BLOGKERESŐ

2016. szeptember 3., szombat

Havi kedvencek - 2016 augusztus

Újból ősz van, ami egyrészt szeptembert jelent, másrészt pedig havi kedvenceket! :)

Arcápolás



A hónap kedvenc arcápolója a Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém lett. Nagyon könnyen felszívódik, nem zsírosít, jól hidratál és az illata is csodás.
Szerettétek még a limitált kiadású Balea Lovely Mint Ajakápolót. Kellemes, de nem tolakodó menta illata van (sokak szerint egy az egyben Tic-Tac), és nagyon jól hidratálja az ajkakat, anélkül, hogy nehéz, kellemetlen réteget hagyna maga után. Ahogy az előző hónapban, úgy a mostaniban is a kedvencek közé került egy olcsó, drogériás arcmaszk, mégpedig az Isana Young Agyagpakolás Zsíros és Pattanásos Bőrre, amire ráadásul eddig csak 5 csillagos vélemények érkeztek tőletek. Nagyon szépen mattítja, puhítja, egységesíti a bőrt, volt aki szerint jobban, mint a Balea agyagosa. A hónap kedvence a magasabb árkategóriában a HappySkin Pure Hyaluron Havasi Gyopárral lett - a vélemények szerint nagyon gyorsan és könnyen beszívódik, szép feszes, hidratált és ápolt bőrt hagyva maga után.


Testápolás, illat



A hónap kedvence a Balea Zucker Süß Duschgel lett, amit sokan vettek meg a hype miatt, bár végül nem mindenki lett maradéktalanul elégedett vele. A minősége a szokásos Balea minőség, az illata viszont elég gyengécskére sikerült, ami valakinél hátrány, van akinél meg pont hogy előny volt, szóval elég vegyesek lettek a rá érkezett vélemények is. Szerettétek még a Baba Tej és Gyümölcsillat Kényeztető Tusfürdőt is - nem szárít, krémes az állaga és nagyon finom gyümölcsös az illatú. A naptejek között a Sundance Karotinos Naptej SPF6-re érkezett ebben a hónapban a legtöbb elismerő vélemény. Előbarnult bőrön, gyakori újrakenéssel nagyon szép színt lehet vele szerezni, és a leégés ellen is elég jól véd, már amennyire persze egy 6 faktoros naptej védeni tud. A legek közé került a Old Spice Hawkridge Deo Stift is, amit férfidezodor léte ellenére meglepően sok KM-es kollegina sajátított ki magának, mivel álítólag nagyon kellemes, kicsit sem tolakodó kókuszos illata van, nem hagy foltot és nagyon szépen teszi a dolgát is. A hónap illata a krémes mogyorókrém illatú Thierry Mugler Angel Muse lett.


Hajápolás



A kedvenc hajápolótok a Batiste Cherry Dry Shampoo lett, amit nem csak szárazsamponként, de hajtömegnövelőként is szerettetek bevetni. Nagyon finom az illata, és nem hagy fehér nyomot sem a hajban, ha kicsit eldolgozzátok. A hónap ezüstérmese a Kallos Hair Pro-Tox Hajpakoló Krém Keratinnal, Kollagénnel és Hialuronsavval, ami anélkül simítja, puhítja a hajszálakat, hogy elnehezítené a hajszálakat. Bár a Balea Professional More Blonde Aufhellungssprayből idén már a 3. verziót adja ki a Balea, de a népszerűsége továbbra is töretlen, mivel nagyon szép természetes napszítta hatást lehet vele elérni, és a hajat sem roncsolja olyan vészesen, mint sok hasonló hajvilágosító spray. A Remington S8590 Keratin Therapy Pro Hajsimítót is sokan dicsértétek - pillanatok alatt felmelegszik, és állítólag alacsonyabb hőfokon is gyönyörűen kivasalja a hajat.


Smink



Augusztus kedvenc sminkterméke az új Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara lett, mivel csodaszép hosszú, ívelt pillákat csinál, és nagyon szépen szétválaszt, igaz, cserébe nap végére már pereg picit. Továbbra is nagyon népszerű a Freedom Makeup Pro Brow Pomade Szemöldökzselé, amit korábban mi is teszteltünk már - tartós és természetes szemöldököt lehet vele készíteni, és nagyon lassan fogy. A vélemények alapján Aura Absolute Matte Lip Folyékony Rúzs is megér egy pillantást -  nagyon tartós, gyönyörűek a színek és meglepően jó a fedése is -, illetve a For Your Beauty Ecsettisztító is, amivel nagyon alaposan meg lehet tisztítani a kis- és a nagyobb sminkecseteket egyaránt.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése