BLOGKERESŐ

2016. november 23., szerda

A legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumok testre 2016

Mostanra már az összes kisebb-nagyobb márka túl van a karácsonyi kiadásainak debütálásán, ezért idén is összeszedtük Nektek a véleményeitek alapján legígéretesebbnek tűnő limitált karácsonyi és téli darabokat! 🎄



Lush az évről évre visszatérő karácsonyi darabjai (Rose Jam TusfürdőGolden Wonder Fürdőgolyó, Buche De Noel Arctisztító, stb.) mellett idén is sok újdonsággal készült, ezek közül az eddigi vélemények alapján a legjobb darab a brazil narancs és a bergamott illatú Shoot For The Stars Fürdőbomba lett. Nem csak az illata kellemesen frissítő, de a rá érkezett vélemények szerint nagyon puhává teszi a bőrt, a vizet pedig hihetetlenül kékké, ráadásul apró, ünnepien aranyló csillámok is kerültek bele. (ár: 1590 Ft  / 1 db)
Az Yves Rocher idén 3 új karácsonyi illatcsaláddal rukkolt elő, ezek pedig a Vörös Áfonya és Mandula, a Fűszeres Mandarin valamint a Kakaó és Körte, szóval csupa-csupa igazi téli illat, bár a hozzájuk írt vélemények egyenlőre csak mérsékelten lelkesek, igaz, a csomagolásért mindenki odavan, és a folyékony szappanok is egészen jónak tűnnek, főleg a Fűszeres Mandarin Folyékony Szappan. (ár: 890 Ft  / 190 ml)
The Body Shop tavalyi hármasfogatának sajnos teljesen búcsút intett a márka, teszem hozzá, hogy nagyon sokak bánatára (hüpphüpp Havas Szilva 😪), jött viszont helyettük 2 gyümölcsös és egy fűszeresebb illat, mégpedig a Havas Erdei Gyümölcs, a Fahéjas Almás kollekció, valamint a tejes-vaníliás illatú Vanília Chai. A termékcsaládok testvajai közül a Spiced Apple Testvaj  a legnépszerűbb, de az illatvonal tusfürdője, a Spiced Apple Tusfürdő is  hasonlóan jól sikerült. (ár: testvaj: 5190 Ft / 200 ml, tusfürdő: 1890 Ft / 250 ml)
A Yamuna Téli Álom nevű karácsonyi kollekciója idén is visszatért, sőt, a megújult csomagoláson túl a szappan és a fürdőbomba tesókat is kapott maga mellé, mégpedig egy testvajat, egy kézkrémet és egy masszázstömböt. A legnépszerűbb tag továbbra is a Téli Álom Szappan, aminek a vélemények szerint tényleg igazi (bár nem túl tartós) mézeskalács-fűszerkeverék illata van. (ár: 750 Ft  / 100 g)
Drogériás vonalon a Balea pénztárcabarát virágos-gyümölcsös téli kollekciójának a málnás-magnóliás illatú Magic Fairytale Dusche & Creme egy nem kifejezetten klasszikus, de mégis remek télváró illat, az alma és karamell illatjegyeit viselő Isana Forbidden Apple Folyékony Szappannak pedig igazi télies, karamellás piros alma illata van, sűrű és jól tisztít. (ár: Balea: 249 Ft / 300 ml , Isana: 289 Ft / 500 ml)


Nektek megvan már az idei kedvenc téli kozmetikumotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése