BLOGKERESŐ

2015. február 4., szerda

Havi kedvencek - 2015 január

Túl vagyunk a hónapok hétfőjén, ami azt jelenti, hogy eljött a 2015-ös év első havi kedvences posztjának az ideje :)

Arcápolás
.
A klasszikus Carmex Original Stift SPF15 ebben a hónapban is folytatta a több éves KM-es diadalmenetét, és elvitte az kategória aranyérmet - az ízét mondjuk továbbra sem kedvelitek, a hatását viszont annál inkább.
Szinte csak maximális pontszámú szavazatokat kapott januárban a La Roche-Posay Effaclar Duo [+] is, a legtöbb véleményezőnek szép egyenletessé tette a bőrét, segített a kisebb pattanások gyorsabb elmulasztásában, valamint hatásosan finomítja a pórusokat, mattít és mindeközben még korrektül hidratál is. A kategória a bronzérmese a Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream lett, ami bár univerzális krém, a legtöbben elsősorban kézre és testre használjátok, mivel arcra használva a legtöbben túl zsírosnak találtátok. Állítólag nagyon kellemes az illata, gyorsan felszívódik és kellőképpen hidratálja, táplálja a bőrt. A high endes arcápolók között a Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel lett a befutó - szuperül hidratál, könnyen felszívódik és nem irritál; még olyanok is megkedvelték, akik a Clinique 3 lépés többi tagja amúgy nem kifejezetten vált be.

Test- és hajápolás

A hónap testápolási kedvence ezúttal is tusfürdő lett: a Nivea Hidratáló Tusfürdő a finom niveás illata és a kellemes, krémes állaga miatt sokatoknál nagyon betalált. Az ezüstérmet az Avon Naturals Gránátalma és Mango Energizáló Testpermet zsebelte be, aminek a legtöbben egész egyszerűen csak a frissítő szóval jellemeztétek az illatát. A hajápolás kategóriában a Balea Professional Oil Repair Hajolaj diadalmaskodott - a januári vélemények alapján szuper könnyű az állaga, isteni az illata és remekül végzi a dolgát. A hónap illata a Giorgio Armani Si EDP lett (egyébként ebben a hónapban debütált az EDT változata is), amit  a krémmániásaink finom, elegáns illatként jellemeztek, és állítólag kifejezetten tartós is.

Smink
Január kedvenc KM-es sminkterméke a Catrice All Matt Plus Alapozó lett többen is arról számoltatok be, hogy tökéletesen illeszkedik a színe a bőrötökhöz, tartós és nem fénylik át egykönnyen. A Rossmannba nemrégiben bevezetett sminkmárkának, a Rival de Loop alá tartozó RdeLnek is akadt egy dobogós terméke: az RdeL Young Nail Colour Körömlakk olcsó, gyorsan szárad, jól fed. A harmadik helyezett is egy körömlakk lett: az Avon Stardust Csillogó Körömlakk, ami egy csodásan csillogó, homok hatású lakk, gyönyörű finissel, könnyű kezelhetőséggel és eltávolíthatósággal, és leginkább Crystalized Pink nevű árnyalatot dicsértétek. A drágább kategóriában az Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett a januári kedvencetek - szuperül fed, és egységes, matt bőrképet ad.

Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek januárban? :)

21 megjegyzés:

  1. Én az Alverde Schneewittchen CC krémjét hirdetem januári győztesnek, a legeslegjobb CC krém, amivel eddig találkoztam, pontosan ilyen elképzeléseim vannak egy CC krémről.

    VálaszTörlés
  2. Visszaemlékezve az elmúlt hónapra, nem volt kiemelkedően kedvenc termék, újdonság, álmos és szomorú hónap volt ez nekem, a tavaszt várni korán van még, a tél pedig az utolsókat rúgja.
    A fenti listát tekintve nem lep meg a Rival-lakkok térhódítása, mert birtoklok pár árnyalatot közülük, és bár még csak pár próbakenésen vagyok túl, de olyan jó ecsetet, mint amelyek ezekben az üvegcsékben vannak, még nem tapasztaltam drogériás körömlakkokban!
    Az Avon Stardust (teal glitter)pedig....eszméletlen különlegesség, rendkívülisége túlmutat az átlagos homoklakkokon.
    Érdekes, hogy totál nyitott szemmel járok a drogériákban, de a kedvenc márkáim polcain csak "lerágott csontok" csücsülnek.
    Hol van a tavalyi lelkesedés?
    Emlékszem, hogy a lábam képes voltam lejárni egy fehér lovely homoklakkért, Catrice highlighterért lelkesedtem, elbűvöltek az új, izgalmas színek, effektek....
    Most semmi, de semmi nem hoz lázba, még Balea-fronton se bírok szimatolni egy értelmes illatú tusfürdőt.

    VálaszTörlés
  3. Hello Február! Gyorsan elrepült a január. Leginkább a hideg okozta bőrszárazság ellen küzdöttem, illetve a sápadtság ellen. Természetesen voltak kedvenc termékeim... :D Arctisztításra a Clinique Take the day off arctejét használtam, szemsminkhez a Lancome Bi-Facil lemosóját, illetve a Bioderma Sensibio micellás vizet, amikor nagyon siettem. A téli hónapokra elhagytam az alkoholos tonikokat és csak a Lancome rózsaszín hidraláló tonikját (Comfort) használtam, amiért nagyon hálás volt a bőröm. Minden nap használtam a BRTC C vitaminos szérumot, el is fogyott, szerettem nagyon. Reggeli hidratálóm a Clinique Superdefense hidratálója volt (nagyon száraz bőrre), a hónap végére nagyon megszerettem, jót tett a magas olajtartalma a szárazzá vált bőrömnek. Ő is elfogyott, most keresek hasonló gazdag hidratálót, csak kevésbé olajosat, mert erre nagyon nehéz volt sminkelni. Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom... :D Az esti rutinom kedvenc eleme az Aromax-os csipkebogyóolaj. Nagyon szeretem, gyönyörűen simítja a fáradt bőrömet, reggelre maradéktalanul felszívódik, puha pofival ébredek... :) Az olajhoz szoktam még keverni egy borsónyi Clinique Superrescue éjszakai krémet, mert azért hidratálni is kell.. :) Smink területén kifejezettem unalmas hónapon vagyok túl. A hónap kedvence csont nélkül a MAC Fluidline tus lett. Sokat használtam a Bobbi Brown Rich Chocolate palettát, amivel sajnos még mindig nem vagyok maradéktalanul elégedett. Napi szinten használtam a The Face shop Velvet skin primert, az Eyes to kill spirált, az Urban Decay Flushed arcpalettát és a Clinique Stay Matte púdert. Illatokban csak orientális vadakat fújkáltam, még mindig a Guerlain Shalimar parfum Initial a csúcs, nagyon nagyon szeretem... :) Remélem lassacskán megérkezik a jobb idő, mert ezt a hideget én már nagyon nem bírom... :'(

    VálaszTörlés
  4. Nálam a téli bőrszárazság elleni abszolút kedvenc a La Roche Posay Cicaplast Baume B5 lett, nem is tudom, hogy élhettem eddig nélküle :) Csodaszer, arcra és kézre is, szárazság és piros foltok ellen is szuper. Másik új kedvenc pedig a Bourjois korrektor stiftje lett, még nem sikerült soha olyan korrektort találnom, ami állagban és színben is jól fedi az apróbb bőrhibákat, de ez nagyon bevált :)

    VálaszTörlés
  5. Fuu én is pont ezen gondolkodtam a minap, hogy mennyire nincs most semmi új, semmi izgi.. és éppen a Balea polc előtt tetőzött ez a hangulat nálam is :'D Most kicsit megörültem, hogy nem csak én vagyok ezzel így..
    Bízom benne, hogy ez még csak a karácsony utáni pangás és azért hamarosan beindul az élet, mert nem lenne jó ilyen kedvetlenül mászkálni a drogériákban egész évben :(

    VálaszTörlés
  6. Én egyedül a Balea mogyis testvajban bíznék, de azóta se láttam :((((

    VálaszTörlés
  7. Hol vettétek az Alverde CC-t? Szívesen kipróbálnám, de egyik Dm-ben sem láttam még.

    VálaszTörlés
  8. Nekem is megvan a Crystalized Pink és nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
  9. Budapest, III.kerület, Csillagvár, még január elején.

    VálaszTörlés
  10. A posztban szereplő termékek közül a Carmex nálam is sokszor kerül elő mostanában, a Nivea kék tusiját is szeretem, és a DW pedig számomra AZ ALAPOZÓ, most ugyan a Light verzióját használom, de a Glamour-napokra be van tervezve a beszerzése, mert ennél jobb alapozó számomra nincs.
    A hónap kedvencei nálam:
    - Anastasia Dipbrow, tetmészetes és tartós, és szerintem nagyon-nagyon sokáig elég lesz.
    - Bobbi Brown Artstick Rose Brown színben, bőven megéri az árát mert egy átlagos rúzs kétszeresét kapjuk, pirosítóként is jól funkcionál és a szín intenzitása nagyon jól variálható attól függően milyen erősen használjuk és hány réteget viszünk fel, több ajakbalzsamot alákenve, leheletfinoman használva pedig szájfényhatást is el lehet érni vele, szóval nagyon jól kihasználható termék.
    - Catrice Ultimate Stay szájceruzák, mert olcsók, jók, tartósak.
    - Aromax csipkebogyó-, argán- és gránátalmaolaj, este borsónyi arckrémhez cseppentek 3-1-1 cseppet belőlük, reggel pedig 1 cseppet a csipkebogyóból, mert sose volt még ilyen száraz a bőröm.
    Továbbra is szeretem használni a Nuxe szárazolajat, a Sleek pirosítókat és az EcoTools ecseteimet.
    Illatok terén csapongó voltam, de leginkább vaníliás alapú, melegséges illatokat használtam.

    VálaszTörlés
  11. Van 2 termék, amit imádok : PC Skin Recovery Super Antiox. szérum retinollal és a Resist Barrier Repair Moist. retinollal. PC-tól mást is szeretek, de megunnátok, nem írom le mindet, olyan hosszú nevük van Szóval én a január kedvenc mondását és nem a kedvenc termékét írnám ide: de szép a bőröd :D!
    Oda vagyok, meg vissza, hogy a PC termékeknek köszönhetően (én is látom) szebb a bőröm összképe, de önálló részeken is látom a változást. Idegenektől is kapok bókot, h nem hiszik el mennyi idős vagyok. Olyan boldoggá tesznek :)
    Amúgy termékből havi kedvenc: EL Pure Color szemhéjpúder Tempting Mocha. Fantasztikus!

    VálaszTörlés
  12. Nekem a legnagyobb kedvenc januárban egyértelműen a MAC Prep and Prime transparent finishing powder volt. Hihetetlenül finomra őrölt, csodásan fixálja a sminket, de csak a simán hidratált bőrön is nagyon sokat dob, nagyon örülök neki.
    Régóta vadászom a MAC 217 ecsetet, de állandóan hiánycikk nálunk a MAC-ben. Legutóbb viszont a Sephoraban találtam egy hozzá kísértetiesen hasonlító ecsetet, meg is vettem, nagyon bevált, örülök neki.
    Alapozóból is végre megtaláltam január végén az igazit, Clarins Everlasting, imádom.

    VálaszTörlés
  13. Én ma láttam a Károly körúton lévő DM-ben.

    VálaszTörlés
  14. Nàlam detto ez a helyzet, hidegen hagy minden kence. Semmit nem vàsàroltam a mùlt hònapban, drogériàban sem jàrtam. Karàcsonyi mülleres ajàndékutalvàny még mindig a szekrényen csücsül. :\

    VálaszTörlés
  15. Úgy látom nem vagyok egyedül!;). Én is az utolsókat rúgom így (remélem) a tél vége felé és a Nivea tusin és habfürdőn kívül nem hozott(hoz) igazán lázba semmi. Igazából kedvem sincs nézelődni sem,még a páromnak is feltűnt! Elkezdtem D vitamint szedni,vasat stb. hátha.....;-)! Sajna az utóbbi hetek jóvoltából igazán csak a bárányhimlő tüneteit enyhítő kencékről,szerekről tudnák igazán részletes véleményt írni(azt viszont nagyon;)), de bízom a csodában,ami jelenleg számomra a tavasz!:-) Csajok,fel a fejjel!;-)

    VálaszTörlés
  16. Nincs új kedvencem... Egyre ritkábban veszek új termékeket, inkább a bevált termékeket veszem újra, és annak örülök, hogy most már nem tengernyi használhatatlan sminkcuccom van, hanem relatív kevés, de nagyon jó minőségű, amiket nap mint nap előveszek. Krémekből meg nagyon ragaszkodó vagyok, ha valami végre beválik, nem szívesen cserélem le, és örülök, hogy végre szép a bőröm. Viszont nagyon várom, hogy megérkezzen az ABH dipbrowm, lehet, hogy ma megkapom, és remélem, a februári kedvencekhez majd odakommentelhetem, hogy EZ AZ! :-D Kértem még a Sephorából egy multi-tasking ecsetet is, aminek úgy érzem, nagy használt veszem majd, és remélem, ezek is olyan alapdarabok lesznek, amiket mindennap örömmel veszek elő.

    VálaszTörlés
  17. Meg tudnad irni a Sephora-s ecset szamat, ami hasonlo a MAC 217-hez? Lehet, hogy en is lecsapnek ra! :) Nagyon koszi!

    VálaszTörlés
  18. PRO Blending 27
    Nincs mit :) Előben lényegesen másabb, mint ahogyan a képeken, ha a neten láttam volna először, nem biztos, hogy rárepülök. Szóval ha tudod, nézd meg inkább személyesen.
    Meglepően jó ecseteket láttam egyébként a Sephorában.

    VálaszTörlés
  19. Közben találtam hálistennek a helyi DMben is ^^

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok! Abban tudna valaki segíteni, hogy Benefit Cosmetics-es cuccokat honnan lehet Európából rendelni?

    VálaszTörlés
  21. Én most rendelnék először az eperről,mert a hajápolási cucok nagyon felkeltették az érdeklődésemet.Viszont a vizetési lehetőség kicsit bonyolult.Banki átutalással is lehet nekik fizetni?legalább 30000ft lenne a rendelés összege a vámkezelés akkor elkerülhetetlen gondolom......

    VálaszTörlés