BLOGKERESŐ

2016. május 1., vasárnap

Havi kedvencek - 2016 április

Vége van az áprilisnak, ami azt jelenti, hogy egyrészt anyák napja van ♥️, másrészt összeszedtük megint az e havi kedvenceiteket.

Arcápolás



A hónap legnépszerűbb arcápolója a Garnier SkinActive Oil-Infused Micellar Cleansing Water lett, amire eddig 20 vélemény érkezett tőletek és jelenleg 4,55 csillaga van.
A vélemények szerint jó az illata, puha lesz tőle a bőr, valamint gyorsan és maradék nélkül leviszi a sminket, szóval sokan tértetek át rá az extra népszerű "rózsaszín Garnier"-ről, anélkül, hogy megbántátok volna. A legek közé került áprilisban a Nuxe híres Réve De Miel Lip Balmja is, ami többeknek is rúzs alatti primerként vált be a leginkább, mivel szépen kitölti a kis ráncokat az ajkakon, sokáig hidratál, és a matt finise miatt a rúzs sem csúszkál rajta. Szintén bejövős volt még a Nivea Q10 Plus Ránctalanító Szérum Gyöngyök is, amit pik-pak beszív a bőr, nagyon szépen eltünteti az apró ráncocskákat és könnyű egyenletesen adagolni. A hónap kedvence a magasabb árkategóriában a Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief lett, amire egyébként még ma éjfélig lehet nálunk tesztelőnek jelentkezni, és kééépzeljétek, ez volt a KM-re feltöltött 2. termék! Most amúgy 76 401. feltöltődésnél járunk, szóval nem ma került fel hozzánk... :)


Testápolás & Illat



A hónap testápolási legje az Avon Naturals Gránátalma és Mango Energizáló Testpermet lett - friss, gyümölcsös, nyáridéző illatával sokatoknál ez a kedvenc az Avonos testpermetek közül. A nyár közeledtét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a legek közé önbarnítók is bekúsznak, ebben a hónapban péládul az Alverde Önbarnító Testápoló, ami nagyon szép, egyenletes barnaságot ad a bőrnek és egyenletesen is kopik. Szerettétek még a Baba Frissítő Tusfürdő Zöldcitrom és Mentát, aminek mojito koktélra hajazó, hosszan tartó illata van és remekül frissíti a bőrt. A hónap legtöbbet véleményezett illata a Dolce & Gabbana Light Blue EDT lett, az újdonságok közül pedig az édes-virágos Lancôme La Vie Est Belle L'eau De Toilette Florale lett a befutó.


Hajápolás



A hónap hajas legje a Batiste Dry Shampoo XXL Volume lett, ami nem csak a hajmosások közti időt tolja ki, de tényleg szuper volument ad a hajnak, klasszul megemeli a lelapult hajtöveket. Az új Dove Regenerate Nourishment Hajápoló Szérumot a legtöbben az 50%-os Glamour-kupon miatt vettétek meg - állítólag mennyei az illata és bár nem csodaszer, de azért teszi a dolgát. A Kallos Banán Hajerősítő Pakolás Multivitamin Komplex-Szel nem csak nagyon olcsó és "ennivaló" illatú, de pihe-puhává, könnyen fésülhetővé és fényessé teszi a hajat. A Balea Professional Locken Hajformázó Krém Göndör és Hullámos Hajra-ra eddig csupa maximális pontszámú vélemény érkezett. Látványosan ápolja, puhítja és tartósabbá, szebbé teszi a loknikat, anélkül, hogy zsírosítaná a hajat. 


Smink



A hónap sminklegje egy pár száz forintos folyékony ajakrúzs lett: a Lovely Extra Lasting Hosszantartó Matt Szájfény picit ugyan szárít, de nagyon szép egyenletesen fed, tartós és bár nem túl nagy a színválaszték, de az a kevés árnyalat, ami van viszont gyönyörű. A Rimmel legújabb rúzsát, az Only One Rúzst is sokan vettétek meg a kuponos napok alatt. Az állaga picit csúszkálós, cserébe viszont egyáltalán nem szárít és nagyon jó az illata. Az Essence Mini Sheer Lipbalm a vélemények alapján az én kívánságlistámra is azonnal felkerült - azt mondjátok róla, hogy egyrészt szuperül elbánik a cserepes ajkakkal, másrészt pedig az enyhe színe miatt szebbé, ápoltabb kinézetűvé teszi az szájat. (A kedvenc árnyalatotok egyébként a Little Miss Rosie névre hallgató.) A hónap magasabb árkategóriájú smink-kedvence ezúttal is MAC termék lett, mégpedig a Rúzsuk.


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése