BLOGKERESŐ

2015. szeptember 1., kedd

Havi kedvencek - 2015 augusztus

Újból ősz van - ami egyébként az egyik kedvenc évszakom - ami egyrészt szeptembert jelent, másrészt pedig havi kedvenceket! :)



Arcápolás



Augusztus leg-leg arcápolója egy Avonos újdonság, az Avon Naturals Rózsa Arcfrissítő Víz lett, amire idáig majdnem csupa maximális pontszámú vélemény érkezett, nincs benne alkohol, finom rózsa illata van és fantasztikusan frissíti, hűsíti a bőrt.
Az ezüstérmet ezúttal a Rival De Loop Szappanmentes Arclemosó Gél kapta - kedvező az ára, nem szárítja a bőrt, mégis korrektül tisztít, friss érzetet hagyva maga után. A bronzérmes a Labello Lip Butter Coconut lett, ami  az illata miatt kókuszmániásoknak kötelező darab, könnyen lehet kenni, jól hidratál, és szép krémes fénnyel vonja be az ajkakat. A hónap magasabb árkategóriába tartozó kedvence a La Roche-Posay Hydreane Legere lett, ami a KM egyik legrégebbi kréme (ez még az első 1000 termékfeltöltésben volt benne, most pedig már lassan 60 000-nél járunk). Kevés kell belőle, gyorsan beszívódik, megnyugtatja és hidratálja a bőrt, és nem okoz pattanásokat sem.

(A hónap legje posztra ezúttal a Hydreane Legere pályázik, de nyugodtan írjátok meg kommentben, ha valamelyik másik havi leget szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)


Testápolás



A hónap testápolási legje a Yves Rocher Jardins Du Monde Spanyol Gránátalma Tusfürdő lett, ami friss, gyümölcsös illatával egy igazi nyári darab. A hónap második kedvence a púderes illatú Borotalco Original Deo Roll On-ja lett, amire eddig 14 maximális pontszámú vélemény érkezett, és többen is azt írták, hogy a legjobb hatásfokú dezodor azok közül, amit eddig használtak. Szinte alig múlik el havikedvenc lista Balea tusi nélkül, és ez ezúttal sem volt másképp - ezúttal az őszibarack és maracuja illatú Balea Cabana Dream Tusfürdő csípett magának el egy dobogós helyet. A hónap kedvenc illata a Paco Rabanne illatújdonsága, az egyébként elég megosztó illatú Olympea lett.


Hajápolás



A hónap kedvenc hajápolója egy drogériás darab, a Balea Jeden Tag Shampoo Süßer Kuss lett, ami egyébként a márka 20 éves jubileumára kiadott termékcsalád egyik tagja, és verhetetlen árán túl mellette szól a kellemes, nyárias-gyümölcsös illata, jó habzása és hajpuhító hatása is. Pont az előző posztomban írtam, hogy én nem annyira ájultam el tőle, viszont ti meg ezek szerint igen, mivel ezüstérmes lett Batiste Dry Shampoo Blush - a vélemények többsége szerint kellemes virágillata és szuper hajfrissítő hatása van, és nem hagy fehér nyomot sem a frizurán. Dobogós lett még a Gliss Kur Ultimate Repair Express Balzsam is, ami szintén a Krémmánia egyik régi motorosa, és már több, mint 200 vélemény érkezett rá. Állítólag nincs az a gubanc, amit ne lehetne kifésülni a hajból a használata után, és fényessé, puhává teszi a fürtöket is. Végül, de nem utolsó sorban kedvenc lett még a Yves Rocher Regeneráló Hajbalzsam Nagyon Száraz Hajra is - isteni az illata, és remekül puhítja a hajat, anélkül, hogy zsírosítana.


Smink



A hónap kedvenc sminkterméke a L'Oreal True Match Alapozó - szépen fed, emellett pedig viszonylag természetes hatású is marad a bőrön. Az ezüstérmes Oriflame Szemöldökárnyaló lassan az egyik kedvenc szemöldökformázóvá növi ki magát. A véleményeitek szerint nagyon praktikus a csomagolása és a tartósságára sem lehet panasz. A bronzérmes Rimmel Kate Moss Matt Ajakrúzsok továbbra is nagyon népszerű a köreitekben, és ez alól ez a hónap sem volt kivétel, volt, aki egyenesen a MAC rúzsához hasonlította. Nem csak a színek gyönyörűek, de tartós is és viselni is kényelmes. Augusztus smink-kedvence a magasabb árkategóriában az Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF35 lett, ami szinte észrevehetetlen a bőrön, mégis gyönyörű, egységes bőrképet hagy maga után.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése