BLOGKERESŐ

2015. június 2., kedd

Havi kedvencek - 2015 május

Hurrá, itt a nyár, úgy tűnik, hogy lassan időjárásügyileg is, ennek örömére pedig búcsúztassuk is el a tavaszt az előző hónap legjeivel... :)

Arcápolás


Május legje egy hazai termék lett -  a 224 véleménynél járó Ilcsi Fekete Szappanra ebben a hónapban szinte kizárólag maxpontos értékelések érkeztek, sokaknak szinte csodát tesz az aknés-zsíros bőrével.
Az arcápolók ehavi ezüstérmét a Nivea Aqua Effect Hidratáló Nappali Arckrém tudhatja a magáénak - könnyű, vizes, gyorsan beszívódó állagával és tipikus Nivea illatával ebben a hónapban is sokatok szívébe belopta magát. A bronzérmes Isana Fruit & Gloss Görögdinnye Ajakápoló már egy igazi nyári darab a finom görögdinnyés illatával, enyhén rózsaszínes és finoman csillogó finisével és az SPF10-es fényvédő faktorával. A hónap legje a magasabb árkategóriában a Paula's Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30 lett - mivel tényleg egy szuper termék, nem véletlenül rendszeres visszatérője is a havi legjeinknek, ezért ebben a hónapban ezt választottam az ehavi krémelemzés alanyául is, szóval.... stay tuned! ;)


Testápolás



A hónap legje a Balea idei nyári kollekciójának tagja, a kókuszos-ananászos illatú, rózsaszínű Paradise Beach Tusfürdő lett, amire a nyári Balea trendkiadások fanjai azonnal rá is repültek, szóval már most 35 véleménynél jár, a legtöbb ezek közül valóságos óda. A tesztelgetős aktivitásunkon nyerhető Zoya Goes Pretty Shea Vaj Kaméliával szinte az összes tesztelő tetszését elnyerte, és bár volt, aki panaszkodott a kemény állaga és a viszonylag lassú felszívódása miatt, de összességében szerettétek a hatása és a szép, természetes összetevői miatt. A testápolás kategória bronzéremese a Garnier Mineral 48h Ultra Dry Golyós Deo lett, ami a vélemények alapján úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy jó dezodornak tudnia kell - nyomtalanul beszívódik, nem hagy foltot, kellemes az illata, és természetesen jól véd a izzadás ellen is. A hónap illata a virágos-fás Lancôme Trésor Midnight Rose lett.


Smink


A május legje címet ebben a kategóriában a megunhatatlan Avon Gel Finish Körömlakk nyerte el - könnyű felkenni, gyönyörűek és tartósak a színei és a fénye is remekül hajaz a gél-lakkokéra. Ja és nyárra csodaszép az Orange Crush árnyalat, nekem már hetek óta ebben pompáznak a lábkörmeim! :) Bár az Essence Szemöldök Ápoló Készlethez csomagolt használhatatlan ecsetkén és a még említésre sem méltatható sablonokon rengetegen méltatlankodtatok, ellenben maga a por ebben a hónapban is sok rajongót szerzett magának. Az ebayrajongóinknak hála ebben a hónapban egy nagyon olcsó és hasznos kis tárgy is a listánkra került, ami nem más, mint egy ujjra húzható ecsetmosó tojáska, a Brush Egg ebayes verziója. Nagyon hatékonyan és gyorsan lehet vele ecseteket tisztogatni. és az ára is filléres, így nem is akkora csoda, hogy eddig csak maximális pontszámú értékeléseket kapott. (Nekem is van egyébként, és imádom, sose voltak még ilyen tiszták a tus- és szemöldökecseteim, mint mióta ezt használom! :) ) A hónap smink-legje a drágább árkategóriában a Krémmánia 2. legnépszerűbb high endes szempillaspirálja, a MAC Haute & Naughty Szempillaspirál lett - nem tapaszt, nem merevít, nem csomósít, maximálisan megéri az árát.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

66 megjegyzés:

  1. Két év kergetőzés után végre magaménak tudhatom a Chanel Soleil Tan De Chanel bronzert. Napi szinten tesz boldoggá, még annál is jobb, mint reméltem. Szóval ő az egyértelmű kedvenc.
    A parfümömhöz nagyon hűséges vagyok, 10 éve vagyunk ő és én egyek. De amikor megszagoltam a Cartier Baiser Volét, szinte elszédültem a gyönyörűségtől, ő is jött haza a Chanellel együtt. A szerelem töretlen.
    Aztán: eddig tartott az ellenállásom az EL Pure Color Envy Sculpting rúzsok irányába is. Erről nem akarok beszélni. Maradjunk annyiban, hogy szidtam rendesen Pötyit, amiért belevitt a bűnbe a véleményezéséivel :)

    VálaszTörlés
  2. Egyértelműen az IOPE fermentált esszencia! Ez a kis koreai csoda szuper összetevőkből áll, és hatásos. A mini próba-adag meggyőzött, ez kell nekem!
    vágyálom-kedvenc a La petite robe noir zöld kiadása, de azt egyelőre csak parfümériákba belépve szagolgatom, fújom tesztcsíkra, csuklóra...
    Szuper ízlésem van, mindkettő ötjegyű összegbe kerül! :D
    Nem magam miatt, hanem kedvesemért jár egy pluszpont a Sana cukorbetegeknek való lábápolónak, a vízhólyagos lábára kentem este, és reggelre sokkal jobb lett.


    Nem tudom mi miatt, ez az elfogyások hónapja lett, biztos a csillagok állása! :D
    Most három tubusos krém (a fent említett lábápoló, egy csokis aveo testápoló és egy himalaya herbals neem arcmaszk) csücsül a szépségápolós-asztalomon, mind szétvágva, hogy a maradékot ki tudjam kaparni. Hamarosan csatlakozik hozzájuk a negyedik, egy arckrém. Elfogyott egy fekete körömlakk, egy Lush szájápoló, az Aromax pattanáskezelő ecsetelője, egy Aloive kézkrém is. Mellé két szempillaspirál és két rúzs is a végét járja.

    VálaszTörlés
  3. Már megint én?? :D Elvonulok egy sarokba és gyorsan elszégyellem magam.. :P Viccet félretéve, én minden Envy függőnek örülök, mert így legalább nem érzem magam földönkívülinek a rajongásom miatt.. :)

    VálaszTörlés
  4. Ha csak egy dolgot választhatnék, akkor az a Dior Addict Gloss Mylord lenne. Ott voltak a Joy napok és el is múltak úgy, hogy egy rúzst sem vettem. Nem érdekelt semmi más, pedig nagyon csábítottak az új Clinique rúzsok is, de minek is vettem volna belőlük, ha úgyis mindig ezt a Dior csodát teszem a számra, jön velem mindenhova, imádom.
    A hónap nagy felfedezése volt még a l'Occitane peóniás szérum és a hozzátartozó arckrém, könnyű kis nyári kenceficék, finoman illatoznak (tudom, hogy ezt nem mindenki díjazza) és nagyon jól viselkednek sminkalapként is.
    A drogériás világból szintén májusi felfedezés az Alverde Fabulous Fifties limitált kiadású kollekciójának Dizzy Peach árnyalatú pirosítója, jó szívvel ajánlom.
    Szemre szinte kivétel nélkül a Chanel Stylo szemfestéke került, a már két éve meglévő és kihasználatlanság miatt a polcon pihenő Pink Lagoon mellé az idei új Caroube árnyalatot beszereztem,így most ezzel a kettővel a reggeli rohanásban igen gyorsan tartós és szép szemhéjfestést tudok előadni.
    Parfümből ilyet is, olyat is fújkáltam, a legtöbbször a Guerlain Terracotta volt rajtam.

    VálaszTörlés
  5. Kislányok, tudom hogy semmi köze a post témájához, de tudnátok nekem valami normális önbarnítót ajánlani nagyon-nagyon hófehér bőrre?
    Tragédia, hogy bejött a 30 fok és a szoknya-szandi-peep toe-nyári ruha négyszögben úgy nézek ki hogy én is megijedek magamtól.


    Sosem próbáltam még ilyen terméket, és rettegek hogy sárga leszek mint egy brazil narancs, nagyon enyhe természetes árnyalatú kencét szeretnék.


    Köszönöm:)

    VálaszTörlés
  6. Medo drágám, ha ennyire félsz az önbarnítóktól, akkor a Sally Hansen folyékony harisnyáját próbáld ki. Nagyon szép színe van és este le lehet mosni, elronthatatlan kb :)

    VálaszTörlés
  7. Ebben az elvileg már tavaszi-koranyári, gyakorlatilag hűvösben és esőben bővelkedő hónapban azt hiszem a pirosítók és a kontúrozószínek valamint a rúzsok voltak legtöbbet használatban nálam. Kontúrozáshoz az NYX Taupe pirosítója és a TBS Honey Bronze 01-es bronzere a nyerő nálam, pirosítók közül a JOY-napokon potom pénzért beszerzett és meglepően jó Alverde Shimmer Rouge pirosító (és egyben highlighter) és a Sleek Rose Gold-ja valamint Pomegranate-ja voltak használatban. Rúzsok közül szerintem a MAC Mehr-je és az Envy Shine Inspiring-ja került legtöbbször fel. Arcápolás terén amit nagyon sokat használtam az az Estée Lauder ANR és a Clarins kék orchideás arcolaja voltak, valamint Paula a posztban is szereplő, hosszú nevű fényvédője. Alapozóból örök kedvenc az Estée Lauder Double Wear, amikor éppen kevesebb fedés kell akkor MAC Fix+-szal "higítva". Utóbbi termék is mindennapos használatban volt, több módon is, zseniális termék. Új kedvenc a The History Of Whoo Jinyul Eye Cream, nem nagyon használok külön szemkrémet, de mostanában már annyira karikásak voltak a szemeim, hogy muszáj volt valami új csodaszer után néznem, ő lett a kiválasztott, és nem bántam meg, valóban sokkal kipihentebb, kisimultabb a szemkörnyékem tőle, és ha mintákat rendel az ember akkor abszolút rendben van az ára is.
    Illatok közül amit legtöbbször fújtam az a D&G Light Blue Sunset is Salina, a Lancome Benhgal és az Elie Saab Resort Collection. Nagyon szerettem volna sokat viselni az Aqva Divina-t, de nagyon ritkán volt olyan meleg, ami igazán kedvez az ő legszebb arcának (szerencsére most már tegnap óta nagyon is olyan idő van).

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen Wish, de egész testre kellene nekem valami....
    Te mit használsz ha használsz? :)

    VálaszTörlés
  9. Igazából 3 félét váltogatok: a Paula's Choice illatmentes habját arcra, a TanOrganic olaját testre, a St. Tropez habját pedig lábra. A legtermészetesebb színe ezek közül az St. Tropeznek van, viszont egyúttal ezt is a legmacerásabb használni, ellenben a TanOrganiccal, ami kb csukott szemmel is felvihető + nincs büdi önbaríntószaga, ellenben bizonyos fényviszonyokban sajni sárgásnak látom. Mind3nak megvannak az előnyei, hátrányai, de sztm ezek a legjobbak fehér bőrre, amiket csak kapni lehet.

    http://kremmania.hu/kremek/st-tropez-self-tan-bronzing-mouse
    http://kremmania.hu/kremek/tanorganic-organikus-onbarnito-olaj
    http://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-sun-365-self-tanning-foam

    VálaszTörlés
  10. Na akkor én csak annyit kérdeznék az Essence porával kapcsolatban, hogy tud-e valaki nagyon világos szemöldökceruzát, port, vagy bármit? Az Essence ceruzájának legvilágosabbja jó lenne, de az olyan viaszos, hogy egy idő után használhatatlan, vagy nem is tudom. Nekem nem szép az eredmény. A Catrice Ashtonja sötét, az Anastacia blondja is, a legtöbb filc is, hiába rajzolom vékonyan, finoman. Tudom, hogy most divat a világos hajhoz a sötét, vastag szemöldök de engem zavar most.
    Lehet egyszerűbb, ha sötétebbre festem a hajam... Valaki segítsen! :D

    VálaszTörlés
  11. A koreai szemöldökcuccok közt szétnéznél már? :) Náluk elő-elő fordul kifejezetten szőke haja való szín.

    VálaszTörlés
  12. Szia Medora, én a Tropic Skincare barnítóját vettem most, bár én sem vagyok barnítós, nem is látom, hogy sárgás e,szerintem nem. Viszont könnyű használni, fonom illata van. Az ajánlásban az van, hogy először 3 napon keresztül egymás után kell használni, utána hetente, de én nem tartottam be, inkább 3-4 naponta kenem, és nem csíkos, nincsenek foltok, olyan kis természetesnek tűnik. Bár a sárgás beütést én nem látom magamon, de megesküdni nem mernék rá:-)

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  14. Medora!

    Én hófehér bőrrel néhány hete rendeltem meg a St. Tropez Everyday Gradual Tan Body-t Light/Medium színben és nagyon szeretem. Az önbarnítókkal mindig csak bénázok és sikerül csíkosabbnak lennem mint a zebra, így azt nem mertem bevállani, ez viszont csak önbarnító testápoló. Heti 2 alkalommal használom és pont annyi színt ad, hogy fel merjek venni szoknyát, mellé pedig sehol csík, sehol sárgás szín. :)

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm szèpen, megnèzem őt is :)

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm, ràkeresek a termèkre mindenkèpp. :)

    VálaszTörlés
  17. Fruzsina Kovács2015. június 3. 22:19

    Kedves Évi, nem túl sok köze van a kérdésemnek a poszthoz, de meg tudnád mondani, hogy sminkalap+TBS Honey Bronze gél arcra párosítás megfelelő lenne alapozó helyett az esküvőmre? Alapozóból is TBS nálam a nyerő, de melegben nem szeretem, direkt ezért vettem ezt a gélt, de kissé bizonytalan vagyok. Segítenél? :)

    VálaszTörlés
  18. Szia Fruzsi! Sajnos nem ismerem a terméket, de ahogy olvasom, nekem úgy tűnik, hogy a TBS Honey Bronze gél önmagában egyrészt túl sötét, másrészt a fedése sem kielégítő, ez esküvőn már csak a képek miatt is necces... :( Nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy az esküvődön is TBS termékeket viselj? (Amúgy gratulálok!) :)

    VálaszTörlés
  19. Fruzsina Kovács2015. június 4. 11:15

    Köszönöm a választ! :) Abszolút ragaszkodom, a polgári esküvőnkön decemberben is TBS-t használtam és nagyon szuper volt. Viszont az az alapozó nekem nagyon téli, ezért keresek valami alternatívát. Bár ha javasolsz esetleg valami bronzos BB krémet/alapozót/bármit, akkor nagyon szívesen veszem, mert TBS-tól megvettem a bronzer spray-t is, ehhez azért az arcomat is igazítanom kellene. :) És köszi!!!

    VálaszTörlés
  20. Bevallom, a hullafehérbe hajló bőrszínem miatt bronzos BB krémek kapcsán nem mozgok annyira otthonosan a témában, de ha ennyire bevált a TBS, akkor esetleg próbálj meg az alapozódba keverni annyi Honey Bronze gélt, amennyitől illeszkedik már a mostani színedhez, és akkor a fedés is megvan plusz a szín is klappol :)

    VálaszTörlés
  21. Fruzsina Kovács2015. június 4. 11:27

    :) köszi! viszont nekem az a tégelyes fajta alapozóm van meg, azzal is működhet a keverés?

    VálaszTörlés
  22. Megtennéd, hogy linkeled, melyikre gondolsz?

    VálaszTörlés
  23. Fruzsina Kovács2015. június 4. 11:32

    hogyne! http://kremmania.hu/kremek/the-body-shop-extra-virgin-minerals-cream-compact

    VálaszTörlés
  24. Ahha. Hát én erre egy lapos fejű ecsettel finoman felütögetném a bronzer gélt... :)

    VálaszTörlés
  25. Fruzsina Kovács2015. június 4. 12:07

    Szuper, ki fogom próbálni! :) nagyon köszönöm a segítséget!

    VálaszTörlés
  26. Az én havi és sztem egész évi kedvencem az EL Re-Nutriv sorozat korrektora lett/lesz. Más alapozóra sem ad ennyit, mint én ezért a finomságért, de korrektor-bolond vagyok (már ami a szem környéki korrektorokat illeti) :D. A napokban belefutottam Essie Button egyik videójába, amiben a smink-gyűjteményét mutatja meg. Hát nem is vagyok akkora őrült, az a csaj nem normális :D! Hang nélkül néztem, hogy tompítsam a hatást, de elképesztő volt! Egy drogériát lehetne üzemeltetni abból a készletből. Persze minden viszonyítás kérdése, hogy ki, vagy mi nem normális, de Essie már kórosan sok cuccot halmozott össze.
    Sally Hansen harisnyáját kéne már beszereznem, de az már júniusi kedvenc lesz.

    VálaszTörlés
  27. De régen vártam erre a cikkre!

    VálaszTörlés
  28. Minden hónapban van pedig :)

    VálaszTörlés
  29. Off:
    Láttam a KM hirdetést a Visat3-on :D Vajon hány felhasználó nyüzsög már itt?

    VálaszTörlés
  30. Májusi kedvencek: Paula Resist SPF30 fényvédő, Clinique Even better SPF45 fényvédő, Clinique Blended púder, MAC Beauty púder, MAC Fix+, Armani Black Ecstasy spirál, Maybelline Master Precise filces tus, Clinique Airbrush korrektor, FLP Jojobás ajakápoló, Balea lábápoló vonala, ezen belül is a teafás spray, krém és a lábfürdősó, Balea Med Ultra hidratálókrém, Neostrata antioxidáns szérum, JHG Not a Perfume, Tetesept Mandulavirágos fürdőolaj, Aromax csipkebogyóolaj.

    És ha már itt tartunk, valami nekem is segítsen. Az amúgy is kezelhetetlen rőzsém megmakacsolta magát. Szalmaszáraz lett, pedig hajszárítót szinte alig lát. És bárhogyan öblítem, a tarkómnál mintha benne maradna a balzsam. Pedig oda egyáltalán nem is teszek balzsamot, csakis a végekre.. Ragad, szóval ocsmány a köbön.. :'( Hilfe!

    VálaszTörlés
  31. Szoktam nézni/olvasni én is Essie-t, és egyszerűen képtelen vagyok megérteni, h ha valakinek van kétmillió high end bronzosítója például (de mondhatnék bármi más terméket is), akkor minek veszi meg a kétmillió egyedik drogériás bronzpúderét??? Én örülnék, mint majom, ha olyan kiemelkedő minőségű termékeket használhatnék, mint Ő, fenének kéne azok után Rimmel :D
    Vannak dolgok, amikből fel lehet tankolni többet (rúzsok, szájfények), de mondjuk filces tusból minek 10? Előbb beszárad, mint hogy egyáltalán ránézhetnék. Próbálom realizálni én is azért a készleteimet, mert egyszerűen úgyse fogy el semmi emberi időben :) ja igen, és nekem is jólesik a barátnők döbbent rácsodálkozása után nézni egy ilyen videót, h más azért sokkal bolondabb :D

    VálaszTörlés
  32. Pöti, ezek a különböző márkák különböző hajolajai nem segítenek? Tudom miről beszélsz, nekem is ilyen lesz nyáron, a forró nap kiszárítja. Lehet, h sampont is kéne váltanod, valami hidratáló verzió kéne, max gyakrabban kell mosni.
    Mondjuk nekem sokkal kevesebb hajam van mint Neked, meg vékonyszálú is, én elvagyok ezekkel az olajokkal (Gliss Kur), meg egy kevésbé szárító samponnal (Balea, türkiz-pink).

    VálaszTörlés
  33. Drága vagy, én már próbáltam többfélét. Most Aussie-t használok, sampon, balzsam, pakolás, de katasztrófa. Olajból raktam rá natúrt, kókuszt, argánt, de raktam szilikonost (Toni&Guy, Elseve), semmi se segít. És ami a nagyobb bajom, ez a tarkóragacsosság... Megmosom, rendesen öblítem és ha nem szárítom meg rögtön, akkor gusztustalanul ragad. Ja és a Frieda Wunderkur se segít, kb. mintha egy sima hajbalzsamot raknék rá... :'(

    VálaszTörlés
  34. Hat igen, az rendben van, ha valaki szereti a szepet es sok is van belole, de tenyleg rarohad az emberre, mert olyan utemben meg elajandekozni sem lehet, ha ilyen mennyisegrol van szo. Es igen nekem is megerosites, h nem is vagyok annyira gyagya :DD

    VálaszTörlés
  35. Komolyan mondom az Aussie-ról jót én még nem hallottam, pedig olyan szimpatikus a reklámjuk :-/
    Hááááát akkor ez így nehéz pálya... nem szívesen említek ilyet, de valószínű valami belső problem, nem lehet, h kevés vizet iszol, és többet kéne? Az okoz még ilyen tüneteket. Bár a tarkóragadásra ez se magyarázat... nem váltottál testápolót, ami a nyakadról rátapadhat a hajadra? Egyszer nagy bőszen olajoztam a vállaimat meg a nyakamat az Yves Rocher Hamman-os olajával, és utána szárítottam meg a frissen mosott hajamat... hadd ne fessem le milyen ázott csirke kinézetem lett :D

    VálaszTörlés
  36. Hjaj, nem is mondtam az eredeti hozzászólásodra reagálva, h most kezdtem el használni egy Maybelline korrektort, pont az Essie Button-videók miatt, ez állítólag a kedvenc szem alatti korrektora (tudod, olyan kerek puffni van a tetején, csavargatni kell, és vmi Eraser a neve :D), meg kell mondjam, határozottan jó! Persze lehet nem veszi fel a versenyt egy igazi high end nagyágyúval, de nálam eddig jól teljesít :)

    VálaszTörlés
  37. Szintén zenész :D.
    Én is szemeztem a Maybelline korrektorral Essie hatására. Aztán észre tértem, mondván már van szipi-szupi kencém minek ezzel kísérletezni.
    Azért a gyártóknak van értelme ilyen beauty-blogger-ikonokat szponzorálni, mert még az is elgondolkodik, hogy megvegye-e azt amit ott látott és-hűdejóezazizécucc- pedig van már korrektora 1-5 db :D
    És továbbra is követem Essie-t, hiába tartom buggyantnak... ;)

    VálaszTörlés
  38. De poén, csomó barátnőm mondja, hogy látta :) Mondjuk én egyáltalán nem nézek TV-t szóval csak annyit tudok, hogy reklámunk fut és ennyi. :(

    VálaszTörlés
  39. Hehe, én is csak a férjem mellett ücsörögve ütöm a billentyűket, amíg ő tv-zik. Néha odapillantok és akkor jött a meglepi-reklám.

    VálaszTörlés
  40. Natalkaaaa! Nagyon édes vagy a Doll Pink rúzsos sminkes képen! Nemrég "fedeztelek fel", hát tök jó látni, hogy az okos írások mögött ki van :D!
    Mellesleg a high end izé az én dilim korrektorban, mert gyalázatosan fest a szemem környéke. Szegény bőröm már nem a régi. Olyan fiatalon, mint Te simán tökéletes volt egy drogériás termék. Egyébként sztem nem tudhatjuk, hogy mennyivel jobb a bőrnek a magasabb kategória, lehet, h csak fílinget veszek :).

    VálaszTörlés
  41. Ahogy az első kommented olvastam, tudod mi jutott eszembe? Hogy nekem az Aussie-tól lett pont ilyen a hajam két évvel ezelőtt. Aztán olvastalak tovább.
    A Tigi kék sampon + balzsam kombóját megpróbálhatnád! Nekem is festett hajam van, sok és hosszú, nagyon bevált!

    VálaszTörlés
  42. Köszi :D Akkor nem vagyok egyedül a problémával :)

    VálaszTörlés
  43. Melyik színt vetted meg? :))

    VálaszTörlés
  44. Ez szuper! :) Nekem 1-2 hónapja volt olyan pont, hogy egyszerre több dolog is kifogyott a kád szélén tanyázó bazárból, és legalább olyan büszke voltam magamra, mintha valami nagyon kihagyhatatlan dogot vettem volna! :) :)

    VálaszTörlés
  45. Azta, gyönyörűséges a Mylord szín! Most így a jóidő nekem is meghozta a szájfényes kedvemet, olyan szépen szikráznak a napfényben... :) Majd ősszel rúzsozunk újra... ;)

    VálaszTörlés
  46. Én is ajánlom neked a kék Tigi sampont, vagy legalább a balzsamot, nekem azzal sikerült megnöveszteni a hajamat. Az Aussie egy rakás jól megreklámozott rágóillatú kaka, már bocs... :/

    VálaszTörlés
  47. Melyik ez a Tigi? Az anti+dotes?

    VálaszTörlés
  48. Aha, az :) Iparfümérián nézd meg, ott van a legjobb árban.

    VálaszTörlés
  49. Mindjárt megnézem. Eperneten most 5ezer körül van a nagy 750 ml-es, meg hajcucc akció is van.. köszi :*

    VálaszTörlés
  50. Pont most végeztem ki egy olyan nagyot :) Jó, hogy mondod, h eperneten most akció van! ^^

    VálaszTörlés
  51. Meg is rendeltem. Kiváncsi vagyok rá nagyon! :P

    VálaszTörlés
  52. Nagyon-nagyon sokáig elég lesz! Remélem, neked is be fog válni, az én szőkére festett dús, extrém módon gubancolódásra hajlamos hajamat nagyon szépen megzabolázta. Az Aussie-ról váltottam rá én is. Döbbenetes volt a különbség az első mosáskor.

    VálaszTörlés
  53. Az enyém annyira gubancolódik, hogy alanyi jogon hallgathatok Bob Marley-t.. :D Nagyon remélem, hogy jó lesz nekem is! Köszi a tippet :*

    VálaszTörlés
  54. :D annyira rendes vagy, köszi szépen! De jól esett ez most! :):)
    Persze, van, amikor a márkát (is) kell megfizetni, de azért hamar rá lehet jönni, h mikor indokolt. Azt vettem észre, h alapozóból, korrektorból, szemfestékből jobb a drágább, vannak kivételek, de azért most már igyekszem biztosra menni! :)

    VálaszTörlés
  55. Azért én láttam már rosszabbat, mint Essie kollekciója. :D Meg ő nem csak sminkmániás, hanem beauty blogger és az újdonságokról, meg a klassz dolgokról posztolnia kell. Én is csak fogni szoktam a fejemet mikor meglátom valaki sminkkészletét videón, hiszen már az én kis ládám is hatalmas...Egyszer el is kezdtem fejben összeadni, mennyi lehet pénzben a tartalma és elszörnyedtem, pedig nincsenek high-end termékeim.

    Én kicsit pénzkidobásnak tartom -persze mint Natalka említette van amiből jobb- de egy rúzs semmivel sem tartósabb vagy jobb, csak max egyedibb árnyalatú. Reptéren próbáltam keresni egy extravagáns sötét rúzst és egy sem nyerte el a tetszésem.

    Amúgy azt a Maybelline korrektort én is próbáltam már boltban és vaciláltam, de túl sűrűnek találtam. Most, hogy lassan fogyóban vannak a korrektoraim, kicsit vágyom arra, pedig maximálisan meg vagyok elégedve a Catrice tégelyesével is. :)

    VálaszTörlés
  56. Komolyan van "rosszabb", mint Essie? :D
    Amúgy ne értsetek félre, nem ítélem el, vagy utálom, én is most már rendszeresen nézegetem a blogját és egy keveset a vlogját is. Kedves személyisége van, kicsit lökött, de ki nem, főleg ha imádja a kencéket :D. Magamat is a kissé buggyant KM-esek közé sorolom :).

    VálaszTörlés
  57. Rosszabb?? Én egyszer belefutottam egy Tarababyz (azt hiszem így írják) nevű csaj készletébe a youtube-on, hát majdnem sírva fakadtam. Azt hiszem két részletben mutatta be a kollekcióját, összesen 2 órában!!! Én se vagyok piskóta, de ami ott van, az mindenen túltesz.. itt a link https://www.youtube.com/watch?v=vvvgZDPZLrQ

    VálaszTörlés
  58. Én sem azért írtam, mert nem csípem! Sőt! Ő az egyik kedvenc vloggerem! <3 Aki egyszer rákap a KM ízére...:D

    VálaszTörlés
  59. A 440 Irresistible-t. De nem tudom, hogy jó választás volt-e ez a szín. Maga a rúzs egyszerűen tökély, a textúrája, a finise, a pigmentáltsága. De kb. 5 színt feltettünk előtte és hiába tisztítottam le a számat, azért a tisztogatástól + a szuperpigmentált rúzsoktól eléggé meg volt szadizva. Másnap abban mentem dolgozni és nem éreztem jól magam azzal a színnel. Sápadtnak láttam magam. Azóta játszom vele, hogy csak egy "éppenhogy" rétegben viszem fel/ujjal ütögetem fel/felitatom, stb. Barátkozom a színnel. Az előbb feltettem, most éppen szépnek látom. De azt hiszem, egy világosabb, nyáriasabb, kevésbé "mély" szín jobb választás lett volna.

    VálaszTörlés
  60. Azta' Pöti, ez tényleg mindennek a teteje :D !!!
    Csak beletekerve néztem, de őrület! Komolyabb a raktárkészlet, mint bármilyen boltban, áruházban, ahol valaha jártam.
    Biztos van már valami új kifejezés a kozmetikumok gyűjtőinek szenvedélyére is :DDD.
    Amúgy ellenék egy ilyen helyen, de nem tudnám hirtelen mit "kóstoljak" meg.

    VálaszTörlés
  61. Ugye, hogy meredek? Ilyenkor azért megnyugszik a lelkem, hogy vannak tőlem sokkal őrültebbek is.. :D

    VálaszTörlés
  62. Medora, tudom, hogy high end fan vagy, de nekem a DM-es Sundance olyan gyönyörű barna bőrt csinál, mint aki 3 hétig a tengerparton nyaralt! :-D Azért vettem először ezt, mert hogy olcsó, és mi van, ha egyáltalán nem jön be a téma... Persze megrendeltem a PC-t, mert hogy arcra nem kenek illatosat (ezt leszámítva teljesen ok a Sundance INCI-je), de a PC habtól alig barnultam valamennyit... (Kb. mint Wishes a tavalyi teszteken.) A PC koncentrátumát is megrendeltem persze. :-D Majd referálok, milyen. ;-) De a hab nekem csalódás. A Sundancetól gyönyörű természetes barna bőröm lett, olyan nagyon barna magamhoz képest, a PC-től meg nem lett sok változás... Mindenesetre a Sundance 1300 Ft, azzal nagy vesztenivalód nincs. :-D (Viszont trükközni kell, hogy egyenletes legyen, de a KM véleményemben leírtam, hogy csinálom.) Egyébként ilyen se szokott lenni, hogy valamiből az olcsó jön be... :D

    VálaszTörlés
  63. Oh és jut eszembe, a "no odor" szagmentes, illatmentes PC hab után keletkező "odorra" azt mondta a párom, hogy égett gumiabroncs szagom van. :D

    VálaszTörlés
  64. Medora: St. Tropez száraz olaj. http://www.feelunique.com/p/St-Tropez-Self-Tan-Luxe-Dry-Oil-100ml És itt ma 15% off. Na, persze csak, ha még nem szereztél be valamit' jó rég írtad.

    VálaszTörlés