BLOGKERESŐ

2016. február 20., szombat

Újdonság teszt: Maybelline tavaszi sminkújdonságok

Kezd beindulni az év, sorra érkeznek az infok az újabb és újabb tavaszi sminkekről. Folytatom is a tesztelgetést a Maybelline tavaszi újdonságaival, a külföldön egy ideje már kapható Color Drama Intense Velvet Ajakceruzával és egy vadiúj pirosítócsaláddal, a Face Studio Masterekkel.



Teszt, képek.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Ajakceruza 

"Készülj fel a különleges színekre! Új, bársonyos textúrájú, intenzív ajakrúzsok ceruza formában."
Minimalist, Fuchsia Desire és Fab Orange árnyalatokban



.
A 10 árnyalatban, kizárólag a DM üzleteiben kapható Color Drama Intense Velvet Lip Pencilek (2199 Ft / 2 g) esetén a festéket hegyezős fa ceruza rejti, ami a termék egyik legnagyobb hátránya is egyben. Nem fogok szépíteni, botrányosan rossz hegyezni őket, egyrészt azért, mert elég nehezen viszi a hegyező ezt a típusú kemény, akadozó fát, másrészt pedig a puha, olvadós anyag össze vissza kenődik, és nehéz az eredeti formájára hegyezni. Egy kis mélyhűtőztetés után hálistennek kicsit jobb a helyzet, de azért jobb lenne, ha nem kéne ezzel ennyit szívni. Ezt a kis bibit leszámítva szerintem nagyon jó kis ceruzák, nagyon klassz krémesek, de nem annyira, hogy elcsúszkáljanak, sőt, szerintem drogériás viszonylatban kifejezetten tartósak (főleg a sötétebb árnyalatok), jól bírják az evést-ivást, alig hagynak nyomot maguk után és egyenletesen kopnak. Bár picit vastag a textúrájuk, még a matt árnyalatok sem ülnek be látványosan az ajkak redőibe és gyönyörűen lehet velük kontúrozni. Engem egy picit sajnos szárítanak, vagyis egy idő után húzódik tőlük a szám, szóval nap végén muszáj utána jó rendesen ajakápolóznom. Az erősebb színek egyébként elég merészre sikerültek, tényleg nagyon tudni kell, hogy melyik áll tutituti jól, mert csalódás lehet a vége. Nekem a Fab Orange árnyalat mondjuk pont bejött, de volt olyan bloggerpajti, aki majdnem elájult, amikor felkente.


Maybelline Face Studio Master Blush

"Különleges pigmentekkel ellátott pirosító az intenzív színekért. Könnyed textúra, amely életteli ragyogást kölcsönöz arcodnak egyetlen mozdulattal."
Coral Fever és Brown árnyalatban

A 4 áranyalatban kapható Face Studio Master Blushok (2199 Ft / 5 g)  csomagolása szintén borzalmasra sikerült, először majdnem letört a körmöm mire végre szétfeszegettem, és azóta is minden alkalommal szívok vele, néha már határán vagyok, hogy inkább be se csukom, jobb a békesség. A festékek kellemesen selymesek, szépek a színek, a lágy fényük pedig még inkább bőrközelivé teszi őket. Mindkét tesztelt árnyalat nagyon természetes, egy kis ragyogást és leheletnyi színt ad, pont amennyit kell, viszont sajnos kicsit porosak és a felvitelnél nagyon oda kell figyelni, hogy szép egyenletes legyen velük a végeredmény, főleg, ha építgetve visszük fel, viszont a tartósságuk ezeknek is teljesen rendben van, főleg ennyiért. A színek pigmentáltsága elég változó, rajtam például a Brown árnyalat már egy rétegben is látványos, míg a Coral Feveren többször is át kell húznom az ecsetemet, mivel inkább ad fényt, mint színt. Ha olcsón kerestek pirosítót, ez akkor is inkább csak egy so-so alternatíva, vannak ennél jobb drogériás pírek is.



Ajánlom? A Color Drama Intense Velvet Ajakceruzák sötétebb, csillámmentes árnyalatai szerintem egész jó low end alternatívái lettek a Bobbi Brown Art Stickeinek, ha azt nem számítom, hogy ár-érték arányban nem jönnek ki sokkal jobban, mint a kategóriákkal jobb Bobbi (ott 5,6 g kerül 7800 Ft-ot kóstál, vagyis 1 g kerül 1400 Ft-ba, míg ebből 1 g kuponos napok híján 1100 Ft-ra jön ki...).
A Face Studio Master Blushok pedig nem rosszak, a színek is szuperül el lettek találva, viszont inkább amolyan "egynek jó" darabok, nem mondanám őket túl kiemelkedőek a kategóriájukban.


A terméket az L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése