BLOGKERESŐ

2016. március 15., kedd

Újdonság teszt: Lancôme Juicy Shaker

Idén tavasszal különösen sok féle ajakra való sminktermékkel jöttek ki a márkák, és közülük szerencsére jó néhány izgalmas darab hozzánk is befutott tesztelésre :) Folytatom is a sort a Juicy Shakerel, ami egy nagyon érdekes hibrid, a megalkotásában pedig már Lisa Eldridge is tevékenyen részt vett, szóval szuperkíváncsi voltam a végeredményre. Remélem Ti is!



Teszt, képek.

Lancôme Juicy Shaker egy két fázisú, innovatív ajakra való sminktermék, melynek nevét és formáját a  márka megalkotója, Armand Petitjean által 1946-ben megálmodott Shaker nevű rúzs, játékosságát és a finom, édes-gyümölcsös illatait pedig a kétezres évek ikonikus szájfénye, a Juicy Tubes ihlette.

A Juicy Shaker itthon 13 árnyalatban (és 13 különféle illatban) kapható, a kiszerelése 6,5 ml és 6500 Ft-ba kerül. 
Szín, csillogás, kényelem. A Juicy Shaker meglepő kétfázisú formulája olyan mint egy koktél - használat előtt össze kell rázni. A szájápoló olaj és az erős pigmentek kombinációja élénk színt és tükörsima ragyogást nyújt.



A terméket egy duci, de marokban is bőven elférő, masszív kis csomagolás rejti. Az eper formájú, puha, besüppedős cushion applikátor meglepően sok anyagot magába szív, amit az ajakra mért nyomás intenzitásától függő mértékben, nagyon egyenletesen ad ki magából, szóval nem szükséges újramártogatni.

A termék fázisai viszonylag rövid rázogatás után, elég könnyen vegyülnek egymással és a felrázás után kb. 2-3 nap mozdulatlanság után válnak ismét ketté, szóval azért kell csak minden használat előtt felrázni, hogy az applikátor újból megteljen anyaggal, egyébként elég lenne egyszer, a nap elején is.

Wonder Melon árnyalatban




gbgfbgf
A Juicy Shaker összekeverve egy nagyon könnyed, kissé géles-olajos érzetű, vékony, selymes, kicsit sem ragadós, azonnal hidratáló réteget hagy az ajkakon. Engem a finom, fiatalosan üde finise nagyon emlékeztet az YSL ajaklakkokra (teszt velük itt), de úgy összességében szerintem a JS határozottan jobb, mivel az olajos fázisnak köszönhetően nem csak a szín, de a fény is egész sokáig megmarad az ajkakon és ez tényleg nagyon jól hidratál - az én ajkaimat például szinte perceken belül simítja és többszöri újrakenéssel egészen szépen hidratáltan is tartja.

A színek annál élénkebbek, minél többször visszük fel őket az ajkakra, így ha nem vagytok elégedettek a pigmentáltsággal, akkor csak felvisztek egy új réteget és pont, viszont mivel a színpigmentek tartósabbak, mint a fény, ezért azzal nem árt számolni, hogy a nap közbeni javítgatásokkal egyre intenzívebb lesz a szín is. Egyébként azt tapasztaltam, hogy a fény kopása nem jelenti azt, hogy muszáj újrakenni a terméket, ugyanis a pigmentek nagyon szép természetes, meglepően tartós, evésnek is ellenálló, egyenletes színt adnak az ajkaknak.

A tégelyben látható színek egyébként kissé csalókák, főleg összekeverés előtt, ugyanis egyáltalán nem olyan rikítóak felkenve, mint ahogy az elsőre tűnhet. Egész konkrétan az UV narancsosba hajló Wonder Melon az én számnak egy elegáns meleg pink színt ad, szóval vásárlás előtt mindenképp érdemes tesztelgetni, szájon is!




Ajánlom? Bár a tesztelt árnyalatba pont nem lettem szerelmes sajna (határozottan Freedom Of Peachre fáj a fogam...), de a formulába nagyonis! Nagyon kellemes érzés viselni, remekül hidratál és finom az illata is! Külön pozitívum, hogy a hasonló kaliberű high endes ajakcuccokhoz viszonyítva még az árral sem szálltak el. Lisa Eldridge határozottan jót tett a márkának, már csak miatta is ajánlom! :)

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése