BLOGKERESŐ

2015. március 3., kedd

Havi kedvencek - 2015 február

Hurrá, elérkezett a tavasz, itt vannak tehát az utolsó téli hónap KM-es legjei:

Arcápolás


Február arcápolási legje a L'Oreal Skin Perfection Bőrjavító Szérum lett, ami legtöbbeteknek primerként vált be, és szinte mindenkinél működött a bőrtökéletesítő, pórusösszehúzó hatása, de dicsértétek még a gyors felszívódása, hidratáló hatása miatt is.
Nem olyan régóta lehet itthon is kapni a tégelyes Labello ajakápolókat, de máris rengeteg KM-es rajongóra tettek szert, Labello Lip Butter Vanilla&Macadamia-t például néhányan máris a Labello eddigi legjobb ajakápolójának tituláltátok: az illatával, hidratáló hatásával is kifejezetten elégedettek voltatok. Az egyik személyes kedvencem, a La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 lett a hónap bronzérmese: jól regenerál, nyugtat, segíti a hámosodást, hidratál, és hozzám hasonlóan egyre többen használjátok arcra, nyugtató-regenerál éjszakai arcápolóként illetve maszkként. A kategória kedvenc magasabb árkategóriájú terméke a Paula's Choice Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum lett, ami a kimagasló antioxidáns tartalma mellett azzal lopta be magát a szívetekbe, hogy látványosan nyugtatja, simítja, puhítja, és egységesíti a bőrt.

Test- és hajápolás
A kategória kedvenc terméke az Avon Advance Techniques Supreme Oils Luxus Tápláló Hajspray lett, olyannyira, hogy eddig csak maximális pontszámú értékelések érkeztek rá, mindenki kiváló puhító hatásról, kellemes, édes illatról és könnyű használhatóságról számolt be, és nem egy krémmániásunk emelte ki, hogy szerinte ez eddig az Advance Techniques termékcsalád eddigi legjobb dobása. Az ezüstérmet a kókuszos-nektarinos illatú Balea Dusche & Creme Cocos & Nektarine vitte el - előnye, hogy kellemese krémes az állaga, finom az illata, nem szárít és olcsó. A bronzérmes is egy Balea termék lett, mégpedig a márka testápolási újdonsága, a mogyoróolajjal gazdagított, mogyorós ostya illatú Balea Bodybutter Nuss, ami The Body Shop testvajakat megszégyenítő minőséget produkál töredékáron! Február legjobb illata a Lancôme újdonsága, a fekete rózsa, a tahiti vanília és a orchidea illatjegyeit tartalmazó La Nuit Tresor lett.


Smink
A februári leg-smink cím büszke viselőjévé a Maybelline Lash Sensational Szempillaspirál avanzsált: gyönyörű, csomómentes pillákat lehet vele festeni, bár volt aki arra panaszkodott, hogy a kefe sajnos túl sok festéket vesz fel, ami eléggé megnehezíti a termék használatát. A Rimmel Lasting Finish Mono Pirosító is népszerű olt az elmúlt hónapban KM-es körökben, mivel nagyon tartós és gyönyörűen mutat hófehér bőrön is. A harmadik helyezett az RdeL Young Szemhéjpúder Alapozó lett, ami olcsósága és remek minősége miatt rengeteg 5 csillagos véleményt kapott ebben a hónapban. Végül pedig a hónap kedvenc high end smink terméke a Clinique klasszikusa, a Chubby Stick lett.


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek az elmúlt hónapban?

26 megjegyzés:

  1. Az új szemceruzám a havi kedvenc. Meglepő módon nem a családtól kaptam és nem high end, hanem egy Rimmel Exaggerate 213 in the Nude nevezetű, vízvonalra. Fél napig fent marad. A színe nekem nagyon jó, tényleg kicsit optikailag nagyobbít, főleg ha alig aludtam és egy csík van a szemem helyén :D (Még valami jó kis szemmaszkot kéne szereznem. A Clarins-ét nagyon szerettem, de most nem tudom megvenni.)
    Bár már márciusban érkezett és nem teljes, csak minta, PC-tól a Skin Recov. Daily Moist. Lotion 30 spf száraz bőrre. Nagyon finom az orcáimnak!

    VálaszTörlés
  2. Ez az első havi kedvencek bejegyzés,amikor végre nekem is több termék nagyon bejött a kedvencek közül. Most az LRP,a Labello és a Maybelline spirál nekem is nagy kedvencek lettek és nagyon elégedett vagyok mindegyikkel. Ezt a Balea testvajat még lehet,hogy bepróbálom,bár félek attól,hogy túl erős az illata,mert rám falási rohamok törnek az ilyen mogyorós,diós,csokis illatoktól. Határozottan nincs szükségem plusz tápanyagbevitelre!:-)) nincs is nagyon mostanság új kedvencem,talán az EL rúzs ami tényleg nagyon klafa és az új CK parfüm ami határozottan izlik,bár elég sokan "szidják",de ezen már meg sem lepődök igazán,hogy a többség szerint büdi,én meg odáig vagyok érte!;)

    VálaszTörlés
  3. A február rövid volt, mégis sok kedvencem volt.. :) Arcápolásban nem sok újat próbáltam ki és most elhatároztam, hogy a megbontott termékeket vagy elhasználom, vagy túladok rajtok, de nem bontogatok folyamatosan, mert csak rám romlanak. Napi szinten használom (és el is fogom használni) a Lancome hidratáló tonikját (rózsaszín) és a Bi-Facil szemfesték lemosót. Mindkettővel elégedett vagyok, a tonik valóban hidratál, nem irritál, a lemosó pedig tényleg mindent leszed. Újra egyiket se fogom venni, hacsak nem szaladok bele valami akcióba, mert ennyit sajnos nem érnek. A hónap terméke mindenképpen az Aromaxos csipkebogyó olaj. A maga 1690 Ft-jával szinte csodát tesz a bőrömmel. Este bekenem, reggelre vasalt képpel ébredek. Ezt nálam semmilyen szérum nem hozta eddig, még a sokat dicsért ANR sem. Már a 2. üveggel kezdtem el használni, egyedül az illatát nem szeretem. Kiütést, komedót nem okozott, csak babapopsi bőrt.. :) Reggelente az OST C vitaminos szérumot használom, vele vegyes érzéseim vannak. A hatása nagyon jó, a pigmentfoltjaim szépen halványodnak, az arcom nem sápadt, tényleg nagyon jó állapotban van most ettől (meg a csipkebogyótól) a bőröm. De maga a szérum az én bőrömet sajnos szárítja (talán tényleg az a fránya etanol szórakozik), a szérum ragacsos, így önmagában nem tudom használni, mindig utána kell hidratálnom. De így tökéletesen működik.. :) Új termék volt a hónapban és nagyon meg is szerettem a Missha agyagos pakolása. Jó sűrű maszk, 15-20 perc alatt szépen megszárad, a zsírt szépen felszívja a bőrömről, tisztít, nem szárít túl és szép élénk bőrképet ad. Sminktermékekben már több új kedvenc is lett. Régiek közül a Lauder BB krémet használom rendszeresen, azóta főleg, hogy megvettem az Ebelin alapozó szivacskáját. Ezzel csodaszép vékony rétegben tudom feltenni a BB-t az arcomra, csíkmentesen. A szivacsot én minden használat után szappanos vízzel kimosom és lefújom alkohollal, majd kiszárítom. Egyelőre bírja a strapát. Új termék a MAC Strobe krém, végre én is hozzájutottam, imádom. Másik primerem a Bobbi Brown Protective Face Base SPF50, legtöbbször ezt használtam. Nagyon szépen lehet rá alapozni és a fényvédője önmagáért beszél.. :) Kedvenc púderem az újravett Dodo púder, spirálban a Doll Eyes, tusban a Maybelline Master Precise filces tus lett. Szemöldökre legtöbbször az UD Brow Box-ot használtam, kedvenc pirosítóm pedig a Pupa Like a Doll szaténfényű pírja lett. És persze a rúzsok, NARS Audacious rúzs és két MAC Glam rúzs. Mindet imádom, a MAC Glam Rihanna rúzsa mindent visz, de az idei Miley rúzs rózsaszínje szorosan követi.. Szépek, tartósak, szeretem őket.. :) Kedvenc illatom a Cartier párduca lett, de sok orientális illatot használtam. És akkor jöhet végre a tavasz, a napsütés, mert ezt a telet én kifejezetten utáltam.. :(

    VálaszTörlés
  4. A Rimmel pirosítót a napokban vettem meg és valóban imádni való ! :) A Rival de Loop szemhéjalapot is nagyon szeretem, egy ideje barátkozom vele :) A Balea mogyorós testápolóját is megvettem, de még nem nyitottam ki, mondván elhasználom ami van, de lehet ezek után haza megyek és feltépem :D

    VálaszTörlés
  5. A hónap abszolút kedvence nálam a Clinique Smart Custom széruma lett. A szárazságot kivéve minden problémámon segített. amióta használom a bőröm sokkal puhább, nincsenek rajta egyenetlenségek, a színe is egységesebb, a pirosság is jóval enyhébb. Nappalra primerként is remekül funkcionál. És a simító-puhító hatást tuti nem csak a szilikon teszi mint instant bőrszépítő, mert amikor két napig anyukáméknál voltunk és elfelejtettem magammal vinni akkor is megmaradt ez az eredmény. Külön csoda, hogy nem üti ki a bőrömet, mert jó pár hónapja rosszul reagálok a szilikonos termékekre, Paula szérumaira is, 2-3 nap használat után egyszerűen kiütnek. Szóval ez a szérum számomra a hónap leg-leg-legje.
    Mellette én is nagyon szeretem az Aromax csipkebogyóolajat. Mivel elég szép állapotba került a bőröm, így legtöbbször az Estée Lauder BB-jét használtam, néha a Missha PC-t. A Cicaplast balzsamot is sokszor használtam éjszakára.
    Testápolás terén a Balea mogyorós testvaj nekem is nagyon bejött, mind az illata, mind az állaga/felszívódása/hatása, újravevős lesz. Hajápolók közül új a polcomon, de hamar kedvenccé vált a Tigi Bed Head Color Goddess Miracle hajpakolás. Alapozóként kizárólag az EL Double Wear Light-ot használom hetek óta, a számra pedig legtöbbször a Clarins Instant Light Lip Perfector Rosewood árnyalata és Bobbi Brown Art Stick Rose Brown került. De két használat után nagyon tetszik a Maybelline Color Drama rúzsceruza is. Nagy kedvenc lett az NYX Taupe pirosítója és HD Photogenic korrektora is, a Taupe nagyon-nagyon jó kontúrozó szín. Ajakápolók közül leginkább a Burt's Bees mézes stiftet és a Crabtree & Evelyn ajakápolót használtam. Illatokat illetően szokás szerint nagyon csapodár voltam, de az enyhülő időjárás hatására kezdtem eltávolodni a nehéz, meleg illatoktól. A La Nuit Tresor engem is elvarázsolt végül, pedig általában nem nagyon szeretem ezt az illattípust, de ebben van valami ami megfogott. Rajta kívül legtöbbször talán Cerruti 1881 Blanc-t és a 2002-es Dior Addict-et fújtam. Lassan pedig jöhetnek majd a zöld, a könnyed virágos, és a citrusos illatok.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is megvan az a cerka, és szerintem is szuper! Nem gondoltam volna h ilyen jó lesz. A Rossmannokban kiárusítják a korábbi Exaggerate kiadást, érdemes levadászni pár élénkebb színt is! (bordóm meg lilám van még :))

    VálaszTörlés
  7. Szia Natalka! Úgy eltűntél mostanában,már hiányoltalak!;-) Végre valakinek bejön rajtam kívül,szerintem nagyon klassz illat! Viseld örömmel!;)

    VálaszTörlés
  8. Egy újdonsággal gyarapodott a kedvencek listája, ez pedig az Estee Lauder Little Black Primer szempilla alapja. Korábban soha nem használtam még szempilla primert, ezért nincs összehasonlítási alapom, de ezt nagyon megszerettem, mióta csak megvettem szinte minden nap használom és mindenkinek jó szívvel merem ajánlani.

    VálaszTörlés
  9. Tényleg igaz, hogy rengeteg az ilyen felület, de csak annyi, hogy kerülni kell őket. Mondjuk elég ciki tud lenni, hogyha előhuzakodok azzal, hogy 'figyu, elég rosszul vagyok ebben a szobában, kimennék egy kicsit levegőzni', aztán amikor megkérdezik, miért, vagy fancsali fejjel, foghegyről odavágják, hogy 'aha, biztos, menj csak', vagy ami rosszabb, el sem hiszik, hogy neked ilyen problémád van, szimplán hisztisnek titulálnak/meggyanusítanak azzal, hogy nem kedvelsz x személyeket a társaságból... Ilyen szempontból kifejezetten dühítő tud lenni.

    Gyógyítani szerintem nem lehet, vagy ha lehetséges is, rengeteg pénzt emészt fel a pszichológus.

    Hát, tényleg nem az, de még mindig élnek emberek a világon, akiknek sokkal nagyobb félelmeik vannak, mégis mindennap kikelnek az ágyból, és élik a kis életüket. Ez tud vigasztalni. :))

    Bocsi az offért :'DD

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!


    Kicsit hanyagoltam mostanában a KM-et (munka fronton nyakig ülök a sz@rban) de természetesen ez nem azt jelenti, hogy sminktelenül, illattalanul mászkáltam volna februárban:) Coco Chanel szerint minél pocsékabb helyzetben vagy az életben, annál jobban kell kinézned.
    A fenti kijelentéssel maximálisan azonosulni tudok, nem fogom megtenni azt a szívességet a világnak, hogy még pocsékul is nézzek ki.
    A fent felsoroltak közt az Ultra Light szérummal olyan se veled, se nélküled kapcsolatban vagyok,most van még egy negyed tubusnyim és nem tudom, hogy újraveszem-e.A Cicaplast pedig régi barát, általános csodaszer emberre és a rocksztár beagle-re is.


    Visszagondolva a legtöbbször az elmúlt hónapban amolyan "rescue" azaz életmentő cuccokat használtam, amelyek elfedték a zombi, kialvatlan, sokszor stresszpattanásos fejemet.

    Egyértelműen Estee néni ANR-je és a MAC Strobe volt, ami életet lehellt belém, éjszakára pedig bevallom férfiasan kölcsönvettem anyám Guerlain Orchidde Imepriale-ját. Ez egy aranyárban mért cucc, de amit tud az tényleg döbbenetes.
    Sokat AHA és BHA-ztam a télen, ebben még mindíg Paula termékeire bízom magam, így a fent említett alkalmi csúnyaságokat is tudtam kezelni.


    Sminkben a legtöbbször a MAC Studio Sculpt alapozót használtam illetve az Armani Lasting Silk-et.
    Spriálban szintén egy Armani termék, a Black Ecstasy vitte a pálmát, a fáradt szememre pedig inkább barnás füstölést alkalmaztam, mert a feketével-szürkével úgy néztem ki mint Hamlet nagyanyja.
    Ebben a Too Faced csokipalettája volt nagy segítségemre, illetve egy Clinique sötétbarna, bronzos csillámos szemceruza, aminek ha megöltök sem jut eszembe a neve.
    Mármint az árnyalaté.
    Lisa Eldridge Brigthening Makeup videójában láttam milyen hatást lehet elérni a Clinique Airbrush korrektorral, ezt használtam a legtöbbet a karikáimra.
    Találtam egy szuper sampon-balzsam kombót is: Healthy Sexy Hair szójakivonatos termékét, ez Beautybay-ről remek áron beszerezhető és hatalmas mennyiséget kapunk a kiadott összegért. ( 400 ml)
    Ki ne hagyjam a Bausch&Lomb Corneregel termékét, amit elsősorban lecséseknek ajánlanak, de nekem éjszaka ez óvta a szememet.Csodaszer ez is, mindent lehúz, gyulladást, pirosságot.


    Illatok? Jórészt férfi Odinok illetve Cartier párduca volt a sláger.Meg a kivont Gucci by Gucci.Elvetemült,emberevő napjaimon férjem Chanel Blue-je szigorúan férfias nadrágkosztümhöz.


    Jöhetne már a tavasz, mert unom ezt a hideget.Nagyon örülök,hogy vége lett a februárnak.

    VálaszTörlés
  11. Szeliger, önmagában is működik, vagy csak primerként használtad? Más spirálokkal is kompatibilis szted, vagy csak EL-hez ajánlod? Izgatja a fantáziámat ez a kis fekete...

    VálaszTörlés
  12. De aranyos vagy, köszi! :) szoktam olvasgatni a véleményeiteket, csak én magam mostanában kevés új terméket próbáltam :)

    VálaszTörlés
  13. Nem, de pár dolog megszűnik ha jól láttam (pl. még a Vinyl szájfények, Apocalipsek, egy-két lakk is)! Engem sem hozott lázba az akciózás, de a színes szemcerkákért odavagyok :)

    VálaszTörlés
  14. Azér' köszi a tippet! :)

    VálaszTörlés
  15. Februárban tovább örültem a már korábban megtalált számomra ideális arckrémnek: Apivita Aqua Vita kombinált bőrre. Alapozóban MAC Matchmasterhez tértem vissza újból. És ezt sem most vettem, de februárban élveztem a legtöbbet: YSL Rouge pour Couture. Illatban levett a lábamról a hamarosan megszerzendő Baiser Volé és Burberry The Beat. Mindkettő nagyon szép nőcis aurát von magam köré :)

    VálaszTörlés
  16. Alsó pillákra önmagában, felsőkre primerként.

    VálaszTörlés
  17. a Maybelline Lash Sensation nálam is hatalmas kedvenc :)

    VálaszTörlés
  18. Pöti, az OST megújította a C szérumát, 21,5%, tökéletes inci, alkohol és illatmentes! Oh My Brushnál találsz reviewt és kuponkódokat hozzá. :)

    VálaszTörlés
  19. Nekem a hónap kedvence az ABH dipbrow lett, szóval köszi még egyszer Wishes! :-) Egyébként nagyon leálltam a vásárlásokkal, abszolút minimálban nyomom, csoda, hogy még bírom. :D Most néhány új illatmentes krémet vettem a kifogyottak helyére, mert nem találtam a kedvenc babakrémemet és a balea handkonzentrátot a DM-ben, és bár nem rosszak, de kedvenc egyik sem lett. (Neutrogena száraz bőrre való hidratálója, Libero babakrém.) Amire most fáj a fogam, az az OST megújított C széruma, 21,5%-os, alkohol és illatmentes, legközelebbi befektetésem ez lesz. Árban is nagyon klassz, 30 dolcsi! Kukkantsd majd meg, Oh My Brushnál van róla review.

    VálaszTörlés
  20. Láttam ;) Mondjuk nálam most épp nem aktuális, mert még mindig van a PC C-vitaminosomban, még úgy is, hogy nemrég véletlenül több, mint a felét kiöntöttem (ne is kérdezd hogy... de még a vérem szívesebben adtam volna helyette :D).


    Én DipBrowból most álltam át a Taupéra, legszívesebben 5ből 10 csillagot adnék neki :)))

    VálaszTörlés
  21. Tényleg nagyon szuper! Bár azzal még lehetne fokozni, hogy a mostani blondie színnél kiadnak eggyel világosabbat is. :-) Bár nekem még jól áll ez a sötétségű szemöldök, legalábbis úgy döntöttem. :D

    VálaszTörlés
  22. Igen, köszönöm, már láttam :D

    VálaszTörlés
  23. Olyan izgi, nem? :D Ezer éve vártam egy jó C szérumra, amit ki tudok fizetni, erre itt van. :D Írtam Neked a KM zsibin is a Clinique CC-d miatt, plíz nézd majd meg. :)

    VálaszTörlés
  24. Válaszoltam már, csak ilyenkor nem kapsz értesítést! :)

    VálaszTörlés
  25. Én meg vártam az értesítőt, na azt várhattam volna. :D Megvettem, de akkor talizunk! :-)

    VálaszTörlés