BLOGKERESŐ

2016. április 23., szombat

Temékverseny: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade vs. Freedom Pro Brow Pomade

Nagyon szeretek olcsóbb és drágább termékeket összemérni egymással, különösen akkor, ha az egyikük valamiért már bevált. Volt, hogy ilyen összevetés miatt váltottam a drágább alternatívára, mert arra jutottam, hogy összességében jobban megéri az árát, de volt olyan is, amikor (majdnem) ugyanazt megkaptam jóval olcsóbban. Ebben az esetben az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade volt meg korábban (itt írtam is róla), és a fele annyiba kerülő Freedom Pro Brow Pomadet mértem hozzá.



Most erről hoztam el a tapasztalataimat & képeket!

Amíg az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade 4 g-os kiszerelése $18-ba (kb. 5000 Ft-ba) kerül és 11 árnyalatban kapható, addig a Freedom Pro Brow Pomade 2,5 g-os, 2190 Ft-ba kerül* és szintén 11 árnyalatban kapható. Az ikon jelenleg 4,94 csillagon áll a krémmániás értékelések alapján, a dupe 4,88-on.

*A Pink Pandán 2016 május 31.-ig ingyen szállítás jár a FREESHIPPING kóddal!

Taupe vs. Taupe

csomagolásuk meg merem kockáztatni, hogy hajszálra pontosan ugyanolyan, a színeknek pedig a neveik is teljesen megegyeznek, és ha nem is 100%-osan ugyanolyanok, de a Freedom árnylatok elég közel állnak az eredeti színekhez, például az általam tesztelt Taupe csak annyiban tér el az ABH Taupejától, hogy egy icipicit szürkésebb a beütése.

Mind a két pomádé egy krémes-géles állagú, amit nagyon könnyű felvenni az ecsettel, könnyen kenhető, és akár egész vékony rétegig is elsatírozható, ezért gyönyörűen és viszonylag természetesen át lehet vele hidalni a szemöldök hiányosabb és épebb részei közti átmeneteket. Az elején mondjuk kicsit szokni kell ezt a más fajta formulát, főleg azt, hogy tényleg borzasztóan kevés mennyiség szükséges belőle, de biztos vagyok benne, hogy pár hét után már zsigerből fog menni a használata. 



Az ABH és a Freedom pomádéja közt a legszembetűnőbb különbség az, hogy a szárazkásabb ABH-val szemben a Freedomos pomádé lazább, krémesebb állagú, ezáltal sokkal könnyebben kezelhető, viszont lassabban is szárad.

Az ABH tartóssága lenyűgöző, főleg a vastagabb rétegben felvitt festékre jellemző, hogy egész nap a helyén marad, nem fakul, nem kenődik, viszont nap végén mégis könnyű lemosni, és a bőr sem szívja be a színpigmenteket. A Freedom tartóssága sem mondható rossznak, bár nem olyan extrémen macerálást- és izzadást állóan tartós, mint az ABH és a kopása sem annyira egyenletes, de talán ez az egyetlen momentum, ahol tetten érhető az árbeli difi, egyébként meglehetősen elégedett vagyok a Freedom tudásával.

Bal oldalon az ABH, jobb oldalon a Freedom

Melyiket ajánlom? Zsírosabb bőrre az extrém tartóssága miatt egy fokkal jobb lehet az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, egyénként kiváló dupe lett a Freedom Breob Pomade is, bátran ajánlom akkor, ha az ABH helyett kerestek olcsóbb, könnyebben beszerezhető alternatívát!

Ti próbáltátok már valamelyiket? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése