BLOGKERESŐ

2016. november 10., csütörtök

Helló, első Krémmánia Beauty Box!

Idén ősszel olyanba vágtuk a fejszénket, amibe eddig nem. Megszerveztük az első Krémmánia Beauty Boxot.  Azt gondoltuk, hogyha valaki szeret klassz kozmetikumokat megismerni és kipróbálni, akkor azok mi, krémmániások vagyunk, egy Beauty Box pedig szuper eszköz erre.



Úgyhogy, íme, ő az. Hogy mi van benne pontosan, az persze meglepetés, de olvassatok tovább néhány spoilerhez. :)

  • Avon: A Krémmánia legnépszerűbb és legtöbbet véleményezett márkája, akiktől egy klassz újdonság lapul a dobozban. 
  • Bioderma: Több nagy krémmániás kedvencet is köszönhetünk a francia patikai márkának, és az egyik kedvencetek bekerült a beauty boxba is. 
  • Joico: A prémium hajápolási kategória képviselője a Joico, akinek egy többszörösen díjnyertes terméke került bele válogatásunkba. 
  • Nuxe: A növényi hatóanyagairól ismert francia márkától nem egy, hanem két dolgot is fogtok találni a dobozban. 
  • Paula's Choice: Az illatmentes, független tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagokra koncentráló amerikai márka híres a hámlasztóiról, az egyik kedvencetek lesz a dobozban. 
  • Zendium: A Zendium fogkrémek a szájban is jelenlévő fehérjéket és enzimeket tartalmazó, nem átlagos darabok. Szerintünk érdemes velük egy próbát tenni, hátha Te is a rajongók közé fogsz tartozni. 

Ezeken kívül is lesz még a dobozban néhány apróság (Max Factor, Police és Avon kisminták  + kuponok), plussz szerintünk maga a doboz is szépséges lett, amit érdemes megtartani és lehet benne apróságokat tárolni.  A doboz pár nap múlva lesz ténylegesen is kapható, de iratkozzatok fel addig az email értesítőnkre, és küldeni fogjuk a rendelési infókat, amikor a doboz kapható. :) Klikk ide még több részlethez és a feliratkozáshoz >>

Nagy izgalommal és szeretettel készítettük, szerveztük a dobozt Nektek, reméljük, hogy Ti is szeretni fogjátok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése