BLOGKERESŐ

2016. december 1., csütörtök

Havi kedvencek - 2016 november

Vééégre eljött a december, vagyis 24 nap múlva karácsony, hónapkezdésnek pedig itt vannak a szokásos havi legek... :)


Arcápolás



A hónap arcápoló legje a Vichy Slow Âge Arckrém SPF25 lett, aminek a vélemények szerint nagyon kellemes a textúrája, könnyen beszívódik és puha, szép bőrt hagy maga után.
Az ezüstérmes Alverde Med Gyógyvizes Arckrém Irritált Bőrre eddig szinte csupa maximum pontos véleményt kapott tőletek, és az Alverde korábbi arckrémeitől eltérőn kihagyták belőle az alkoholt és a parfümöt, és szinte mindannyian azt írtátok róla, hogy tökéletes alapkrém estére. Az alkoholmentes Garnier Essentials Sensitive Nyugtató Tonik Vitaminnalba olyan szuper összetevők kerültek, mint a nyugtató hatású fehér tündérrózsa kivonat és rózsavíz, és nem csak az INCI-je, de a hatása is teljesen rendben van, semmilyen irritációt nem okoz, sőt kellemesen hűsít, frissít, nyugtat és ápol. A hónap legje a magasabb árkategóriában a Krámmánia Beauty Boxban is helyet kapó Paula's Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment With 2% BHA lett, ami nem csak szuperül hámlaszt, de szépen összehúzza a pórusokat és lehúzza a pirosságot is.


Testápolás & parfüm



A hónap kedvenc testápolási terméke a Balea Magic Fairytale Dusche & Creme lett, vagyis a Balea karácsonyi hármasfogatának a málna és magnólia illatú tagja, ami többek szerint is hasonlít kicsit a tavalyi Frozen Breeze illatra, kellemesen habzik, és nem szárítja a bőrt. Az Uriage Silky Body Hyaluronsavas Testápoló Tej nem csak szuperjól hidratál, de másodpercek alatt be is szívódik és az illata sem zavaró. A The Body Shop Hemp Hand Protector Kézkrém is kedvenc lett - bár nem túl kellemes az illata, viszont csodát tesz a száraz kézzel. A hónap illata a mély, füstöt illatú Yves Saint Laurent Black Opium lett.


Hajápolás



A kategória aranyérmese az Aromax Ricinusolajos Hajpakolás Argánolajjal lett, ami fényesé, könnyen kezelhetővé teszi a hajat, és nem csak 1-3 napra, hanem volt, akinek akár 1 hétre is, a 2. helyezett Balea Hajhab Göndör Hajra pedig csodás loknikat tud csinálni és gyönyörű fényt ad a tincseknek. A Kallos LAB35 Kényeztető Hajolajról azt írtátok, hogy nagyon finom, tartós illata van, az állaga pedig könnyed és selymes, nem nehezíti el a hajat és könnyű eloszlatni is. Szerettétek még a Syoss Ultra Lightener 13-0-t is, állítólag tényleg nagyon jól szőkít, úgy, hogy nem is (nagyon) roncsolja a hajat.


Smink



A hónap kedvenc sminkterméke az előző hónap egyik kedvenc sminktermékének, a The Kylie Lip Kitek olcsóbb utánzata, a Lovely K-Lips lett, aminek a szájkontúrja krémes, a rúzsból pedig nagyon pigmentált és nagyon matt, az egyetlen rossz tulajdonsága az, hogy szárít. A nemrég önálló boltot megnyitó (keressétek az Aleeban!) NYX-nek a bársonyosan matt nude folyékony rúzsai, a Lip Lingerie Lipstickek lopták be magukat sokak szívébe, bár az applikátorára és a tartósságára azért érkezett sajnos néhány panasz. A RdeL Young Lip Colour Matt egy olcsó és meglepően jó darab - krémes, pigmentált és az illata is csodás, a Sleek A New Day I-Divine Palette pedig egy gyönyörű nude paletta csodás őszies színekkel, remek satírozhatósággal és megfelelő pigmentáltsággal.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése