BLOGKERESŐ

2016. október 31., hétfő

Havi kedvencek - 2016 október

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello november!

Arcápolás



A hónap arcápolási legje a Helia-D Professional Hyaluron-Argán Őssejtes Krém lett, amihez egyébként többen is az egyik tesztelős játékunk kapcsán jutottatok hozzá. A vélemények szerint bár ad némi bőrfényt az arcnak, egyébként nagyon szépen beszívja a bőr, jól lehet rá sminkelni és egész nap hidratáltan, puhán tartja az arcot, sőt még feszesítő hatásról is beszámoltatok vele kapcsolatban.
Kedvenc lett még a Yves Rocher Sensitive Vegetal Nyugtató Hidratáló Arckrém is, ami az ígéreteihez híven egész szépen lehúzza a pirosságot is, de a legtöbben a hidratáló hatásával is kifejezetten elégedettek voltatok. A "bronzérmes" Purito Pure Vitamin C Serum egy szép összetevőjű, kedvező árú C-vitaminos szérum, amiről azt írjátok, hogy remekül hidratál, regenerálja a bőrt, halványítja a foltokat. A hónap kedvenc arcápolási terméke a drágább kategóriában a Clinique Pep-Start Hydrorush SPF20 Moisturizer, ami egyébként az én havi kedvenceim közé is bekerült, sőt, összetevő szerinti elemzést is írtam róla. A vélemények szerint nagyon jól hidratál, gyorsan beszívódik, és üdévé, egységessé teszi a bőrt, bár ahogy én is említettem, jellemzően szárazabb bőrűeknek válik be.


Testápolás & illat



A testápolási kategória legje most kivételesen nem egy tusfürdő lett, hanem a Cien SOS Kézkrém amire már 53, többségében elégedett vélemény érkezett. Mivel kifejezetten sűrű, testes krém, ezért nagyon kevés kell belőle, már csak azért is, mert eltúlzott mennyiségben hajlamos kicsit ragadni, igaz, cserébe viszont remek hatással van a száraz, kirepedezett kezekre. Az Isana Miss Cara Mella Krémtusfürdő is sok rajongót szerzett magának isteni (bár sajnos nem túl tartós) karamellás illatával, ráadásul azt is írtátok, hogy jól habzik, és nem is szárít. A Balea szokás szerint tarolt a téli limitált tusfürdőivel, a frissítő, mandarinos-lótuszos illatú Mystic Fantasy Tusfürdővel legalábbis mindenképp. A hónap illata az igencsak megosztó Carolina Herrera Good Girl EDP lett. A  róla írt vélemények elég széles skálán mozognak - van aki szerint égetett hajlakk a nyolcvanas évekből, de van aki meg épphogy finom mély, virágos, nőies illatnak találja. 


Hajápolás



Október hajápolási legje a Balea Professional Beautiful Long Csodaszérum lett, ami a vélemények szerint tényleg egy csoda - ápolja és selymessé, és hihetetlenül puhává varázsolja a hajat, 600 Ft-ért szinte ajándék, főleg hogy elég sokáig kitart. A L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Clay Agyagos Sampont is sokan méltattátok ebben a hónapban (előtte azért érkezett rá pár nem túl pozitív vélemény is), állítólag friss és könnyed érzetűvé a teszi a hajat, még a könnyen zsírosodó típusút is, igaz, a hajmosások közti időt sajnos nem lehet kitolni vele. A Cien Professional Keratin Repair Balzsamot a csodás illata, finom sűrű állaga, remek puhító hatása és persze nem utolsósorban a jó ára (449 Ft) miatt szerettétek. Ezúttal a kedvencek közé került egy kütyü is, mégpedig a Remington S8500 Shine Therapy Hajsimító, amiről azt meséltétek, hogy hamar felmelegszik, szépen, tartósan vasal és biztos a selymes haj a használata után, sőt, még hangjelzést is ad, mikor felmelegedett.


Smink



A hónap kedvenc sminkterméke a Maybelline Brow Satin Szemöldökceruza lett, aminek az egyik végén egy szupervékony szemöldökceruza, a másik végén pedig por állagú festékes applikátor található. Állítólag nagyon szép természetes és tartós eredményt lehet vele elérni, és nagyon szépen eltaláltak a színárnyalatok is. A Sleek Solstice Highlighting Palettet szuper darab highlightermániásoknak - 4 csodaszép, jól kihasználható csillámos színt tartalmaz, melyből 3 por, 1 pedig krémes alapú. Mindegyik tartós, erősen pigmentált szín, de csomagolása is pazar, még egy nagy méretű tükör is került bele. A csodás MakeUp Revolution Fortune Favours The Brave Paletta is sok rajongót gyűjtött. Alig 4000 Ft-ért 30 darab, néhány kivételt leszámítva egymással fantasztikusan összedolgozható, jól pigmentált színeket tartalmaz, és nagyon sokféle sminket el lehet vele készíteni. A hónap kedvenc sminkterméke a magasabb árkategóriában a The Kylie Lip Kit by Kylie Jenner lett, még a körülményes beszerezhetősége dacára is. A ceruza nagyon pigmentált és puha, a folyékony rúzs pedig szépen fed, nem ragad, tartós, és nem is kopik foltosan.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése