BLOGKERESŐ

2016. június 18., szombat

A Krémmánia TOP 10 pénztárcabarát nyári kozmetikuma

Egyre magasabb hőfokon tombol a nyár - mára is kánikulát mondanak -, ezért arra gondoltam, hogy ehhez a hamisítatlan trópusi időjáráshoz épp itt az ideje összeszednem azokat a kifejezetten nyára ajánlott, pénztárcabarát termékeket, amik a legtöbb pozitív értékelést kapták Tőletek eddig ezen a nyáron! :)



1. Dove Derma SPA Summer Revived Önbarnító Testápoló - Az idei nyár egyik legnépszerűbb terméke, ami jelenleg 77 véleménynél és 4,6 csillagnál jár, a vélemények alapján pedig nagyon szép, természetes barna színt ad a bőrnek, anélkül, hogy foltozna, csíkozna, ráadásul a szaga sem elviselhetetlen. Nálam is a nyár egyik legnagyobb kedvence lett!

2. Fa Coconut Water TusfürdőKellemes, kókuszvízre hajazó illata van, bár volt, aki szerint inkább a sárgadinnyére emlékeztet az illata, egyben viszont a legtöbben egyet értettetek - nagyon frissítő hatású vele zuhanyozni, főleg kánikulában. Jelenleg éppen 74 véleménynél és 4,45 csillagnál jár.

3. Balea Inseltraum TusfürdőA márka idén sem hagyja cserben a nyári limitált illatú kiadásaik rajongóit. Idén 3 új illattal rukkoltak elő, ezek közül 25 véleménnyel és 4,48 csillaggal ez a maracuja és frézia illatú változat lett a KM-es leg. A véleményezők zöme szerint kellemes, nyárias illata van, jól habzik és a bőrt sem szárítja, az ára pedig verhetetlen.

4. Uriage Termálvíz SprayIgaz, ez nem újdonság, de minden nyáron újra és újra felfedezitek, ami alól a mostani sem volt kivétel - 15 új, majdnem kizárólag 5 csillagos vélemény érkezett rá. Nem csak kellemesen hűsít ebben a forró időben, de egyben nyugtatja is a kipirosodott, irritált bőrt. 

5. Essence Mini Sheer Lipbalm - Nyáron mindenki jobban hajlik a könnyed, egyszerűen felvihető termékek felé, az Essence új mini rúzsstiftje pedig tökéletesen megfelel a célra! Amellett, hogy hidratálja az ajkaikat, szép színt kölcsönöz neki, kellemes viselet és egyszerű használni. A 02 little miss rosie árnyalat a tapasztalatok szerint minden sminkhez tökéletesen passzol és a szép természetes hatása miatt hétköznapokra is kiváló választás lehet.

6. Avon Gel Shine Körömlakk - 4,53 csillaggal az Avon megújult géllakkjai lettek nálunk 2016 legnépszerűbb nyári körömlakkjai. A legnépszerűbb szín a krémes, halványlila Rain Washed és a pink Partfait Pink, de az Orange You Crazy is egy hamisítatlan nyári szín, nálam ő az idei favorit. A tapasztalatok szerint egyénként a lakkok termékcsalád fedőlakkjával együtt tartósak és fényesek igazán, de sokaknak anélkül is több napon át hibátlanok maradnak a körmükön!

7. Inecto Naturals Coconut Hand & Nail Cream - Isteni kókuszos illata van, de az állaga is szuper, gyorsan, maradék nélkül felszívódik, nem hagy ragacsos érzést maga után, pihe-puha kezeket varázsol, sőt, még a körömágybőrre is remek hatással van. Kókuszfüggőknek kötelező!

8. Avon Többfunkciós Bronzosító Stift - Az Avon Glow termékcsalád idei újdonságát, a pirosítóként és egyben highlighterként is funkcionáló stift kifejezetten utazásbarát a könnyen kezelhető állagának és a könnyű kezelhetőségének köszönhetően. Könnyű felvinni, és szép csillogást valamint egy enyhe színt ad. 2 árnyalatban kapható, egy meleg korallos és egy visszafogott bronzos, nude árnyalatban, közülük pedig a Blushing Coral a legnépszerűbb.

9. Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+ - Az idei nyár legnépszerűbb fényvédője 19 véleménnyel és 4,79 csillaggal ez a pattanásos, zsíros bőrre kifejlesztett napozó krémgél. Szépen beszívódik, szinte rögtön lehet rá sminkelni, és nem zsírosítja a bőrt, valóban matt hatást nyújt. Sajnos nem alkohol, viszont illatmentes,

10. Nivea Silk Mousse Creme Soft Tusfürdő Hab - Ígéretes nyári darab még az új Nivea tusfürdőhab is. Nagyon finom, tiszta illata van, ami hosszan megmarad, illetve selymesen puha lesz tőle a bőr. Mivel kevés helyet foglal és nem kell attól tartani, hogy kiömlik a bőröndbe, így utazáshoz is remek választás lehet!



Nektek mik idén a kedvenc nyári termékeitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése