BLOGKERESŐ

2016. június 16., csütörtök

Újdonság teszt: The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun

A TBS újdonságát, a Honey Bronze Drops Of Sunt én már használgatom egy pár hete, és nagyon szuper darabnak tartom, ráadásul Ti is kértétek Facebookon, hogy írjak róla tesztet, szóval most róla lesz szó bővebben! :)
Teszt, képek!

The Body Shop Honey Bronze Drops Of Sun (5490 Ft / 15 ml) egy matt, csillogás-mentes, természetes hatású kinézetet biztosító fluid. Csak egy csepp, vagy kicsit több kell a nappali hidratálóba vagy az alapozóba, hogy megőrizd barnaságod a nyaralások között, vagy ha csak egy napos "most jöttem a nyaralásból" hatást szeretnél.A vízbázisú, dropperes bronzosító ötlete nem új, hasonló a L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic X-e, illetve az itthon is kapható alternatívák közül előző 2-3 nyaramat a By Terry Tea To Tan Water Colour Bronzer tette teljessé, amivel csak egy a gond - limitált és majdnem 3x ennyibe kerül (igaz, a kiszerelése is 2x nagyobb, mint a TBS cseppjeié).

A Drops Of Sun egy folyékony, kissé géles állagú tinta, enyhe mézes illattal. A színe egy bőrtónushoz szépen idomuló, narancssárga beütést nélkülöző matt, csillámmentes barna, ezért nem kell attól tartani, hogy narancsszínűre színezi az alapozótokat, hanem tényleg csak a tónust sötétíti.A termék használható alapozóba keverve is - igazából bármilyen textúrával elég könnyen vegyül, egyrészt a relatíve folyékony állag, másrészt pedig a magas alkoholtartalma és a  miatt is -, de olyan könnyű teríteni, hogy kontúrozni például önmagában is jól lehet vele. 

Én úgy szoktam használni, hogy 2-3 cseppet a kézfejemre pöttyintek, és onnan egy alapozóecsettel viszem fel az arcomra. A vízben oldódó színezékek miatt finom, áttetsző színt biztosít, ezért nagyon szép, természetes hatást lehet vele elérni még olyan könnyű textúrákon is, mint mondjuk egy színezett hidratáló (vagy fényvédő), ergo nyáron telitalálat lehet egy könnyed sminkhez!
Ajánlom? Ha természetes hatású arckontúrozót kerestek, vagy simán csak az alapozóitokat szeretnétek a nyári színetekhez igazítani, akkor igen!

A terméket a The Body Shoptól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése