BLOGKERESŐ

2015. november 14., szombat

A legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumok testre 2015

Lassacskán már az összes kisebb-nagyobb márka túl van a karácsonyi kiadásainak debütálásán, ezért idén is összeszedtük Nektek a legígéretesebb limitált karácsonyi és téli darabokat! :)




A Lush az évről évre visszatérő karácsonyi darabjai (Rose Jam TusfürdőGolden Wonder Fürdőgolyó, Buche De Noel Arctisztító, stb.) mellett idén is sok újdonsággal készült, ezek közül az eddigi vélemények alapján a legjobb darab a tavalyi befutó, szegfűszeges-karamellás illatú, mesésen lágy Yog Nog Szappan illatjegyeit viselő Yog Nog Fürdőbomba lett. Nem csak az illata mesés, de a rá érkezett vélemény szerint nagyon puhává teszi a bőrt, ráadásul apró, ünnepien aranyló csillámok is kerültek bele. (ár: 1490 Ft  / 200 ml)
Az Yves Rocher zászlóshaja idén a vaníliával megbolondított (amit én ha agyoncsapnak sem érzek ki belőle) aranyalmás vonal lett, az Aranyalma Tusfürdőnek és Aranyalma Testápolónak már most vannak rajongói, pedig még csak alig pár napja debütált, november 16.-án pedig érkezik a többi finomság is, ami idén Kandírozott Narancs vonal mandulával vagy épp fahéjjal valamint a Fűszeres Vanília illatcsalád, szóval csupa-csupa igazi téli illat. Rájuk is érdemes lesz figyelni! (ár: 990 Ft  / 400 ml)
A The Body Shop tavalyi négyesfogatából sajnos vaníliás-gyömbéres vonalnak búcsút intett a márka - teszem hozzá, hogy nagyon sokak bánatára -, maradt viszont a Deres Áfonyás és a múlt évben debütált Cukormázas Almás kollekció, valamint jött melléjük egy harmadik gyümölcsös illatvonal, a Havas Szilva, ami szerintem ugyan nem lett egy kifejezetten karácsonyi illat (Medoránk szerint egész konkrétan a Bright Crystal fűszeres, mélyebb felhangokkal téliesített krémbe zárt adaptációja), de ettől még baromi jól sikerült - a Havas Szilva Testvaj eddig csak maximális pontszámú véleményeket kapott, és a Havas Szilva Tusfürdő is  hasonlóan jól sikerült. (ár: testvaj: 4990 Ft / 200 ml, tusfürdő: 1590 Ft / 250 ml)
Drogériás vonalon a Balea pénztárcabarát "havas" vonalának az ibolyás-málnás illatú Frozen Breeze Tusfürdő is egy remek télváró illat, a vanília és karamell jegyeket viselő Isana Winterseife-nek  pedig igazi télies, tömény karamellás illata van, sűrű és jól tisztít. (ár: Balea: 249 Ft / 300 ml , Isana: 369 Ft / 500 ml)
Az Avon a különféle termékcsaládjain belül idén is többféle télies illattal rukkolt elő, ezek közül pedig egyértelműen a Naturals termékcsalád illatai, közülük is a  Vanília és Szantálfa Tusfürdő és Testpermet lett a befutó. (ár: testápoló: 699 Ft / 200 ml, testpermet: 699 Ft / 100 ml)


Nektek megvan már az idei kedvenc téli kozmetikumotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése