BLOGKERESŐ

2016. november 19., szombat

Teszt + egyszerű smink 5 újdonsággal

Arra gondoltam, hogy mostantól picit koncentráltabbak lesznek a sminktesztek, vagyis nem egyenként hanem ötösével fogok Nektek olyan sminkújdonságokat mutogatni, amik valamiért megfogtak annyira, hogy kipróbáljam őket, de hogy be is váltak-e... na az majd itt mindig kiderül! :)



Remélem szeretni fogjátok!💕


A Catrice és az Essence limitált kiadásainak visszatérő darabjai a Guerlain Méteoritesre hajazó kis púdergyöngyöcskék, nyilván töredékáron. Korábban is próbálgattam már őket, több, de inkább kevesebb sikerrel, viszont még így is nagyon kíváncsi voltam, hogy a Victorian Poetry gyöngyei vajon mit tudhatnak. A tégely különböző méretű, 2 féle árnyalatú, finoman csillogó, fényvisszaverő pigmentekkel dúsított "kavicsot" tartalmaz. A kis kövek nagyon szépen pigmentáltak, és többszöri használat után sem tűnik úgy, hogy vesztenének ebből a skilljükből (sajnos korábbi trendkiadások alkalmával erre volt bőven példa), és nem csak highlighterként lehet őket használni, de némi próbálgatás után én arra jutottam, hogy ha egy laza szőrű ecsettel az egész arcomra felviszek belőlük egy keveset, olyan mesés bőrfényt kap a bőröm, hogy az valami gyönyörűség. Well done Catrice!

The Body Shop Legyezőecset

Ha már laza szőrű ecset, akkor gyorsan meg is mutatom Nektek, hogy mivel használom a Catrice púdergyöngyeit, ez pedig nem más, mint a TBS új, fa nyelű, növényi szénporral kezelt legyezőecsete. Bevallom, eddig nem nagyon volt ilyen jellegű ecsetem, mert valamiért az volt a fejemben, hogy ezzel csak a lehulló szemfestéket szokták lesöprögetni, pedig egy (vagyis két) valamire még zseniális, mégpedig  highlighter és pirosító felviteléhez, mivel nagyon szépen lehet vele és szabályozni a felvitt mennyiséget, ezáltal tökéletesre építgetni a sminket. A TBS ecsete amúgy iszonyúan puha, és gyönyörű egyenletesen lehet vele pirosítani is, pedig az nálam a hófehér bőröm miatt mindig nagy mumus volt, de mióta ezzel rétegezgetem fel a pirosítót, azóta nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.



Vagheggi Inka Inki Gold Szemhéjfesték

A karácsonyi bulikra és magára a családi vacsorára való "ünnepi sminkelést" mindig szeretem letudni úgy, hogy a normál hétköznapi sminkemet feldobom valami extrább, látványosabb darabbal, például bordó rúzzsal vagy valamilyen csillogó szemhéjfestékkel, szóval érthető módon eléggé felcsillant a szemem, mikor megérkeztek hozzám a Vagheggi limitált arany színű folyékony szemhéjfestékei. 3 árnyalatban kaphatóak, én a 30-at szúrtam ki magamnak, vagyis a legsötétebb színt a három közül. A festék szép egyenletesen terül, és pár pillanaton belül megköt, és tartósnak is mondható, viszont az alsó pillatőből úgy 4-5 óra múlva hajlamos eltünedezni és önmagában viselve a pislantóránc gyűrődésével is eléggé meg tud gyűlni a baja, ezt pedig az ára miatt ezt picit nehezen nézem el neki, pedig a natúr sminkkel tényleg csodákat tesz.

A Maybelline Strobing Stickje 2 árnyalatban kapható, egy világosabb, rózsaszínes árnyalatban és egy kicsit sötétebb, sárgás tónusú barnás, bronzos színben. Mind a kettő nagyon elegáns, visszafogott szín, és szépen egybeolvad a bőrrel. Hétköznapra is jó, mivel nagyon krémes, könnyen eldolgozható állaga van, és nagyon szép, finom színt ad a bőrnek, a sötétebb árnyalat pedig egy kis napsütötte, egészséges színnel is bevonja a kiemelni szént területeket, arccsonton nagyon szépen mutat akár bronzosító helyett is.

Egy ideje próbálgatom már az Armani új szem-és ajaktökéletesítőjét, és egyenlőre elég lelkes vagyok vele kapcsolatban. A hatása elég hasonló a  Clinique Pep-Start Eye Creamhez annyiból, hogy azonnal frissebbé, kipihentebbé teszi a tekintetemet, viszont ezen kívül például sokkal látványosabban simítja, tökéletesíti is a bőrömet (a számon is!), plusz mivel szilikonos alapú, ezért a nagyon szép vékonyan, egyenletesen lehet rá sminkelni. Az összetevőket tekintve kezdem a negatívummal - vannak benne sajnos illatanyagok, igaz, az INCI végén, a pozitívum viszont, hogy kerültek benne klassz kis peptidek (Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7), és olyan izgi összetevők is, mint mondjuk a Polygonum Fagopyrum Seed Extract, ami a vizsgálatok szerint segít a szem alatti duzzanatok csökkentésében.



Ti próbáltátok már valamelyiket? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése