BLOGKERESŐ

2015. július 1., szerda

5 éves a KrémMánia - Írj véleményt és nyerj!

Pontosan ma öt éve regisztráltam a teljesen üres Krémmániára. A mai napig is mindig újra és újra elcsodálkozom, hogy azóta mennyi minden került fel az oldalra:
  • Több, mint 53 000 termék
  • Több, mint 370 000 vélemény (és 76 000 megjegyzés)
  • Több, mint 4400 smink- és köröminspiráció
  • Több, mint 12 000 eladó termék, amiből 6500 már gazdát is cserélt
Ezek hatalmas számok, és nagyon köszönjük Nektek, hogy nap mint nap itt vagytok, és hogy ilyen aktívak vagytok! :)  Hogy megírjátok a véleményeteket, hogy feltöltitek az újdonságokat, hogy olvassátok a blogot! Szuper krémmániás közösség alakult ki az elmúlt években, amire nagyon büszkék vagyunk, és nagyon köszönjük Nektek! 

Szóval a szülinap: természetesen idén is megtartjuk a hagyományos, egy egész hónapon át tartó "Írj véleményt és nyerj" játékunkat. :)


Először is nézzük az idei nyereményeket:

  1. Hourglass Ambient Lighting Blush - Luminous Flush: Ha szoktatok Youtube gurukat nézni, vagy külföldi beauty blogokat olvasni, akkor biztosa hallottatok róla. A tavalyi év legcsodásabb luxus pirosítója, amit öröm kézbe venni és használni. Amerikában a Sephorában kapható, és szerencsénkre Andris (férj) pár hete megint az USA-ban járt, és hozott nekünk egyet belőle. :)
  2. Anastasia Beverly Hills Contour Kit - Az Anastasia szemöldök formázója mellett a márka másik top terméke és bestsellere, Youtube guruk és beauty bloggerek kedvence. Azt gondoltuk, hogy egy sminkkedvelő krémmániásnak ő alap darab. Szintén Andris vadászta le a Sephorából. 
  3. Estee Lauder Pure Color Envy Rúzs  -  Ő lett nálunk a tavalyi év luxus kategóriás smink terméke, és Wishes nagy személyes kedvence. Mivel itthon is kapható, így a szerencsés nyertesünk majd kiválaszthatja azt a színt, ami a legjobban áll neki. 
  4. Paula's Choice Resist Hyaluronic Acid Booster - Wishes és én is nagyon kedvelem őt, és csupa olyan bőrazonos- és vízmegkötő összetevő (hialuronsav, keramidok, koleszterol) van benne, ami gyakorlatilag minden bőrtípusnak szuper hasznos. Ha a smink termékek nem hoznak lázba, akkor ő lesz Neked a tökéletes nyeremény. :)
A szabályok pedig a következők (a KM-es pontokról és szintekről itt olvashatsz):
  • 1 eséllyel indulsz a játékban, ha még nem vagy krémkedvelő, de a hónap végére az leszel, és írtál legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 2 eséllyel indulsz, ha már most is krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is krémmániás vagy.
  • 8 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
Tavaly bevált az, hogy a játékba való nevezéshez légyszi még ezt az egyszerű formot is töltsétek ki. Így biztosak lehetünk benne, hogy csak az aktív krémmániázók között sorsolunk, illetve az ajándékok elosztásánál is próbálunk majd úgy sakkozni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, aminek igazán örülne. :) 



A játék egész július hónapban tart, a hónap végén sorsolunk a random.org segítségével és emailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!

Köszi mindenkinek a szuper ötödik évet! :)

UPDATE: Köszi mindenkinek a játékok, és hogy ennyien jeletkeztetek! Sorsoltunk a random.org segítségével, a nyerteseink: Kircsilany, Guinevere97, Kati04 és PiciBrigii. Nektek lányok küldtünk emailt a részletekkel. 

66 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot Krémmánia!!! <3 Húúúú, szuperek a nyeremények. További sok sikert és még sok sok születésnapot kívánok Nektek! <3

    VálaszTörlés
  2. El sem hiszem, hogy ennyi idő telt el, szinte a legelejétől veletek vagyok. Nem egyszer voltatok S.O.S segitség egy üzletben, és a Glamour/Joy napok előtti hetekben szabályos rituálét tartok, ami krémmániázásal telik, hogy még kuponnal se lőjjek nagyon mellé.
    Köszönöm, hogy létrehoztátok, nélkületek már nem is lenne olyan egy 'krém' vásárlása. :)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse a Krémmániát! Másfél évvel később csatlakoztam, a már jól bejáratott, remek Krémmániához. Azóta is napi szinten látogatok el ide. Sok jó vásárlást köszönhetek nektek, és sok rosszat magamnak amikor nem hallgattam a KM-re. :D
    Nagyon szép nyereményeket ajánlottatok fel, köszönjük szépen! Mivel soha nem szoktam nyerni semmit, ezért most is az esélytelenek nyugalmával indulok. Elég nagy szerencse nekem, hogy itt lehetek! <3

    VálaszTörlés
  4. Boldog születésnapot! :)
    Bár nem vagyok veletek a kezdetek óta, de ma már a mindennapjaim szerves része a böngészés nálatok, elképzelhetetlen ma már, hogy nélkületek válasszak magamnak kozmetikumot. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldog születésnapot, köszönjük a csodás ajándékokat! Csak álmodozom a nyerésről...:)

    VálaszTörlés
  6. BOLDOG SZÜLINAPOT KM ! :-) Az egyetlen weboldal, mely a mindennapjaim részévé vált, lassan 4 éve itt kuksolok folyamatosan ! :-)) Köszönök mindent nektek, még további 100-150, sikerekben gazdag évet kívánok ! A nyeremények csodásak, nagyon kedves tőletek, hogy mindig gondoltok ránk ! Puszi

    VálaszTörlés
  7. Anikó Gelányi2015. július 1. 9:40

    Nagyon Boldogságos Születésnapot Kívánok ! :)
    Csodálatos nyeremények, ajándékok! Köszönöm szépen a lehetőséget !
    Parfümökről, smink termékekről imádok olvasgatni itt a KM-en és természetesen rendszeresen bújom az arcápoló készítmények véleményezését is. Na és az újdonságok, azok mindig megdobogtatják a szívem ! :D

    VálaszTörlés
  8. Három éve regisztráltam, és az oldalnak köszönhetően sok jó krémet kipróbáltam, megosztottam a véleményem, és mindig találok valami újdonságot. A blogos cikkeket is nagyon szeretem olvasni, és tanulni belőle. Még sok-sok szülinapot a Krémmániának! :D

    VálaszTörlés
  9. Boldog szülinapot KM! :) Ugyan nem rég váltam igazán aktív felhasználóvá, de mostanra már KM függő lettem. Mindig megtalálom amit keresek, ha nem akkor pedig felveszem én az adott terméket :) Hihetetlenül nagy segítség bármilyen sminktermék, krém, stb vásárlásakor, valahogy az itteni véleményeknek jobban hiszek mint a külföldi oldalaknak. Egy biztos, ameddig az oldal üzemel én addig olvasom és írom a véleményeket! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon boldog születésnapot, igazán büszkék lehettek rá! Köszönjük a rengeteg hasznos munkát, elmondani sem tudom mennyit segít! :*

    VálaszTörlés
  11. Boldog születésnapot! El sem tudom mondani, hogy mióta csatlakoztam az oldalhoz mennyi hasznos információt tudtam meg termékekről. :)

    VálaszTörlés
  12. Boldog születésnapot! :)
    Mióta megtaláltam az oldalt majdnem minden kencémet csekkolom itt és sokszor választok a vélemények alapján. A barátnőim körében is terjesztem az oldalt, közülük is sokan rákaptak. :) Addiktív!

    VálaszTörlés
  13. Zsuzsanna Kvárta-Papp2015. július 1. 11:17

    Azt szeretem bennetek, hogy tárgyilagosan és elfogulatlanul leírtok minden tényt a termékekről! Általában itt nézek utána azoknak a termékeknek, amiket megszeretnék venni a közeljövőben! :)

    VálaszTörlés
  14. Adrienn Lili Palánkai2015. július 1. 11:24

    Imádlak Bennetek, az összes krém INCI-ét nálatok nézem meg, mielőtt újdonságot vennék, mindig megnézem az összetevőket és hogy ki mit mond róla. Sokat spóroltam már veletek, hogy nem vettem feleslegesen nem nekem való krémeket, sminket. Nagyon boldog szülinapot Nektek! Csak így tovább! :-)

    VálaszTörlés
  15. Boldog Születésnapot Krémmánia!

    VálaszTörlés
  16. Boldog születésnapot, és köszönet azért, hogy a stresszt, fáradtságot, rosszkedvet nálatok szoktam eltüntetni. Az itteni nézelődés igen jó hatással van a megviselt női lélekre :D

    VálaszTörlés
  17. Boldog születésnapot! Pár éve a tökéletes alapozó felkutatása érdekében indított kutatóhadjáratom során akadtam rá a KrémMániára. Azóta abszolút függő vagyok, ma már semmit sem vásárolok meg anélkül, hogy előtte le ne csekkolnám az INCI-jét és a róla írt véleményeket a KM-en! Hatalmas segítség vagytok a 21. századi modern nők számára és szuper látni, hogy két barátnő jó ötlete egy ekkora méretű FOGALOMMÁ nőtte ki magát!! További sok boldog születésnapot + egy hatalmas KÖSZÖNÖM! :)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon boldog születésnapot!!! :)


    Komolyan mondom, nélkületek már el sem tudom képzelni a vásárlást...bármit szeretnék, itt keresem...:D
    Mondjuk néha a negatív vélemények ellenére is elcsábulok, de azok a megérzéseim is többnyire beválnak...alapjába véve viszont rengeteg kellemetlen pénz kidobást előzött meg ez az oldal...:)
    Arról nem is beszélve, hogy az összetevő lista gyakran olvashatatlan a termékeken, és itt szinte mindig megleltem, amit kerestem...:D
    (És halk mellékes megjegyzés, hogy mikor "problémám" volt az oldallal, villámgyorsan segítettetek megoldani. :))

    VálaszTörlés
  19. Fehér Sabrina Katalin2015. július 1. 12:13

    Boldog szülinapot Krémmánia!:)

    VálaszTörlés
  20. Boldog Szülinapot!
    Belegondoltatok, ha gyerek lenne, lassan iskolát kéne keresni neki? :)
    A nyaram megkoronázása lenne, ha nyernék is valamit, de nem szoktam, pedig elvileg a Krémek Krémjébe tartozom. :D
    (Életemben egyszer nyertem egy szatyornyi cuccot egyetemi tombolán, pulcsi, póló, három bögre, egy marék toll... Ezzel lehet elhasználtam előre tíz évre minden szerencsém.)
    És itt jön a "szeretem a krémmániát" bővebben kifejtve, és indokolva:
    Az "új arculatot" azóta annyira megszerettem, hogy nem is emlékszem már a régire, praktikus kezelni, az adok-veszek "hivatalos" vizekre terelése meg szuper.
    A büdzsé betartásában is segít, mert addig nem veszem meg, amíg oda-vissza nem ellenőriztem. Minimalista szett összepakolásán fáradozom jelenleg, ebben is hatalmas segítség az oldal, egyre kevesebb, de jobban hozzám passzoló szépítő csodaszerem van. A vicces az, hogy drágább holmikat veszek, de kevesebbet, így kb. anyagilag ugyanott vagyok, csak használnak is!
    Annak is örülök, hogy egyre gyakrabban fenn van az oldalon a keresett krém, nem sötétben tapogatózom.
    Szóval csak így tovább!

    VálaszTörlés
  21. Boldog születésnapot! Hatalmas segítség az oldal is és a blog is. Nagyon hasznos szerintem mindannyiunk számára a belefektetett munkátok. A játékot pedig előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  22. Még sok sok boldog születésnapot kívánok a kedvenc oldalamnak! :) Annyira örülök, hogy kitaláltátok és ilyen sokat fejlődött az elmúlt évek alatt, igaz én még csak bő 3 éve vagyok a kis(nagy)család része, de azóta hozzátartozik a mindennapjaimhoz. A számtalan szuper terméken túl megismerhettem jó néhány fantasztikus csajszit is, akivel közös az érdeklődési köröm, sőt, egy igazi barinőt is leltem a KM-nek hála, úgyhogy van mit köszönni! A nyeremények naaagyoon jóóók, megint kitettetek magatokért, nehéz volt felállítani a kis sorrendet :D na nem mintha nyertem volna valaha valamit is...de majd most! ;)

    VálaszTörlés
  23. Gratulálok az oldal alapítójának, és Boldog Szülinapot.

    VálaszTörlés
  24. Dressy Lipstick2015. július 1. 15:31

    Boldog Szülinapot a KM-nek! :) Habár ezzel a felhasználófiókkal nem rég csatlakoztam, valójában már évek óta ez az egyik kedvenc oldalam. Rengeteg hasznos információt merítettem innen, amelyekért ezúton is hálás köszönet! :) További sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  25. Köszönet a KM-ért :) :*

    VálaszTörlés
  26. Boldog szülinapot! És még vagy 100-at kívánok! :)
    3 éve regisztráltam a KM-en.Sokáig csak csendes megfigyelő/olvasó voltam,
    aztán már én is megosztottam a tapasztalataimat.
    Már az Index helyett is KM-et olvasok. :)
    FÜGGŐ lettem.Mindennap benézek.Többször is.
    A KM segített abban, h. ne csináljak felelőtlen, elhamarkodott
    vásárlásokat.(Jesszusom! Az a sok ezer Ft, amit azelőtt kidobtam az ablakon! )
    Kíváncsiságomnak csak a pénztárcám szab határt. KM-es "tagságom"
    alatt annyit költöttem/költök havonta kencékre, mint az elmúlt harmincakárhány
    évben csokira (függő voltam).A csokiról sokkal könnyebb lemondani! :D
    Örülök, h. vagytok és remélem, lesztek is még egy jó darabig. <3

    VálaszTörlés
  27. Boldog KM-szülinapot, csajok! Bár a regisztrációm dátuma sajnos nem tükrözi, már 2011 óta itt lebzselek - hihetetlen, hogy ennyi év telt el... :)

    VálaszTörlés
  28. Juj de klassz! Köszi a lehetőséget és gratulálok nektek! :)

    VálaszTörlés
  29. Nagyon hálás vagyok ezért az oldalért, amióta ide regisztráltam (több mint két éve) csupa jó dolgot sikerült beszereznem és a pénzem sem költöm feleslegesen. Még egyszer köszönet érte, és Boldog Szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  30. Mi is köszönjük Nektek a szuper ötödik, és az azt megelőző szuper négy évet is. :-) Boldog szülinapot Krémmánia! Örülök, hogy vagytok! :-) A nyereményjátékért pedig szintén óriási köszönet.

    VálaszTörlés
  31. Gratulálok, újabb év! :) Most megyek, mert spirált kell választanom a KrémMánia vélemények alapján!

    VálaszTörlés
  32. Boldog Szülinapot! Egész véletlenül találtam rá az oldalra, de örülök neki nagyon! Nagyon színvonalas látszik rajta szívvel lélekkel gondját viseletek!
    További sok sikert kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  33. Boldog szülinapot, KM! (-: Hát, megint eltelt egy év. És kijelenthetem, hogyha vásárolok valamit, a legtöbbször előbb megnézem az itteni véleményeket, és az összetevőlistát is. (-: Sok változáson ment át az oldal, de ott van a helye az összes böngészőm és "platformom" kedvenc listájában! (-:
    És köszönjük a nyereményjátékot! (-: (is).

    VálaszTörlés
  34. Boldog Szülinapot Krémmánia, a kedvenc oldalam!
    Véletlenül csak egy számot adtam meg a regisztrációnál, a teljes sorrendem: 4,1,3,2.

    VálaszTörlés
  35. Szabó Fruzsina2015. július 1. 23:14

    Gratulálok és Boldog Szülinapot KM! :)

    VálaszTörlés
  36. Boldog Szülinapot! :) Imádom az oldalt, minden nap böngészem, amit rendszerint a pénztárcám bán... :) Már csak ennek az oldalnak a segítségével vásárolok kozmetikumot! Még vagy 100× 5 évet kívánok!!

    VálaszTörlés
  37. Boldog szülinapot! :-) Én 2011 -ben bukkantam rátok, óóóó....hogy telik az idő. :-)

    VálaszTörlés
  38. Boldog születésnapot Nektek, köszönet a rengeteg munkáért és az itt eltöltött élvezetes és hasznos percekért, órákért. A hírportálok mellett ez az egyetlen oldal, amit napi szinten látogatok, és remélem, még sokáig nem kell mást keresnem helyette. Újabb öt sikeres évet kívánok Nektek - és a rendszeres itt bóklászás lehetőségét magunknak. Szép volt, lányok!

    VálaszTörlés
  39. Nagyon-nagyon boldog szülinapot! Örök hála és köszönet ezért az oldalért! :-) Egy KM függő. :-P

    VálaszTörlés
  40. Isten Éltessen Benneteket még nagyon-nagyon sokáig! :)
    Imádom az oldalt, minden nap többször is felnézek csemegézni, és kencét felelőtlenül, Nélkületek már soha nem veszek. :) (Na jó, ha SOS kell valami, sajnos becsúszik.. :))
    Nagy segítség vagytok, köszönöm szépen! :)
    További sikeres munkát kívánok, és sok sok évet még Nektek! :)

    VálaszTörlés
  41. Boldog Születésnapot! A leghasznosabb oldal amit valaha olvastam. Mielőtt vásárolnék elsőként itt nézek szét milyen véleménnyel vannak az adott termékekről. :)

    VálaszTörlés
  42. kiírhatnátok az oldra, hogy függősséget okoz :)

    VálaszTörlés
  43. Koszonom nektek lanyok! En mindennap nezem a termekeket es velemenyeket. ;)

    VálaszTörlés
  44. Boldog szülinapot csajok! Elolvasgattam a korábbi bejegyzéseket itt és megnyugtatott amit láttam.;) Évek óta az egyetlen oldal,amit naponta(többször is) felkeresek és élvezek is. Legyen jó avagy rossz napom éppen,a KM-át ki nem hagyom. Hasznos oldal nagyon,emellett élvezetes is,klassz kis közösség alakult ki,ugyanazon flúggal rendelkezünk mindannyian és ez komoly összetartó erő!;-) További sok sikert nektek,nekünk!

    A sorrendet elcsesztem a jelentkezésnél,helyesen így...4,2,3,1

    VálaszTörlés
  45. Isten életesse a krémmániát!

    VálaszTörlés
  46. Boldog szuletesnapot KM, micsoda dolog, hogy a szulinapos osztogatja az ajandekokat:)

    VálaszTörlés
  47. Nagyon boldog születésnapot és gratulálok !!!!!! Köszönjük szépen a nyereményjátékot :) Szuper nyereményeket válogattatok össze *-*

    VálaszTörlés
  48. Zsuzsanna Ercsei2015. július 2. 17:32

    Isten éltessen, Krémmánia! Boldog vagyok, hogy Rád találtam, noha csak alig több, mint egy éve vagyok jelen itt, de egyre intenzívebben próbálok részt venni a vélemények írásában, olvasásában. Szuper, hogy van egy ilyen alapos, jól működő, színvonalas, ráadásul magyar nyelvű oldal! Komoly segítséget nyújt a döntésekben mások véleménye. Én eddig azt hittem, csak én vagyok olyan bogaras, hogy folyton a termékeken jár az eszem, mit, mikor, honnan, mennyiért vegyek (vagy ne vegyek), és képes vagyok mániákusan halmozni, de itt rádöbbentem, hogy ez a nőknél teljesen természetes :P

    VálaszTörlés
  49. Szuper ötlet volt létrehoznotok ezt az egész KM.át,ezáltal sokkal tisztábban átláthatóak a kozmetikumok vásárlás előtt,meg az a sok régebben feleslegesen megvett kence,brrr.még belegondolni is szörnyű mennyi pénz ment el a sok hülyeségre,ráadásul az egészségre káros,ill. az állatkísérletes cuccokat is könnyedén ki tudom/tudjuk/kerülni,azóta innen nézem ki a kozmetikumaimat,és nagyon ritkán nyúlok mellé.Szerintem ha az a pénz amit a Km-tagoknak megspóroltatok eddig, a zsebetekben lenne,akkor már milliomosok lennétek az biztos.Nem beszélve a sok megismert és használt jóféle cuccokról amiket innen "fedezek fel"és használok.Csak így tovább csajok.

    VálaszTörlés
  50. Nagyon kedvelem ezt az oldalt, mindig idejövök véleményeket olvasni, mielőtt kipróbálnék egy új terméket! Nagyon sok hasznós infóra tehettem itt szert eddig is, és ezután is idejövök tudakozódni! Csak így tovább és sok sikert kívánok az elkövetkezendő évtizedekre is! :)

    VálaszTörlés
  51. már 5 éves? hogy elrepült ez a pár év :) ugyan én csak két és fél éve vagyok krémmániás, de már nem tudnám elképzelni nélküle az életem. boldog születésnapot a krémmániának! köszönjük az elmúlt 5 évet!

    VálaszTörlés
  52. Boldog szülinapot kívánok! Továbbá köszönet azért a rengeteg munkáért, amit ebbe a honlapba fektettek! Hála nektek és a kedves krémmániázóknak, sokkal tudatosabban vásárolok és figyelem az összetevőket, így sok igazán jó terméket sikerült már kiszűrnöm a piacon található hatalmas választékból. Még egyszer köszönet nektek ezért a honlapért és közösségért! További sokszor 5 évet kívánok még! :)

    VálaszTörlés
  53. Köszönjük, hogy vagytok! Nélkületek valószínüleg már egy halom pénzt elszórtam volna egy csomó vacak termékre, nem tudnám, hogy meg kell nézni az összetevőket a doboz hátulján, sok friss termékről nem értesülnék, és nem tudnám, hogyan ápoljam megfelelően a bőröm. Síromból is üldözni fog a hálám! :D

    VálaszTörlés
  54. Boldog születésnapot! Nagyon sokat segített nekem ez az oldal, megfontoltabb vagyok vásárlások előtt, mint régen. Az oldal megmutatta, hogy a reklámszövegek sokszor csalnak, és bizonyos termékek marketingjei jobbak, mint maga a termék. Mióta regisztráltam, mindig megnézem, hogy mik a vélemények a kiszemelt krémről, smikcuccról. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  55. Boldog születésnapot! Szinte nincs olyan nap,hogy ne lógnék az oldalon. :) Rengeteg hasznos/klassz kozmetikumra sikerült rátalálnom az oldal és a többi krémmániás segítségével. Köszönet érte!

    VálaszTörlés
  56. Legalább olyan szerves részévé váltatok a mindennapoknak (gondolom nem csak nálam), mint a reggeli kávé vagy fogmosás, fantasztikusak vagytok! :)

    VálaszTörlés
  57. Boldog szülinapot Krémmánia!2 éve találtam rá az oldalra és azóta rendszeres látogatótok vagyok :)

    VálaszTörlés
  58. bőröm megmentői :) <3 boldog szülinapot ^^

    VálaszTörlés
  59. Boldog születésnapot! :)
    Örülök ennek az oldalnak, minden nap nézem :)

    VálaszTörlés
  60. Gabriella Bencsik2015. július 9. 12:13

    Boldog Szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  61. Boldog szülinapot Krémmánia! Köszönjük ezt a szuper oldalt és a belefektetett munkátokat, Csajok! Elszúrtam a jelentkezést, észre sem vettem, hogy már Krémek Krémje lettem, és Krémmániást írtam be a jelentkezéshez. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy így jártam? :D

    VálaszTörlés
  62. Henrietta Harkai2015. július 13. 11:35

    Boldog Szülinapot az oldalnak és sok szerencsét mindenkinek!! :) Egyik kedvenc oldalam mielőtt vennék valami kozmetikumot itt olvasgatok utána. :)

    VálaszTörlés
  63. Boldog szülinapot! :) Már 4.éve látogatom az oldalt, remélem mindörökre megmarad, és segít mindenkit! :)

    VálaszTörlés
  64. Boldog szülinapot! : Már 3. éve biztosan látogatom az oldalt, és remélem még hosszú időkig tehetem is! :) Gratulálok a korábbi újításokhoz is, minden szuper :)

    VálaszTörlés
  65. Két év négy hónap... és már az első hónap során KM-függő lettem! :) És nem bánom.

    VálaszTörlés
  66. Nagyon boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés