem, talán ez nem megy ki a divatból egy szezon alatt, no és nagyságrendekkel jobban áll a fejemen.
    A másik pedig egy vérprofi, hibátlan, éjfekete lakkbőr tűsarkú, amit kb. 2 hónapja nyálcsorgatva nézegettem az üzletben, és privát szerencsémre pontosan múlt hét szombaton, délelőtt 10.00 órakor értékelte le a Högl - fél órával azelőtt, hogy beténferegtem hozzájuk egy újabb esztétikai infúzióra vágyva... ez volt a végső lökés, hogy egymáséi legyünk ezzel a cipellővel, gondolom, nem kell magyarázni ! :-)))
    Viszont lenne egy nagy kérésem Jézuskához: bármit is hoz, könyörgöm, konyhai edény, kütyü stb. vagy háztartási gép ne legyen !!! :-DDD
    Végül, de nem utolsó sorban szívből kívánom Nektek KM-s Lányok, Asszonyok, Csajok és Fiúk, hogy teljesüljön a kívánságlistátok nagy-nagy boldogságban, szeretetben ! :-)

    VálaszTörlés
  48. Nem-nem !!! A vágyak, álmok jók, és arra valók, hogy beteljesüljenek !!! :-)))
    Úgy hogy nem olyan biztos az, hogy "99 %-a vágy is marad örökre" ! :-)
    Puszi

    VálaszTörlés
  49. De drága vagy Springikém, de a jövő évben sajnos helyettem a falakat fogjuk mázolni, szóval nem sok esély van. Nyerni nem szoktam semmit, bankot rabolni félek, szóval marad az álmodozás. :D

    VálaszTörlés
  50. nekem is voltak hasonló gondjaim különböző gyógyszerek miatt, és végül egy macrogol nevű cucc segített. azt hiszem receptre kapható amúgy,de ebben nem vagyok biztos..
    amúgy ez egy térfogatnövelő szer,élelmiszeriparban is használnak hasonlót. elég nagy szemcsés,én joghurttal szoktam keverni,fel nem oldódik,de lenyelem egyszerre. meg szerintem ha picit összetöröd akkor nem is olyan para. :)
    kérdezz rá a patikában biztos szívesen segítenek!:)

    VálaszTörlés
  51. Mi is macrogolt szedünk :-)

    VálaszTörlés
  52. Ne sajnáld a Taboo-t egyáltalán! Nekem van, s egy napot is alig bír ki. Nagy szívfájdalom. :(

    VálaszTörlés
  53. Nekem most LRP Effaclar DUO van, elégedett vagyok vele nagyon. De, sajnos, ha androgén (férfi) hormon túlsúlyod van, akkor a fejeden is állhatsz, mert ezek felületi kezelések csak.

    VálaszTörlés
  54. Apolka, ajánlom a B&B-hez a kiadó oldalát :) Sokszor van akcióban a könyv (unokatestvérem kisfiai is imádják), és mindig van rá minimum 15%, ha jól emlékszem: pagony.hu

    VálaszTörlés
  55. Springsteen, én is beteg vagyok. Szerencsére igazi értelemben mar nem,de átvittben nagyon,magamhoz képest legalábbis. Nem vágyom semmire. Állítólag korral jár,hogy egyre kevesebb dologra vágyik az ember,mert rajön,hogy mi is a valójában fontos..nem tudom,nem hiszem,hogy korral jár,hisz még fiatal csirke vagyok!:-) Mióta kikerült ide ez a bejegyzés,azóta agyalok,hogy mi tenne boldoggá a fa alatt,de nem tudom megnevezni .Ilyen még sosem fordult elő velem,de már nem bánt a dolog,mert rájöttem,hogy ez az elégedettség. Elégedett vagyok az életemmel, mindenem megvan amire vágyom! Sokkal nagyobb lázban tart,hogy végre tudom,hogy mivel lepjük meg a két kis veszedelmünket!
    Vágytam valamire már múlt tél óta,de azt 1 hónapja megkaptam! Egy nagy,stabil,igazi és nem egyszemélyes,kizárólag fából készült gyönyörű madáretető!:)
    Mindezektől függetlenül kiváncsian várom,hogy mi vár rám a fa alatt,az viszont csak és kizárólag meglepetés lehet! Abban pedig csak reménykedem,hogy a kölykök rajzolnak nekem valamit,mert a gyerekrajzok amik igazán fel tudnak dobni és amin a legnagyobbakat bírok vinnyogni!(persze lát és hallótávolságon kívül)
    Kívánom,hogy Mindenki megkapja azt,amire vágyik!


    VálaszTörlés
  56. Uh, köszi a tippet, meg is nézem. :)

    VálaszTörlés
  57. Wishes ha mar igy megemlitetted,h gondosan ossze valogatott ecsetkeszleted van .... nem szeretnel errol is irni?

    VálaszTörlés
  58. De, igyekszem valamikor írni róluk:)

    VálaszTörlés
  59. Mea, az NYX Taupe kapható itthon a Müllerekben (Makeuplaza-n nincs) vagy csak külföld/eBay? Meglestem és nagyon tetszene, ennyi önajándék még beleférne. :-)

    VálaszTörlés
  60. Sajnos csak online az Alveolánál és Ebayen, Müllerben nincsen. (Ne kérdezd miért, érthetetlen....)

    VálaszTörlés