BLOGKERESŐ

2016. december 9., péntek

Szerkesztői wishlist karácsonyra

Vészesen közeleg a karácsony, és ilyenkor már hagyomány, hogy összeszámoljuk Judittal, hogy az előző évi wishlistjeinkről mik teljesültek, illetve összeírjuk az idei "adagot" is, és hogy ez ebben az évben se legyen ez másképp, megint összegyűjtöttük egy posztba, hogy mi(k) a szívünk vágya(i), mert idén is nagyon jók voltunk, nagyon sokat dolgoztunk és szerintünk nagyon megérdemeljük! 😜 (A lista szokás szerint nem csak kozmetikumokat tartalmaz.)


Évi



1. Mancera So Blue: A nyáron szerzett 10 milis fufukámak lassan a végére érek, és annyira imádom magamon minden évszakban, hogy igazán örülnék belőle egy nagyobb kiszerelésnek is. Tökéletesen megkomponált illat, ráadásul a kedvenc illatjegyeimből! (Krémmánián)

2. Furla Babylon mini pénztárca: A T-Rexezős* táskáimat (*könyökhajlatban lógatott) idén édes kis vállpántos semmiségekre cseréltem, ami viszont azzal járt, hogy a mostani hatalmas pénztárcámat alig tudom beléjük gyömöszölni. A Furla mini pénztárcáival biztos nem lenne ilyen gondom, ráadásul annyira gyönyörűek és elegánsak! 

3. Too Faced Merry Macarons Eyeshadow Palette: Ugyan egy életre is elég szemhéjfestékem van már, de azért még így is mosolyt csalna az arcomra, ha megpillantanám a fa alatt ezt a palettát. Csupa olyan szín van benne, amit szinte nap mint nap használok, a Better Than Sex szempillaspirált pedig már ezer éve szeretném kipróbálni. Ja és azt írtam már, hogy a festékeknek vanília illata van?! (Krémmánián)

4. Pandora költői csepp gyűrűk: Iszonyú nagy Thomas Sabo fan vagyok, viszont a Pandora gyűrűi már régóta birizgálják a fantáziám, egész konkrétan a költői csepp kristálygyűrűik. Mivel Halak vagyok, ezért a vízkék és az áttetsző verziót néztem ki magamnak... Na jó, lehet.. de csak LEHET, hogy már sikerült is meggyőznöm magam arról, hogy nagyon jó kislány voltam egész évben, ezért megérdemlem, és már meg is vettem őket, biztos ami biztos... 😉

5. Dior Diorific rúzs: Igazán dukálna az ünnepi sminkhez egy szép új vörös rúzs, és tényleg nem szeretnék telhetetlen lenni, de a limitált Diorific rúzsok Splendor árnyalata pont tökéletes lenne halászlevet szürcsölni.

6. Geox Nebula: Mivel icipici vagyok, ezért általában tűsarkakon tengetem az életem, viszont hosszú, szaladgálós napokon igazán boldoggá tenne egy pihepuha, kényelmes Geox cipő, például ez a szépséges fekete Nebula topogó, ami még az elegánsabb szettjeimhez is egészen jól passzolna.

7. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II: Anyukám kedvenc széruma, amiről egész kislánykorom óta mindig csak annyit mondott Nekem, hogy "Évike, ha csak egy valamit engedhetsz meg magadnak, az az Estee Lauder ANRje legyen!". Mint olyan sok mindenben, ebben is igaza volt, igazi kis csoda ez a szérum, a bőröm is láthatóan hálás érte, mikor használom. Jézuska, igazán hozhatnál belőle egyet! (Krémmánián)


Judit



1. Eve Lom CleanserEz a lemosó egy legenda, pedig főleg ásványi olaj van benne (mondjuk ez engem személy szerint nem zavar) és még nagyon drága is. Egyszer pár éve ott álltam külföldön egy üzletben előtte és nem vettem meg. Ezt azóta is bánom, de majd legközelebb... Kivéve persze ha a Jézuska hoz, de kicsi az esély. Hiába mondogatom neki, hogy írunk posztot minden évben wishlisttel, nem olvassa el.

2. Becca Shimmering Skin Perfector: Lisa Eldridge nagy rajongójaként ha egy termék újból és újból felbukkan a videóiban, akkor előbb utóbb visszatarthatatlan késztetést érzek, hogy az bizony nekem is kell. Ezzel az amúgy is tök híres, már-már ikonikus highlighterrel is ez a helyzet. (Krémmánián)

3. Glossier Flavored Balm Dotcoms: Még nyáron kaptam egy kókuszosat Amerikából, és nagyon szeretem azóta is. Most már alig merem használni, mert vészesen fogy. Igazából a másik hármat is nagyon szívesen kipróbálnám, ajakápolóból pedig sosem elég, szóval jöhet rögtön a négyes csomag.

4. Rubis szemöldökcsipesz: A Rubis egy svájci márka, és a legeslegjobb szemöldökcsipeszt ők csinálják. Még sok éve, amikor Svájcban laktunk vettem egy pici Rubis manikűr készletet, aminek révén megtudtam, hogy kisolló és kisolló és csipesz és csipesz között milyen hatalmas minőségi különbség lehet.  Az olló azóta is megvan, és fantasztikus. A csipeszt viszont leejtettem a csapba, és valahogy pont az éle picit elgörbült. Szemmel alig látszik a változás, de használhatatlan lett. Ez azóta is fájó hiány, és szerintem most már lassan kiérdemlek egy újat. Egy ilyen karácsonyi változat jöhet is.

5. Barbie Shelf telefontok: Most egy unalmas, béna, átlátszó szilikon telefontokom van, ezt pedig pont nekem készítették. Van nem rózsaszín változat is, de szerintem ez verhetetlen, kérek szépen ilyet.

6. Panyizsuzsi Loop Nyaklánc: Szeretem az egyszerű felső + egy hosszabb nyaklánc kombinációt, és ez a nyaklánc már régóta nagyon tetszik. Ezüst lánccal, signature pink színben szeretném kérni a Jézuskától.

7. Főzelékes Feri szakácskönyv: Se Emma se a saját zöldségfogyasztásommal nem vagyok elégedett, szóval jót tenne egy kis inspiráció zöldség alapú receptekkel. Levesek főzésében szintén lenne hova fejlődnöm. (booklin-en itt és itt).


Nektek mik szerepelnek a wishlisteteken? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése