BLOGKERESŐ

2016. december 29., csütörtök

Az év Krémmánia "leg"-jei 2016

Azt hiszem, hogy idén is büszkén kijelenthetem, hogy az év leghitelesebb kozmetikai leg-listáját olvassátok éppen, hiszen kizárólag a Ti szavazataitok, véleményeitek alapján íródott. 👆

Íme tehát 2016 legnagyobb kedvencei :


Arcápolás



A legtöbbet véleményezett arcápoló idén a Garnier Micellás Arctisztító Víz volt, az idei újdonságok közül pedig a legnépszerűbb darab egy magyar termék, mégpedig a Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre lett, amiről azt írtátok, hogy nagyon könnyen felszívódik, nem zsírosít, jól hidratál és az illata is csodás (itt olvashattok róla összetevő szerinti elemzést).
Kissé megosztó darab volt, de szerettétek még a Garnier SkinActive Kétfázisú Micellás Vizet is - a vélemények szerint jó az illata, puha lesz tőle a bőr, valamint gyorsan és maradék nélkül leviszi a sminket, szóval sokan tértetek át rá az extra népszerű "rózsaszín Garnier"-ről, anélkül, hogy megbántátok volna, igaz, akadtak azért, akik túl erősnek találták az illatát vagy túl olajosnak, nehéznek érezték. A bronzérmes Balea Pórusfinomító Tisztító Maszk Fehér Agyaggal és Cinkkel olcsó, legalább négy használatra elég és valóban hatásos - szépen eltünteti a pattanásokat, anélkül, hogy szárítana (itt olvashattok róla összetevő szerinti elemzést). A legnépszerűbb arcra való fényvédők az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50, az Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 / PA++ és a Clinique City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF25 lettek. Továbbra is nagyon népszerű nálunk a koreai bőrápolás, az idei legkedveltebb darabok a következőek voltak: Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream, Cosrx BHA Blackhead Power Liquid Moisturizer és Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid. A magasabb árkategóriából Tindigo Siker Anti Aging Szérum 15% C-Vitaminnal lett a befutó, ami a vélemények szerint felgyorsítja a pattanások gyógyulását, valamint egységesebbé, egészségesebb kinézetűvé teszi a bőrt (a C-vitaminos termékek előnyeiről itt olvashattok bővebben). 


Smink



A legtöbbet véleményezett sminktermék idén a Catrice Camouflage Tégelyes Korrektor lett, ami jelenleg nem kevesebb, mint 1311 véleménynél jár. A 2016-os sminkújdonságok közül az Avon Matt Hatású Ajakrúzs lett nálatok a  befutó - gyönyörűek a színei, kellemesen krémes a formulája, nem szárít és szépen is fed (teszt vele itt). Éves leg lett még a Catrice HD Liquid Coverage Alapozó is, amiből van már egész világos szín is, jó a fedése, nincs maszkhatása és még a tartósság terén is egész jól teljesít, bár volt akinek beleült az amúgy nem is látható ráncaiba és sokan kicsit túl rózsaszínesnek és túl világosnak tartjátok a színskálát. Az Essence Matt Matt Matt Rúzsnak a vélemények szerint jó az állaga, kellemes viselni, és a mattsága ellenére nem szárítja az ajkakat sem,sőt, szájceruzával még a tartósságuk is egészen tűrhető. Nagy kedvenccé nőtte ki magát a Lovely Gold Highlighter is, aminek nem csak gyönyörű a színe, de hihetetlenül pigmentált és nagyon tartós is, igaz, sajnos nem túl utazásbarát a törékeny műanyag csomagolása miatt. Sajna a magasabb árkategóriából nem került be a sminkes TOP50be sem idei újdonság, a legnépszerűbb high endes darab viszont 2016-ban is a MAC Rúzs lett. :)


Testápolás



A kategória legje még mindig a "naptej illatú" Balea After Sun Tusfürdő, az újdonságok közül pedig a Dove Derma SPA Summer Revived Önbarnító Testápoló (Világos és Normál Bőrre)-t szerettétek a legtöbben - nagyon könnyű használni, és pár nap alatt csodaszép napcsókolta színt lehet vele elérni, az egyetlen hibája, hogy sajnos elég nehezen szívódik be, de drogériás szinten még így is a legjobbak között van. A kedvencek közé került még az isteni friss kókuszvíz illatú Fa Coconut Water Tusfürdő, de szokás szerint a Balea is nagyon erős volt tusfürdő fronton - a márka legnépszerűbb darabjai idén a Dusche&Creme Vanille & Cocos Tusfürdő, a Dusche & Creme Melone és a Meeresrauschen Tusfürdő lettek. A Cien SOS Kézkrém nem csak olcsó, de egy kifejezetten sűrű, testes krém, ezért nagyon kevés kell belőle, már csak azért is, mert eltúlzott mennyiségben hajlamos kicsit ragadni, igaz, cserébe viszont remek hatással van a száraz, kirepedezett kezekre.


Hajápolás



Az idei TOP hajápoló a Batiste Dry Shampoo Blush, az új darabok közül pedig az év kedvenc hajápolója megtisztelő címet az Inecto Naturals Hidratáló Kókuszos Hajkondicionáló zsebelte be, mivel puhává teszi a hajat, jó az illata, óriási a kiszerelése és az ára is nagyon kedvező. A Dove Regenerate Nourishment Hajápoló Szérumot a legtöbben az 50%-os Glamour-kupon miatt vettétek meg - állítólag mennyei az illata és bár nem csodaszer, de azért teszi a dolgát: szép fényessé és simává teszi a hajat. A hajápoló legek közé került még ebben az évben a Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum is, aminek nem csak az illata kellemes, de a hajvégeknek is határozottan jót tesz, ráadásul nagyon kiadós. A Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express már 112 véleménynél jár, és még ennyi vélemény után is 4,72 csillagon áll, vagyis szinte alig érkezett rá olyan vélemény, ami nem maximum csillagos volt. Nagyon selymessé, puhává, könnyed érzetűvé és egészséges kinézetűvé teszi a hajat és isteni illata is van.


Illat



A KM legnépszerűbb illatai idén is Avonos illatok lettek, mégpedig a Luck For Her, az Attraction For Her EDP és a Little Black Dress, őket követte a Thierry Mugler Alien EDP, az Yves Saint Laurent Black Opium és a Versace Bright Crystal EDT. A legnépszerűbb illatújdonság idén a Carolina Herrera Good Girl EDP volt 100 véleménnyel és 3,57 csillaggal (kissé megosztó darab volt, azért az alacsonyabb értékelés), ezüstérmes a virágos-aldehides Chanel No 5 Eau Premiere, a Lancôme legújabb LVEB flankere, a La Vie Est Belle L'eau De Toilette Florale pedig a dobogó harmadik fokán végzett.



TOP blogposztok

A havi kedvences posztok ebben a listában most nincsenek benne, egyébként 82 855 és 36 984 közti oldalletöltéssel a legnépszerűbb hónapok az augusztus, a szeptember és az október voltak.

És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Köszönjük, hogy velünk vagytok! 


Boldog Új Évet lányok, jövőre találkozunk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése